"Η τιμή της Αριστεράς" (Βίντεο)

Από giorgis , Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011 | 2:30 μ.μ.

Περιμένοντας ανακοινώσεις για τον σχηματισμός της νέας κυβέρνησης –για να κάνουμε πιο αναλυτικό σχολιασμό-, να παραθέσουμε ένα βιντεάκι απ’ την ραδιοφωνική εκπομπή «Ελληνοφρένεια» το οποίο σχολιάζει με καυστικό τρόπο την παρουσία στην πολιτική σκηνή του μορφώματος του Φώτη Κουβέλη.

Αφορμή γ’ αυτόν τον σχολιασμό η παρουσία του βουλευτού αυτού του κόμματος Γ. Ψαριανού σε εκπομπή του Πρετεντέρη, τις απόψεις που διατύπωσε και τα εύσημα που πήρε από την συνομιλήτρια Αννα Διαμαντοπούλου. Για το ποιόν αυτού του ανθρώπου, του Γρηγόρη Ψαριανού, θα μπορούσαμε να γράψουμε πάρα πολλά, αλλά εν θέλουμε να χάσουμε την ουσία. Και η ουσία είναι ότι το πολιτικό μόρφωμα του Κουβέλη θα αποτελέσει ένα δεκανίκι στο μαύρο μέτωπο που σχηματίζεται ενάντια στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
8 Νοεμβρίου 2011 στις 2:50 μ.μ.

Έχει κι εφεδρείες το μΠΑτΣΟΚ. Τουλάχιστον τέτοιες κρίσιμες στιγμές, δείχνει ο καθένας τι πραγματικά πρεσβεύει.

Ανώνυμος
8 Νοεμβρίου 2011 στις 3:52 μ.μ.

Γιατι επιμενετε να μιλατε για αριστερα, οταν προκειται για τσογλανια της αστικης μαφιοζικης ταξης;

Γιατι παιζετε στο στημενο παιγνιδι των αστων που μοναδικο σκοπο εχει το χτυπημα του ταξικου κινηματος;

Ποσο καιρο θα συνεχιζεται η φαρσα;

Αντωνης χχχ

Ανώνυμος
8 Νοεμβρίου 2011 στις 7:46 μ.μ.

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ AYTH EINAI H AΠΑΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

το ηχητικό απόσπασμα από την ελληνοφρενια και σε βίντεο

http://www.youtube.com/watch?v=Z5XuulESi6Y

Ανώνυμος
8 Νοεμβρίου 2011 στις 9:34 μ.μ.

μια χαρα τα λεει ο ψαριανος (αν εξαιρεσεις τη συνεργασια πασοκ-νδ). ειναι δυσκολο ομως να το δεχτει ο αριστεροδεξιός εθνικισμος που ανθει τελευταια στη χωρα.. 

Ανώνυμος
8 Νοεμβρίου 2011 στις 11:33 μ.μ.

Διδάγματα

Ηθικά διδάγματα:

*

1) Αυτοί που επί 40 χρόνια μας «σώζουν» ένας - ένας, τώρα θα μας «σώζουνε» παρέα!

*

2) Στη δημοκρατία τους οι εκλογές είναι «επικίνδυνες» και τα δημοψηφίσματα «κόλπο» επικοινωνιακό.

Υπάρχει ένας τομέας, όμως, όπου το δικαίωμα του λαού να ψηφίζει και να αποφασίζει δεν πρόκειται να του το στερήσει κανείς: Στη Γιουροβίζιον!

*

3) Στη δημοκρατία του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και των φίλων τους, στη δημοκρατία των πλουτοκρατών και των μονοπωλίων, ο λαός μπορεί να επιλέγει ελεύθερα ό,τι θέλει, όποιο κόμμα θέλει, όποιον πρωθυπουργό θέλει.

Και αφού ο λαός «αποφανθεί» (σσ: «ελεύθερα», φυσικά...) μετά έρχονται αυτοί, το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και οι φίλοι τους, παζαρεύουν μεταξύ τους και - «δημοκρατικότατα» - καταλήγουν στον «κατάλληλο» (τραπεζίτη, «τεχνοκράτη», πολιτικό) για να μας κυβερνήσει!

Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος
9 Νοεμβρίου 2011 στις 8:51 π.μ.

«Σου είπα κι άλλη φορά για το κόμμα σου: Όταν κανείς αγωνίζεται ενάντια στα λάθη και τη στραβή γραμμή της ηγεσίας, δεν αγωνίζεται για το κακό αλλά για το καλό του κόμματος. Εγώ πάντως δεν πρόκειται να παραδώσω τα όπλα, θα συνεχίσω μέχρι το τέλος τον αγώνα που άφησα μισό. Κι ούτε στην Αθήνα θα κατέβω για να κάνω τον πρόεδρο των εφεδροελασιτών όπως με διόρισαν -από τα Τρίκαλα ακόμα- ο Ιωαννίδης με το Σιάντο, για να πάω να καταγράφω τους διωγμούς, τους εξευτελισμούς και τις ντροπές των Ελασιτών, οι οποίες θ’ αρχίσουν μετά την παράδοση των όπλων...»
Άρης Βελουχιώτης (προς τον αντάρτη Περικλή Χουλιάρα λίγες μέρες μετά τη Βάρκιζα)

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger