Home » » Mπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ καιρό, ή πολλούς για λίγο καιρό, αλλά όχι όλους για πολύ καιρό/ και ο χρόνος της ηγετικής ομάδας του oxidiodia.gr έχει λήξει

Mπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ καιρό, ή πολλούς για λίγο καιρό, αλλά όχι όλους για πολύ καιρό/ και ο χρόνος της ηγετικής ομάδας του oxidiodia.gr έχει λήξει

Από giorgis , Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011 | 12:32 π.μ.

Η αδιαπραγμάτευτη αρχή μας για πλήρη διαφάνεια και άμεση δημοκρατία στα κινήματα και κάθε συλλογικότητα μας υποχρεώνει να απαντήσουμε για άλλη μια φορά στην απολιτική τακτική και τον αμοραλισμό των διαχειριστών του ιστολογίου http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/ ή www.oxidiodia.gr ή www.denplironodenplirono.com ή οτιδήποτε άλλο λεκτικό προσδιορισμό σκεφτούν οι νοσηροί αν-εγκέφαλοι αυτής της «συλλογικότητας» προκειμένου να δικαιολογήσουν τη θλιβερή και αντιδραστική παρουσία τους στο χώρο των κινημάτων.

Ξέρουμε ότι στην ολιγομελή ομάδα των 20-25 ατόμων που περιφέρεται δίκην τσίρκου στις γειτονιές της Αθήνας ξεχωρίζουν αγνοί αγωνιστές, όπως αυτοί που συνελήφθηκαν στα γεγονότα της ΔΕΗ Καλλιθέας. Αυτούς τους ανθρώπους στηρίξαμε στην πρόσφατη δοκιμασία τους.

Σημειώσαμε στην ανακοίνωσή μας τα εξής απευθυνόμενοι αποκλειστικά σε αυτούς- «Η οργάνωση των εργαζόμενων από τα κάτω και η ανάπτυξη των αμεσοδημοκρατικών διαδικασιών στη δομή και τη λειτουργία των κινημάτων και κάθε επιτροπής που συγκροτείται θα ισχυροποιήσει τη δυναμική τους και θα συμβάλλει στην συντεταγμένη πάλη και αποτελεσματικότητα τους. Εάν αυτό δεν γίνει άμεσα κατορθωτό οδηγούμαστε στη λογική του «όλοι εναντίον όλων», εξυπηρετώντας τους σχεδιασμούς της υποταγής μας»-επιθυμώντας να τους προειδοποιήσουμε και να τους προστατέψουμε από την γνωστή ομάδα των διαχειριστών του εν λόγω ιστολογίου που διεκδικεί τα εύσημα και την κινηματική πρωτοκαθεδρία του (δικού τους;) ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ διατυμπανίζοντας τις κωμικοτραγικές δράσεις τους. (με το γνωστό άκρατο λαϊκισμό που κατά τεκμήριο διαθέτουν, επιεικώς, οι αδαείς)

Σήμερα 28/11/2011 οι Επιτροπές Αγώνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ συμμετείχαν σε κινητοποίηση στο Νοσοκομείο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ που διοργάνωσαν Γιατροί και εργαζόμενοι στο ΓΝΑ «Αλεξάνδρα» και συμμετείχαν επίσης, η Πρωτοβουλία γυναικών ενάντια στο χρέος και τη λιτότητα, η Κίνηση «Ανοιχτής Πόλης», οι Πολιτιστικές Ομάδες Δήμου Ζωγράφου και το Συντονιστικό σωματείων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Οι γνωστοί διαχειριστές* κατήγγειλαν την συμμετοχή μας στην κινητοποίηση (όπου αυτοί δεν είχαν κληθεί από τους εργαζόμενους για λόγους που όλοι πολύ καλά γνωρίζουν), διότι δήθεν συμμετείχε και η «Ανοιχτή πόλη», δημοτικό σχήμα του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που κατά την ανισόρροπη αντίληψή τους, είναι έγκλημα, σημαίνει κάθοδό μας στις εκλογές, άρα εκμετάλλευση των αγώνων του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ κ.λ.π. («Με ξένα κόλυβα ξαναχτυπά η γνωστή ομάδα του info”- http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2011/11/blog-post_8987.html)

Ως εδώ, αναμενόμενα όλα αυτά. Ο βίος και η πολιτεία της γνωστής ομάδας των ηγετίσκων του oxidiodia.gr δεν αφήνουν περιθώρια διαφορετικών προσεγγίσεων σε όσους τους ξέρουν από κοντά. Δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαία η αποπομπή τους σωρηδόν από ανοιχτές λαϊκές συνελεύσεις (Αιγάλεω, Μαρκόπουλο, Μενίδι, Μαρούσι, Βόλος, Λουτράκι, Αίγιο, Πάτρα κ.λ.π.) όπου εμφανίζονταν 10 άτομα κραδαίνοντας πολλαπλάσιο αριθμό πλαστικών σημαιών, γιλέκα αυτοκινητοδρόμων, καπέλα, κονκάρδες και σήματα, δίκην ενός ιδιότυπου κινηματικού προσκοπισμού, κενού οποιουδήποτε άλλου περιεχομένου.

Το ζήτημα είναι η σύγχυση και η απογοήτευση που προκαλούν αυτοί οι ανεγκέφαλοι στους εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους που επισκέπτονται τα ιστολόγια με αναφορές στις κινηματικές διαδικασίες του «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ». Καθημερινά είμαστε αναγκασμένοι να απαντάμε δεκάδες ηλεκτρονικά μηνύματα όσων δεν γνωρίζουν και δικαιολογημένα απορούν: Τι συμβαίνει τελικά;

Απαντούμε: Ενώ κλιμακώνεται η επίθεση στην εργαζόμενη πλειοψηφία από το καθεστωτικούς μηχανισμούς, ο πανικός παράλληλα που τους προκαλεί το κίνημα της άρνησης πληρωμών στα χαράτισα που διογκώνεται και διευρύνεται σε όλη την Ελλάδα, ένα κίνημα που δεν ελέγχεται από κανέναν καθεστωτικό κομματικό μηχανισμό ή μεμονωμένο αλαζόνα τυχοδιώκτη, δεν κρύβεται. Κυβέρνηση και μηχανισμοί με κάθε τρόπο προσπαθούν να βάλουν φρένο στην λαϊκή άρνηση πληρωμών, σύσσωμα τα κομματικά κοινοβουλευτικά επιτελεία προσπαθούν με κάθε τρόπο να καταδικάσουν και να πάρουν αποστάσεις από το «Δεν Πληρώνω».
 
Μέσα σε αυτό κλίμα δυστυχώς προστίθενται και μικρομαγαζάτορες, μικροϊδιοκτήτες, που θεωρούν ότι κίνημα είναι «οι καταδρομικές αποστολές»χωρίς τη συμμετοχή του κόσμου, τα πλαστικά σημαιάκια, τα σηματάκια που τους διαχωρίζουν τελικά από τον κόσμο. Η φωτισμένη ολιγομελής ανεξέλεγκτη “πρωτοπορία-ηγεσία»” του www.oxidiodia.gr, με την ίδια καθεστωτική οικογενειοκρατική οργάνωση και δομή, δηλώνει αποκλειστικός ιδιοκτήτης του «Δεν Πληρώνω» και απαγορεύει σε κάθε άλλο «μίασμα» (κατά αυτούς) να κινητοποιείται και να οργανώνει κινητοποιήσεις. Αντί να ενισχύουν κάθε λαϊκή αντίσταση ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ, αυτοί καταδικάζουν ότι δεν ελέγχουν. Απόλυτοι ιδιοκτήτες του «Δεν Πληρώνω» και κάθε κινηματικής αλήθειας, ουσιαστικά φθείρουν το κύρος του κινήματος. Τι να πει κανείς για αυτή την «Οργάνωση» ιερατείο, με καθεστωτική κομματική δομή, με την διοίκηση ολίγων και εκλεκτών, που γνωρίζουν και αποφασίζουν για όλους και για όλα. Διώξεις και ξυλοδαρμοί μελών, διαλύσεις λαϊκών συνελεύσεων και διάφορες αντιστοίχου κάλους «επαναστατικές» δράσεις αποτελούν συνήθη τακτική του ηγετικού πυρήνα της ομάδας. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα με την ηλίθια ανεγκέφαλη τακτική των ψευτοτσαμπουκάδων έδωσε το άλλοθι και την δυνατότητα στην ηγεσία του ΚΚΕ να υψώσει τείχη μεταξύ του κόσμου του αγώνα, εμπλέκοντας το «Δεν Πληρώνω» σε ενδοκινηματικούς εμφύλιους.

Αναρωτιόμαστε: Από ποιο άραγε ψυχολογικό (πέραν του πολιτικού) αδιέξοδο προσπαθούν να ξεφύγουν με τις επιθέσεις τους εναντίον των άλλων;

Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Ποιος είναι ποιος και τι είναι αυτά που υποστηρίζει πρέπει καθένας που ενδιαφέρεται να τα ανακαλύψει. Τα ιστολόγια αποτελούν την δημόσια έκφραση, τον καθρέφτη των ιδεών, των αξιών και των αρχών του καθένα, κάθε συλλογικότητας, όλων των κινημάτων. Η δημόσια παρουσία και οι δράσεις μας επιβεβαιώνουν όσα υποστηρίζουμε. Εχθές ήμασταν στην κατάληψη της ΔΕΗ, σήμερα στην κινητοποίηση του Νοσ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, προχθές σταματούσαμε τους πλειστηριασμούς των σπιτιών από τις τράπεζες στα ειρηνοδικεία. Αύριο θα είμαστε μαζί με όλες τις συλλογικότητες, τα κινήματα, τους εργαζόμενους στις μάχες που έρχονται. Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ανήκει σε όλους τους αγωνιζόμενους μαζί με τα σύμβολα και τις σημαίες του. Δεν αποτελεί ιδιοκτησία κανενός. Ας το καταλάβουν οι όψιμοι εξηντάρηδες αστοί «επαναστάτες» που διαχειρίζονται τα ιστολόγια http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/ ή www.oxidiodia.gr ή www.denplironodenplirono.com και ας επιστρέψουν στην παλαιά αστική κανονικότητά τους γιατί δεν μπορούν τελικά να ξεγελάσουν κανένα με τα γεροντοκαμώματά τους. (μόνο νερό στο μύλο της αντίδρασης κουβαλάνε).

Το «Δεν Πληρώνω» είναι ένα ζωντανό κίνημα που διαχέεται στις καρδιές και τις δράσεις αυθόρμητες και συνειδητές της πλειοψηφίας του εργαζόμενου λαού. Το «Δεν Πληρώνω» είναι ένα κίνημα αντιεραρχικό, κίνημα ανατροπής και ελευθερίας. Είναι κίνημα γέννημα των εργατικών αναγκών και της λαϊκής οργής. Ποιές εκλογές; Ποια κοινοβούλια; Ποια ομάδα του info; Ας σταματήσουν το γεροντικό τους παραλήρημα. Δεν θα ασχοληθούμε παραπάνω μαζί τους.
Το ξαναλέμε: Αυτό το κίνημα δεν έχει κλειδιά και ιδιοκτήτες.

Σε αυτή την ανακοίνωση που τους καταγγέλλει για τραμπουκισμούς δεν τόλμησαν να απαντήσουν ποτε. Γιατί;;;

*Παραπομπές: (1) http://www.eek.gr/default.asp?pid=6&id=1361

(2) http://ergatis.wordpress.com/2011/09/15/%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%ce%bd%cf%89-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%83-%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd/

(3) http://ergatis.wordpress.com/2011/09/14/%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%ce%bd%cf%89-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%80%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-blog-www-oxidiodia-gr/

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

Ανώνυμος
30 Νοεμβρίου 2011 στις 2:14 π.μ.

Δυστυχώς φίλε εσύ το ανακάλυψες τώρα. Εμείς ξέρουμε τον πραγματικό ρόλο του "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" πολύ καιρό τώρα. Μιλάω για τους κουστουμαρισμένους καραφλούς μεσοαστούς αγακτισμένους ...κυρίους που ρίχνουν μάρμαρα και μολότοφ στο ΠΑΜΕ, και όχι για τα υπόλοιπα πρασινομπλέ χαροκαμένα πρόβατα που επειδή πνίγονται πιάνονται από τα μαλλιά τους. Την επίθεση από αλήτες προβοκάτορες κουκουλοφόρους που "ξεφύτρωσαν" μέσα από το "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" στην απεργία στις 20/10 τη βαφτίζεις ψευτοτσαμπουκά και άλλοθι στην ηγεσία του ΚΚΕ για να ορθώσει τείχη, μάλλον λοιπόν δεν έχεις διδαχθεί τίποτε οπότε κλάψε όσο θέλεις που σε παράτησαν οι "αγωνιστές" του "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ".

Ανώνυμος
30 Νοεμβρίου 2011 στις 11:25 π.μ.

Για τον 2:14. Είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα......Έλα ρε παντωγνώστη πατερούλη (νταβατζή) όλων των εργαζομένων. Αλήθεια τι γίνεται με τους 25 απολυμένονς του 902. Άλλα λέει τ' αρθρο.

30 Νοεμβρίου 2011 στις 7:28 μ.μ.

ΑΠΟ "ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ" ΤΟ ΠΗΓΕ ΣΤΟ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΙΔΟΥ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ

οταν κατεβαινε υποψηφιος στις εκλογες του '09 (το ξεχασε ?) ηταν ο ιδιος ο γνωστος μεγαλοαστός (δειξε μας το Ε9 Βασιλη Π.) απο τα διοδια των αφιδνων .... τοτε που κατεβαιναμε 1000 με 1500 ατομα σε καθε ανοιγμα διοδιων, πλακωσε τους συναγωνιστες απο τον Ορωπο και τους εκδιωξε, μετα πηγε να δρεψει δοξα στη Σπιθα (υπαρχουν τα video) μετα το επαιζε πανελαδικο συντονιστικο οταν ηθελε να περασει την γραμμη της οικογενειας,
μετα το αλλαζε κατα τα το δοκουν σε επιτροπες αγωνα πολιτων εργαζομενων, μετα τη διαγραφη του απο το ΕΕΚ τους πλακωσε και στο ξυλο, διεγραψε ολες τις επιτροπες και τους αφαιρεσε τη δυνατοτητα να γραφουν στο BLOG.
Τοτε το περασε και στο "ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ανοιξε το "www.denplironodenplirono.com" (τα αρχεια αποκτησης των ονοματων και της δημιουργιας των σχετικων e-mails ειναι καταγεγραμενα).
Τοσες κολοτουμπες δεν εχει κανει ουτε ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.

Απ οπου περασε μετα τους κατασυκοφαντησε. Οτι Κανει εχει κανει κακο στο συνολικο κινημα, ειναι τυχαιο, αυριο ποιος ?

Ανώνυμος
30 Νοεμβρίου 2011 στις 8:34 μ.μ.

Aν βγαίνανε στην φόρα τα Ε9 μερικών ηγετίσκων της κοινοβουλευτικής αριστεράς θα είχε πολύ γέλιο. Είναι αστείο να βλέπεις να πλακώνονται οι "φωτισμένοι ηγετίσκοι" για το ποιος θα οδηγήσει τα πρόβατα-έτσι βλέπουν τα κοινωνικά κινήματα.
Οσο για κολοτούμπες έχουν χρυσό ολυμπιακό μετάλειο στο άθλημα αυτοί οι "ηγετίσκοι".

Ανώνυμος
30 Νοεμβρίου 2011 στις 9:42 μ.μ.

Τι εγινε βρε Βαθυ κοκκινο; Εκλεισε το Αλτερ και αναλαβατε την εκπομπη της Ανιτας Πανια; Δεν ντρεπεστε που επιτρεπετε τετοια κειμενα και τετοια εμετικα σχολια για ενα κινημα που ειναι στους δρομους και την Τριτη 6/12, δικαζονται 8 μελη του με χαλκευμενες κατηγοριες; Δεν καταλαβαινεται οτι κατευθυνονται τα σχολια και το κειμενο απο τους μεγαλοεργολαβους και τις υπηρεσιες που θελουν να χτυπησουν οσους τους ενοχλουν; Ελεος πια. Γινεστε συνενοχοι!

anypakoyos
1 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:29 π.μ.

ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.info 4 ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ,2 ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 2 ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ,ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ,ΟΤΙ Η ΕΜΙΣΘΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟΥ denplironodenplirono.com ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ. ΥΓ.ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΣΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΑΛΚΟΟΛΙΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ

4 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:47 μ.μ.

φιλοι και συντροφοι του οχι διοδια του δεν πληρωνω ινφο τησ ανταρσυασ του συριζα,πρεπει να επικρατησει η ειρηνη και η αυτοσυγκρατηση μεταξυ μασ.Το κρατοσ και οι χαφιεδες του κκε θα χτυπανε θα φυλακιζουν και θα ανοιγουν τα κεφαλια σε ολο το χωρο.Ολοι ειμαστε στοχοσ των σταλινικων καθαρματων του κκε αλλα και του 4ου ραιχ και των τσολιαδων παπαδημου τζεφρυ και αντωνακη.Ειρηνη μεταξυ μασ διοτι τα χτυπηματα απο 4 ραιχ και ρουφιανοκουκουε θα ειναι σκληρα

Ανώνυμος
5 Δεκεμβρίου 2011 στις 6:13 μ.μ.

Ο Καράμπας είναι γνωστός απολογητής των ταγμάτων ασφαλείας,και μάλλον φασιστοειδές που για κάποιον λόγο βρίσκεται στην Αριστερά.

Δεν καταλαβαίνω για ποιόν λόγο τα "ρουφιανοκκε" πρέπει να μένουν από έναν απολογητή των ταγμάτων αλητείας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger