Home » , » Εχουν πιάσει το ...νόημα Τσοχατζόπουλου .. τα ΠΑΣΟΚικά στελέχη

Εχουν πιάσει το ...νόημα Τσοχατζόπουλου .. τα ΠΑΣΟΚικά στελέχη

Από giorgis , Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011 | 10:18 μ.μ.

  Είναι φανερό ότι εκεί στο ΠΑΣΟΚ έχουν πιάσει το … νόημα Τσοχατζόπουλου. Ο Γ. Παπανδρέου γνωρίζοντας ότι το πολιτικό σύστημα τον έχει βγάλει απ’ το «κάδρο» και δεν πρόκειται να του ζητήσει ποτέ να δώσει λογαριασμό για τα εγκλήματα που διέπραξε σε βάρος του λαού και της χώρας, κάνει τις διακοπές του στη Ν. Αφρική … συνεισφέροντας στην προσπάθεια για την κλιματική αλλαγή στον πλανήτη. (Λεπτομέρεια ότι ο ελληνικός λαός θα πληρώσει το ταξιδάκι του 10.000 ευρώ –οι κρατικές επιχορηγήσεις στα κόμματα να είναι καλά).

Απ’ την άλλη ο βασικός ταμίας του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος κάνει χλιδάτο γάμο για την κόρη του με 1.000 (!!!) καλεσμένους, στο κτήμα «Πεντελικόν». (ε, τι; Μόνο ο Τζοχατζόπουλος θα κάνει γάμους που μένουν στην ιστορία για την γκλαμουριά τους;).
(Λεπτομέρεια το ότι οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ έχουν να πληρωθούν κοντά 3 μήνες. Αλλωστε τον γάμο της κόρης του τον πληρώνει με δικά του λεφτά. Τι; Που βρήκε και σπαταλάει αυτό τον πακτωλό χρημάτων. Σιγά μην σας δώσει λογαριασμό).
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
11 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:06 π.μ.

Και όλα αυτά την ώρα που μικρά παιδιά μεταφέρονται στο νοσοκομείο από ασιτία. Η προκλητικότητα των εξουσιαστών εγκληματιών και σοσιαΛΗΣΤΩΝ του ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι αμείωτη όσο δεν παίρνουν την πολιτική απάντηση που τους πρέπει : ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος
11 Δεκεμβρίου 2011 στις 3:32 π.μ.

Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΔΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕ ΤΗ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΟΥ ΤΟΥ ΣΑΙΝ ΖΥΣΤ ΤΟΥ ΝΤΖΕΡΖΙΝΣΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ.ΟΣΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΝΑ ΔΙΑΚΥΡΗΞΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΝ ΔΕ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ - ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΞΑΠΟΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ - ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΨΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΗΣ . . .

Ανώνυμος
11 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:01 μ.μ.

3.32 υπάρχει καλύτερη λύση που θα συσπειρώσει όλο το λαό,η καταδίκη τους από λαϊκό δικαστήριο να σκουπίζουν τους δρόμους της χώρας,
να μαγειρεύουν και να πλένουν πιάτα στα δημόσια μαγειρεία και να φυλάνε κτίρια,στάδια,αρχαιολογικούς χώρους κλπ (αν και για τη φύλαξη δεν τους έχω ικανούς και μπορεί να μας τα κάνουνε μπάχαλο τα κοπρόσκυλα).

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger