Home » , » Τι άλλο περιμένουμε για να ξεσηκωθούμε; (Βίντεο)

Τι άλλο περιμένουμε για να ξεσηκωθούμε; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012 | 7:54 μ.μ.

Σημειώναμε, μεταξύ άλλων, χτες σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας: «Οι εξωφρενικές δηλώσεις του εκπροσώπου του κόμματος της Μέρκελ, έπρεπε λογικά να κάνει τους αστούς πολιτικούς, αν είχαν την παραμικρή τσίπα να ψάχνουν τρύπα για να κρυφτούν και όχι να σφυράνε αδιάφορα όπως κάνουν.

«Πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε: Λεφτά θα υπάρξουν μόνο εάν κυβερνηθεί στιβαρά η χώρα – στην ανάγκη μέχρι και από Αρμοστή που θα διοριστεί από την ΕΕ ή από τις ευρωπαϊκές χώρες», είπε ο Φόλκερ Κάουντερ, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Χριστιανοδημοκρατών (CDU), στην ιστοσελίδα Spiegel Online. «H Eλλάδα είναι τεράστιο πρόβλημα» πρόσθεσε και σε μια επίδειξη «κατανόησης» συμπλήρωσε: «Να τεθεί η χώρα υπό κηδεμονία θα ήταν σκληρό μέτρο… Αλλά ίσως και οι ίδιοι οι Έλληνες να συμφιλιώνονταν τελικά με την ιδέα… δεν γίνεται μόνο να πληρώνουμε χωρίς να αλλάζει τίποτα».

Φυσικά ο τύπος λέει εξόφθαλμα ψέματα αφού η ίδια η Μέρκελ έχει δηλώσει ότι τα χρήματα που μας δανείζουν τα παίρνουν με τόκους πίσω αλλά είναι η αλαζονεία του ισχυρού που αντιμετωπίζει την χώρα μας σαν προτεκτοράτο ορμώμενος από την εθελοδουλία του ντόπιου αστικού πολιτικού προσωπικού.

Αν δεν διώξουμε την «ξένη ακρίδα» και τους ντόπιους κολαούζους της τέτοιες προκλήσεις από ξένους αξιωματούχους θα είναι συνηθισμένες».

Κυβερνητική αντίδραση μπροστά σ’ αυτή την πρόκληση δεν υπήρξε, κάτι που σχολιάστηκε ακόμα και από αστικά πολιτικά μορφώματα. «Δεν ακούσαμε κανένα μέλος της υπόδουλης – όπως κάθε μέρα αποδεικνύεται - Ελληνικής Κυβέρνησης να αντιδρά σε αυτή την Χιτλερικού τύπου παρέμβαση του εκπροσώπου του Δ΄Ράϊχ στα εσωτερικά της Πατρίδας μας. Οι αναιδείς και όχι μόνο δηλώσεις αυτού του απαίδευτου νέο-Νεοναζί, δείχνουν πως ακριβώς βλέπουν την Ελλάδα οι Γερμανοί σύγχρονοι κατακτητές. Καταδεικνύουν όμως και την ανάγκη να καταδικαστούν αμετάκλητα οι σύγχρονοι δοσίλογοι που έχουν όνομα και επώνυμο και σήμερα συγκυβερνούν», γράφει μεταξύ άλλων ανακοίνωση του κόμματος του Δημαρά.

Οσα παρακολουθούμε σήμερα στο βίντεο ήταν αναμενόμενα. Το ερώτημα όμως παραμένει: Τι άλλο περιμένουμε για να ξεσηκωθούμε;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2012 στις 9:03 μ.μ.

Για να ξεσηκωθουμε συντροφε πρεπει να χρησιμοποιησοτμε βία και εμεις ειμαστε εναντιων της βιας

Ανώνυμος
28 Ιανουαρίου 2012 στις 2:56 π.μ.

Καλά εσύ απο πάνω είσαι λίγο μαλακάκος.

Ανώνυμος
28 Ιανουαρίου 2012 στις 3:40 π.μ.

χααααα!! σωστος. απ οπου κι αν προεχεται, μην παρεξηγουμαστε!!

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2012 στις 7:25 π.μ.

3.40

Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι.
Α,όλα κι όλα,να τα λέμε τσεκουράτα.
Καταδικάζουμε την κρατική βία από όπου και αν προέρχεται.
Ένα τέτοιο να ακούσει ο Άδωνις θα του ανέβει η πίεση.
Καλά για Τσίπρα ούτε να το σκέφτομαι.Θα πάθει καρδιακό.
Καλέέέ τοκογλύφοιοι,σταθείτε καλέέέ,μορατόριουμ καλέέέ,Ευρώπη των λαών καλέέέ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger