Home » , » Πολιτική ανάλυση από τον Τζιμάκο (Βίντεο)

Πολιτική ανάλυση από τον Τζιμάκο (Βίντεο)

Από giorgis , Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012 | 2:32 μ.μ.

Με τον δικό του τρόπο, ως συνήθως, σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα στην ραδιοφωνική του εκπομπή το Τζίμης Πανούσης. Αγαπημένο του θέμα τα «300 γουρουνάκια της βουλής» και σε μια ισοπεδωτική κριτική ρίχνει τα λεκτικά πυρά του σε όλους τους βουλευτές.

Στο ίδιο βίντεο που παραθέτουμε, παρακολουθούμε τον Τζιμάκο να αναφέρεται σε όλα όσα συμβαίνουν στα μαγαζιά της ενημέρωσης κάνοντας ιδιαίτερη νύξη στο Δημοσιογραφικό συγκρότημα Λαμπράκη.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

10 Ιανουαρίου 2012 στις 2:51 μ.μ.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ O ΤΖΙΜΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΤΙΡΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2012 στις 4:20 μ.μ.

Ο "Τζιμάκος" είναι πολύ καλός αλλά για τα αφεντικά του που τον πληρώνουν αδρά για να επαναλαμβάνεται. Για εμάς είναι παρελθόν καθότι παρωχημένος και φρικτά εγκάθετος!

Ανώνυμος
11 Ιανουαρίου 2012 στις 4:18 π.μ.

ο τζιμακος καλως σατιριζει αυτους σημερα, αλλους παλια ή τον μεσο νεοελληνα καποτε, με τραγουδια ασυλληπτα επικαιρα ακομα. τα λεγε, τα λεγε, καποιοι τον κοροιδευανε, ενω αλλοι καταλαβαμε κατι παραπανω, κι αυτο ειναι ανεκτιμητο. εγω τον γουσταρω επισης γιατι γιατι ποτε δεν απεκρυψε τα πλουτη που εβγαλε απο την καριερα του, δεν εφαγε λεφτα ουτε υπηρξε αργομισθος επαγγελματιας αριστερος ή συνδικαλιστης του κωλου.

Ανώνυμος
12 Ιανουαρίου 2012 στις 12:34 π.μ.

ενοχλείστε οι αριστεροί όπως βλέπω, γιατί σας εντάσσει στα 300 γουρουνάκια.... έχει άδικο? μέρος του προβλήματος είστε αγαπητοί ΚΚΕδες και αριστεροί γενικώς. Διότι στηρίζετε το σάπιο σύστημα με την ανοχή σας, με τα μισόλογά σας και τις απειλές σας. Με τις κασέτες που παίζει η Αλέκα σε κάθε πολιτικό της λόγο, με τους συριζαίους να απειλούν με αργεντινές και ελικόπτερα.

Ανώνυμος
12 Ιανουαρίου 2012 στις 2:31 μ.μ.

Ότι αξιόλογο και αξιομνημόνευτο έχει γίνει σε αυτη τη χώρα είναι γέννημα θρέμα τον αντιεξουσιαστών ή προέρχεται απο αυτούς, απλά η ξεπουλημένη αριστερά και ο απολίτιστος λαός είτε τους πολεμάει γιατι δε μπορεί να τους φτάσει είτε δε μπορεί να αντιληφθεί τη σπουδαιότητα της προσφοράς τους στο κίνημα! Παιδιά ΕΛΕΟΣ! Πρέπει να καταλάβεται πως είστε ανύπαρκτοι και καπελωτές των πάντων, αφου έχουν όλοι πρωτα βγάλει το φίδι απο τη τρύπα. Κουκούλα-πέτρα-τρέξιμο-μετά σπίτι-αύριο κριτική των άλλων και μετά φταίξιμο στους άλλους και ο αντιεξουσιαστικός χώρος πάντα αδικημένος. Ωραίο τροπάριο έχετε!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger