Home » , » Στους δρόμους οι απλήρωτοι εργάτες Περιστερίου (Βίντεο)

Στους δρόμους οι απλήρωτοι εργάτες Περιστερίου (Βίντεο)

Από giorgis , Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012 | 4:53 μ.μ.

Το Περιστέρι είναι μια εργατούπολη που πλήττεται ιδιαίτερα από την οικονομική καπιταλιστική κρίση. Οι στρατιές ανέργων (με θετικό στοιχείο ότι ήδη άρχισαν να οργανώνονται και οι κινητοποιήσεις της Πρωτοβουλίας ανέργων Περιστερίου είναι αλλεπάλληλες), καθημερινά πολλαπλασιάζονται.

Σε μια σειρά εργοστάσια της περιοχής με αιχμή την αλουμινοβιομηχανία «Λουκίσσα» -στην οποία οι εργάτες βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας από τις 5 του Δεκέμβρη καθώς τους οφείλονται δεδουλευμένα μέχρι και 10 μηνών- στην «Αλουμινέξ», στην αλουμινοβιομηχανία «Μυλωνα», κ.α υπάρχουν εργατικές κινητοποιήσεις για να αποκρουστεί η επίθεση που δέχεται ο κόσμος της δουλειάς από την εργοδοσία και την κυβέρνηση. (Αναλυτικά έχουμε γράψει σε περασμένη ανάρτησή μας).

Στο βίντεο που παραθέτουμε –από την τηλεόραση του «902»- παρακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις και παράλληλα βλέπουμε την κυβέρνηση να ακολουθεί μια βάρβαρη ταξική πολιτική μπουκώνοντας με ζεστό κρατικό χρήμα την εργοδοσία αδιαφορώντας πλήρως για τον κόσμο τις εργασίας.

.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger