Home » , » Πυροτέχνημα ήταν και πέρασε

Πυροτέχνημα ήταν και πέρασε

Από giorgis , Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012 | 7:40 μ.μ.

  Πιθανόν να θυμάστε τον σχετικό θόρυβο που είχε δημιουργηθεί όταν ένας Ελληνοελβετός βουλευτής, ο Ι. Ζησιάδης, έκανε λόγο, σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega για έλληνες πολιτικούς που διατηρούν τεράστιους λογαριασμούς σε τράπεζες της Ελβετίας.

Αρχικά υπήρξε μουδιασμένη αρχική αντίδραση κάποιων αρμοδίων να μην γίνει καμιά έρευνα προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν έχει νόημα να γίνουν έλεγχοι είχε πει ο Βενιζέλος στην βουλή, γιατί αν υπάρχουν λογαριασμοί θα βρίσκονται σε off shore και δεν μπορεί να εντοπιστούν. «Αυτοί που διέσυραν τη χώρα μας σαν διεφθαρμένη, ζητούν τώρα από τους βουλευτές ως και ελβετικό πιστοποιητικό ότι δεν είναι κλέφτες», είχε δηλώσει ο εκπρόσωπος της Ν.Δ Γ. Μιχελάκης.
Οπότε και η κατάληξη αυτής της ιστορίας ήταν προδιαγεγραμμένη.  Ετσι, λοιπόν, σήμερα περάσαμε στην ταφόπλακα κι’ αυτής της υπόθεσης.

Διαβάζουμε στο σημερινό «Ποντίκι»: «Πυροτέχνημα ήταν και πέρασε. Ο λόγος για τον θόρυβο που ξέσπασε για τις καταθέσεις βουλευτών στις ελβετικές τράπεζες, οι οποίες δεν είχαν δηλωθεί στην ελληνική βουλή. Κάποιοι, κυρίως απ’ το ΠΑΣΟΚ, πρότειναν να δοθούν στον πρόεδρο της βουλής εξουσιοδοτήσεις για να γίνει σχετική έρευνα στα ελβετικά τραπεζικά ιδρύματα, όμως η πρόταση του βούλιαξε κυρίως από τις αντιδράσεις που υπήρξαν. Αυτό που προκάλεσε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η επίσημη αντίδραση από την πλευρά της γαλάζιας παράταξης της Βουλής, που τόνισε ότι δεν πρόκειται να λάβει μέρος στο παιχνίδι του λαϊκισμού που προκαλεί το ΠΑΣΟΚ και υποβαθμίζει το κύρος της Βουλής!!! Αστεία πράγματα ... που λένε και οι ίδιοι».

Όχι φυσικά ότι υπήρχε περίπτωση να γινόταν κάτι διαφορετικό, αλλά το αναφέρουμε σαν πινελιά στον «όμορφο ηθικό, κόσμο» του πολιτικού προσωπικού της χώρας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger