Home » , » Ασφαιρα πυρά της Βάσως Παπανδρέου για τις δικές της μικροπολιτικές σκοπιμότητες

Ασφαιρα πυρά της Βάσως Παπανδρέου για τις δικές της μικροπολιτικές σκοπιμότητες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012 | 1:55 π.μ.

 Η Βάσω Παπανδρέου είναι μια φιλόδοξη πολιτικός που πέρα απ’ τις κατά καιρούς λεκτικές διαφοροποιήσεις της στήριξε την μνημονιακή πολιτική αποβλέποντας στην επόμενη μέρα μετά τον ΓΑΠ. Οι εξελίξεις όμως στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ την παραμέρισαν και στην αντιπαράθεση που υπάρχει για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για την μετά Παπανδρέου εποχή δείχνει να αναζητά ρόλο ρίχνοντας φαρμακερά βέλη απέναντι στους εσωκομματικούς της αντιπάλους.

Πρόσφατα  είπε απευθυνόμενη στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ «Κάποιοι από εμάς έχουν γίνει ζάμπλουτοι», χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση.

Σήμερα στην φυλλάδα του Χατζηνικολάου και στον δημοσιογράφο Βασίλη Σκούρη επανέρχεται στο ίδιο θέμα λέγοντας: «Και επί κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου παρέμεινε η ατιμωρησία. Ουτε ένας πολιτικός –και μιλώ κυρίως για τον δικό μας χώρο, διότι αυτό θα είχε αξία-δεν πήγε φυλακή. Είπα το 2007 ότι δεν νιώθω αλληλεγγύη για τα στελέχη μας που πλούτισαν … Ποιος κρατάει ποιον; Ο ένας κρατάει τον άλλον και δεν μπαίνει κανείς φυλακή;».

Είναι δεδομένο ότι η Βάσω Παπανδρέου γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις. Φυσικά όμως όλα τα πυρά της είναι άσφαιρα και τα χρησιμοποιεί για την δική της κομματική και πολιτική της επιβίωση. Ολοι οι πολιτικάντηδες των αστικών κομμάτων λειτουργούν σαν καμόρα και δεν πρόκειται να βγάλουν τα άπλυτα τους στην φόρα. Ένα πρόσφατο γεγονός το επιβεβαιώνει. Απλώς «πιασάρικες» είναι τέτοιες δηλώσεις και τις εκμεταλλεύεται εκτός των άλλων για να βρίσκεται στην επικαιρότητα η Βάσω Παπανδρέου.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger