Home » , » Βαρόμετρο Σκάι και σχολιασμός του από Τράγκα-Ακριβοπούλου (2 Βίντεο)

Βαρόμετρο Σκάι και σχολιασμός του από Τράγκα-Ακριβοπούλου (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012 | 10:32 μ.μ.

Το έχουμε ξαναγράψει ότι εμείς δεν δίνουμε καμιά βαρύτητα για τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν κατά καιρούς την δημοσιότητα.

Για λόγους αρχειακούς όμως παραθέτουμε το βαρόμετρο του Σκάι που ανάμεσα στα άλλα δίνει και πρόθεση ψήψου.

Επίσης σε άλλο βίντεο παραθέτουμε τον τρόπο που σχολίασαν αυτή την δημοσκόπηση το γνωστός και μη εξαιρετέος Τράγκας (Η Κυριακάτικη Realnews έγραψε ότι αναλαμβάνει επιτελικό ρόλο στο υπό διαμόρφωση κόμμα του Πάνου Καμένου), όπως και τις εκτιμήσεις που έκανε γι’ αυτή την δημοσκόπηση η Ακριβοπούλου.
Αυτή ξεκίνησε από στέλεχος του ΚΚΕ, πέρασε στο ΝΑΡ και κατάντησε ένα αφοσιωμένο τσιράκι του αφεντικού της. Πρόσφατα στελέχωσε τον απεργοσπαστικό μηχανισμό που έστησε το επιτελείο του καπιταλιστή-καναλάρχη για να πειθαναγκάσει τους εργαζόμενους του σε τηλεόραση και ρ/σ να αποδεχθούν να εργάζονται σε συνθήκες γαλέρας και με μισθούς πείνας

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 8 σχόλια

7 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:48 μ.μ.

Καλά ο ΣΚΑΪ είναι το μόνο κανάλι που δίνει τέτοια νούμερα στη ΔΗΜΑΡ, τόσο χαμηλά το ΠΑΣΟΚ και τόσο ψηλά τη Χρυσή Αυγή που είναι χαμένη από την ύπαιθρο. Και επιτρέψτε μου να το ξαναπώ: οι δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ (προϊόν ευρείας εμπορείας προς κατανάλωση και χειραγώγηση) είναι ένα μέσο προκειμένου να δουν πόσο καλά πιάνει η προπαγάνδα τους. Το θέμα δεν είναι τι ποσοστά βγάζουν τα κόμματα (μια και υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση και ταυτόχρονα καμία πόλωση που απαντάται σε εκλογική περίοδο). Το ζητούμενο είναι ότι με τον τρόπο συσπειρώνουν εντέχνως κόσμο στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Από τη μια ο φόβος για την ενωμένη αριστερά (βλ. και τις κινδυνολογίες του Φύρερ) και από την άλλη ο "πατριωτισμός" των απογοητευμένων ΠΑΣΟΚων και ΝΔτών. Όλα γίνονται για τη διάσωση του δικομματισμού.

7 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:10 μ.μ.

Το παιχνιδι δεν παιζεται με ορους δικομματισμου πλεον, τουλαχιστον οχι στο βαθμο που συνεβαινε τα προηγουμενα χρονια. Το θεμα ειναι η προωθηση και διασωση της κυριαρχης πολιτικης με καθε μεσο. σε λιγο το προσχημα του κοινοβουλευτισμου που ειναι και σημαντικο στηριγμα του συστηματος θα εξαφανιστει και η καταστολη θα ενταθει ακομη περισσοτερο. τελειωσαν τα ψεμματα οι εκλογες δεν ειναι λυση η αστικη δημοκρατια πεθανε, τωρα βιωνουμε την θηριωδια του καπιταλισμου σε ολο της το μεγαλειο, τι θα κανουμε?

Ανώνυμος
8 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:55 π.μ.

Τζάμπα είναι τα ποσοστά, τα δίνουν όπου γουστάρουν. Άλλα γκάλοπ λένε εντελώς άλλα. Δεν έχει σημασία. Πάνε να φτιάξουν τα νέα μοντέλα μπατσοκ και λάος. Τα πρώτα αποδείχθηκαν για πέταμα. Το ίδιο θα είναι και τα επόμενα. Ε, να μην γλύψουν και λίγο πισινό Σαμαρά; Ο κόσμος πάντως γελάει μ αυτά τα παραμύθια. mitsos175.

Ανώνυμος
8 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:02 π.μ.

http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6076:velouxiotis-kke-varkiza&catid=54:anpolitiki&Itemid=28

Ανώνυμος
8 Φεβρουαρίου 2012 στις 6:07 π.μ.

Θα μου πει κάποιος πως γίνεται ο Παπαδήμος να έχει δημοτικότητα άνω του 50% σε όλα τα κόμματα και στο τέλος να βγαίνει σύνολο 46%. Καλά τι μας περνάνε;

Ανώνυμος
8 Φεβρουαρίου 2012 στις 2:58 μ.μ.

Καλα ο,τι να ναι!!!! Τι μαγειρεμα ειναι τουτο???? Αλλα αφου τα τρωμε και εμεις τα ψεματα τι να κανουν κι αυτοι, να μην το εκμεταλλευτουν?
Επιτελους ας κλεισουμε τις τηλεορασεις κι ας βγουμε στους δρομους να τα ανατρεψουμε ολα. Ας επιστρεψουμε στα "καφενεια" να γινουν παλι ανθρωπινες οι σχεσεις μας, ας ανοιξουμε τα βιβλια, ας πιστεψουμε στο "αδυνατο".
Ολοι μαζι, κανενας εφησυχασμος!
Ολοι να πιεσουμε τα συνδικατα να παρουν αποφασεις αγωνα υπερ των εργατων!
Τα συνδικατα ειμαστε εμεις και οχι οι ξεπουλημενες ηγεσιες τους!
Ας τους δειξουμε οτι δεν ανεχομαστε αλλη κοροιδια και οτι εμπιστευομαστε την δυναμη μας!
Ας πλημμυρισουν οι δρομοι! Τα μεσα παραγωγης ΤΩΡΑ στους εργατες!

Ανώνυμος
8 Φεβρουαρίου 2012 στις 7:37 μ.μ.

Το ποιο αστείο, είναι ότι ο Παπαδήμιος έχει 57% θετικές γνώμες στους ψηφοφόρους του ΚΚΕ. Αυτό δείχνει το μέγεθος του μαγειρέματος και την αξοπιστία αυτών των δημοσκοπήσεων. Γιατί αν υποψιαστώωωωω... ότι ισχύει κάτι τέτοιο, τότε θα πρέπει να αναρωτηθεί το ΚΚΕ και τα μέλη του, μήπως εκτός από σεχταριστικός και γραφειοκρατικός μηχανισμός, έχει μετατραπεί σε γνήσιο αστικό μόρφωμα με μοναδικό στόχο την ενσωμάτωση των εργαζομένων και την χειραγώγηση του μαζικού κινήματος σε ακίνδυνους για το σύστημα ρόλους. Η μοναξιά και οι παρελάσεις του ΠΑΜΕ, οι συμβολικές επαναστατικές δράσεις ( μάλλον συμβολικά σκέφτονται να ρίξουν τον καπιταλισμό ) οι ανικανότητα σε βαθμό επικυνδυνότητας των σωματείων που ελέγχουν στους εργασιακούς χώρους, και η παραπομπή στις Ελληνικές καλένδες ( Λαϊκή εξουσία οναμάζεται στην ορολογία του ΚΚΕ ) των πολιτικών προταγμάτων της διαγραφής του χρέους, της εξόδου από το Ευρώ και την ΕΕ, που μπορούν να σεισπειρώσουν τους Εργαζόμενους και τον Λαό σε κατεύθυνση ρήξης και ανατροπής με τον αδηφάγο πλέον καπιταλισμό, σε κάνουν να προβληματίζεσαι αν πρόκειται για μαγείρεμα της δημοσκόπησης ή για ολοκληρωτική και μη αντιστρέψιμη μετάλλαξη του ΚΚΕ.
Άκου... 57% θετικές γνώμες ο Παπαδήμιος στους ψηφοφόρους του ΚΚΕ.
Ωραία διαπεδαγώγηση του κόσμου του ΚΚΕ για την Λαϊκή Εξουσία.
Κοντά είστε σύντροφοι.
Μάλλον είρθε η ώρα να απαλλαγούμε από από τους καραγκιόζηδες που καπηλεύονται ιστορικά σύμβολα και δυσφημούν αξίες και ιδανικά που πήγαν μπροστα την ανθρωπότητα.
Ας τελείωνουμε με τους γραφικούς, ας δούμε κατάματα τις αναγκαίοτητες της εποχής μας, ας σταθούμε με αυταπάρνηση στο ύψος των περστάσεων και του ταξικού χρέους. Ας προχωρήσουμε μπροστά δημιουργώντας το ανατρεπτικό Κομουνιστικό Κόμμα της νέας εποχής και των εργαζομένων, με επαναστατικό πρόγραμμα, έξω από τα συμβατικά στερεότυπα και την νομιμοφροσύνη του αστικού επικοδομήματος και με στόχο την κομουνιστική απλευθέρωση των εργαζομένων.

Γιάννης Ζωγραφιώτης

Ανώνυμος
8 Φεβρουαρίου 2012 στις 9:39 μ.μ.

αμα δω τη χρυση αυγη να μπαινει στη βουλη θα ζωστω με κανα κιλο πλαστικο και θα το τιναξω το μπουρδελο τους

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger