Home » , , » Μεθοδεύσεις σε βάρος του λαού και τοποθέτηση της Λ. Κανέλλη (Βίντεο)

Μεθοδεύσεις σε βάρος του λαού και τοποθέτηση της Λ. Κανέλλη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012 | 11:10 π.μ.

Σήμερα αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι σχεδιασμοί της συγκυβέρνησης μαύρου μετώπου-τρόικας και όπως ακούμε Παπανδρέου-Σαμαράς-Καρατζαφέρης έλαβαν ένα 16σέλιδο κείμενο από τους τροϊκανούς που περιγράφει αναλυτικά τα μέτρα που πρέπει να πάρουν για τον καινούργιο σφαγιασμό όσων εργατικών και κοινωνικών κατακτήσεων έχουν απομείνει στα λαϊκά στρώματα. Το παραπάνω ακούμε να σχολιάζει, μεταξύ άλλων, η βουλευτίνα του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη στον Γ. Παπαδάκη (Αλήθεια το ξέρετε ότι κι αυτός ο δημοσιογράφος του Αντένα προέρχεται απ’ την «μεγάλη σχολή» του «Ριζοσπάστη»;).

Επίσης, σήμερα οι αρχηγοί των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση του τραπεζοτσολιά Παπαδήμιου θα συναντηθούν με τον διορισμένο πρωθυπουργό με στόχο την μεθόδευση πώς θα σερβίρουν αυτά τα εγκληματικά μέτρα σε βάρος του λαού.
Θα επικυρωθούν με ψηφοφορία στην βουλή το βράδυ της Κυριακής και οι όποιες αντιρρήσεις από βουλευτές αναμένονται περιορισμένες. (Φημολογείται ότι επειδή αρκετά απ’ τα ασπόνδυλα του κοινοβουλευτικού θιάσου δεν πρόκειται να ξαναδούν βουλευτικά έδρανα, το «τυρί» που τους δίνουν, για να ψηφίσουν τα καινούργια δυσβάσταχτα για τον λαό μέτρα, είναι η υπόσχεση ότι θα παραταθεί για αρκετό καιρό ακόμα η θητεία αυτής της βουλής).

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

8 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:14 π.μ.

Και φυσικά δεν υπάρχουν μονόδρομοι κι αδιέξοδα. Υπάρχουν κι άλλες λύσεις.

Ανώνυμος
8 Φεβρουαρίου 2012 στις 5:40 μ.μ.

η αριστερα τι κανει περα απο το να λεει τα ιδια τετριμενα και γνωστα?τιποτα δεν εκανε τιποτα που θα μπορουσε να σταματησει την καταστροφη

Ανώνυμος
8 Φεβρουαρίου 2012 στις 7:22 μ.μ.

Εσυ τι εκανες μωρε αγωνισταρε; Αλλα αυτο κανουν παντα ολοι οι δειλοι! Αποποιουνται τις ευθυνες τους. Η Θεα "Αριστερα" δεν μπορει να κανει τιποτα αν δεν θελει ο λαος, ο κινητης της ιστοριας. Η αριστερα ειναι ο λαος. Τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο. Αν ο λαος και η εργατικη ταξη δεν αξιοποιησουν τα οπλα τους (μαρξισμος-λενινισμος) τοτε δεν θα καταφερουν ποτε τιποτα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger