Home » , » Σκηνικό πολέμου στην Αθήνα (4 Βίντεο)

Σκηνικό πολέμου στην Αθήνα (4 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 | 11:44 μ.μ.

Σκηνικό πολέμου στην Αθήνα όπως μεταδίδουν τα αστικά ΜΜΕ.

 Για κάποιον λόγο, που δεν γνωρίζουμε δεν έχουμε τηλεφωνική επαφή με τους συντρόφους που αυτή την στιγμή βρίσκονται στους δρόμους. Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι ανάμεσα στους προσαχθέντες και ο λόγος που δεν μπορεί να επικοινωνήσουμε είναι η ένταση των στιγμών.

Απ’ ότι ακούμε στα 4 βίντεο που παραθέτουμε υπάρχουν 17 πυρκαγιές αυτή την στιγμή όπως και λεηλασία οπλοπωλείου στην Ομόνοια με ότι συμβαίνει αυτό. Όλα τα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα έχουν συνεχείς ανταποκρίσεις με τα όσα γίνονται στην Αθήνα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
13 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:58 π.μ.

Λαοθάλασσα σήμερα σε όλο το κέντρο.Άνθρωποι που δεν είχαν ξαναβγει στο δρόμο κραταγαν riopan και malox και τραγουδαγαν "ποτε θα καμει ξαστερια".
Ηρθε η αρχή του τέλους τους..
Οι αυτοί ή εμείς!
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΡΕΡΙΑ ΡΕ!!!!!!

Ανώνυμος
13 Φεβρουαρίου 2012 στις 2:08 π.μ.

ΜΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΟΠΛΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΩΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΩΣ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΟΠΛΩΝ.ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΟΡΩΝ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΜΙΑ ΑΡΠΑΓΗ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΑΡΑ ΣΕ ΟΠΛΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΕΦΟΔΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΚΥΝΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΗΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ.ΤΟ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛΝ ΠΟΥ Ο ΜΑΡΞ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Α ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΝΗΣΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΒΑΣΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ - ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger