Home » , » Τριγμούς στις απονομιμοποιημένη κυβέρνηση Παπαδήμιου (2 Βίντεο)

Τριγμούς στις απονομιμοποιημένη κυβέρνηση Παπαδήμιου (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012 | 2:01 π.μ.

Ηταν αναμενόμενο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών που στηρίζουν την μνημονική κυβέρνηση Παπαδήμιου θα ψήφιζαν την νέα δανειακή σύμβαση. Το αστικό σύστημα είναι σε μια πρωτόγνωρη κρίση. Αυτό υποδηλώνει και οι 44 διαγραφές (αν τις μετρήσαμε καλά) βουλευτών που δεν υπάκουσαν στην κομματική γραμμή των αστικών κομμάτων.

Από κει και πέρα ο διορισμένος πρωθυπουργός τραπεζοτσολιάς Παπαδήμιος απάγγειλε πάλι την κασέτα του από το βήμα της βουλής για να αποδεχθούμε το «σκληρό πρόγραμμα» που «θα μας βγάλει σε στέρεο έδαφος».




Το βασικό είναι ότι στους δρόμους της Αθήνας έγιναν πρωτόγνωρα σκηνικά τα οποία δεν τα είχαμε δει ούτε τον Δεκέμβρη του 1989. Η οργή του κόσμου έχει ξεχειλίσει. Οσο και να προσπαθούν τα αστικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για κάποιες «δεκάδες κουκουλοφόρους» η πραγματικότητα είναι ότι η οργή του λαού έχει ξεχειλίσει. Χιλιάδες κόσμου πήραν μέρος στις συμπλοκές. Η λαϊκή αγανάκτηση έχει εκδηλωθεί και η λαϊκή αντιβία έκανε την εμφάνισή της. Οσα ακούμε από τον Παπουτσή είναι ηλιθιότητες.


>/center>
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Πέτρος Κ.
13 Φεβρουαρίου 2012 στις 2:23 π.μ.

Μπράβο παιδιά για τον σχολιασμό σας.Παραέγινε με το πιπίλισμα για "κουκουλοφόρους" από τα κόμματα εξουσίας και τα κόμματα της καθεστωτικής αριστεράς

Ανώνυμος
13 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:15 μ.μ.

Η επόμενη μέρα του νεο-φιλελευθερισμού - Συγκλονιστικές φωτογραφίες

Εικόνες καταστροφής και λεηλασίας των ελληνικών νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Οι τελεσθείσες αυτοκτονίες ή απόπειρες λόγω χρεών μέχρι χθές το βράδυ ,ανήλθαν σε 1.727 . Αποκαΐδια, άστεγοι , σπασμένες βιτρίνες καταστημάτων, κλειστά νοσοκομεία, άνεργοι ,λεηλατημένα μαγαζιά, πρεζόνια, σπίτια ζωσμένα στις φλόγες ….των κεριών ή καλύτερα σε ότι άφησαν πίσω τους οι διακοπές ηλεκτροδότησης λόγω χαρατσιών. Αυτός είναι ο τραγικός απολογισμός της επόμενης μέρας από την επέλαση των νεοφιλελέυθερων τρομοκρατών τα τελευταία 20 τουλάχιστον χρόνια. Στη χθεσινή μέρα πάντως, εντός και εκτός βουλής , κορυφώθηκαν οι δραστηριότητες των κοινών καθεστωτικών πορτοφολάδων.
Κουκουλοφόροι τραπεζίτες με γραβατοκουκούλες ,υπάλληλοι εισπρακτικών εταιριών , μεγαλοεπιχειρηματίες , ενεχυροδανειστές , εφοπλιστές ,μαυραγορίτες ,ιδιοκτήτες μεγάλων σούπερ μάρκετ , διεφθαρμένοι δικαστές και τραπεζουπάλληλοι πολιτικοί ,"αντεξουσιαστές" πασόκοι και ένστολοι γερμανοτσολιάδες σε ρόλο ταγμάτων ασφαλείας , επέλαυναν αλλόφρωνες αλαλάζοντας κάνοντας πλιάτσικο στις ζωές των ελλήνων .Ψήφιζαν ΝΑΙ , εκβίαζαν , γρονθοκοπούσαν , ποδοπατούσαν , ψέκαζαν χημικά και λεηλατούσαν ό,τι έβρισκαν στο πέρασμά τους : Γέρους , ανέργους , γυναίκες , φτωχούς , άστεγους , πατριώτες δεξιούς και αριστερούς.
Το κέντρο και το πανελλήνιο θυμίζει σήμερα βομβαρδισμένο τοπίο και οι καταστηματάρχες και οι νοικοκυραίοι πλέον, παρά τις ήδη δύσκολες οικονομικά για τις επιχειρήσεις τους μέρες, αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα για να διορθώσουν τις σοβαρές ζημιές που έχουν υποστεί οι επιχειρήσεις τους , τα σπίτια τους και οι ζωές τους από τους βανδάλους τραπεζοτσολιάδες . Κάποιοι μάλιστα δεν γνωρίζουν πότε θα επιστρέψουν στις δουλειές τους και στις αξιοπρεπείς ζωές τους αφού κανείς δεν είναι βέβαιος για το πότε θα επανέλθουν όλα σε κανονική ανθρώπινη και δίκαιη ζωή .
Την ίδια στιγμή πάντως, εκτός από τις καμένες ζωές, προβλήματα επικρατούν και με τους φωτεινούς σηματοδότες, οι οποίοι δε λειτουργούν, είτε επειδή καταστράφηκαν είτε επειδή έχει διακοπεί η λειτουργία τους γιατί κάτι δεν πήγε καλά στη μοιρασιά της μπάζας της παραπάνω συμμορίας με τους κολλητούς της Μίζενς που ήταν και ο εργολάβος.

*Ευχαριστώ τον αρθρογράφο καθεστωτικού μέσου προπαγάνδας για τη συμβολή του.Η αντίστροφη απόδωση που έκανα στο κείμενο ήταν επιβεβλημένη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger