Home » , , » Συγκέντρωση ΚΚΕ 6/2 (Βίντεο)

Συγκέντρωση ΚΚΕ 6/2 (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012 | 9:09 μ.μ.

Με πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι συγκεντρώσεις και οι πορείες ενάντια στην κυβερνητική πολιτική. Στην πλατεία Κλαυθμώνος έγινε η συγκέντρωση οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και αναρχικών οι οποίοι πραγματοποίησαν πορεία μέχρι το Σύνταγμα.

Η μαζικότερη συγκέντρωση ήταν του ΚΚΕ που με αφετηρία την Ομόνοια κατέληξε με πορεία στην βουλή. Στο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε αποσπάσματα από την ομιλία της γ.γ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, όπως μεταδώθηκαν από την τηλεόραση του «902».

Να σημειώσουμε ότι αύριο έχει 24ωρη πανεργατική απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 12 σχόλια

Ανώνυμος
6 Φεβρουαρίου 2012 στις 9:55 μ.μ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ 07/02/12 ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ 11πμ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 10.30 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Κυβέρνηση, τρόικα και τα κόμματα της πλουτοκρατίας ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, και ΛΑΟΣ περνούν βαριές αλυσίδες στην εργατική τάξη, στο λαό, για να σώσουν τα κέρδη και τα προνόμια των μονοπωλίων. Τα αρπάζουν όλα και καταδικάζουν το λαό σε μακροχρόνια φτώχεια και εξαθλίωση. Μετατρέπουν το μισθό σε χαρτζιλίκι, τις συντάξεις σε επίδομα φτωχοκομείου. Γαβγίζουν με την απειλή της χρεοκοπίας γιατί φοβούνται τη δύναμή μας.

Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη να μπει μπροστά στον αγώνα με όλες τις δυνάμεις της. Αυτή την ώρα μια επιλογή έχουμε: ή τις αλυσίδες ή τα όπλα του αγώνα.


Ξεσηκωμός, οργάνωση σε κάθε εργοστάσιο και τόπο δουλειάς.


Ενότητα κι αγώνας για:

να φύγει τώρα η κυβέρνηση του εγκλήματος μαζί με την τρόικα.

να μην υπογραφεί κανένα νέο μνημόνιο, καμία νέα συμφωνία.

να πληρώσει η πλουτοκρατία.


Καλούμε τους εργαζόμενους σε κάθε εργοστάσιο κι επιχείρηση, κλάδο τον κλάδο να οργανωθούν και να πάρουν αποφάσεις να μην επιτρέψουμε να περάσει κανένα μέτρο που να μειώνει μισθούς, μεροκάματα, συντάξεις.


Όλοι στον αγώνα για ανατροπή της βαρβαρότητας.


Με το ΠΑΜΕ μπροστά ενώνουμε τις δυνάμεις μας. Κάνουμε πέρα κάθε δύναμη που στέκεται εμπόδιο.

Όχι άλλη αναμονή, όχι άλλες αυταπάτες. Ας τους κάνουμε τη ζωή κόλαση πριν μας την κάνουν αυτοί.

Απομονώστε και τιμωρείστε όποιον βάλει την υπογραφή του στο σφαγιασμό των δικαιωμάτων μας.


Δεν παραδινόμαστε.

Αγώνας, σύγκρουση ως το τέλος.

Έξοδος από τη λυκοσυμμαχία της ΕΕ, μονομερής διαγραφή χρέους.

Κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων.

Εργατική, λαϊκή εξουσία.

Είναι ο μόνος δρόμος για να σωθεί ο λαός, για να σωθεί ο πλούτος της χώρας και οι παραγωγικές της δυνατότητες.

Ν. Λινοτύπης
6 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:28 μ.μ.

Εδώ μας έχει πηδήξει το "Μαύρο Μέτωπο" ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Λάος και οι κάφροι χούλιγκαν οπαδοί του ΚΚΕ βρίζανε με συνθήματα στην πορεία τον ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ γιατί πριν 20 χρόνια κάποιος ευρωβουλευτής του ψήφισε τη συμφωνία του Μάαστριχ!
Δεν πάνε καθόλου καλά οι άνθρωποι!
Ας τους θυμίσει κάποιος τη συμφωνία της Βάρκιζας.

Ανώνυμος
7 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:03 π.μ.

Ανώνυμος Ο/Η Ν. Λινοτύπης είπε...

Τσούζει το Μάαστριχτ! Κουφαλίτσα... Εδώ εσύ θυμάσαι τη Βάρκιζα απο το '44, όμως, το Μάαστριχτ, τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, το "χασάπη Μιλόσεβιτσ", τους κοινωνικούς διαλόγους και τόσα άλλα που "συνέβησαν" τη δεκαετία του 90 δε θέλεις να τα θυμάσαι! Θα σας τα θυμίζουμε εμείς γιατί α)η άσκηση της μνήμης βοηθάει στο αλτσχάιμερ και β)γιατί με ζωντανά παραδείγματα η "ξύλινη γλώσσα" ζωντανεύει: ΟΠΟΡΤΟΥΝΕΣ!

7 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:05 π.μ.

Τη συνθήκη του Μάαστριχτ που περιγράφει τις πολιτικές που μας έφεραν σε αυτή τη κατάσταση τις ψήφισε όλη η κοινοβουλευτική όμαδα του ΣΥΝ και όχι ένας ευροβουλευτής.

Ανώνυμος
7 Φεβρουαρίου 2012 στις 4:23 μ.μ.

Καλά σου απαντήσαν οι σύντροφοι, ρε "λινοτύπη". Αλλά αλήθεια για ποιά "βρισίδια" κάνεις λόγο; Για το "ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, ψηφίσατε το Μάαστριχτ, πληρώνει ο λαός"; Ε, ας μην το ψήφιζε ΣΥΣΣΩΜΟΣ ο ΣΥΝ στην ελληνική βουλή.

Και στην τελική, αν οι εργατικές και λαϊκές μάζες θεωρούσαν ότι εσείς είχατε δίκιο τότε και σήμερα θα σας ακολουθούσαν χτες το βράδυ και δε θα παρουσιάζατε το οικτρό θέαμα των 100 νοματαίων στην Κοραή. Μέχρι και τα αστικά κανάλια σας πήραν χαμπάρι: "διαδήλωση των ΣΤΕΛΕΧΩΝ του ΣΥΡΙΖΑ"!!!!

Πέτρος

Ανώνυμος
7 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:32 μ.μ.

red1917 το θεμα δεν ειναι μονο το μααστριχ που το ψηφισε με χερια και ποδια ο ΣΥΝ αλλα η γενικοτερη οπορτουνιστικη πολιτικη του συν .πως αλιως μπορει να εξηγηθει η ανοησια του τσιπρα για τρεια χρονια παγωμα των χρεων τησ ελλαδας η η επιμονη της υποστιριξεις του ευρω και της ευρωπαικης ενωσης . απλα ο οπορτουνισμος του συν δεν του επιτρεπει να δει περα απο την μυτη του. αρα το προβλημα μας δεν ειναι απλα το μαασριχ αλλα η συνολικη πολιτικη του συν !

Ν. Λινοτύπης
8 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:04 π.μ.

100 η αλεπού 101 τα αλεπουδάκια γίνεται; εγώ θα δεχτώ ότι γίνεται.
Καλό βράδυ.
Α! και που είστε ρίξτε και μια ματιά στο γραφτό του σ. Αρη.


http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6076:velouxiotis-kke-varkiza&catid=54:anpolitiki&Itemid=28

Ανώνυμος
8 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:44 π.μ.

red1917 μην ψαχνετε αν ειναι στραβος ο γιαλος, στραβα αρμενιζετε κυριοι του ΣΥΝ

Αντώνης
8 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:34 μ.μ.

Συμφωνώ με την κριτική των συντρόφων του ΚΚΕ προς τον ΣΥΝ για Μάαστριχτ και ΕΕ. Ώστόσο περιμένο την αντίστοιχη αυτοκριτική για την κυβέρνηση Τζανετάκη (ενιαίος ΣΥΝ/ΚΚΕ με ΝΔ) όπως και την κυβέρνηση Ζολώτα (ενιαίος ΣΥΝ/ΚΚΕ με ΠΑΣΟΚ ΝΔ)

Αντώνης

Ανώνυμος
8 Φεβρουαρίου 2012 στις 4:22 μ.μ.

red1917. η κριτικη ειναι πολυ ευκολη και δεν εχω κανενα προβλημα να την κανω! πρωτα πρωτα ειναι σε ολους γνωστο οτι στο κκε εκεινη την εποχη στην κε ειχαν κυριαρχησει η οποτρουνιστικες ομαδες που εσπρωχναν το κομμα σε αδιεξοδες πολιτικες και σχηματα! δεν ειναι τυχαοι οτι στην κε βρισκονταν ατομα οπωσ ο δραγασακης ανδρουλακης δαμανακη γενικοσ η σαρα η μαρα και το κακο συναπαντημα !ευτυχως που αυτα τα καθηκια δεν καταφεραν να διαλυσουν το κομμα αν και το προσπαθησαν ,οποτε η συμετοχη σε αυτα τα σχηματα ηταν το μικροτερο κακο που μπορουσε να ειχε γινει!τωρα αν αναρωτιομαστε πωσ εφτασαν μεχρι εκει ειναι αλλο θεμα η αλλου παπα ευαγγελιο!

Ν. Λινοτύπης
8 Φεβρουαρίου 2012 στις 7:05 μ.μ.

@ret1989: Σε αυτή τη σάρα τη μάρα και τα καθίκια, άθελα ή ηθελημένα παίρνει μπάλα και τον Φλωράκη ρε άξεστε! ΤΕΛΟΣ!

Ανώνυμος
8 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:10 μ.μ.

red1917. αν αναφερεσε σε εμενα με την λεξη αξεστε δεν την μουρη σου στον καθρεφτη! αισιχτιρ!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger