Home » , » Εκ – Βιασμός

Εκ – Βιασμός

Από mitsos175 , Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012 | 2:03 π.μ.

Ανάμεσα στον εξευτελισμό και τη χρεοκοπία οι πολιτικοί διάλεξαν τον εξευτελισμό. Θα έχουν και τη χρεοκοπία.
  
Οι ξένοι δυνάστες έχουν αποθρασυνθεί. Οι πολιτικοί υπηρέτες της τρόικας, τους έδωσαν το δικαίωμα να μας εμπαίζουν. Δεν πέρασαν 24 ώρες και έκαναν 3 ιταμές προκλήσεις σε βάρος του Ελληνικού Λαού. 

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών μίλησε για «ισχυρότερη εποπτεία». Πόσο ισχυρότερη δηλαδή; Είναι ντροπή για ένα λαό, ο οποίος μάλιστα καυχιέται για τους αγώνες του να μείνει ελεύθερος, να έχει επόπτες.
  
Οι πολιτικοί που «κυβερνούν» είναι τόσο ανίκανοι που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη ούτε στα αφεντικά τους. Κάθε μέρα κάνουν όλο και μεγαλύτερο κακό.

Έπειτα απαιτούν να μη γίνουν εκλογές. Ο λαός, ο οποίος δίδαξε τη δημοκρατία δεν έχει δικαίωμα γνώμης!  Δεν είναι απλά μια κατοχή. Είναι ότι χειρότερο μπορεί κάποιος να πει σε ένα λαό. 

Εδώ και τρία χρόνια φτύνουμε αίμα για να εφαρμόσουμε τα πιο επαχθή μέτρα που πάρθηκαν ποτέ. Εδώ και τρία χρόνια κόβονται το φαγητό, η θέρμανση, τα φάρμακα, ζούμε με το άγχος, το φόβο, τις ταπεινώσεις. Μας απαγορεύουν και να βογκήσουμε! Και μας απαγορεύουν το δικαίωμα που έχει ο κάθε άνθρωπος, να έχουμε γνώμη.

Όχι μόνο αυτό. Προχωρούν περισσότερο διατάζοντας όλα τα πολιτικά κόμματα να συναινέσουν. Απαιτούν πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων από τα κόμματα της Αριστεράς! Γνωρίζουν καλά λοιπόν ποιος θα βγει από τις εκλογές.

Ε, λοιπόν αρκετά. Πάρτε τα μέτρα σας, τα μνημόνια σας και φύγετε. Είστε εχθροί μας και θα κάνουμε το παν να αντισταθούμε. Η χώρα αυτή έχει παράδοση στην αντίσταση. Η Αριστερά θα παραμείνει πιστή σε όσα είπε και αγωνίστηκε. Αν ψάχνετε αφορμή να μη τηρήσετε τίποτα ας γίνει έτσι. Εμείς δε σας χρωστάμε ούτε Ευρώ. 

Μπορούμε να τα καταφέρουμε χωρίς εσάς μια χαρά. Θέλουμε την ελευθερία και τη ζωή μας πίσω. Δεν έχουμε, ούτε θέλουμε να σας δώσουμε άλλα. 

Μην κάνετε τον κόπο να μας πείτε να φύγουμε από την ετοιμόρροπη ΕΕ. Θα φύγουμε μόνοι μας. Γιατί δεν ανεχόμαστε κατακτητές. Γιατί έχουμε δικαιώματα. Γιατί εσείς μας χρειάζεστε να παίρνουμε τα προϊόντα σας, στέλνοντας τα δικά μας στη χωματερή.  

Γιατί το έδαφος , το υπέδαφος, τη θάλασσα και τον ήλιο δεν τα πουλάμε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger