Home » , » Συμβαίνουν κι αυτά

Συμβαίνουν κι αυτά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012 | 4:37 π.μ.


Γράφει ο mitsos175

* Το περιμέναμε. Το είχαμε πει άλλωστε άπειρες φορές. Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους διώξουμε εμείς. Ακόμα και τώρα που καταρρέουν, κοιτάνε να βλάψουν τον κόσμο.

Πρώτα απ όλα κόβουν τις συντάξεις. Τις κύριες και τις επικουρικές.Ξεδιάντροπα, ληστεύουν αυτά τα οποία πλήρωσαν οι εργαζόμενοι τόσα χρόνια.

Έπειτα, κλείνουν κοινωφελείς οργανισμούς και απολύουν μόνιμο προσωπικό.

* Στον ΟΕΕ που καταργούν, υπάγονται25 βρεφονηπιακοί σταθμοί, στους οποίους φιλοξενούνται 2.500 βρέφη!, ενώ οι δανειολήπτες στεγαστικών δανείων του ΟΕΚ ανέρχονται σε 83.000. Δεν τους νοιάζει αν ο εργαζόμενος θα χάσει το σπίτι του, ούτε ποιος θα φυλάξει τα μωρά όταν οι γονείς πάνε στη δουλειά.

* Ακόμα,  ο πρόεδρος του Αυστριακού Οικονομικού Επιμελητηρίου, Κρίστοφ  Λάιτλ, δηλώνει πως η Ελλάδα «θα μπορούσε να προχωρήσει στην πώληση μερικών απομακρυσμένων, ακατοίκητων νησιών»!

Γιατί μόνο ακατοίκητα κύριε Λάιτλ; Η κυβέρνηση έχει προσφορά τους δουλοπάροικους. Άλλωστε γινόταν και στο Μεσαίωνα τέτοιες συναλλαγές.

* Αν και το νομοσχέδιο του συμβολαίου με τον διάολο, το μνημόνιο 2, το πέρασαν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, το EUROGROUP αναβλήθηκε και υποβιβάστηκε σε τηλεδιάσκεψη. Οι Ευρωπαίοι δε βιάζονται καθόλου. Να μην εκβιάσουν λίγο ακόμα; Αφού πιάνει το κόλπο.

* Η ύφεση θα ξεπεράσει το 7% του ΑΕΠ. Η ανεργία αυξάνει, όπως και οι τιμές. Οι μισθοί πέφτουν σαν τους πεινασμένους άστεγους στο δρόμο. Κατά τα άλλα μας σώσανε!

* Ψάξανε, ψάξανε και τελικά βρήκαν τον ένοχο τα κανάλια. Φταίνε οι μετανάστες! Μειονότητα είναι, δεν ψηφίζουν, φτωχοί, φοβισμένοι μην τους απελάσουν, μια χαρά εξιλαστήριο θύμα. Εγώ πάλι πιστεύω ότι φταίει που αυνανίζονται κάποιοι κηφήνες κάτω από τα έδρανα της Βουλής.


Μετά αναρωτιούνται οι πολιτικοί, γιατί ο κόσμος μπαίνει στα γραφεία τους και τα κάνει λίμπα. Γιατί τους κυνηγά να τους παλουκώσει…
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger