Home » , » Πιθανές κινήσεις των πλουτοκρατών.

Πιθανές κινήσεις των πλουτοκρατών.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012 | 5:57 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μετά την αναμενόμενη ηρωική αντίσταση του κόσμου στην ξενοκίνητη δικτατορία των δημίων, οι εκπρόσωποι του διεφθαρμένου συστήματος συλλογίζονται τις εναλλακτικές λύσεις για να σταματήσουν το λαό.

Η χρήση του στρατού, όπως έγινε παλαιότερα, δηλαδή η απροκάλυπτη χούντα πρέπει να αποκλειστεί. Όσο κι αν υπάρχει σαν όνειρο στα κενά κρανία των φασιστών πολιτικών, τα πράγματα ακυρώνουν τέτοια τροπή. Οι απλοί στρατιώτες είναι βέβαιο ότι δε θα υπακούσουν σε τέτοιου είδους διαταγές. Το πιθανότερο μάλιστα είναι ότι πολλοί από αυτούς θα ενωθούν με τον κόσμο.

Ο αποπροσανατολισμός χρησιμοποιώντας την πατριδοκαπηλία δεν φαίνεται επίσης πιθανός. Μια κρίση τύπου Ιμίων πχ δεν θα ξεγελούσε κανένα, μάλιστα θα γυρνούσε μπούμερανγκ σε όσους τη χρησιμοποιούσαν. Μια νέα υποχώρηση η ταπείνωση ως αποτέλεσμα, θα ήταν η σταγόνα που θα ξεχείλιζε τοποτήρι και θα έκανε ακόμα και τους αστούς που είναι ακόμα επιφυλακτικοί να στραφούν εναντίον της κυβέρνησης.

Το να στηριχθούν μόνο στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, στις δυνάμεις των Μανιακών Ανεγκέφαλων Τραμπούκων, καθώς και στις ακροδεξιές συμμορίες είναι παρακινδυνευμένο. Δεν έχουν άλλο χρόνο, όσο κι αν προσπαθούν να κερδίσουν παράταση. Ούτε ανοχή. Ο κόσμος δεν μασάει πια κουτόχορτο. Οι συγκεντρώσεις έδειξαν ότι δε φοβόμαστε. Κανένας δεν πιστεύει τους δημοσιογράφους που πληρώνονται για να αποπροσανατολίζουν. Ακόμα, παρά τα χημικά, ο κόσμος δεν παραμένει μόνο αλλά αντιδρά δυναμικά. Η τακτική αυτή λοιπόν πάλιωσε. Όλο και λιγότεροι υποκύπτουν στους εκβιασμούς, όλο και πιο πολλοί αγωνίζονται.

Προσπαθούν τώρα να βάλουν στη θέση των προδοτών "ευκολομεταχείριστους" πολιτικούς. Αφού κάηκαν τα παλιά χαρτιά, βγάζουν νέα. Μάλιστα ίσως αφήσουν κάποιους από τους παλιούς λακέδες να καούν. Έτσι κι αλλιώς πιόνια χάνουν. Ο λαός όμως δε φαίνεται να τσιμπά το δόλωμα. Ζητά πραγματική αλλαγή συστήματος και όχι άλλο διαχειριστή.

Τις εκλογές τις τρέμουν. Θα είναι η τελευταία γι’ αυτούς λύση. Γι αυτό και δεν πιστεύω στον κυβερνητικό διπρόσωπο που μιλάει για εκλογές. Το λέει για να δημιουργήσει προσδοκία. Να εκτονώσει το κλίμα. Ούτε ο Παπαδήμιος πήγε στον πρόεδρο της δημοπρασίας να του υποβάλλει παραίτηση, ούτε ορίστηκε σαφής ημερομηνία εκλογών.

Ακόμα όμως και αν καταφύγουν στις εκλογές, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος νοθείας (τακτική αποτελεσματική στο παρελθόν).  Επίσης είναι απόλυτα σίγουρο ότι ο μηχανισμός προπαγάνδας θα κινηθεί προς στήριξη των μνημονιακών. Ακόμα δεν αποκλείεται ένα νέο εκβιαστικό τρομοκρατικό δίλλημα στις κάλπες.

Είναι στο χέρι του εργαζόμενου, του άνεργου, του συνταξιούχου να μην πέσει σε καμία παγίδα. Χρειάζεται ένταση και συνέχιση των λαϊκών αγώνων. Μόνο ο φόβος της δίκαιης οργής της νεολαίας,  η αγανάκτηση των ηλικιωμένων, οι αγώνες μας, τους σταματούν.

Ας συνεχίσουμε με νέα ορμή τον αγώνα. Δεν θα αντέξουν για πολύ ακόμα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

13 Φεβρουαρίου 2012 στις 6:13 μ.μ.

συμφωνώ ας μείνουμε φίλε μήτσο στην ίδια άποψη και στην ίδια αγωνιστικότητα.
Το συλλαλητήριο ήταν μια μεγάλη νίκη του Ελληνικού λαού
Δες το ιστολόγιο την τελευταία μου αναρτηση
http://wp.me/p1jmWI-6h

Ανώνυμος
13 Φεβρουαρίου 2012 στις 6:39 μ.μ.

Τα blogs είναι οάσεις ελευθερίας. Ένας σύντροφος μου είπε για ένα video δείχνει τη βία και την αδιαφορία χοιρινών http://www.youtube.com/watch?v=P9Ne4TgNWw0&feature=player_embedded
12-02-2012 ERMOY 44 ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΙΑΣ ΣΕ ΗΛΙΚΩΜΕΝΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger