Home » , » Είναι μόνο η αρχή.

Είναι μόνο η αρχή.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012 | 5:52 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Είμαστε ήσυχοι με τη συνείδησή μας. Οι λακέδες όχι. Στον κόσμο που τόλμησε αξίζουν συγχαρητήρια.  Αψήφησε τη βία της εξουσίας, τα παραμύθια τους εκβιασμούς.

Επανάσταση σημαίνει καταστροφή του σάπιου, γκρέμισμα του παλιού. Όποιος περιμένει να φύγουν χωρίς μάχη, έτσι απλά, έχει μεγάλη φαντασία.

«Μα, καταστράφηκαν κτήρια». Και λοιπόν; Μας κατέστρεψαν τις ζωές μας. Πεθαίνουμε. Τα κτήρια που καταστράφηκαν ανήκουν στους υπευθύνους που στηρίζουν τους δήμιους. Ανήκουν στους ξένους προαγωγούς της χώρας, δεν ανήκουν στο λαό, πουλήθηκαν μαζί με την αξιοπρέπεια. Ο Θεοδωράκης, ο Γλέζος, όλος οκόσμος που έφαγε ξύλο και ανέπνευσε χημικά από τα μαντρόσκυλα των αφεντικών, έγραψε Ιστορία.

Η Αριστερά έστω και διαιρεμένη, πάλεψε. Νίκησε την πρώτη μάχη. Δείτε σύντροφοι: Πολλοί  διαγράφηκαν. Ο φόβος για τις συνέπειες και για την αντίδραση του λαού είχαν αποτέλεσμα. Το προδοτικό ΠΑΣΟΚ δεν έχει πια πλειοψηφία στη Βουλή. Η ΠΟΛΑ αρχίζει να διαλύεται και αυτή. Το Λάος προσπαθεί μάταια να φύγει μακριά.

Ο κόσμος στράφηκε Αριστερά. Θυμώσαμε. Λέμε ως εδώ. Εκατοντάδες χιλιάδες στους δρόμους από σήμερα θα έχουμε μόνο ένα σκοπό. Να φτιάξουμε μια νέα κοινωνία ισότητας, ελευθερίας, αλληλεγγύης. Και σαν βραχυπρόθεσμο στόχο να μην εφαρμοστούν ποτέ τα μέτρα της πείνας, της υποταγής, τηςχρεοκοπίας.

Καλά κάνετε και τρέμετε προδότες. Σε αυτό τον πόλεμο θα νικήσουμε εμείς.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
13 Φεβρουαρίου 2012 στις 8:50 μ.μ.

Συμφωνώ σε όλα μαζί σου εκτός από ένα. Τα κτήρια είναι δικά μας και όχι δικά τους. Όπως και τα δαση, όπως και οι παραλίες, όπως και οι δρόμοι, όπως και όλα όσα ο κόσμος της εργασίας έχει φτιάξει. Μη με πεις μικροαστό αλλά για μερικά ειλικρινά πονάει η ψυχή μου που τα βλέπω αποκαίδια.

Ανώνυμος
14 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:42 π.μ.

Δεν σε ξέρω αλλά σε πάω με χίλια. Σπας την αυτοενοχοποίηση και τον διαρκή απολογητισμό της αριστεράς που μας παραπέμπει σε Βάρκιζες.

Μάνος
14 Φεβρουαρίου 2012 στις 2:17 π.μ.

ΌΧΙ ανώνυμε Νο1,ΔΕ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΙΑ.
ΤΙΠΟΤΑ δε μας ανήκει πια.Εδώ τα ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ έχουν βάλει στο μάτι.Μέχρι να γεννηθούν τα παιδιά μας (αν κάνει δλδ παιδιά η γενιά μας) θα έχει καταργηθεί και η ίδια η έννοια του ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

ΌΧΙ λοιπόν πια δάκρυα για ντουβάρια και βιτρίνες.

Ανώνυμος
14 Φεβρουαρίου 2012 στις 7:59 π.μ.

συμφωνω,γενικοτερα,με μια ενσταση.τα κτηρια ειναι περιουσια δικη μας,ειναι η πολη μας,οι μνημες μας.οταν καταστρεφεται ενα μερος της,καταστρεφεταιενα κομματι του εαυτου μας και της ταυτοτητας μας.μην ξεχνας,οτι στην Οκτωβριανη Επανασταση προστατεψαν,τα παλατια.Και οπως ειπε ο Λενιν,χρησιμοποιουμε οτι καλο εχει οικδομησει ο καπιταλισμος.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger