Home » , » Νεα ληστεία του λαού με την αύξηση των διοδίων (Βίντεο)

Νεα ληστεία του λαού με την αύξηση των διοδίων (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 | 2:18 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μόλις χτες μας ανακοίνωσαν ότι λόγω ότι έπεσαν έξω στους στόχους τους στον κρατικό προϋπολογισμό του 2012 ψηφίζουν άμεσα καινούργια αντιλαϊκά μέτρα για να ληστέψουν –προς όφελος των τοκογλύφων δανειστών του ελληνικού κράτους- ύψους περίπου 4,5 δις. ευρώ.

Από σήμερα αυξάνουν τα χαράτσια των διοδίων και επικαλούμενοι τους όρους των «συμβάσεων παραχώρησης» που έχουν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ-ΛΑΟΣ για να παραφουσκώσουν τα θησαυροφυλάκια του Μπόμπολα και των υπόλοιπων καπιταλιστικών ομίλων που εκμεταλλεύονται το σύνολο του οδικού δικτύου της χώρας.
Σε μια περίοδο που εκατοντάδες χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά βιώνουν τον εφιάλτη της φτώχιας και της μιζέρια, η κυβέρνηση εξαπολύει και άλλη ληστεία σε βάρος του λαού. Εδώ να σημειώσουμε ότι από το 2008 μέχρι σήμερα οι τιμές των διοδίων να έχουν αυξηθεί πάνω από 400% και σε μερικές περιπτώσεις πάνω και από 500%! Με την ευκαιρία διαβάστε την ανάρτησή μας που τιτλοφορούσαμε «Αποικιοκρατικές συμβάσεις. Ενα "νόμιμο" διαχρονικό σκάνδαλο»

Δεν πρέπει να αρκεστούμε στις διαπιστώσεις. Το κίνημα ενάντια στα διόδια πρέπει να μαζικοποιηθεί και να εντείνει την δράση του. Είναι πρόκληση σε μια περίοδο απίστευτης φτώχειας για τον ελληνικό λαό εργολάβοι-κυβέρνηση να τον ξεζουμίζουν με κάθε τρόπο.





Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger