Home » , » Σχολιασμός επικαιρότητας (Βίντεο)

Σχολιασμός επικαιρότητας (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012 | 9:12 μ.μ.

* Ο Πρόεδρος της «Δημοκρατίας» παραιτήθηκε από το μισθό του.Επίσης προσπαθεί να φτιάξει  το τσαλακωμένο προφίλ του στρεφόμενος εναντίον του Σόιμπλε.

Πρώτα από όλα δεν ξέρω αν παραιτείται και όλων όσων παίρνει (Επιδομάτων, Προεδρικής Eπιχορήγησης κα) για να κάνω έρανο να μην μας πεινάσει.

Ακόμα θα του πω ότι δεν αρκεί αυτό, αφού ούτως ή άλλως δεν παρήγαγε έργο εκτός από το διακοσμητικό ρόλο στις εκδηλώσεις.

Ένας πολιτικός επίσης οφείλει να παίρνει πρωτοβουλίες για να μη φτάνουμε στο επίπεδο να λοιδορούμαστε από τον οποιονδήποτε και  παραιτείται Κάρολε, αν δεν τα καταφέρει.

Δεν πείθεις καθόλου. Και καλά κάνεις και μετράς μέρες μέχρι τις 25 του Μάρτη που αναγκαστικά θα βγεις να δεις την παρέλαση.

* Στην προσπάθεια να φιμώσουν το λαό έκαναν σύσκεψη όπου εξέτασαν νομοθετικό πλαίσιο για το πώς θα γίνονται οι πορείες (μόνο στη μια λωρίδα κλπ).

Ο πρώην υπουργός δημοσίας τάξης, ο Πολύδωρας, δεν ήταν εκεί. Κρίμα, γιατί αυτά που έλεγε για τις πορείες και τις ζαρντινιέρες βεβαίως, τώρα εφαρμόζονται.

Άλλος ένας νόμος που θα μείνει στα χαρτιά.

* Αυτοκτόνησε αστυνομικός. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους δικούς του.

Επίσης, ένα ζευγάρι εργαζομένων με δυο παιδιά είχε βγει στο πρεβάζι στον 2ο όροφο του κτιρίου του ΟΕΚ στο κέντρο της Αθήνας και απειλούσενα αυτοκτονήσει.



Η αυτοκτονία δεν λύνει κανένα πρόβλημα. Αντίθετα η ταξική πάλη, η συμμετοχή στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις, δίνουν ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Γιατί να αυτοκτονήσεις όταν μπορείς να επαναστατήσεις;


* Πληρώσαμε στο ΝΑΤΟ 30 εκατομμύρια ευρώ για να σκοτωθούν άμαχοι στο Αφγανιστάν και αλλού.

Λεφτά υπάρχουν, αλλά μόνο για τους Αμερικανούς δολοφόνους.

* Βάζουν πρόστιμο την Ελληνοφρένεια για μια φάρσα που είχε κάνει στο Παιδείας με τα DVD.

Εκτός από μυαλό, τους λείπει και το χιούμορ.

* Η μόνη ευχάριστη είδηση: Η αντίσταση συνεχίζεται. Στις σχολές, στις καταλήψεις, στο δρόμο, παντού. 

mitsos175.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger