Home » , » Kι αν είναι ο λάκκος σου πολύ βαθύς ... (Βίντεο)

Kι αν είναι ο λάκκος σου πολύ βαθύς ... (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012 | 9:54 μ.μ.

Σε εξέλιξη εδώ και αρκετές ώρες είναι η σύσκεψη των αρχηγών των κομμάτων της συγκυβέρνησης. Τα όσα ακούμε απ’ τα δελτία ειδήσεων είναι τρομακτικά. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες οι αρχηγοί των αστικών κομμάτων επισφραγίζουν με τις αποφάσεις τους την εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Σε αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων στο βίντεο που παραθέτουμε βλέπουμε τις διαρροές που υπάρχουν.

Παράλληλα μ’ αυτές βγήκε όπως αναμενόταν σεργιάνι …. το χαφιεδότσουρμο για να τρομοκρατήσει και να εκβιάσει τον ελληνικό λαό να αποδεχθεί μοιρολατρικά την σφαγή του. «Εθνικό καθήκον να μην πτωχεύσει η χώρα» ουρλιάζει ο ένας, «θα επιστρέψουμε στην εποχή όπου προμηθευόμαστε τρόφιμα με δελτίο» τσαμπουνάει ο άλλος. (Διάβαζε Μπάμπης Παπαδημητρίου του Σκάι και Μανώλης Καψής του Mega).

Θα έχουμε χρόνο για πολιτικές αναλύσεις. Τώρα είναι η ώρα να οργανωθούμε και άμεσα να βρεθούμε στους δρόμους για να αντισταθούμε στην επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

Ανώνυμος
8 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:51 μ.μ.

8 Φεβρουαρίου 2012
ΚΑΛΕΣΜΑ του ΠΑΜΕ για γενικό ξεσηκωμό

Όλοι στο δρόμο να ματαιώσουμε το έγκλημα!
Οι ώρες είναι κρίσιμες. Είναι όμως και η ώρα να ακουστεί η φωνή των εργατών και των οικογενειών τους. Οι καλοταϊσμένοι παπαγάλοι μίλησαν αρκετά.
Ξεσηκωμός παντού, σε κάθε εργοστάσιο και επιχείρηση σε κάθε τόπο δουλειάς κλάδο τον κλάδο. Είναι ώρα ευθύνης και μάχης.

Εργάτες και εργάτριες, άνεργοι, εργαζόμενε λαέ, νέοι και νέες.
Αποφασίστε απεργία, οργανώστε συλλαλητήρια, καταλήψεις, σηκώστε στο πόδι τις λαϊκές γειτονιές.

Η μαύρη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ με τον αρχιτραπεζίτη πρωθυπουργό, η τρόικα και η ΕΕ, αποφάσισαν την χρεοκοπία του λαού. Καταδικάζουν εμάς και κυρίως τα παιδιά μας να δουλεύουν και να ζουν εφ όρου ζωής με 400 ευρώ. Για να σώσουν τα κέρδη μιας χούφτας κηφήνων που ζουν από τον ιδρώτα μας, καταργούν όλα τα δικαιώματα που μας παρέδωσαν οι προηγούμενες γενιές με αμέτρητες θυσίες και αίμα.


Αν παραδοθούμε θα δουλεύουμε όλη μέρα με μισθό χαρτζιλίκι, χωρίς ασφάλιση για εμάς και τα παιδιά μας. Οι γέροντες θα φυτοζωούν με συντάξεις πείνας. Δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο ούτε από τα επιδόματα ανεργίας που παίρνει μικρό μέρος των ανέργων. Νομοθετούν ένα εφιαλτικό μέλλον για τις σημερινές και τις επόμενες γενιές.

Μην ακούτε τα ψέματα των βιομηχάνων, των κομμάτων του κεφαλαίου και των ανθρώπων τους. Αυτοί πληρώνονται καλά για τη βρώμικη δουλειά τους. Αυτοί δε θα πεινάσουν, ούτε θα δουλεύουν για ψίχουλα.
Εμείς έχουμε τη δύναμη, είναι η ώρα να την νιώσουν για τα καλά. Μπορούμε να τους ανατρέψουμε.
Όλοι με το ΠΑΜΕ στο δρόμο του αγώνα:
Κάτω η μαύρη κυβέρνηση. Στα τσακίδια μαζί με την τρόικα.
Κανένα νέο μνημόνιο. Καμία νέα συμφωνία που καταστρέφει τις ζωές μας.
Εκλογές τώρα. Να τιμωρηθούν σκληρά ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ.
Όποιος τολμήσει να συμφωνήσει και υπογράψει το έγκλημα να απομονωθεί και να τιμωρηθεί από το λαό.

Όλοι στον αγώνα!
Το ΠΑΜΕ καλεί σε μαζική απάντηση αύριο 5:30 μ.μ. στο Πεδίον του Άρεως και τις επόμενες μέρες Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή με όλες τις μορφές στους δρόμους!
Να ξεσηκώσουμε όλη την Ελλάδα στο πόδι!

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Ανώνυμος
9 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:11 π.μ.

Να μαζευτούμε να κάνουμε έναν επαναστατικό περίπατο, να φωνάξουμε κανένα συνθηματάκι, να προστατέψουμε το κοινοβούλιο από τους "προβοκάτορες", και μετά στο σπίτι ολοταχώς να δούμε πρετεντέρη...

Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους στυλοβάτες της αστικής νομιμότητας.

Ανώνυμος
9 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:27 π.μ.

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΠΕΜΠΤΗ 9/02,6μμ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ.
ΚΑΙ ΣΤΙΣ 6μμ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Να ματαιώσουμε σφαγιαστικό πακέτο των πιο αντεργατικών και κατεδαφιστικών μέτρων στην ιστορία της χώρας, που συναποφάσισαν η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ακροδεξιάς, η τρόικα και ο ΣΕΒ, τη νέα αποικιοκρατική δανειακή σύμβαση και το δρακόντειο μνημόνιο που τη συνοδεύει.

Όλοι και όλες στους δρόμους!

Να αποτρέψουμε το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα της τρικομματικής κυβέρνησης, που καταλύει κάθε ίχνος δημοκρατίας, αφού πάει να περάσει στη βουλή με τη μορφή κατεπείγοντος, σε ένα μόνο άρθρο και σε μια μόνο ημέρα τη δεύτερη δανειακή σύμβαση, το δεύτερο μνημόνιο και το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων, δένοντας μ’ αυτό τον τρόπο χειροπόδαρα για δεκαετίες το λαό και τη χώρα μας.

Όλοι και όλες στους δρόμους!

Να προλάβουμε και να ακυρώσουμε την ισοπέδωση των μισθών, των συντάξεων, των εργασιακών σχέσεων, τις μαζικές απολύσεις, την εκποίηση του δημόσιου και κοινωνικού πλούτου, το ολοκαύτωμα ενός ολόκληρου λαού και την ολοκληρωτική καταστροφή της χώρας.

Όλοι και όλες τις επόμενες ημέρες σε απεργίες, καταλήψεις, συγκεντρώσεις για να διώξουμε την τρόικα, την κυβέρνηση που την υπηρετεί και τις σφαγιαστικές για το λαό και τη χώρα πολιτικές τους.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 9/2, 6μμ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ 6μμ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

΄Η ΕΜΕΙΣ ΄Η ΑΥΤΟΙ!

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Ανώνυμος
9 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:38 π.μ.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ,ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ
ΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ-ΣΕΒ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ –ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ -ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Συμφώνησαν οι αρχηγοί των κομμάτων της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ στη σφαγή των εργατικών δικαιωμάτων, στην επιβολή της πιο βάρβαρης εργασιακής ζούγκλας, για να ανοίξει γρήγορα ο δρόμος γρήγορα για τη σύναψη του δεύτερου υπερμνημόνιου που θα περιλαμβάνει το ευρωσύμφωνο και τη νέα δανειακή σύμβαση και για προχωρήσει το περιβόητο PSI, δηλαδή η ληστεία των εισφορών των εργαζόμενων και η διάλυση των ασφαλιστικών ταμείων.

Παρά τους δραματικούς τόνους και τους θεατρινισμούς τους, η αλήθεια είναι μία: ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ, για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των δανειστών, των τραπεζιτών και του ΣΕΒ, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο στην εξαθλίωση και τη φτώχεια τους εργαζομένους. Μαχόμενοι(!) συμφωνούν στο προσύμφωνο του νέου μνημονίου που δρομολογεί μια νέα κοινωνική καταστροφή.

Αυτές οι εξελίξεις αφορούν όλη την Ευρώπη, καθώς στο έδαφος της περιβόητης «οικονομικής διακυβέρνησης» της ΕΕ, προωθείται ένα δεύτερο Μάαστριχτ αφάνταστα πιο αντιλαϊκό από το πρώτο. Πρωτοφανής επιτήρηση, αυτόματες σαρωτικές περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές δαπάνες. Με το Δημοσιονομικό Σύμφωνο που προωθείται για τις αρχές Μάρτη, οι τράπεζες, οι πολυεθνικές και η ΕΕ θα αποφασίζουν για τα πάντα, οι επιταγές τους γίνονται Σύνταγμα, τα συμφέροντα του κεφαλαίου θα γίνουν απόλυτος νόμος για τους λαούς της Ευρώπης.

Με απίστευτο κυνισμό ΕΕ – ΔΝΤ και το μαύρο μέτωπο ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ στήνουν για μια ακόμη φορά σκηνικό ωμού εκβιασμού: Αποδοχή των νέων μέτρων ή ανεξέλεγκτη χρεοκοπία! Το δίλημμα είναι πλαστό: ζητούν και αποδοχή των νέων μέτρων και η χρεοκοπία είναι βέβαιη. Εκβιάζουν και επιτίθενται, αλλά φοβούνται κιόλας ότι η λαϊκή οργή θα γίνει ποτάμι αγώνα και θα τους πνίξει.

Επενδύουν στο φόβο για να παγώσουν τις αντιδράσεις των εργαζομένων, να καθηλώσουν τις αντιστάσεις του κόσμου της δουλειάς που βρίσκεται ήδη στο χείλος του γκρεμού και καταλαβαίνει περισσότερο από ποτέ πως το πραγματικό δίλημμα είναι: Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ. Μπροστά σε αυτή τη λαίλαπα το εργατικό κίνημα δεν έχει άλλο δρόμο.

Ανώνυμος
9 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:18 π.μ.

αυτο το καθηκακη που γραφη για περιπατους να μας γραψη που καλει για να παω και εγω μαζι του για να τον.....ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΤΕς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ. ΣΤΑΛΙΝΙΣΚΟΣ.- ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΝΙΚΗΤΗΣ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΘΝΡΟΠΩ ΠΟΥΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ-

ΘΑΝΟΣ
9 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:37 μ.μ.

Η EMEIS Η ΑΥΤΟΙ ΣΩΣΤΟ..... ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ....ΤΟ ΠΑΜΕ ΝΑΙ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑΙ .....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ.....ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ? ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ 50% ΜΑ ΠΟΥΝ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ??????????????

9 Φεβρουαρίου 2012 στις 6:47 μ.μ.

Γιατι δε θέλει η ηγεσία του ΚΚΕ, απλό!
Ή όλα ή τίποτα σου λέει, μην κάνει καμια παραχώρηση να σωθεί πρώτα ο λαός. Άσε που πρέπει να σηκώσουν το γάντι για να το κάνουν πρώτα.

Τι ωραία θέση... ή γίνεστε ΚΚΕδες ή αντε για. ΜΠΡΑΒΟ!!!

20 χρόνια μετά, κάνοντας αυτοκριτική, θα λένε όπως τώρα για Ζαχαριάδη, Βελουχιώτη κλπ, ότι έκαναν στρατηγικό λάθος και έπρεπε να κάνουν κάτι.

Τότε όμως θα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, ήδη είναι :((

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger