Home » » Μικρές ειδήσεις

Μικρές ειδήσεις

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012 | 6:53 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

  Αρχικά, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο που κατέβηκε στους δρόμους για να δείξει την αντίθεση του στα νέα μέτρα των δημίων.

Η κακοκαιρία στις περισσότερες πόλεις δεν εμπόδισε πλήθος κόσμου, να φωνάξει κατά των πολιτικών που μας καταστρέφουν.Στην Αθήνα, άκουσα ότι έκλεισαν τους σταθμούς του μετρό για να αποθαρρύνουν τον κόσμο. Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν για να μην κάψει ο λαός τη γερμανική και τη ναζιστική σημαία. Στα σκυλιά του καθεστώτος δεν αρέσει να καίνε τα «οικόσημα» των αφεντικών τους.
Στην επαρχιακή πόλη που μένω δεν έγινε κανένα επεισόδιο. Ο κόσμος αν και έβρεχε, σηκώθηκε από τον καναπέ και διαδήλωσε. Ο παλμός ήταν καλός και η συμμετοχή ικανοποιητική.

Σήμερα όμως είχαμε και μερικάπεριστατικά, άσχετα με την απεργία, τα οποία θα πρέπει να μας προβληματίσουν.

Το πρώτο, μια ηλικιωμένη ξεψύχησε ταξημερώματα στον Δρυμώνα Αλμυρού, λόγω βλάβης της ΔΕΗ και αφού έπαψε να λειτουργεί το μηχάνημα υποστήριξης του αναπνευστικού της. Ο υπάλληλος της ΔΕΗ Αλμυρού, αν και ενημερώθηκε, άφησε αβοήθητη την οικογένεια μέσα στη νύχτα και ο προϊστάμενος του τον δικαιολόγησε

Το δεύτερο, τρείς νεαροί Αφγανοί εντοπίστηκαν νεκροί το απόγευμα της Δευτέρας στην εθνική οδό Πρέβεζας  Ηγουμενίτσας. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο θάνατός τους επήλθε από ασφυξία μέσα σε φορτηγό πουμετέφερε βαμβακόσπορο.

Οι θάνατοι τον συνανθρώπων μας είναι αποτελέσματα της κρατικής αδιαφορίας.Αδιαφορία που δυστυχώς μόλυνε πολύ κόσμο. Νομίζουν κάποιοι ίσως ότι δεν τους αφορά.Γελιούνται. Όταν επικρατεί η αντίληψη  "όλοι για έναν και ο καθένας για την πάρτη του" στη δύσκολη στιγμή θα είναι όλοι αβοήθητοι. Πάνω στην αποχαύνωση πατάνε οι δυνάστες.
Ας σκεφτούμε σε τη κοινωνία θέλουμε να ζούμε.     
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
8 Φεβρουαρίου 2012 στις 7:48 π.μ.

Σωστός. Η αδιαφορία και ο μισανθρωπισμός έχει μολύνει όλη την κοινωνία.
Αλέξανδρος

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger