Home » , » Δυο βίντεο που δημιουργούν συνειρμούς

Δυο βίντεο που δημιουργούν συνειρμούς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 20 Μαρτίου 2012 | 2:16 μ.μ.

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη του μπλοκ μας που μας έστειλε τα δυο βίντεο τα οποία και παραθέτουμε. Στο πρώτο και εν όψει της παρέλασης της 25 Μάρτη γράφει ότι «Η Επανάσταση της 25ης Μαρτίου θα φοβίζει πάντοτε τους παγκόσμιους εξουσιαστές» και συμπληρώνει: «Ίσως ο Κολοκοτρώνης και κάποιοι, λίγοι πάντως, οπλαρχηγοί ήταν οραματιστές. Ήθελαν να κάνουν το όνειρο εφικτό και να παραδώσουν στους απογόνους τους μια Ελλάδα αυτοκυριαρχούμενη. Η επανάσταση του 1821, σήμερα, είναι πιο επίκαιρη παρά ποτέ».

Το κείμενο που συνοδεύει το δεύτερο βίντεο αναφέρει: «Σπάνια πλάνα από τον ΕΛΑΣ, του Θ. Κλάρα, του Σ. Σαράφη και των παλληκαριών τους! Άϊντε και στα .....δικά μας!!!».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
21 Μαρτίου 2012 στις 1:16 π.μ.

Το πρώτο βίντεο είναι ο ορισμός της παγίδας. Εικόνες από ελληνόψυχες ταινίες όπου ο "εχθρός" έχει κόκκινες σημαίες (χωρίς την οθωμανική ημισέληνο), κατάλληλη ηχητική υπόκρουση και την επίφαση του "εθνικοαπελευθερωτικού". Δεν υπήρχε "εθνικοαπελευθευρωτικός" αγώνας στην οθωμανική αυτοκρατορία. Υπήρξε μόνο ΤΑΞΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ στα πλαίσια μιας ιστορικής παρένθεσης σε παρακμή. Όσο επιμένουμε να βαυκαλιζόμαστε με ¨μνειμηώδεις αναπαραστάσεις" της δανδουλάκη και του φώσκολου, τόσο θα μας πατάνε το κεφάλι τα αφεντικά και θα συντηρούμε την κατάντια!

Τζαβέλας
21 Μαρτίου 2012 στις 10:13 π.μ.

- Η ηγεσία του ΚΚΕ έλεγε: "Ό,τι είναι καλό για το κόμμα, είναι καλό και για το λαό".
- Ο Άρης Βελουχιώτης έλεγε: "Ό,τι είναι καλό για το λαό, είναι καλό και για το κόμμα".
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ???ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger