Home » » Στις 18 Μάρτη διαδηλώνουμε ενάντια στην ρατσιστική Ευρώπη-φρούριο

Στις 18 Μάρτη διαδηλώνουμε ενάντια στην ρατσιστική Ευρώπη-φρούριο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 | 5:04 μ.μ.


 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΦΡΟΥΡΙΟ – ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ – ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ

Στις 18 Μάρτη διαδηλώνουμε ενωμένοι σε περισσότερες από 30 χώρες και 50 πόλεις, από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ μέχρι τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Ν. Κορέα. Στην Ελλάδα διαδηλώνουμε σε 15 πόλεις. Όλος ο πλανήτης ξεσηκώνεται κατά του Τράμπ που προκαλεί οργή με τον ρατσισμό, τις απαγορεύσεις εισόδου των μουσουλμάνων, τον σεξισμό κατά των γυναικών. Ξεσηκώνεται ενάντια στην ακροδεξιά στην Ευρώπη που διεκδικεί να εισβάλει στο πολιτικό προσκήνιο ως εναλλακτική ενάντια στο εργατικό κίνημα και την αριστερά παίζοντας το χαρτί της ισλαμοφοβίας.

Διαδηλώνουμε ενάντια στην ρατσιστική Ευρώπη-φρούριο, που με τους φράχτες, τα κλειστά σύνορα, τη συμφωνία της ντροπής ΕΕ-Τουρκίας καταδικάζει χιλιάδες πρόσφυγες σε θάνατο και κλείνει όσους γλιτώσουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Καταδικάζουμε την προσαρμογή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στις ρατσιστικές πολιτικές της ΕΕ και βγαίνουμε στο δρόμο στο πλευρό των προσφύγων για να τελειώνουμε με τα κλειστά σύνορα που πνίγουν κόσμο στη Μεσόγειο και τον Έβρο. Για να τελειώνουμε με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και να έρθουν οι πρόσφυγες μέσα στις πόλεις. Για να διεκδικήσουμε άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες, όχι απελάσεις, φυλακές και κρατήσεις. Για να πάνε στη φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Για να διαλυθούν τα τάγματα εφόδου των «αγανακτισμένων κατοίκων» και να αναγκάσουμε την Αστυνομία να σταματήσει να τους καλύπτει.

Ώρα να κινηθούμε παντού ενωμένοι για να κάνουμε τις γειτονιές, τους εργασιακούς χώρους, τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, τους χώρους πολιτισμού και αθλητισμού ορμητήρια ενάντια στον ρατσισμό και τη φασιστική απειλή.

Όλες και όλοι το Σάββατο 18 Μάρτη, στις 12 το μεσημέρι στο άγαλμα Βενιζέλου για τη Διεθνή Κινητοποίηση κατά του ρατσισμού και του φασισμού.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 45 σχόλια

16 Μαρτίου 2017 στις 10:40 μ.μ.

Ο Αγώνας ενάντια στον Φασισμό και τον Ρατσισμό περνάει μέσα απο τον αγώνα για την Ανατροπή του Καπιταλισμού που γεννάει όλα αυτά τα φαινόμενα. Ενισχύουμε λοιπόν παντού την Λαική Συμμαχία στον αγώνα ενάντια στον Φασισμό τον Ρατσισμό και τους Ιμπεριαλιστικούς πολέμους των ΗΠΑ ΝΑΤΟ Ε.Ε ΡΩΣΙΑ ΚΙΝΑ για το μοιρασία της λείας πάνω στο αίμα των λαών με στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Είναι ο Μοναδικός δρόμος για την Σωτηρία των λαών.

17 Μαρτίου 2017 στις 11:59 π.μ.

Κλασική πεμπτοφαλαγγίτικη τροτσκιστική άποψη ότι η πάλη ενάντια στο φασισμό δίνεται ταυτόχρονα μόνο μέσα από την πάλη για την ανατροπή του καπιταλισμού και πρέπει αναγκαστικά να ταυτίζεται με αυτήν. Δηλαδή για το "Κ"ΚΕ και για τους κάθε λογής τρότσκες και η πάλη για δημοκρατία (που μέσα σε αυτήν περιλαμβάνεται και η πάλη ενάντια στο φασισμό) αν δεν θέτει ως αναγκαστικό στόχο την κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής και τη εργατική-λαϊκή εξουσία και δεν παραπέμπεται σε αυτήν την πολιτική απλά δεν νοείται. Με πολύ απλά λόγια θες να παλέψεις το φασισμό πρέπει να είσαι ντε και καλά αντικαπιταλιστής και κομμουνιστής πρέπει να είσαι υπέρ της λαϊκής εξουσίας και της κοινωνικοποίησης των μέσων παραγωγής διαφορετικά δεν τον παλεύεις. Αυτή είναι η κλασική τροτσκιστική γραμμή που πολεμούσε τη αντιφασιστική πολιτική της Κομιντέρν προς όφελος φυσικά ΤΩΝ ΝΑΖΙΦΑΣΙΣΤΩΝ

Να τεθούν εκτός νόμου οι ναζιφασιστικές συμμορίες ναι ή όχι; Να διαλυθούν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ; Να κλείσουν τα γραφεία τους; Πρέπει το λαϊκό κίνημα και οι κομμουνιστές να απαιτούν αυτά τα στοιχειώδη δημοκρατικά αιτήματα από το αστικό κράτος; Πρέπει να καταδικάζονται ανοιχτά εθνικιστές-ρατσιστικές-ομοφοβικές αντιλήψεις από εκπροσώπους κομμάτων, της εκκλησίας κλπ; Από πότε το "Κ"ΚΕ έχει να καταδικάσει και καταγγείλει ανοιχτά σκοταδιστικές και φασιστικές απόψεις φορέων της εκκλησίας όπως Άνθιμο αν το έκανε ποτέ τα τελευταία χρόνια; Τι φοβάται τους χριστιανοφασίστες;

Η πάλη για το τσάκισμα του φασισμού και του εθνικισμού-ρατσισμού είναι ένα ευρύτερο δημοκρατικό αίτημα και περιλαμβάνει όχι μόνο κομμουνιστές αλλά και ευρύτερο δημοκρατικό κόσμο. Δεν είναι καθαρά και μόνο ταξικό αλλά λαϊκό-δημοκρατικό αίτημα. Συνεπώς καθήκον των κομμουνιστών είναι οι συσπείρωση όλου του αντιφασιστικού δημοκρατικού κόσμου ενάντια στο φασισμό εξηγώντας ταυτόχρονα και τις πραγματικές αιτίες του φασισμού και συνδέοντας το αντιφασιστικό κίνημα με το ταξικό-λαϊκό και συνδέοντας έτσι πραγματικά την πάλη ενάντια στο φασισμό με την πάλη ενάντια στον καπιταλισμό

Πάντοτε οι κομμουνιστές ήταν πρωτοπόροι στην πάλη για το τσάκισμα του φασισμού. Αυτό άλλωστε έκανε και το Παλλαϊκό μέτωπο με μπροστάρη το επαναστατικό ζαχαριαδικό ΚΚΕ όταν απαιτούσε μεταξύ άλλων και την διάλυση των φασιστικών οργανώσεων πριν την εγκαθίδρυση της δικτατορίας του Μεταξά. Οι κομμουνιστές οφείλουν να απαιτούν από το αστικό κράτος τέτοια πράγματα γνωρίζοντας φυσικά ότι μπορεί και να μην τα πραγματοποιήσει και γνωρίζοντας φυσικά τη φύση του φασισμού και το ρόλο του στο καπιταλιστικό σύστημα και ξέροντας επίσης ότι ο καπιταλισμός ποτέ δεν θα αντιμετωπίσει το φασισμό αλλά οφείλουν όμως να τα διεκδικούν ακριβώς για να δημιουργούν αντιφασιστική συνείδηση στο λαό και κυρίως αυτά τα δημοκρατικά αιτήματα να απευθύνονται στο λαό ώστε να τα υιοθετήσει και να παλεύει ενάντια στον καπιταλισμό και το φασισμό. Χωρίς να σπέρνουμε αυταπάτες στο λαό ότι μπορεί ο καπιταλισμός να αντιμετωπίσει το φασισμό ακριβώς παλεύουμε αυτά τα αιτήματα να τα επιβάλει ο λαός με την πάλη του και να τα διεκδικεί μαχητικά.

«Προηγούμενα, πολλοί κομμουνιστές φοβόντουσαν μήπως πέσουν σε οπορτουνισμό, εάν σε κάθε μερικό αίτημα των σοσιαλδημοκρατών δεν αντιτάσσανε τα δικά τους και δυο φορές πιο ριζοσπαστικά αιτήματα. Πρόκειται για αφελές λάθος. Όταν για παράδειγμα οι σοσιαλδημοκράτες απαιτούν τη διάλυση των φασιστικών οργανώσεων, σε καμία περίπτωση δε χρειάζεται να προσθέσουμε εμείς “και της κρατικής αστυνομίας” (γιατί είναι σκοπιμότερο να θέσουμε το αίτημα σε μια άλλη περίπτωση), αλλά πρέπει να πούμε στους σοσιαλδημοκράτες εργάτες: είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε το αίτημα του κόμματός σας σαν αίτημα του προλεταριακού Ενιαίου Μετώπου και να αγωνιστούμε ως το τέλος για την πραγματοποίησή του. Ας αρχίσουμε μαζί τον αγώνα»

Δημητρόφ - O Φασισμός

V For Viva La Revolution

17 Μαρτίου 2017 στις 12:18 μ.μ.

Τώρα όσο για τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους καλά άστο καλύτερα μεγάλε καταδίκασε πρώτα τα εγκλήματα των Ρώσων ιμπεριαλιστών σε Ουκρανία και Συρία και μετά μίλα. Γιατί ως κόμμα μούγκα στη στρούγγα για το διαμελισμό της Ουκρανίας από τον Πούτιν σιγήν ιχθύος για τους βομβαρδισμούς στη Συρία.

Καταδίκασε πρώτα τα συντρόφια σου τους ΑΚΕΛίτες ως ταξικούς εχθρούς που κυβέρνησαν εντός ΕΕ και τους Ιρακινούς ψευτοκομμουνιστές που ως άλλοι δοσίλογοι συμμετείχαν σε αμερικανόδουλη κυβέρνηση και μετά πες μας για ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Διέκοψε πρώτα κάθε σχέση με αυτά τα κατακάθια και μετά μίλα

Φώναξε Έξω ΤΩΡΑ από ΕΕ-ΝΑΤΟ και όχι στην μελλοντική "λαϊκή εξουσία" σου και μετά μίλα για ιμπεριαλισμό

Κοίτα τα χάλια του κόμματός σου που την ίδια ώρα που βομβαρδιζόταν η Λιβύη από το ΝΑΤΟ εσείς λέγατε ότι ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος είναι και από τη μεριά του Καντάφι αν είναι δυνατόν ενώ το καθεστώς διεξήγαγε αμυντικό-εθνικοαπελευθερωτικό πόλεμο ενάντια στους αμερικανούς και ευρωπαίους ιμπεριαλιστές και το δίκαιο τότε ήταν 100% ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ και εμείς υποστήρίζαμε ανοιχτά το καθεστώς ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

Ριζοσπάστης 21/03/2011 ομιλία της ΓΓ Αλέκας Παπαρήγα σε εκδήλωση της ΚΟ Θεσσαλονίκης "Ο πόλεμος αυτός, αντικειμενικά και συνειδητά, στρέφεται κατά του λαού της Λιβύης, είναι ένας πόλεμος 100% ιμπεριαλιστικός και από τη σκοπιά που υπερασπίζεται τα συμφέροντά του ο Καντάφι"

V For Viva La Revolution

17 Μαρτίου 2017 στις 2:20 μ.μ.

Πανικός παραλήρημα και απόγνωση είναι εξαιρετικά χαραχτηριστικά και δείχνουνε οτι το ΚΚΕ είναι στον Σωστό δρόμο του Μπολσεβικισμού των ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ και της 3ης Κ.Δ μέχρι το 1935 που είχανε οι Μπολσεβίκοι την πλειοψηφία με γραμμή Σοσιαλφασισμού. Είναι η ίδια χρονιά που αποκαλύφθηκε η Συνομωσία στον Κόκκινο Στρατό απο τους ΜΠΟΥΧΑΡΙΝ ΤΡΟΤΣΚΙ ΖΗΝΟΒΙΕΦ σε συνεργασία με τον Χίτλερ για την ανατροπή των Μπολσεβίκων. Ο Μπουχάριν ήτανε Γραμματέας στην Κ.Δ που στήριξε τα πολιτικά Μέτωπα. Αποτέλεσμα χαλάρωση της ΕΝΙΑΙΑΣ καθοδήγησης και διάλυση της το 1943 ΛΟΓΩ ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. Οπου δεν πέρασε ο Κόκκινος Στρατός η απόλυτη καταστροφή. ΟΙ Κομμουνιστές βγάζουμε συμπεράσματα απο την καταστροφή του Δ.Κ.Κ Οποιος θέλει να παλέψει ενάντια στον Ρατσισμό και τον Φασισμό παιδιά του Καπιταλισμού το κάνει μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ χωρίς να χρειάζεται να είναι Κομμουνιστής. Διαφορετικά μπαίνεις κάτω απο την Σημαία της ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ. Ο Καπιταλισμός είναι στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ παγκόσμια και η Ελλάδα απο το 1919. ΗΠΑ ΝΑΤΟ Ε.Ε ΡΩΣΙΑ ΚΙΝΑ ΙΡΑΝ σφάζουνε τον Ουκρανικό και Συριακό λαό για την μοιρασιά της λείας. Υπάρχει το πολύ καλό άρθρο του ΛΕΝΙΝ αρχές 1917 που εξηγεί στον Γκρόιλιχ γιατί είναι ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ η ......ΕΛΒΕΤΙΑ......

17 Μαρτίου 2017 στις 2:26 μ.μ.

Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ στο 2ο και 3ο Γράμμα μιλάει για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. Με Γραμμή Σοσιαλφασισμού και ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ τον ΟΚΤΩΒΡΗ του 1944 ο λαός θα είχε πάρει την εξουσία και δεν θα είχε ακολουθήσει η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Τα συμπεράσματα πολύτιμα για τον ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ Σοσιαλδημοκρατίας και Οπορτουνισμού όπου δεν πέρασε ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ. 5η ΦΑΛΑΓΓΑ.

17 Μαρτίου 2017 στις 2:28 μ.μ.

ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ πάντα εφαρμόζουνε τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟ.

17 Μαρτίου 2017 στις 6:58 μ.μ.

Ο Μπουχάριν το 1917 ήτανε μαζί με τον Τρότσκι. Μαζί κατηγορήσανε τον ΛΕΝΙΝ για προδότη με το Μπρεστ Λίτοφσκ. Μαζί διαφωνήσανε με την Κολεχτιβοποίηση στην ΕΣΣΔ. Ητανε υπερ των Κουλάκων. Ποτέ και πουθενά ο Τρότσκι δεν μίλησε υπερ του Σοσιαλφασισμού και της Κοινωνικής Συμμαχίας. Σήμερα η Τροτσκιστική ΔΕΑ του Νταβανέλλου αφού συμμετείχε στην άνοδο του Σύριζα στην Κυβέρνηση μέσω Πολιτικού Μετώπου συνεχίζει πλέον στην ΛΑΕ φτιάχνοντας πάλι πολιτικό μέτωπο. Ακριβώς τα ίδια ισχύουνε και για τους Τροτσκιστές στην ανταρσύα. Δεξιός Αριστερός και Κεντρίστικος Οπορτουνισμός πάντα στην υπηρεσία του Καπιταλισμού για την δημιουργία Αναχωμάτων με ένα και μόνο στόχο. Να μη μπόρεσει ποτέ ο λαός να πάρει τα μέσα παραγωγής στα χέρια του Εγκλωβισμένος στα ΔΟΚΑΝΑ του Καπιταλισμού ΑΞΙΟΙ.

17 Μαρτίου 2017 στις 11:47 μ.μ.

Απάντα ναι ή όχι στη διάλυση των φασιστικών οργανώσεων; Εκτός νόμου ναι ή όχι; Να ποινικοποιηθεί η ύπαρξη και η δράση τους; Απάντα ξεκάθαρα.

Ο Τρότσκι και οι τροτσκιστές καταδίκασαν τα Λαϊκά Μέτωπα και την Κομιντέρν και τα πολέμησαν είναι γνωστό αυτό. ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ. Αυτό έγινε και στην Ισπανία με το POUM και στην Ελλάδα με το ΕΑΜ και τους προδότες τροτσκιστές. Με δικαιολογίες ότι είναι προδοσία, ότι υποτάσσεσαι δήθεν στην αστική τάξη επειδή δεν θέτεις άμεσα και ως πρώτο την εργατική-σοσιαλιστική εξουσία και την ανατροπή του καπιταλισμού, ότι αυτοί δήθεν ήθελαν συμμαχία σε ταξική βάση των εργατών και εργαζομένων και τέτοιες ανοησίες. Και η δική τους σκέψη και η δική σου συγκλίνουν σε ένα συμπέρασμα. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΤΕΙΣ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Ή ΛΑΪΚΉΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΑΧΕΣΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ. Αυτό όμως είναι το μεγαλύτερο δώρο στο φασισμό και το καπιταλισμό. Γιατί άραγε δεν σχολιάζεις τα λεγόμενα του μεγάλου αντιφασίστα επαναστάτη Δημητρόφ που ώς ΓΓ της Κομιντέρν εισήγαγε τα Μέτωπα; Έχεις κάποιο πρόβλημα;

Εσύ τι λες για σένα προϋπόθεση σήμερα να παλέψει ο λαός το φασισμό και να τσακίσει τους φασίστες είναι να πιστεύει στη "λαϊκή εξουσία", την κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής και να συσπειρώνεται ντε και καλά στην ελεγχόμενη από το "Κ"ΚΕ και το ΠΑΜΕ "Λαϊκή Συμμαχία"; Γιατί αυτό λες. Και μετά μας λες κιόλας δεν χρειάζεται να είσαι κομμουνιστής. Μα αυτό καταλαβαίνει ο απλός δημοκράτης, ο φιλελεύθερος αντιφασίστας πολίτης και όλοι οι μη κομμουνιστές προοδευτικοί και δημοκρατικοί άνθρωποι. Έτσι τορπιλίζεις την αληθινή Αντιφασιστική Συμμαχία

Για τα άλλα τώρα. Ο Ζαχαριάδης μιλούσε για ιμπεριαλιστικό πόλεμο όσο αφορά τη συνέχιση του και όντως δεν ήταν προς το συμφέρον του λαού να συνεχίσει το καθεστώς τον πόλεμο μετά την απόκρουση του ιταλού εισβολέα. Δε μας λες και τι έλεγε το πρώτο γράμμα όπου πήρε ξεκάθαρα θέση υπέρ του ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ-ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ; Και εκείνη τη χρονική στιγμή με τους Ιταλούς έξω από την πόρτα μας δεν έβαζε ο Ζαχαριάδης άμεσα και ταυτόχρονα ανατροπή του καθεστώτος αλλά ΤΟ ΔΙΩΞΙΜΟ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ.

Το κόμμα σου πάντως δεν καταδικάζει τις σφαγές και τα εγκλήματα των Ρώσων σε Ουκρανία και Συρία δεν μας λες κάτι και γι'αυτό;

V For Viva La Revolution

18 Μαρτίου 2017 στις 1:18 μ.μ.

Τα πράγματα είναι πεντακάθαρα. Στο ΠΑΜΕ και στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΊΑ συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ χωρίς να χρειάζεται να είναι Κομμουνιστής. Μέσα στον Καθημερινό αγώνα για προσωρινά μέτρα ανακούφισης γίνεται και ο αγώνας ενάντια στον Φασισμό και τον Ρατσισμό μαζί με την ιδεολογική διαπάλη. Η Ζωή ξεκαθαρίζει σε όλους οτι η λύση είναι Εξοδος Απο την Ε.Ε με ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των Μέσων παραγωγής. Παραμονές 2ου Π.Π η ΕΣΣΔ έκανε 2 ΕΛΙΓΜΟΥΣ διέσπασε τους Καπιταλιστές και νίκησε. Το 1935 στην Κ.Δ επικράτησε ο Οπορτουνισμός αλλάζοντας την Γραμμή του Σοσιαλφασισμού με την Καταστροφική θεωρία των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ με αποτέλεσμα την διάλυση της Κ.Δ το 1943 λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ και την καταστροφή των λαών όπου δεν πέρασε ο Κόκκινος Στρατός. Επίσης το 1935 αποκαλύφθηκε συνομωσία στον Κόκκινο Στρατό για την ανατροπή των Μπολσεβίκων σε συνεργασία με τον Χίτλερ απο τους ΜΠΟΥΧΑΡΙΝ ΖΗΝΟΒΙΕΦ ΤΡΟΤΣΚΙ. Ο Μπουχάριν ήτανε απο το 1917 μαζί με τον Τρότσκι. Κατηγορήσανε τον ΛΕΝΙΝ για προδότη με το ΜΠΡΕΣΤ ΛΙΤΟΦΣΚ Διαφώνησε με την Κολεχτιβοποίηση ήτανε με τους Κουλάκους. Ητανε Γραμματέας στην Κ.Δ επικεφαλής της Δεξιάς Φράξιας υπέρμαχος των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ. Εκτελέστηκε για προδοσία το 1938 Αποκαταστάθηκε το 1988 απο τον ....ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΟΦ... Είμαι στο πλευρό της ΕΣΣΔ για την Κ.Δ σήμαινε. Αγώνας μέσα απο την Κοινωνική Συμμαχία και την ώρα που αποχωρούνε οι Γερμανοί απο την κάθε χώρα ο λαός στην Εξουσία. π.χ ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Οκτώβρης 1944. ΟΙ Μπολσεβίκοι απο το 1935 μέχρι την διάλυση της το 1943 λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ήτανε ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ εφαρμόζοντας τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟ.

18 Μαρτίου 2017 στις 1:22 μ.μ.

Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ στο 2ο Και 3ο Γράμμα μιλάει για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ανατροπή της Κυβέρνησης Μεταξά και ΕΑΜ κοινωνική Συμμαχία. Σε Ουκρανία και Συρία Γίνεται ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ απο Ε.Ε ΝΑΤΟ ΗΠΑ ΡΩΣΙΑ ΚΙΝΑ ΙΡΑΝ μαζί με τα Αντίστοιχα τμήματα των Ντόπιων ΑΣΤΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ.

18 Μαρτίου 2017 στις 3:02 μ.μ.

Υποτάσσεσαι στην Αστική Τάξη όταν βρίσκεσαι σε Πολιτικό Μέτωπο με την Σοσιαλδημοκρατία και τον Οπορτουνισμό. ΟΙ Κομμουνιστές πρέπει να βρίσκονται μέσα στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ παλεύοντας για όλα τα προβλήματα που έχει ο λαός και να προσπαθούνε να ενώσουνε τον λαό σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Τον λαό θέλουμε να ενώσουμε όχι τα ΚΟΜΜΑΤΑ που φτιάχνει ο Καπιταλισμός με την ΟΚΑ.

18 Μαρτίου 2017 στις 3:33 μ.μ.

Ούτε μιλιά για την Τροτσκιστική ΔΕΑ του Νταβανέλλου και τους Τροτσκιστές της ανταρσύα που μιλάνε για Πολιτικά Μέτωπα. Και βέβαια η απόλυτη μούγκα για το πότε είπε ο Τρότσκι υπερ του ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ η της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ και το ότι ήτανε μαζί με τον Μπουχάριν ηγετικό Στέλεχος του Κόμματος των Μπολσεβίκων και Γραμματέας της Κ.Δ που στήριξε τον ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟ στην καταστροφική αλλαγή του ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ το 1935 που ήτανε και η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ της 3ης Κ.Δ των ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ.

18 Μαρτίου 2017 στις 8:55 μ.μ.

Καταρχήν δεν έχω καμία ανάγκη να μιλήσω για τη ΔΕΑ μιας και δεν ανήκω στο συγκεκριμένο χώρο και είμαι ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΤΡΟΤΣΚΙΣΤΗΣ οπότε είμαι απέναντι και σε αυτήν και στο πρόγραμμά της. Είναι οπορτούνες του κερατά και ιδεολογικά-πολιτικά τους καταδικάζω. Το αυτό ισχύει και για τους τρότσκες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για να σε προλάβω. Σε κάλυψα με αυτό;

Για τον Τρότσκι τα είπαμε ναι ήταν κατά του σοσιαλφασισμού και όταν η Κομιντέρν άλλαξε ΣΩΣΤΑ γραμμή μετά την επικράτηση του φασισμού σε κάποιες χώρες και τον άμεσο κίνδυνο επικράτησης σε άλλες και εισήγαγε τα ΛΜ αυτός πάλι ήτανε απέναντι. Οι τροτσκιστές πολεμούσαν τα ΛΜ διάβασε και τον Πουλιόπουλο και την πολεμική του σε αυτά. Αυτός και οι ομοϊδεάτες του επέμειναν στο Ενιαίο όπως το έλεγαν Μέτωπο το οποίο δήθεν θα γινόταν σε ταξική βάση και θα αποτελούνταν από εργάτες και εργαζόμενους υποτίθεται απέναντι στο κεφάλαιο και το φασισμό. Μόνο που το πρόβλημα ήτανε ότι έπρεπε να τραβήξεις και τους εργάτες και τους εργαζόμενους που επηρεάζονταν από τους σοσιαλδημοκράτες αλλά και από άλλα αστικά κόμματα. Αυτό ειδικά σε χώρες όπως πχ Ισπανία ή Γαλλία ή και άλλες μικρές χώρες όπως Ελλάδα όπου τα ΚΚ δεν είχαν επιρροή μεγάλη τέτοια ώστε να καθορίσουν αυτά τις εξελίξεις με ένα τρόπο γινόταν να δημιουργηθούν Αντιφασιστικά Μέτωπα για να πραγματοποιήσεις αυτή τη συσπείρωση αλλιώς τους έχανες τους εργάτες και ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΛΗ ΓΙΟΚ

Ξαναλέω το 1935 ο Μ-Λ Δημητρόφ ΓΓ τότε της ΚΔ εισήγαγε τα ΛΜ και τα υποστήριξαν όλοι οι Μ-Λ επαναστάτες. Τώρα τι σχέση έχει ο Μπουχάριν τότε και ο Τρότσκι αυτό πρέπει να μας το απαντήσεις. Και ο Στάλιν και όλοι οι Μ-Λ ήταν υπέρ της δημιουργίας ΛΜ.

Η άποψή σου σήμερα απλά τορπιλίζει την αντιφασιστική δράση. Καταρχήν ακόμα δεν απαντάς στα ερωτήματά μου για διάλυση των φασιστών και ποινικοποίησή τους. Αυτό για αυτοαποκαλούμενο κομμουνιστή ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Εγώ απαντώ ξεκάθαρα: ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ-ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥΣ-ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΩΡΑ. ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΠΑΛΗ. ΚΑΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Όταν λες από τη μία ότι θες κοινωνική συμμαχία και με τους μη κομμουνιστές και από την άλλη ως αναγκαία προϋπόθεση για την πάλη ενάντια στο φασισμό βάζεις την έξοδο από την ΕΕ με κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής και την αντικαπιταλιστική πάλη απλά ΒΑΖΕΙΣ ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Και εννοείται ότι θα κατέβεις σε αντιφασιστικούς αγώνες και με άλλους αντιφασιστικούς συλλόγους και οργανώσεις σε κοινούς αγώνες πάντα βέβαια με το δικό σου πλαίσιο και με αυτά που υποστηρίζεις εσύ αντίθετα αν και στο ζήτημα του φασισμού η "Συμμαχία" σου είναι ελεγχόμενη από ένα κόμμα και το ΠΑΜΕ τότε στην ουσία λες τον άλλο ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΓΙΝΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ. Αυτό του δείχνεις στην πράξη με την πολιτική σου άσχετα αν δεν το λες. Αυτό όμως δεν είναι αντιφασιστική πάλη.

Τώρα το ποιος υποτάσσεται στην αστική εξουσία δεν ξέρω εγώ πάντως καταδικάζω την δήλωση μετανοίας του ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΦΛΩΡΑΚΗ το 1974. Εσύ τι λες; Για σένα ο Φλωράκης ήταν προδότης; Για το κόμμα σου όχι τόσο "κομμουνιστικό είναι"

V For Viva La Revolution

18 Μαρτίου 2017 στις 11:31 μ.μ.

O Φασισμός ήτανε ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ των Αστικών Τάξεων για τον Αντικομμουνιστικόαγώνα και δεν αντιμετωπίζεται με τους Κομμουνιστές Εγκλωβισμένους στον Καπιταλισμό με όχημα την Σοσιαλδημοκρατία και τον Οπορτουνισμό. Τον λαό θα τον κερδίσουνε οι Κομμουνιστές με Γραμμή ΣΠΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ που είχε η 3η Κ.Δ των ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ μέχρι το 1935 που επικράτησε ο Οπορτουνισμός με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ και κατέστρεψε τα πάντα με τους Μπολσεβίκους Μειοψηφία απο το 1935 μέχρι που διαλύθηκε το 1943 λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΎ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ λοιπόν συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ χωρίς να χρειάζεται να είναι Κομμουνιστής αγώνας στον πλευρό της ΕΣΣΔ και την ώρα που αποχωρούνε οι Γερμανοί απο την χώρα σου ο λαός την εξουσία. π.χ ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΟΚΤΩΒΡΗΣ ΤΟΥ 1944. Ετσι κάνουνε οι Κομμουνιστές. Εσύ Εντάξει......

18 Μαρτίου 2017 στις 11:34 μ.μ.

Ετσι λοιπόν και σήμερα. Οποτε θέλεις μπορείς να έρθεις στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ σε Ταξική Βάση χωράμε όλοι. Το ότι δεν ήσουνα ποτέ Κομμουνιστής δεν πειράζει. Μέσα στον καθημερινό αγώνα για τα πάντα γίνεται και η Διαπάλη των απόψεων. Εμεις την δικιά μας εσύ την δικιά σου. Και η ζωή τα ξεκαθαρίζει όλα. Εμεις το Επιδιώκουμε ΕΣΥ..... ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ.

18 Μαρτίου 2017 στις 11:52 μ.μ.

Και βέβαια Μούγκα για τον Μπουχάριν ανώτατο Στέλεχος στην ΕΣΣΔ και Γραμματέας της Κ.Δ υποστηρικτής του Οπορτουνισμού και των Πολιτικών μετώπων. Και Είπαμε απο το 1935 οι Μπολσεβίκοι ήτανε μειοψηφία στην 3η Κ.Δ. Μέχρι εκεί ήτανε των ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ. Απο εκεί και μετά ήτανε του ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.

19 Μαρτίου 2017 στις 12:19 π.μ.

Πάντως μη διστάζεις δεν έχεις άλλη επιλογή αν θέλεις να παλέψουμε ενωμένοι ενάντια στον Φασισμό Ρατσισμό την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ. Δεν έχει καμμία σημασία που δεν είσαι ούτε ήσουνα ποτέ Κομμουνιστής. Στο ΠΑΜΕ και στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ υπάρχουνε πάρα πολλοί που δεν είναι Κομμουνιστές. Αυτό δεν μας εμποδίζει στον αγώνα. Ιδεολογική αντιπαράθεση μπροστά στον λαό και η ζωή τα ξεκαθαρίζει όλα. Θα μας πείσεις και όλα καλά. Τι Φοβάσαι. ΕΜΠΡΟΣ.....

19 Μαρτίου 2017 στις 2:10 π.μ.

Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Δεν πάω με αυτούς που θεωρούν την Κομιντέρν οπορτουνιστική σόρρυ αλλά δεν είμαι φίλος. Η Κομιντέρν με ΓΓ τον Δημητρόφ όπλισε τους λαούς με την αντιφασιστική δράση εγώ δεν θεωρώ τον Δημητρόφ οπορτουνιστή εσύ μπορεί εγώ όχι. Με τον Μπουχάριν πάντως είχανε ξεμπερδέψει πριν τα ΛΜ και ευτυχώς. Ο Μπουχάριν όπως και ο Ζηνόβιεφ και ο Κάμενεφ ήταν πράκτορες του Τροτσκισμού ΠΟΛΕΜΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ. Το κέντρο αυτό δρούσε ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ αλλά ο Στάλιν τους λιάνισε.

Ο φασισμός αντιμετωπίζεται με ενότητα όλων των δημοκρατών-αντιφασιστών πολιτών. Και βεβαίως σημαίνει και κοινή συμμετοχή σε αντιφασιστικούς αγώνες και με αντίστοιχους φορείς και συλλογικότητες. Δεν χρειάζεται να ταυτιστείς με κανέναν ούτε να συμμαχήσεις ντε και καλά με κάποιον αλλά κοινές δράσεις μπορούν να γίνουν και εγώ δεν συμφωνώ σε αυτά που λέει η ΚΕΕΡΦΑ ή οποιοσδήποτε άλλος αλλά σε ένα μαζικό αντιφασιστικό συλλαλητήριο ή μια κινητοποίηση θα πάρω μέρος με κάποια οργάνωση ή μια συλλογικότητα ή ένα φορέα κλπ. Το ΠΑΜΕ γιατί δεν συμμετέχει;

Έχετε πλάκα πάντως λες ότι θα τον αντιμετωπίσει το φασισμό η πολιτική του "Κ"ΚΕ όταν την ίδια ώρα το ίδιο δεν λέει κουβέντα για το αν πρέπει να είναι νόμιμη ή όχι η Χρυσή Αυγή, αν πρέπει να διαλυθεί ή όχι, δεν καταδικάζει απόψεις που εκστομίζονται από φασίστες τύπου Άνθιμου δείχνοντας ανοχή σε χριστιανοφασίστες, πάει παρεούλα με φασίστες ρωσόφιλους στην Κριμαία προς όφελος των Ρώσων Ιμπεριαλιστών, καλά για την Κανέλλη που παρουσιάζει βιβλία με φασίστες όπως του Μπαλτάκου ούτε λέξη γι'αυτό, ο Σιφωνιός κάθεται απαθής μπροστά σε Χρυσαυγίτες, σύντροφοι σας στην Ουγγαρία ταυτίζονται με ΦΑΣΙΣΤΕΣ και δεν λέτε τίποτα, είστε κατά του γάμου των ομοφυλόφιλων και πολλοί από εσάς αραδιάζουνε ένα σωρό ομοφοβικές μπούρδες, ναι έχεις δίκιο τελικά ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ Η ΓΡΑΜΜΗ ΣΑΣ.....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

Ωραία φάση πάντως λες ότι εγώ δεν είμαι κομμουνιστής αλλά δεν λες κουβέντα για το Φλωράκη. Καλά για το θέμα των φασιστικών οργανώσεων κουβέντα είσαι και κομμουνιστής τρομάρα σου και δυσκολεύεσαι να μας πεις αν είσαι υπέρ ή όχι της νομιμοποίησης και ύπαρξης φασιστικών ομάδων. Θέματα που τα είχαν λύσει ήδη οι κομμουνιστές δεκαετίες πριν εσύ δυσκολεύεσαι ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ. ΤΟΣΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.....

V For Viva La Revolution

19 Μαρτίου 2017 στις 5:36 μ.μ.

Αναγκαστικά θα πάρεις. Διαφορετικά είσαι μέχρι τα Μπούνια με τον Καπιταλισμό. Ο Μπουχάριν ήτανε Στέλεχος του Κόμματος των Μπολσεβίκων και Γραμματέας της Κ.Δ υποστηρικτής των Πολιτικών Μετώπων και του Οπορτουνισμού που επικράτησε στην Κ.Δ το 1935 κατάργξησε τον ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ κατέστρεψε τα Κ.Κ διέλυσε την Κ.Δ το 1943 λόγω Ευρωκομμουνισμού και στέρησε την Εξουσία απο τους λαούς όπου δεν πέρασε ο Κόκκινος Στρατός. Αυτή άλλωστε είναι η Δουλειά του Οπορτουνισμού. Είμαι στο πλευρό της ΕΣΣΔ για την Κ.Δ σήμαινε ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και την ώρα που αποχωρούνε οι Γερμανοί απο την χώρα σου την Εξουσία. Π.Χ ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Οκτώβρης 1944. Οταν οι Κομμουνιστές είναι μειοψηφία και εφαρμόζουνε τον Δημοκρατικό Συγκεντρωτισμό δεν είναι οπορτουνιστές. Ετσι και σήμερα. Οποιος θέλει να παλέψει ενάντια στον Φασισμό στο Ρατσισμό και για όλα τα προβλήματα έχει λύση. Στο ΠΑΜΕ και στην Λαική Συμμαχία χωράμε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ χωρίς να είναι κάποιος Κομμουνιστής όπως εσύ. Μέσα στον καθημερινό αγώνα γίνεται και η Ιδεολογική αντιπαράθεση και η ζωή τα ξεκαθαρίζει όλα. Εμεις την επιδιώκουμε εσύ τρέμεις απο τον Φόβο σου ΚΟΥΡΑΓΙΟ......

19 Μαρτίου 2017 στις 5:38 μ.μ.

Η 3η Διεθνής ήτανε των ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ μέχρι το 1935 με Γραμμή Σοσιαλφασισμού.

19 Μαρτίου 2017 στις 5:50 μ.μ.

Ασφαλώς και ο ΣΤΑΛΙΝ τους λιάνισε μέσα στο Κόμμα των Μπολσεβίκων. Εγω μιλάω μέσα στα υπόλοιπα Κ.Κ της Κ.Δ. ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ.......

19 Μαρτίου 2017 στις 5:57 μ.μ.

Αυτό το ανέκδοτο οτι Τρότσκι Μπουχάριν και Ζηνόβιεφ ήτανε οπαδοί του Σοσιαλφασισμού που το διάβασες.....Είναι καινούργιο μάλλον...... Το Κέντρο αυτό δρούσε σε Συνεργασία με τον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ. ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ............

20 Μαρτίου 2017 στις 1:54 π.μ.

Πόσο ξεφτίλας είσαι; Ούτε καν να διαβάζεις δεν ξέρεις. Ούτε ανάγνωση. Δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις εκτός και αν σκοπίμως αλλάζεις αυτά που λέω άρα λειτουργείς ως ΑΘΛΙΟΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΣ. Που είπα ότι ο Τρότσκι υποστήριξε το σοσιαλφασισμό ρε ΨΕΥΤΗ; Κοίτα που φτάσαμε να παραθέτω απόσπασμα από σχόλιο μου παραπάνω "Για τον Τρότσκι τα είπαμε ναι ήταν ΚΑΤΑ του σοσιαλφασισμού....". Το διαβάζεις τώρα ή δεν το καταλαβαίνεις πάλι; Τι να σου κάνω άλλο πήγαινε στο δημοτικό και ξεκίνα από το να Λόλα να ένα μήλο αν δεν ξέρεις ανάγνωση. Και για το κόμμα των μπολσεβίκων και την ΕΣΣΔ μίλησα όταν είπα ότι ο Στάλιν καθάρισε το τροτσκιστικό κέντρο εννοείται αυτό δεν αναφερόμουνα στη Κομιντέρν εγώ είπα για τον Στάλιν και την πάλη του με τους προδότες. Το να αλλάζεις εντελώς το περιεχόμενο των λεγόμενων του αντιπάλου σου και να μην κάνεις κριτική σε αυτά που λέει ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ

Όταν η Κομιντέρν υιοθέτησε επίσημα τα ΛΜ το 1935 και άλλαξε η γραμμή του σοσιαλφασισμού με αυτήν των Λαϊκών Αντιφασιστικών Μετώπων ΓΓ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΟΦ ΟΧΙ Ο ΜΠΟΥΧΑΡΙΝ συνεπώς η γραμμή του σοσιαλφασισμού μετά τον Μπουχάριν εγκαταλείφθηκε και ΣΩΣΤΑ. Γιατί λοιπόν μου πετάς τον Μπουχάριν αφού τότε ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ της ΚΔ;

Καλά μαζόχα είσαι σου αρέσει να τρως ιδεολογικές σφαλιάρες και να εκτίθεσαι έτσι εύκολα;

Να υποθέσω ότι δεν έχεις κάτι να πεις για το θέμα με τις φασιστικές οργανώσεις έτσι και για τα υπόλοιπα; ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΡΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ. ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΟΜΙΝΤΕΡΝ. Που δεν μπορείς καν να πεις καθαρά αν πρέπει ή όχι να υπάρχουν φασιστικές οργανώσεις.

Όχι λοιπόν αγαπητέ δεν έρχομαι μαζί σας διότι ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ-ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ-ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ. Σε αντίθεση με εσάς εγώ δεν εξαφανίζω ανθρώπους όπως κάνετε εσείς που εξαφανίσατε μαζί με εθνικιστές-φασίστες την τούρκικη και σλαβομακεδονική μειονότητα.

V For Viva La Revolution

20 Μαρτίου 2017 στις 8:38 π.μ.

Δεν έχεις άλλη επιλογή. Εκτος ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ είσαι Αγκαλιά Με τον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΌ. Είπαμε η 3η Κ.Δ ήτανε των ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ μέχρι το 1935 με Γραμμή Σοσιαλφασισμού. Μετά η Μπολσεβίκοι ήτανε ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ μέχρι την διάλυση της το 1943 λόγω Ευρωκομμουνισμού. Ο Μπουχάριν ήτανε στην 5η Φάλαγγα Γραμματέας της Κ.Δ το 1935 με τα Πολιτικά Μέτωπα. Που το είδες οτι ήτανε με τον ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ. Καινούργιο ανέκδοτο έτσι......

20 Μαρτίου 2017 στις 9:44 μ.μ.

Γενικός Γραμματέας της ΚΔ το 1935 ήταν ο Δημητρόφ ο ίδιος εισηγήθηκε τα Μέτωπα ενώ ο Μπουχάριν μετά το 1929 δεν κατείχε κανένα αξίωμα Γραμματέα στην Κομιντέρν. Η Κομιντέρν με επικεφαλή τον Μπουχάριν υποστήριξε τη γραμμή του σοσιαλφασισμού και αργότερα την ανέτρεψε ΣΩΣΤΑ αν και άργησε αυτό ήταν το λάθος της. Το κέντρο Τρότσκι-Μπουχάριν-Κάμενεφ-Ζηνόβιεφ συνεργαζόταν με το φασισμό για να καταστρέψουν την ΕΣΣΔ και αυτό το κέντρο υποστήριζε τις δυνάμεις εκείνες που πολεμούσαν τα ΚΚ που πρωτοστάτησαν στη δημιουργία των Αντιφασιστικών Μετώπων όπως πχ στην Ισπανία. Οι κομμουνιστές υποστήριξαν την δημιουργία των Λαϊκών Αντιφασιστικών Μετώπων ο ίδιος ο Στάλιν ήταν υπέρ και της δημιουργίας Μετώπου στη Γαλλία αλλά και του Λαϊκού Μετώπου στην Ισπανία υπάρχει και γράμμα συμπαράστασης και υποστήριξης στον αγώνα του ισπανικού λαού και την κυβέρνηση προς στον...Καμπαγέρο από τους Στάλιν, Μολότοφ και Βοροσίλοφ όπου ξεκάθαρα υπερασπίζονται το Μέτωπο ναι αυτό με τους σοσιαλιστές εξυπνάκια.

V For Viva La Revolution

21 Μαρτίου 2017 στις 10:13 π.μ.

Ο Μπουχάριν ήτανε ηγετικό Στέλεχος των Μπολσεβίκων Γραμματέας της Κ.Δ το 1935 με τα Πολιτικά Μέτωπα που κακώς άλλαξε ο Σοσιαλφασισμός και αποκαλύφθηκε η Συνομωσία στην ΕΣΣΔ. ΟΙ Μπολσεβίκοι στην Κ.Δ μετά το 1935 ήτανε ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ είχε επικρατήση ο Ευρωκομμουνισμός που το 1943 κατέστρεψε τα πάντα και στέρησε απο τους λαούς την Εξουσία όπου δεν πέρασε ο Κόκκινος Στρατός. Ειμαι στο πλευρό της ΕΣΣΔ Για την Κ.Δ σήμαινε Σοσιαλφασισμός Κοινωνική Συμμαχία και μετατροπή του πολέμου σε ΤΑΞΙΚΟ την ώρα που αποχωρούνε οι Γερμανοί απο την κάθε χώρα. Το ότι Μπουχάριν Τρότσκι ήτανε υπερ του Σοσιαλφασισμού είναι καινούργιο....ανέκδοτο.

21 Μαρτίου 2017 στις 11:15 π.μ.

Τρότσκι Ζηνόβιεφ Μπουχάριν ήτανε η 5η Φάλαγγα στην ΕΣΣΔ που σε συνεργασία με την Καπιταλιστική Γερμανία και Ιαπωνία συνομωτήσανε για την ανατροπή των Μπολσεβίκων. Υποστηρικτές των Πολιτικών Μετώπων με Σοσιαλδημοκρατία και τον Οπορτουνισμό που επικρατήσανε στην Κ.Δ το 1935 και καταστρέψανε τα πάντα. Με τους ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ εφαρμόζοντας πάντα τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟ.

21 Μαρτίου 2017 στις 1:31 μ.μ.

Ανέκδοτο είσαι εσύ ο ίδιος όσοι έχουν την τύχη να διαβάζουν τα σχόλιά σου σκάνε στα γέλια. Πως καταφέρνεις και μετατρέπεις τους διαλόγους και τις αντιπαραθέσεις σε επιθεωρήσεις του Σεφερλή είναι ταλέντο ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ!!!

Ο Μπουχάριν από το 1929 τέλειωσε με την Κομιντέρν αγαπητέ δεν κατείχε έκτοτε ΚΑΝΕΝΑ αξίωμα το δε 1935 ήτανε συντάκτης στην Ιζβέστια. Που το διάβασες αυτό τώρα ότι ήταν Γραμματέας το 1935 έλεος ψάξε και λίγο στο google. Τόση ώρα πως την περνάς μπροστά στο διαδίκτυο ήθελα να ήξερα......

Ο Τρότσκι δεν ήταν υπέρ του σοσιαλφασισμού το ξανάείπα αλλά σκοπίμως πάλι το αλλάζεις. ΕΙΣΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΧΡΟΥΤΣΟΦΙΚΟΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΣ. Κατηγορούσε την Διεθνή για τη στάση της απέναντι στη σοσιαλδημοκρατία αλλά όταν όμως η Κομιντέρν άλλαξε τη γραμμή της σε ΛΜ αυτός πάλι συνέχιζε την πολεμική του. Απόδειξη ότι αυτός και το σινάφι του συμμάχησαν με το ναζισμό. Οι τύποι αυτοί λοιπόν Τρότσκι-Μπουχάριν-Κάμενεφ-Ζινόβιεφ σε συνεργασία με το Χίτλερ επεδίωκαν ανατροπή του σοσιαλισμού, καταστροφή της ΕΣΣΔ και υποδούλωσή της στον Άξονα. Γι'αυτό και το κέντρο αυτό υποστήριζε τους πεμπτοφαλαγγίτες σε κάθε χώρα (Γαλλία, Ισπανία) που προσπαθούσαν να υπονομεύσουν την προσπάθεια των ΚΚ και τα Αντιφασιστικά Μέτωπα προς όφελος των φασιστών. Και ο Μπουχάριν ατομικά ήταν κατά της γραμμής του σοσιαλφασισμού. Και εδώ είναι το θέμα. Αφού αυτοί ήτανε κατά του σοσιαλφασισμού γιατί όταν εφαρμόστηκαν τα ΛΜ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ; Αφού αυτό θέλανε αυτή ήταν η επιδίωξή τους σύμφωνα με εσένα ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΤΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ; ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΟΤΣΚΙ ΚΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΜΙΝΤΕΡΝ ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ;

Δηλαδή εσύ μας λες ότι την ίδια ώρα που κυριαρχούσαν αυτοί μέσα στην Διεθνή και πέρασαν τη γραμμή των Μετώπων την ίδια ώρα τα.....πολεμούσαν. Γιατί αν παραδεχτούμε ότι το πεμπτοφαλαγγίτικο κέντρο συμμάχησε με το φασισμό όπως παραδέχεσαι και εσύ τότε θα έπρεπε να είναι πολέμιοι των Μετώπων και όχι υποστηρικτές τους όπως και έγινε. ΆΡΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ;

ΥΓ: Ακόμα να μας πεις αν πρέπει ή όχι να διαλυθούν οι φασίστες και να βγουν εκτός νόμου. Πότε σκοπεύεις να το κάνεις σε καμιά....δεκαετία; Έχεις πρόβλημα αγορίνα μου ζορίζεσαι γκεμπελάκο; ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΡΑ ΜΟΥ.....

V For Viva La Revolution


21 Μαρτίου 2017 στις 3:19 μ.μ.

ΟΙ Στάλιν Μολότοφ Βοροσίλοφ και γενικά το Μπολσεβίκικο κόμμα στην ΕΣΣΔ που είχανε την ΕΞΟΥΣΙΑ παραμονές 2ου Παγκοσμίου ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ πολέμου κάνανε 2 ΕΛΙΓΜΟΥΣ διασπάσανε τους ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ και νικήσαν.Η 3η Διεθνής ήτανε των ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ μέχρι το 1935 με τον ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ. Απο εκεί και μετά με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ και τους Μπολσεβίκους ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ήταν του ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΎ. Αυτό με τον ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΑ ..Καμπαγέρο δεν λέει κάτι. Και ο Μολότοφ υπέγραψε μαζί με τον Ρίμπεντροπ τι σημαίνει αυτό..... Αρα λες τον Μολότοφ Φασίστα Εξυπνάκια..... ΑΞΙΟΣ...

21 Μαρτίου 2017 στις 7:45 μ.μ.

Ωραίο ανέκδοτο αυτό οτι η 5ο Φαλαγγίτες Ζηνόβιεφ Μπουχάριν Τρότσκι ήταν υπέρ του Σοσιαλφασισμού. Μόνος σου το σκέφτηκες. Και μετά κατηγορείς και τον ΣΤΑΛΙΝ για οπορτουνιστή. Καταλαβαίνω την σύγχηση σου αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Είπαμε λοιπόν η 3η Διεθνής ήτανε τοων ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ μέχρι το 1935 με Γραμμή Σοσιαλισμού. Ο Μπουχάριν ήτανε Γραμματέας την Κ.Δ και υπερ των Πολιτικών μετώπων που κατέστρεψε την Κ.Δ με τον ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ. Μετά το 1935 οι ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ στην Κ.Δ ήτανε Μειοψηφία.

21 Μαρτίου 2017 στις 7:52 μ.μ.

Η ΕΣΣΔ παραμονές Ιμπεριαλιστικού πολέμου έκανε 2 ΕΛΙΓΜΟΥΣ διέσπασε τους Καπιταλιστές και νίκησε. Είμαι στο πλευρό της ΕΣΣΔ για την Κ.Δ σήμαινε. Σοσιαλφασισμός Κοινωνική Συμμαχία και την ώρα που αποχωρούνε οι Γερμανοί απο την κάθε χώρα Σοσιαλισμός. Π.Χ ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Οκτώβρης του 1944. Με πολιτικά Μέτωπα με Σοσιαλδημοκρατία και Οπορτουνισμο είναι ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ η καταστροφή.

21 Μαρτίου 2017 στις 9:23 μ.μ.

Εντάξει το καταλάβαμε ότι κατέχεις μάστερ στην χρουτσοφασιστική προπαγάνδα μην κάνεις άλλο επίδειξη δεν χρειάζεται. Το παράδειγμα με το γράμμα στον Καμπαγέρο το ανέφερα γιατί εκεί φαίνεται ξεκάθαρα η αλληλεγγύη των μπολσεβίκων σε μια κυβέρνηση αστική και όχι μόνο αυτό. Ξεκάθαρα λένε οι τρεις στον Καμπαγέρο για το ότι πρέπει να προσεγγίσει ακόμα και τα...ρεπουμπλικανικά κόμματα καθώς και να τραβηχτεί όχι μόνο η μικρή ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΕΣΑΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ στο μέρος του Μετώπου. Αυτά τα υπέγραφαν οι Στάλιν-Μολότοφ-Βοροσίλοφ. Ο Στάλιν και οι μπολσεβίκοι ξεκάθαρα τάχθηκαν ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ και στην Ισπανία και στην Γαλλία και αλλού. Άρα το επιχείρημα σου ότι δήθεν τα Μέτωπα ήταν γραμμή των οπορτουνιστών-πεμπτοφαλαγγιτών ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ.

Και φυσικά δεν λέω φασίστα το Μολότοφ και επειδή προβοκάρεις ως άθλιος γκεμπελίσκος για ακόμα μία φορά και για άλλη μια φορά δεν απαντάς στο ερώτημα περί φασιστικών οργανώσεων ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΩ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΑ.

V For Viva La Revolution





21 Μαρτίου 2017 στις 10:22 μ.μ.

Είπαμε το Κόμμα των Μπολσεβίκων παραμονές πολέμου έκανε 2 ΕΛΙΓΜΟΥΣ διέσπασε τους Καπιταλιστές και νίκησε. Εσυ τώρα μέσα στον Πανικο σου τα έχεις χαμένα. Βγάζεις τον ΣΤΑΛΙΝ οπορτουνιστή τον Μολότοφ Φασίστα γιατί υπόγραψε με τον Ρίμπεντροπ και άλλα τέτοια ΑΙΣΧΗ. Οπως και τον Μπουχάριμ Γραμματέα της Κ.Δ το 1935 και τον Τρότσκι οτι ήτανε με τον Σοσιαλφασισμό. Απο ανέκδοτα είσαι πρώτος. Είπαμε η Κ.Δ ήτανε των ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ μεχρι το 1935 με ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ. Το γνωρίζω οτι είσαι ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΑΣ

22 Μαρτίου 2017 στις 2:49 π.μ.

Ο Στάλιν όπως και ο Δημητρόφ ήταν επαναστάτης όχι οπορτούνα όπως εσύ. Ως Μ-Λ με διαλεκτική σκέψη κατάλαβε που πήγαινε το πράγμα και γι'αυτό υποστήριξε τη δημιουργία ΛΜ όπως και ο Δημητρόφ που συνέλαβε την ιδέα και την εισήγαγε και ήταν Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ όχι οι πεμπτοφαλαγγίτες. Ο Δημητρόφ ό,τι αναλύσεις έκανε στα κείμενά του για το φασισμό, τα Μέτωπα, τη σοσιαλδημοκρατία κλπ δεν του τα επέβαλαν μέσα στο κεφάλι οι προδότες τα πίστευε και τα έλεγε αφού ό,τι είπε το τεκμηρίωνε. Απλά ψάξε στο google και διάβασε το έργο του να δεις πως δικαιολογεί με σαφήνεια και διαλεκτικό τρόπο τα Μέτωπα.

"Οπως και τον Μπουχάριν Γραμματέα της Κ.Δ το 1935 και τον Τρότσκι οτι ήτανε με τον Σοσιαλφασισμό. Απο ανέκδοτα είσαι πρώτος." Από αυτό φαίνεται ότι ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΜΕΝΑ. Σε τόσα σχόλιά σου έγραφες ότι ο Μπουχάριν ήταν Γραμματέας της ΚΔ το 1935 και το υποστήριζες με σθένος και τώρα εγκαλείς εμένα γι'αυτό. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω δεν σπούδασα ψυχίατρος. Ύστερα και από αυτό το παίρνω πίσω και σου ζητώ συγγνώμη δεν είσαι σοσιαλφασίστας απλά ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΗΣ ΕΙΣΑΙ.

Άστο ρε φίλε αφού δε είσαι ικανός για αντιπαραθέσεις γιατί το παιδεύεις; Όχι τίποτα άλλο εκθέτεις εκτός από τον εαυτό σου και το κόμμα σου είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολύ καλύτεροι από εσένα στο χώρο σου για να διαφωνήσω. Άστο καλύτερα πες σε έναν άλλο να γράφει στη θέση σου μπας και κάνουμε και εμείς σοβαρό διάλογο γιατί είναι σαν να παίζω σε Amateur στο Pro.....

V For Viva La Revolution

22 Μαρτίου 2017 στις 1:38 μ.μ.

Το γνωρίζω οτι είσαι Οπορτούνα μη το Φωνάζεις. Ο ΣΤΑΛΙΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΟΦ δεν ήτανε Οπορτουνιστές όπως μας τους Σερβίρεις. Ουτε ο Μολότοφ Φασίστας όπως μας είπες. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η 3η Διεθνής ήτανε των ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ μέχρι το 1935 με ΣΟΣΙΑΛΦΑΙΣΜΟ. Απο εκει και μετά οι Μπολσεβίκοι ήτανε Μειοψηφία και η Κ.Δ διαλύθηκε το 1943 λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. Αποτέλεσμα η Απόλυτη καταστροφή όπου δεν πέρασε ο Κόκκινος Στρατός. Αυτή είναι πάντα η Δουλειά της 5ης Φάλαγγας. Το ανέκδοτο οτι Μπουχάρν Τρότσκι ήτανε με τον Σοσιαλφασισμό το σκέφτηκες μόνος σου. Αντε τώρα και στον Σφυροδρέπανο. Θα περάσεις καλά.....

22 Μαρτίου 2017 στις 1:40 μ.μ.

Ο Μπουχάριν ήτανε Γραμματέας της Κ.Δ το 1935. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Και δεν θέλω κιόλας

22 Μαρτίου 2017 στις 1:42 μ.μ.

ΟΙ Κομμουνιστές όταν είναι ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ εφαρμόζουνε τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟ.

22 Μαρτίου 2017 στις 3:20 μ.μ.

Στην Ρωσία το 1917 ο ΛΕΝΙΝ με τους Μπολσεβίκους με Γραμμή Σοσιαλφασισμού δεν μπήκε στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΕΡΕΝΣΚΙ και την ανέτρεψε. Αντίθετα στην Γερμανία η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΜΠΕΤ ΣΑΙΝΤΕΜΑΝ έσφαξε την Επανάσταση με τα Φασιστικά Φράικοπς. Ο Φασισμός είναι το μακρύ ΑΝΟΙΧΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ χέρι του Καπιταλισμού και δεν αντιμετωπίζεται σε καμμία περίπτωση μέσα απο τα Πολιτικά μέτωπα με την Σοσιαλδημοκρατία και τον Οπορτουνισμό που είναι η 5η Φλάλαγγα του Καπιταλισμού. Αποδείχτηκε με καταστροφικά αποτελέσματα στον Πόλεμο. Το 1935 αποκαλύφθηκε Συνομωσία στον κόκκινο Στρατό για την Ανατροπή των Μπολσεβίκων σε Συνεργασία με τον ΧΙΤΛΕΡ απο τους ΜΠΟΥΧΑΡΙΝ Γραμματέα της Κ.Δ μέχρι το 1935 ΖΗΝΟΒΙΕΦ ΚΑΜΕΝΕΦ. Η ίδια αυτή Συμμορία κατέστρεψε και την 3η Κ.Δ μετά το 1935 με τα Πολιτικά μέτωπα και με την διάλυση της το 1943 λ΄΄ογω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. Αποτέλεσμα όπου δεν πέρασε η Κόκκινος Στρατός σώθηκε ο Καπιταλισμός να συνεχίσε τον Αντιομμουνιστικό αγώνα μαί με τα ...ρετάλια... του. Και έρχονται σήμερα και λένε τον ΣΤΑΛΙΝ Οπορτουνιστή τον Μολότοφ Φασίστα και τους Μπουχάριν Τρότσκι οπαδούς του Σοσιαλφασισμού. ΜΑΝΙΑΔΑΚΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ.

22 Μαρτίου 2017 στις 6:12 μ.μ.

Ηδη ξεκίνησε το Ξεβράκωμα σου και αλλού. Πρέπει να είσαι Μαζόχα......

22 Μαρτίου 2017 στις 7:38 μ.μ.

Α τώρα παραδέχεσαι ότι ο Μπουχάριν ήταν γραμματέας το 1935; Πριν με κατηγόρησες ότι το έλεγα για ανέκδοτο. Ποιο γελοίο οπαδό "Κ"ΚΕ ειλικρινά δεν έχω ξαναδεί αποδεικνύεις περίτρανα πόσο τσίρκο έχετε καταντήσει εκεί στον Περισσό. ΓΕΛΟΙΠΟΙΗΘΗΚΕΣ ΠΑΛΙ!!!

Αν μου πεις συγκεκριμένο απόσπασμα σε σχόλιό μου στο οποίο αποκαλώ τον Μολότοφ φασίστα σταματάω εδώ και δεν σχολιάζω άλλο. Διαφορετικά παραδέχεσαι ότι ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΣ.

ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ....

V For Viva La Revolution

22 Μαρτίου 2017 στις 10:19 μ.μ.

Σε κάνανε ρόμπα στον Σφυροδρέπανο και τα έχεις χαμένα.... Είπες τον ΣΤΑΛΙΝ Οπορτουνιστή τον Μολότοφ Φασίστα και τους Μπουχάριν και Τρότσκι οπαδούς του Σοσιαλφασισμού. Μη νομίζεις οτι θα σε λυπηθώ ξεβράκωτος θα φύγεις και απο εδώ.

23 Μαρτίου 2017 στις 2:11 π.μ.

ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ

Αύριο πρωί μπες και εσύ σφυροδρέπανο που θα απαντήσω μαζεμένα να είμαστε απαρτία αφού ξέρεις είσαι ο αγαπημένος μου πως θα κάνω χωρίς εσένα ΤΕΤΟΙΟ ΓΕΛΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ.

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...

V For Viva La Revolution

23 Μαρτίου 2017 στις 4:16 μ.μ.

Στον Σφυροδρέπανο σου έχουνε πάρει τα Σώβρακα και παραμιλάς. Πάντως λες ωραία Ανέκδοτα. Τον Στάλιν Οπορτουνιστή τον Μολότοφ Φασίστα και τους Μπουχάριν Τρότσκι Οπαδούς του Σοσιαλφασισμού. Σε περιμένω δεν θα γλιτώσεις το Ξεβράκωμα απο τους Κομμουνιστές

24 Μαρτίου 2017 στις 12:17 π.μ.

Αν αυτό εννοείς παίρνω τα σώβρακα κάποιου άστο είστε παντελώς ανίκανοι εδώ δικοί σας λένε σε δικούς σας πως να απαντάνε χώρια που οι μισοί δεν απαντάτε τεκμηριωμένα με επιχειρήματα. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.........!!!

Έλα μπες και εσύ να γελάσουμε σε παρακαλώ.....

V For Viva La Revolution

24 Μαρτίου 2017 στις 9:53 π.μ.

Σε καταλαβαίνω οτι σου φύγανε τα Σώβρακα και εδω και εκει αλλά ούτε με νοιάζει. Αυτή είναι η μοίρα του καθε ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΑ. Δεν πρόκειται να σε λυπηθώ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger