Home » , » Επιστολή σε Μνημονιακούς Πολιτικούς – Δεκανίκια.

Επιστολή σε Μνημονιακούς Πολιτικούς – Δεκανίκια.

Από mitsos175 , Κυριακή 29 Απριλίου 2012 | 8:09 μ.μ.

Απόγονοι των δοσίλογων, των ταγματασφαλιτών, των συνεργατών των ναζί, πλησιάζει η ώρα της πληρωμής. Ο λαός θα σας κόψει «τιμολόγια», για να πληρώσετε όσα κάνατε εσείς και η δολοφονική συμμορία της τρόικας. Θα σας τιμωρήσει δίκαια για την εξαπάτηση, τα ψέματα, τον εκβιασμό, την τρομοκρατία, τη βία και τον εξευτελισμό ενός λαού.

Οι εργαζόμενοι θα σας ζητήσουν να δώσετε εξηγήσεις γιατί , ενώ οι ίδιοι πλήρωναν κανονικά τους φόρους και τις εισφορές, κατακλέψατε τα ταμεία, μειώνοντας ταυτόχρονα το εισόδημα της εργατιάς. 

Οι συνταξιούχοι θα σας τιμωρήσουν, για την περικοπή συντάξεων και  εφάπαξ. Επίσης, οι ηλικιωμένοι δε θα σας συγχωρέσουν το μαρτύριο της ορθοστασίας που υπέστησαν στις τράπεζες  και στα ταμεία. Ο εξευτελισμός ενός κράτους, να σέρνει συνταξιούχους ανάπηρους για να δει δήθεν, αν υπάρχουν «μαϊμού» συντάξεις, δε θα περάσει έτσι. Έφτανε μια απλή διασταύρωση στοιχείων με τους δήμους και άλλες υπηρεσίες για να δείτε τα πάντα.

Οι μισθωτοί που εξ αναγκάσατε να δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ, πετσοκόβοντας τα εργασιακά τους δικαιώματα μαζί με το μισθό και απαγορεύοντας το ιερό δικαίωμα της διαφωνίας, όπως αυτό εκφράζεται με την απεργία, δεν ξεχνούν, δεν συγχωρούν.

Δεν μπορούμε να σας αφήσουμε να συνεχίσετε την καταστροφή και το ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου, του αιγιαλού, των νησιών, των φυσικών πόρων της χώρας. Δεν ανεχόμαστε άλλο, να γινόμαστε εξ αιτίας σας μπαίγνιο και ανέκδοτο στα στόματα ξένων πολιτικών. Μας καταστρέψατε.

Εκείνο που ποτέ δε θα σας συγχωρέσουμε, είναι αυτό που κάνατε στους πιο αδύναμους συνανθρώπους μας. Χωρίς κανένα έλεος πετάξατε από τα σπίτια τους αθώους φτωχούς, παίρνοντας το λιγοστό τους βιός, κατασπαράσσοντας τους κόπους μιας ζωής. Και ακόμα χειρότερα δίνοντας τον κόπο των πεινασμένων στους χορτάτους και ζάπλουτους τραπεζίτες.

Στηρίξατε κάθε διαφθορά. Υπήρξατε παράδειγμα μαφιόζου νονού. Λαδωθήκατε, πήρατε μίζες για να δώσετε δουλειές, σε «φίλους».  Αφήσατε τους συγγενείς και τους κομματικούς σας φίλους να αλώσουν το δημόσιο χρήμα. Προκαλέσατε με τον διεφθαρμένο τρόπο ζωής σας. Ως άλλες «Αντουανέτες» ζήσατε αλαζονικά μες τη χλιδή, την πολυτέλεια, ειρωνευόμενοι από τα ναζιστικά ΜΜΕ αυτούς που παρακαλούσαν για ελάφρυνση των δεινών.

Είστε απαίσιοι κλέφτες. Και χειρότεροι απ αυτούς. Γιατί ο κλεφτής κλέβει τον καθένα συνήθως μια φορά, σπανιότερα περισσότερες, ενώ εσείς πολιτικά σκύβαλα, κατακλέβατε κάθε μήνα τους μισθούς μας, μέσω της ακρίβειας που εσείς δημιουργήσατε και μέσω μιας παρανοϊκής φορολογίας.

Φορομπήχτες, γδάρατε τον κοσμάκη, δίνοντας ταυτόχρονα σε μεγιστάνες του πλούτου απαλλαγές και επιχορηγήσεις. Τολμάτε να απειλείτε με κατάσχεση τις καταθέσεις όσων έχουν λίγα ευρώ, ενώ οι ίδιοι και τα απαίσια αφεντικά σας έχετε καταθέσεις 600 δισεκατομμυρίων στο εξωτερικό.

Αναγκάσατε τον κόσμο να ταλαιπωρηθεί στις ουρές της εφορίας και της ΔΕΗ και το χειρότερο δε σεβαστήκατε τους κόπους των εργαζομένων, αλλά τους κάνατε να πληρώνουν νοίκι για το ίδιο τους το σπίτι, με το ανήθικο και εντελώς παράνομο χαράτσι της ΔΕΗ.

Ποδηγετήσατε τη δικαιοσύνη. Διορίσατε, όπως σε όλες τις καίριες θέσεις του Κράτους άλλωστε, τους αρεστούς και τους άχρηστους. Αποσπάσατε έτσι ευνοϊκές δικαστικές αποφάσεις, που εξυπηρετούν τα δικά σας συμφέροντα και μόνο. Αγνοήσατε ταυτόχρονα αποφάσεις δικαστών με εντιμότητα και συνείδηση, τους οποίους σπιλώσατε.

 Καταστρέψατε μια γενιά νέων με όνειρα, με ελπίδες κάνοντας τους δούλους της εκ περιτροπής απασχόλησης, της ενοικιαζόμενης εργασίας, της μερικής απασχόλησης, των διαφόρων «προγραμμάτων». Αυξήσατε την ανεργία, κάνοντας δώρο στους πλουτοκράτες  τους νέους και τις νέες. Καταργήσατε κάθε ασφαλιστικό δικαίωμα, αφήνοντας ως επιλογή ή τη μισθωτή σκλαβιά ή την πείνα στης ανεργίας. Σας φτύνω κατάμουτρα γι αυτό.

Αλλά εκείνο που με κάνει να επαναστατώ, είναι αυτά που κάνανε στα παιδιά μας. Τα αφήσατε νηστικά, να λιμοκτονούν και υποσιτίζονται στα σχολεία. Τους στερήσατε το αγαθό της μόρφωσης κάνοντας οικονομία στα βιβλία και όχι στα άχρηστα γερμένα υποβρύχια. Τα αφήσατε να κρυώνουν στα σχολεία και τα απειλήσατε, τομάρια φασίστες, με αποβολές επειδή είπαν και έπραξαν τα αυτονόητα.

Τα κομματόσκυλά σας βρίζουν τους δημοσίους υπαλλήλους, που σε παλαιότερες εκλογές ικετεύατε την ψήφο τους. Τώρα λέτε να απολύσετε 300.000 από αυτούς κατηγορώντας τους για όσα εσείς κάνατε.

Κατεδαφίσατε τα Νοσοκομεία.  Απάνθρωπα κτήνη καθώς είστε, αφαιρέσατε από ανθρώπους με χρόνια νοσήματα, φάρμακα και περίθαλψη. Αντί να πάρετε νοσηλευτές, ιατρούς, κρεβάτια, μηχανήματα, φαρμακευτικό υλικό, καταδικάζετε σε θάνατο τους φτωχούς. Έχετε μάλιστα το θράσος να μιλάτε για «ανθρωπιστική βόμβα» όταν αναφέρεστε σε αστέγους και μετανάστες, όταν εσείς κάνετε εμπόρευμα την υγεία. Όταν εσείς καθάρματα ,εξασφαλίσατε τη νοσηλεία σας σε ιδιωτικές κλινικές του εξωτερικού.

Βάζετε συμμορίες ακροδεξιών δολοφόνων να χτυπούν αθώα θύματα της καπιταλιστικής σας πολιτικής. Τους προορίζετε για σωματοφύλακες και συμμάχους. Δε θα σας γλυτώσουν από τα λαϊκά δικαστήρια που θα στήσει ο προδομένος λαός. Συμμετέχετε στο βιασμό άλλων λαών όπως στο Ιράκ ή το Αφγανιστάν, ενώ ταυτόχρονα κάνετε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, κατασκευάζοντας στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους φτωχούς.

Για τα παραπάνω και για πολύ περισσότερα, πολιτικοί της συμφοράς, περιμένω να δω τι ύφος θα έχουν οι αηδιαστικές σας μουτσούνες, όταν ανοίξουν οι κάλπες. Μαύρο δαγκωτό στον δικομματισμό. Οψόμεθα εις εκλογικά τμήματα.

Μετά αηδίας ένας άνεργος χάρη σε σας.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger