Home » , » Σταύρωση διαρκείας

Σταύρωση διαρκείας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 4 Απριλίου 2012 | 3:51 μ.μ.

Δεκατέσσερα δισ. θέλουν και τα θέλουν γρήγορα. Δύο μόνο τρόπους έχουν αυτοί. Πρώτο να μειώσουν το «σπάταλο κράτος» δηλαδή απολύσεις, μειώσεις μισθών και όσων κοινωνικών δαπανών απέμειναν και δεύτερο να τσακίσουν στην άμεση και έμμεση φορολογία τους εργαζομένους.

Οι λήσταρχοι της ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ θέλουν εδώ και τώρα να δηλώσουν οι υποτακτικοί των τραπεζών και των εργοδοτών ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και μελλοντικοί συνεργάτες ότι αυτό θα κάνουν αμέσως μόλις λήξει η «καταστροφή» των εκλογών. Αυτοί κάνουν πως δεν συμφωνούν και ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατόν να το αποφύγουν… Τραβάτε με και ας κλαίω…

Επίσης είναι πασιφανές  το γεγονός ότι η εκστρατεία που κάνουν ενάντια στους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα δεν έχει να καμιά σχέση με το δημόσιο χρέος. Ποιο είναι το σχέδιο λοιπόν; Η απόλυτη φτωχοποίηση των Ελλήνων εργαζομένων μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον ζούγκλα, με άνεργους το ένα τρίτο του εργατικού δυναμικού, παράδειγμα φρονηματισμού των εργαζομένων όλων των χωρών της Ευρώπης. Κατασκευή ενός εργασιακού Νταχάου που θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα των ευρωπαϊκών κεφαλαίων και της ΕΕ έναντι των κύριων ανταγωνιστών τους.

Σταύρωση διαρκείας λοιπόν μας ετοιμάζουν. Στο χέρι μας είναι η δική μας Ανάσταση να είναι ο δικός τους επιτάφιος θρήνος. Τι έχουμε να χάσουμε;

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
 ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΥΠΑΙΘΡΟΥ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2012 στις 9:52 π.μ.

ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ- ΠΑΣΟΚ ΚΛΠ.
ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ-ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ (ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΚΟΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ) ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑ ΚΚΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΔΡΟΥ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger