Home » , » Μ. Παπαδόπουλος (ΚΚΕ) - Γ. Δραγασάκης (Σύριζα) (Βίντεο)

Μ. Παπαδόπουλος (ΚΚΕ) - Γ. Δραγασάκης (Σύριζα) (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 21 Απριλίου 2012 | 1:49 π.μ.

Χωρίς αμφιβολία η τηλεοπτική εκπομπή «Λαβύρινθος» -προβάλλεται κάθε Παρασκευή από την ΕΤ3- είναι η πιο αξιόλογη πολιτική εκπομπή του υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση.

Χτες, ανάμεσα στους άλλους καλεσμένους της ήταν και δυο στελέχη αριστερών κοινοβουλευτικών κομμάτων. Ο Μάκης Παπαδόπουλος εκπροσωπώντας το ΚΚΕ και ο Γιάννης Δραγασάκης εκ μέρους του Σύριζα.

Φτιάξαμε, λοιπόν, δυο βίντεο με τις τοποθετήσεις τους στις οποίες αναφέρονται στην γενικότερη πολιτική κατάσταση, και στο διακύβευμα των προσεχών βουλευτικών εκλογών.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
21 Απριλίου 2012 στις 6:39 μ.μ.

ο δραγασακης σωστα μιλαει. εχει πιασει τα σημεια των καιρων.
ο παπαδοπουλος απογοητευτικος, αυτιστικος και εκνευριστικα δογματικος.
δεν πειραζει ομως, θελω πολυ να δω τι θα γινει αν μετα απο 2,5 χρονια κοινωνικου ολοκαυτωματος το "λαικο" ΚΚΕ σημειωσει αυξηση της ταξης του...0.5% στις εκλογες - θα γελασει κι ο καθε πικραμενος, και προβλεπω τα σταλινικα μπετα στον περισσο να αρχισουν να τριζουν

Ανώνυμος
21 Απριλίου 2012 στις 11:11 μ.μ.

6:39 Εάν σε έπεισε ο Δραγασάκης σε αυτά που έλεγε έχεις μαύρα μεσάνυχτα και από οικονομία και από στοιχειώδη πολιτική ανάλυση. Γι' αυτό άλλωστε δεν γνωρίζεις ότι οι οικονομικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλάζουν κάθε εβδομάδα!!! Είναι επειδή έχει "πιάσει τα σημεία των καιρών" όπως λες και κάνει διαρκώς κωλοτούμπες!!! Αρχικά (το 2009) έλεγε ότι θα κάνει "προγραμματική αντιπολίτευση" στο ΜΠΑΤΣΟΚ, ώστε να εφαρμόσει το προεκλογικό πρόγραμμά του! Μετά έλεγε ότι την κρίση την έφεραν οι Τράπεζες και ότι η λύση είναι να μπει έλεγχος στην ΕΚΤ και στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, αργότερα υποστήριζε ότι η λύση στην κρίση είναι το ευρωομόλογο και ότι θα πρέπει να δανείζονται απευθείας τα κράτη από την ΕΚΤ. Μετά ότι για τη "θεραπεία" φταίει το λάθος "φάρμακο", έπειτα ότι το πρόβλημα δεν είναι το χρέος, αργότερα ότι φταίει η έλλειψη διαπραγμάτευσης και τώρα ισχυρίζεται ότι η λύση είναι το τριετές πάγωμα της πληρωμής των τοκοχρεωλυσίων ώστε με αυτά που θα εξοικονομήσουμε να κάνουμε "ανάπτυξη" και να πληρώσουμε αργότερα τους τοκογλύφους! Μουαχαχαχαχα! Αυτές τις φοβερές οικονομικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης δεν τις επεξεργάστηκε; Άσε μας ρε φιλε μου.

Ανώνυμος
22 Απριλίου 2012 στις 12:48 π.μ.

επειδη ξερω απο πολιτικη και ιστορια, η απολυτη αρνηση του ΚΚ να συνεργαστει με οποιονδηποτε για οτιδηποτε και δεν παει να καει το συμπαν, καθως "πως να συνεργαστει με τα κομματα του ευρωμονοδρομου" θα γραφτει στην ιστορια μαζι με τη Βαρκιζα.
και δεν πα να ψειριζεις τη μαιμου οσο θες τωρα εσυ.

Ανώνυμος
22 Απριλίου 2012 στις 1:44 π.μ.

12:48 Για την αρχική σου τοποθέτηση δεν απαντάς τίποτε, αλλάζεις θέμα και κάνεις τον Κινέζο. Πάντως, για να σου απαντήσω, η συνεργασία του ΚΚΕ με άλλο κόμμα αποτελεί για εμένα, που δεν είμαι μέλος του, δευτερεύουσας σημασίας ζήτημα, η συμπόρευσή μου μαζί του δεν εξαρτάται από αυτό. Η στρατηγική των συμμαχιών του ΚΚΕ αφορά πρωτίστως τα μέλη του, δηλ. από πού και ως πού π.χ. ο περιφερόμενος αριστερός ή ο απαγοητευμένος ΠΑΣΟΚΟΣ ή ο πολιτικά άστεγος ή ο ασυνάρτητος πολιτικά μπορεί να θέσει ως προϋπόθεση για να ψηφίσει ΚΚΕ την υποχρεωτική συνεργασία του με άλλο κόμμα, από τη στιγμή που δεν είναι μέλη του, δεν το ψηφίζουν και διαφωνούν με τις θέσεις και τη δράση του; Είναι ορθολογικό και έντιμο αυτό; Η ειρωνεία σου όμως φίλε μου στην ανάρτηση 6:39 για "λαϊκό" ΚΚΕ και το απαξιωτικό "σταλινικά μπετά του Περισσού" προδίδουν την προέλευσή σου, και το εάν πράγματι αγωνιάς για συνεργασία του ΚΚΕ με άλλα κόμματα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger