Home » , » Δηλώσεις Α. Παπαρήγα 13/5 (Βίντεο)

Δηλώσεις Α. Παπαρήγα 13/5 (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 13 Μαΐου 2012 | 10:04 μ.μ.

Μετά την συνάντηση της με τον πρόεδρο της δημοκρατίας η Α. Παπαρήγα έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και απάντησε στις ερωτήσεις τους.

Μεταξύ άλλων χαρακτήρισε σόου κοροϊδίας τις διερευνητικές εντολές για τον σχηματισμό κυβέρνησης και τόνισε ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να καταλάβει που αρχίζει η κοροϊδία και ο εμπαιγμός.

Τα κόμματα που διεκδικούν συμμετοχή στην επόμενη κυβέρνηση εξαπάτησαν τον λαό θέτοντας επιλεκτικά όρους για επιμέρους ζητήματα, αντί για το σύνολο των προβλημάτων της χώρας, δήλωσε η γ.γ του ΚΚΕ και επανέλαβε την θέση του κόμματος της , ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας,.

Σύμφωνα με την ίδια το ΚΚΕ θα καταθέσει πρόταση νόμου για την κατάργηση των δανειακών συμβάσεων και του Μνημονίου, σ’ αυτή η στην επόμενη βουλή που θα προκύψει αν γίνουν νέες εκλογές.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 12 σχόλια

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2012 στις 11:08 μ.μ.

Έλα μωρη Αλεκάρα ξεφτιλισέ τους

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2012 στις 12:19 π.μ.

Το κλασικό κόλπο του ΚΚΕ: ζητάς πολιτικά ανεύθυνα το μέγιστο, με την σιγουριά ότι λόγω της πολιτικής τους υπευθυνότητας θα το αρνηθούν ... για να τους "ξεμπροστιάσεις".

Μπράβο Αλεκάρα, ο λαός όμως δεν μασάει πια. Τέρμα τα ανεύθυνα μαξιμαλιστικά κόλπα!

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2012 στις 12:51 π.μ.

Για να δούμε ποιος θα ψήφιση κατά της δανειακής σύμβασης ;
Τσιπράκο και λοιποί αντιμνημονιακοί έτοιμοι να πέσουν οι μάσκες ;

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2012 στις 1:23 π.μ.

Δεν είναι ποδόσφαιρο ανόητε! Είναι ο καπιταλισμός...

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2012 στις 1:25 π.μ.

Ανώνυμε 12:19 για τους πολύ υπεύθυνους θα έχουμε και εκπτώσεις...

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2012 στις 3:15 π.μ.

Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση (μάλλον για τη Βουλή της 17ης Ιούνη). Αν ήμουν ΣΥΡΙΖΑ θα την ψήφιζα. Υπό έναν όρο: Ότι το ΚΚΕ, στη συνέχεια, θα συζητούσε μαζί μου τις δυνατότητες συνεργασίας μας. Σε Σωματεία και Ομοσπονδίες, σε Δήμους και Περιφέρειες και φυσικά στην αριστερή κυβέρνηση...


X.

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2012 στις 5:08 π.μ.

Όχι, ο λαός μασάει και μάλιστα έχει φτάσει στο σημείο να τα καταπίνει κιόλας! Ο λαός μπορεί να ελπίζει όσο το ΚΚΕ παραμένει πιστό στις αρχές του και στα οράματά του!!!

Επανάσταση με πάνες
14 Μαΐου 2012 στις 7:39 π.μ.

Μια πιρουέτα της Αλέκας μπροστά στον κίνδυνο το ΚΚΕ να φτάσει σε ιστορικά χαμηλά στις επόμενες εκλογές.

Η Αλέκα λοιπόν για να αποκαλύψει και να "ξεβρακώσει", δεν διστάζει να ζητήσει την ψήφο ακόμη και της χρυσής αυγής για το νομοσχέδιό της, αρκεί φυσικά να μην υποχρεωθεί να μιλήσει με τον Τσίπρα. Γιατί μόνο με ψήφους χρυσαυγιτών περνά σε αυτή την βουλή το νομοσχέδιο (151). Όπως και να το κάνουμε, πιο εύκολα πείθεις τον Παναγιώταρο, τον Καιάδα και τον Καραϊσκάκη να ψηφίσει ενάντια στο μνημόνιο παρά τον Τσίπρα, έτσι δεν είναι παιδιά της ΚΝΕ;
Άλλωστε μας το δίδαξε αυτό και ο Μαΐλης που βγαίνει και επιχειρηματολογεί στους ναζί στα κανάλια, αλλά δεν ανταλλάσει ούτε καλημέρα με το Στρατούλη!

Πάντως ο Μητσοτάκης πριν κάποιο καιρό μίλησε για "νέα εθνική συμφωνία με το ΚΚΕ". Και σήμερα όντως το πέσιμο στο ΣΥΡΙΖΑ έχει εθνικό χαρακτήρα αν το παρατηρήσατε.

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2012 στις 8:53 π.μ.

Οπως λεει το ΚΚΕ, πέσαν οι μάσκες. Να και μια τούμπα μεγάλου βεληνεκούς που βγάζει μάτι... Πριν λίγες ημέρες όλος ο κόσμος τους παρακαλούσε να συνεργαστούν και αρνούνταν κατηγορηματικά βάζωντας μπροστά το θέμα της ΕΕ. Τωρα μωρη ξεφτιλισμένη, γιατι πάς και προτείνεις αυτό που σε παρακαλούσαμε όλοι οι αριστεροί (και δεν ανήκω στο ΣΥΡΙΖΑ) πριν λίγες μέρες. Ακου εκει σχέδιο νόμου... Γιατι να μην είσαι κυβέρνηση, αφου όλη η αριστερά το ίδιο θέλει, αυτο ακριβώς που προτείνεις τώρα... Α ναι ξέχασα... Θα σε βλάψει να συγκυβερνήσεις για 2 χρονια, να περάσεις την απλη αναλογική, να καταγγείλεις τη δανειακή σύμβαση, να κατργήσεις το μνημόνιο, να καταργήσεις τον νόμο περι ευθύνης υπουργών, να δικάσεις τις κυβερνήσεις απο το 74 και μετά σε δικαστήριο, και όχι στον Ριζοσπάστη, και αφου κάνεις όλα αυτά να κάνεις και εναν λογιστικό έλεγχο, και να ορίσεις το απεχθές χρέος. Αλλα βέβαια , ξέρω γιατι θα σε βλάψει, γιατι λειτουργείται προδοτικά προς τον λαό και προς την βάση σου. Ενω συμφωνείς σε όλα τα παραπάνω, γιατι και η λαική εξουσία ακριβώς τα ίδια θα κάνει την επόμενη μέρα της επανάστασης εαν αυτή γίνει ποτέ, δεν πας να βοηθήσεις γιατι είσαι τσιμεντωμένο μυαλό και μαξιλάρι του πολιτικού συστήματος, είσαι μέρος του , δε θες να το αλλάξεις, ΚΝΙτες αδέρφια, ξετσιμεντώστε το μυαλό σας και πάρτε την εξουσία στο κόμμα σας, το κόμμα σας έχει ξεφύγει

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2012 στις 1:58 μ.μ.

Μάγκες ξυδάκι....σας αρέσει το νομοσχέδιο το ψηφίζετε. Δεν σας αρέσει?? Καθείς εφ ω ετάχθη.
Φιλακια.

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2012 στις 2:07 μ.μ.

ΤΑΔΕ ΕΦΗ Γ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: Καμαρώστε τον! Ειδικά η τελευταία παράγραφος είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ (στους τραπεζίτες) ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ

«Επανένταξη» στο ευρώ με όρους ισοτιμίας

Ο Γ. Δραγασάκης αναγνώρισε πως η Ελλάδα έχει απομονωθεί λέγοντας ότι «είναι σαν να είμαστε σε μια Σπιναλόγκα, είμαστε σε καραντίνα ως οι λεπροί της Ευρώπης»

Μετριοπαθείς τόνους κράτησε ο βουλευτής Γιάννης Δραγασάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Βήμα της Κυριακής», ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζει την αλληλεξάρτηση της χώρας με την ΕΕ και δεν κάνει λόγο για μονομερείς ενέργειες, εκτός και αν υποχρεωθεί.

Ο κ. Δραγασάκης τάχθηκε υπέρ της επαναδιαπραγμάτευσης των πάντων, αναγνωρίζοντας πως η Ελλάδα έχει απομονωθεί, λέγοντας ότι «είναι σαν να είμαστε σε μια Σπιναλόγκα, είμαστε σε καραντίνα ως οι λεπροί της Ευρώπης» και τόνισε ότι το διακύβευμα δεν είναι μέσα ή έξω από το ευρώ αλλά η «επανένταξη» στο ευρώ με όρους ισοτιμίας και αξιοπρέπειας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναγνώρισε ότι «η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε κατάσταση συντριβής» και πως χρειάζεται συνολικός επανασχεδιασμός.

Σημειώνεται ότι προσπάθησε να διασκεδάσει τις δηλώσεις του κ. Στρατούλη, λέγοντας πως «δεν παίρνεις τις καταθέσεις να τις κάνεις ό,τι θέλεις», τονίζοντας πως «εμείς μιλάμε για πιστωτική πολιτική και εμείς θέλουμε να δώσουμε έμφαση στα επιχειρηματικά και στα επενδυτικά δάνεια και όχι στα καταναλωτικά».

Σε ό,τι αφορά τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ο κ. Δραγασάκης επεσήμανε ότι εξ αντικειμένου τίθεται θέμα για τον δημόσιο έλεγχο. «Πρέπει να συζητήσουμε τον τρόπο που θα γίνει ο δημόσιος έλεγχος», είπε ο Γιάννης Δραγασάκης και σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προκρίνει «κάτι κοντά στο σουηδικό μοντέλο, όταν η χώρα κρατικοποίησε τις τράπεζες, τις τροφοδότησε με κεφάλαια, τις εξυγίανε, τις κατέστησε κερδοφόρες και τις πούλησε σε ιδιώτες».

από ΕΘΝΟΣ

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2012 στις 8:20 μ.μ.

Το ΚΚΕ δεν σώζεται, παιδιά! Ξεχάστε το!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger