Home » , » Αστικές μεθοδεύσεις - Δεν "τσιμπάει" ο Σύριζα (Βίντεο)

Αστικές μεθοδεύσεις - Δεν "τσιμπάει" ο Σύριζα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 13 Μαΐου 2012 | 11:54 μ.μ.

Φωτιά πρέπει να έχουν πάρει παρασκηνιακά τα «μαγειρεία» του οικονομικού κατεστημένου για να σχηματιστεί κυβέρνηση από την βουλή που προέκυψε από τις εκλογές της 6 Μάη. Διαφορετικά δεν μπορούμε να εξηγήσουμε την ανακοίνωση της προεδρίας της δημοκρατίας που καλεί και αύριο σε σύσκεψη του αρχηγούς της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ, του Σύριζα και της ΔΗΜΑΡ. (Αν ισχύει αυτή η πληροφορία που μετέδωσε η ΝΕΤ δεν καταλαβαίνουμε με ποιο σκεπτικό αποκλείστηκε ο Π. Καμένος).

H αντίδραση σ’ αυτή την μεθόδευση του αστικού κατεστημένου ήταν άμεση από τον Σύριζα. Δεν «τσίμπησε» να συρθεί σε τέτοιες συναντήσεις που οι σκοπιμότητες τους είναι πια πασιφανείς.


Προηγουμένως παρακολουθώντας τις δηλώσεις που έκανε ο Φ. Κουβέλης μετά την συνάντηση που είχε σήμερα με τον Κ. Παπούλιας δεν γίναμε σοφότεροι. Μίλησε για την αναγκαιότητα σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης με την συμμετοχή και του Σύριζα μοιράζοντας ταυτόχρονα αυταπάτες στο λαό, ότι μια τέτοια κυβέρνηση μπορεί να κάνει «επαναδιαπραγμάτευση» του μνημονίου προς όφελός του.

Εδώ να θυμίσουμε ότι προεκλογικά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ απέρριπτε κατηγορηματικά μια συγκυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2012 στις 12:27 π.μ.

Eκτος των αλλων μας θεοποιησαν και τον Κουβελη, τον συνετο ταχα ηγετη της αριστερας και αλλα τετοια μπαρμπουτσαλα,λες και δεν γνωριζουμε τον ρολο των υποποδιων.

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2012 στις 1:39 π.μ.

Ο Κουβέλης μέχρι τώρα παρά την καχυποψία έχει δείξει αρκετή συνέπεια, προτιμά κυβέρνηση αριστεράς, ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του και αρκετά δυναμικός, δεν θέλει να χρεωθεί απλώς αποκλειστικά το ότι θα συρθούμε σε εκλογές. Στην πραγματικότητα φαίνεται κι εκείνος απρόθυμος να συγκυβερνήσει με τις τελειωμένες δυνάμεις του μνημονίου παρά τις μεγάλες πιέσεις που του ασκούνται, απλώς η τακτική του, αν και αριστερόστροφη, είναι πιο μετριοπαθής.

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2012 στις 3:21 π.μ.

Κάνεις λάθος αγαπητέ φίλε (1:39 π.μ.). Κρα κάνουν και ο Κουβέλης και οι συν αυτώ (παλαιοπασόκοι τύπου Μπίστη και νεοπασόκοι τύπου Ψαριανού) για να συγκυβερνήσουν με τις "δυνάμεις του μνημονίου". Ξέρουν όμως ότι αυτό θα σημάνει την πολιτική τους καταβαράθρωση και γι αυτό έχουν λυσσάξει να βάλουν στο κόλπο και το ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά δεν...

Χ.

Μάρκομ Ξ
14 Μαΐου 2012 στις 7:57 π.μ.

Προς ανώνυμο 14/5 1:39πμ

Αν ήταν απλά έτσι όπως τα λες, τότε γιατί όπου σταθεί και όπου βρεθεί κατηγορεί (και αυτός) τον ΣΥΡΙΖΑ;

Αφού η πρότασή του για δυο χρόνια κυβέρνηση "με σταδιακή απαγκίστρωση" είναι σχεδόν ίδια με του ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν κάνει κυβέρνηση;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger