Home » , » Τσακίστε τους φασίστες

Τσακίστε τους φασίστες

Από mitsos175 , Τρίτη 22 Μαΐου 2012 | 9:42 π.μ.


Η αντίσταση δυναμώνει. Στην Κέρκυρα, κατά την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα, ο κόσμος γιουχάρισε τους πολιτικούς και ιδιαίτερα τα χρυσά αυγά.
Οι περισσότεροι εκπρόσωποι της κυβέρνησης βέβαια, ήταν απόντες. Τα άκουσε ο Δένδιας της νέας δικτατορίας κι οι εκπρόσωποι των ναζί και του Καρατζαφύρερ.
ΠΗΓΗ

Ο λαός δεν εκφράζει την αγανάκτησή του μόνο στις κάλπες, αλλά με κάθε τρόπο. Είναι ντροπή να καταθέτουν στεφάνια αυτοί που θαυμάζουν τους ναζί και τους φασίστες του Μουσολίνι, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τις λεηλασίες και τους θανάτους τόσων ανθρώπων στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ειδικά την Κέρκυρα, ο Μουσολίνι, την είχε βάλει στο μάτι πιο πριν. Η κατάληψη της Κέρκυρας στις 31 Αυγούστου 1923 από τους Ιταλούς, ήταν μια από τις πρώτες ενέργειες επίδειξης ισχύος του φασιστικού καθεστώτος προς τις Διεθνείς δυνάμεις.

Ο λαός μας δεν ξεχνά, τους φασίστες τους κρεμά. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
23 Μαΐου 2012 στις 5:37 μ.μ.

εκτος απο λογια ηρθε η ωρα να προχψρησουμε και σε πραξεις!η αριστερα πρεπει να οργανωθει και να ειναι ετοιμοπολεμη!τα πραματα πανε στα ακρα!πρεπει να ειμαστε ετοιμοι για ολα!δεν ειναι δυνατον να δικαζονται φασιστυες σημερα το πρωι και οι αριστεροι να λειπουν!εμεις εκει ειμαστε καιμθα ειμαστε!δεν νομζετε οτι πλεον ειναι τετοια η κατασταση που πρεπει ολοι μαζι να κανουμε κατι?καλο το ιντερνρτ και η αντιπληροφορηση αλλα στο δρομο χτυπαμε τους φασιστες!λιγη προπονηση και λιγη οργανωση δεν ειναι κακο!συζητηση οργανωση και αγωνας τωρα!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger