Home » , » Απάντηση Βενιζέλου σε Τσίπρα (Βίντεο)- Ενα βήμα πιο κοντά σε νέες εκλογές

Απάντηση Βενιζέλου σε Τσίπρα (Βίντεο)- Ενα βήμα πιο κοντά σε νέες εκλογές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Μαΐου 2012 | 8:08 μ.μ.

Η γεύση που πήραμε από τις δηλώσεις Βενιζέλου μετά την συνάντηση που είχε με τον Α. Τσίπρα είναι ότι προχωράμε ένα βήμα προς νέες εκλογές. Μπορεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να τόνισε ότι «η διευρυνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης που θα λάβω αύριο αποκτά νόημα», από πουθενά όμως δεν προκύπτει ότι θα μπορέσει να σχηματιστεί κυβέρνηση. Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα παραμένοντας σταθερός στις αρχικές του θέσεις επανέλαβε ότι βασική προϋπόθεση για να συμμετάσχει το κόμμα του σε μια κυβέρνηση είναι να προχωρήσει αυτή σε ακύρωση των μέτρων του μνημονίου και ειδικότερα εκείνων των νόμων που περικόπτουν μισθούς και συντάξεις.

Με τα σημερινά δεδομένα ατελέσφορη θα αποδειχθεί και η αυριανή διευρυνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης που θα πάρει ο Βενιζέλος.
Κάποιο σχετικό φως δεν φαίνεται και στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που θα συγκαλέσει πιθανότατα την Παρασκευή ο Παπούλιας, τουλάχιστον αν επιμείνει στις θέσεις της η ΔΗΜΑΡ που έχει ανακοινώσει ότι δεν θα συμμετάσχει σε ένα κυβερνητικό σχήμα που δεν θα συμμετέχει ο Σύριζα. (Για το ΚΚΕ δεν το συζητάμε φυσικά).

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger