Home » , » "Η κραυγή της φύσης"

"Η κραυγή της φύσης"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012 | 12:53 μ.μ.

 Του Κωστή Μουδάτσου 

Η  νέα μας μουσική εργασία λέγεται  " Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ" . Είναι κραυγή και ποιητικός λόγος που μας σπρώχνουν να αναζητούμε νέους δρόμους για να πορευτούμε!

Αναζητούμε την ψυχή μας!

Αναζητούμε το τραγούδι, τις φωνές των ποιητών και των λαικών φιλοσόφων!

Τα τραγούδια μας είναι κραυγή αγωνίας που χαρίζει την λευτεριά της τρέλας μας, το βασίλειο της ομορφιάς!

Η κραυγή της φύσης είναι ένας τόπος συνάντησης μουσικών και στιχουργών από διεφορετικά μέρη της μουσικής πραγματικότητας. Συναντιέται η Κρητική μουσική με την ROCK, το σκληρό φως της πέτρας και η δύναμη της ψυχής που βγαίνει από τα βάθη της γης. Είναι η κραυγή των παιδιών με τα μαλλιά και με τα μαύρα ρούχα.

 Η κραυγή της Φύσης μας σπρώχνει να διακρίνομε τις γραμμές των οριζόντων ψάχνοντας νέους προσανατολισμούς.

Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ...ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ  "ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ" με τους ΑΛΕΚΟ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΚΕΠΗ!!!!!!!!!!

 Είναι η κραυγή της Φύσης  που αρμηνεύει ότι:

Οι ισχυροί κάνουν ότι θέλουν και τους επιτρέπει η δύναμη τους ενώ οι αδύναμοι υποχωρούν και δέχονται... κι αποδέχονται!!!!  Χωρίς λαικά κινήματα πάμε σε πέτρινα χρόνια!!!!

Οι απολογητές (ΜΜΕ και ακριβοπληρωμένοι διανοούμενοι) έχουν βάλει σαν στόχο να μας πείσουν οτι κάνουν οι ισχυροί είναι ευγενές και δίκαιο. Θέλουν να μας σώσουν και πως οι αδύναμοι υποφέρουν από δικά τους λάθη!!!

 Όμως ο Άνταμσ Σμίθ έλεγε:

....βασικοί αρχιτέκτονες της πολιτικής στην Αγγλία είναι οι έμποροι και οι κατασκευαστές που προσπαθούν να διασφαλίσουν τα δικά τους συμφέροντα με την ακολουθούμενη  πολιτική χωρίς να τους ενδιαφέρουν οι συνέπειες για τους άλλους. Σήμερα βασικοί αρχιτέκτονες είναι οι χρηματιστές και οι τραπεζίτες!!!!

Το κράτος δεν είναι αγγελική δύναμη αφοσιωμένη στην ευημερία των πολιτών.

... Μετά την ανελέητη πλιατσικολογία των λαμογίων ήρθε η άγρια φορολογία!!!!!

Ο Αλέξαντρος Παπαδιαμάντης τα λαμόγια τα ονομάζει ...χλασοχώρηδες....λέγοντας το 1892:

....η πλουτοκρατία ήτο, είναι και θα είναι ο μόνιμος άρχων του κόσμου, ο διαρκής αντίχριστος. Αύτη γεννά την αδικίαν, αύτη τρέφει την κακουργίαν, αύτη φθείρει σώματα και ψυχάς.  Αύτη παράγει την κοινωνικήν σηπεδόνα ! Αύτη καταστρέφει κοινωνίας νεοπαγείς!...."

Οι σύγχρονοι χαλασοχώρηδες, τα λαμόγια, οι χρηματιστές, οι τραπεζίτες, τα golden boys, είναι ξένα του κόσμου και της φύσης. 
Χάρισαν όμως ένα κόσμο αδικίας...στερήσεων...βασάνων...αποτυχίας...ταλαιπωρίας....ένα κόσμο γεμάτο στεναγμούς των πένητων και των δρομογυριστών αστέγων, ανέργων και εκείνων που φτωχαίνουν διαρκώς!

Βέβαια ..Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ φωνάζει:

όσους περνούν και τους ιδώ ρωτώ, ξαναρωτώ τους

γιάειντα λουφάζουν και σιωπούν,  γαμώ το κέρατο τους!!!

 

Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.....

ΜΟΥΔΑΤΣΟΣ ΚΩΣΤΗΣ, ΚΑΚΕΠΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΕΚΟΣ, ΞΥΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ, ΛΟΥΚΑΚΗΣ-ΚΑΜΠΑΝΟΣ, ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ, ΓΚΕΡΕΔΑΚΗΣ,ΤΖΑΓΓΑΡΑΚΗΣ, ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ, κ.α. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

1 Ιουνίου 2012 στις 2:13 μ.μ.

Καλο μηνα ...αγορια.... κ ..... κοριτσια... ΚΑΛΟ μηνα https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BvXJ0Qgvfr4#!

Ανώνυμος
1 Ιουνίου 2012 στις 3:33 μ.μ.

Πού μπορούμε να βρούμε το δίσκο;

Ανώνυμος
1 Ιουνίου 2012 στις 5:56 μ.μ.

Πού μπορούμε να βρούμε το δίσκο σας;

2 Ιουνίου 2012 στις 3:35 μ.μ.

http://www.youtube.com/watch?v=MGHa92dUZEY

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger