Home » , » Ανέκδοτο με δυο λέξεις: Συγκέντρωση Σαμαρά

Ανέκδοτο με δυο λέξεις: Συγκέντρωση Σαμαρά

Από mitsos175 , Σάββατο 16 Ιουνίου 2012 | 12:03 π.μ.


Έκανε συγκέντρωση η ΝΔ; Σοβαρά; Συγκέντρωση το λες αυτό; Η συνάθροιση αοράτων; Ο κόσμος που είναι; Τους απήγαγαν εξωγήινοι; Ρε Αντώνη, πως τα καταφέρεις και διώχνεις τον κόσμο; Άσε μη μου λες. Είναι λόγω της μεγάλης σου αξιοπιστίας. Ωραία μάζωξη γιδιών. Αραιά και αλάργα. Και νόμιζα ότι μετά  το Ζάππειο δεν θα επαναληφθεί άλλη τέτοια νίλα. Αλλά είσαι ειδικός στις καταστροφές.
Ποίες δημοσκοπήσεις κι αηδίες. Άπατος θα πας. Φούντο. Τα έβλεπα τα γίδια να κουνάνε σημαιάκια και να βόσκουν εδώ κι εκεί. Και δεν πίστευα στα μάτια μου. Τόσοι μόνο; Τι, δεν έφερε κόσμο η Ντόρα;  Χα, χα.
Αντώνη, ξέρεις, ο Αλέξης… ο Αλέξης είχε περισσότερους. Πολύ περισσότερους. Και η Αλέκα. Μόνο ο Βαγγέλης τα κατάφερε κι είχε πιο λίγους.  Φαίνεται πως τα γίδια σου χάσανε το δρόμο. Πήγαν αλλού. Τους είπες που ήσουν;

Αντώνη μια συμβουλή. Συνήθως οι πολιτικοί λένε το πρόγραμμά τους στην τελευταία ομιλία. Δεν αναλώνουν όλο το χρόνο στο να βρίζουν αντιπάλους, γιατί αυτό δείχνει πανικό. Οι πολιτικοί που έχουν πιθανότητες να κερδίσουν εννοώ. Αλλά εντάξει, εσύ δεν έχεις καμία.
Εισιτήριο έβγαλες; Γιατί τη Δευτέρα θα σε ρωτήσει ο Αλέξης, που πήγαν οι συντάξεις κι οι μισθοί. Α καλά, αφού θα σε πάρει ο Γιώργος στο κανό… κολύμπι ξέρεις;
ΥΓ. Το χειροκρότημα απ τα γίδια το πήρε ο μπουχέσας, το πρόσεξες; Λίγα γίδια κι αυτά βέλαζαν για άλλο τσοπάνη. Ωχ Τόνι, θα τσούξει. Χε, χε.
Βρήκα και βίντεο. Πιο αραιά θα ήταν το διαστημικό κενό.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
16 Ιουνίου 2012 στις 12:24 π.μ.

...ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ

Ανώνυμος
16 Ιουνίου 2012 στις 9:31 π.μ.

50 ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΚΟΡΙΝΘΟ,, ΠΑΤΡΑ ΚΛΠ.)ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΠΗ.

Μάρκομ Ξ
16 Ιουνίου 2012 στις 11:51 π.μ.

Σ/φοι, φίλοι και συνοδοιπόροι έτσι όπως τα λέει ο mitsos είναι. Δεν υπήρχε ψυχή στο Σύνταγμα. Έπρεπε να πληρώσει τους Πακιστανούς που πλήρωσε και ο Βενιζέλος μπας και τον ανεβάσουν.

Να δούμε πως θα συμπεριφερθεί η επαρχία...

19 Ιουνίου 2012 στις 3:44 μ.μ.

Ανέκδοτο Κ (4) Κ (,) Ε (5).

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger