Home » , » Χτύπημα σε μετανάστη στο Μετρό

Χτύπημα σε μετανάστη στο Μετρό

Από mitsos175 , Τρίτη 19 Ιουνίου 2012 | 2:01 π.μ.


Αντιγράφω το ρεπορτάζ:
Περαστικοί, επιβάτες και ένας άνδρας της εταιρίας ασφάλειας του Μετρό Αττικής απλοί θεατές. Στο τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στα εκδοτήρια του σταθμού τρένο και Μετρό, κανείς δεν μπόρεσε να αντιδράσει ή δεν θέλησε.
Λίγες ημέρες μετά την είδηση του άγριου ξυλοδαρμού μετανάστη σε αποβάθρα του Μετρό, από ομάδα νεαρών αγνώστων, ένα ερασιτεχνικό βίντεο, έρχεται στο φως της δημοσιότητας για να αποκαλύψει τη στυγερή βαρβαρότητα και τη απροκάλυπτη χρήση βίας ακόμα και μπροστά στα μάτια απλών πολιτών.
Στο εν λόγω βίντεο άγνωστοι φαίνεται να κυνηγούν, να ξυλοκοπούν το θύμα τους στα σκαλιά δίπλα στις αποβάθρες.
Οι σκηνές βίας προκαλούν σοκ. Στο βίντεο ακούγεται μάλιστα, ο εξής διάλογος "του έμπηξες το μαχαίρι;" και κάποιος άλλος απαντάει: "μπήκε μέσα του όλο".
 Video

Από πότε γίναμε απαθή ζόμπι κανίβαλοι; Ως πότε θα ανεχόμαστε δολοφονικές επιθέσεις; Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει, για να ξυπνήσουμε ως λαός και να καταδικάσουμε το ναζισμό;
Αυτό που έγινε και γίνεται συνέχεια, θα ενταθεί. Και θα εξαπλωθεί αν δεν ενεργήσουμε αμέσως, αν είμαστε απλά θεατές. Κανένας δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής. Σήμερα οι μετανάστες, αύριο οι Αριστεροί, μετά όλοι όσοι δεν είναι φασίστες. Ξύπνα επιτέλους αστικό γίδι από το λήθαργο. Το μαχαίρι του φασισμού διψά για αίμα. Και όταν τελειώσει το αίμα του μετανάστη, θα πιει το δικό σου.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Γρηγόρης
19 Ιουνίου 2012 στις 3:42 μ.μ.

25 σχόλια στο άρθρο "Εκτιμήσεις του ΚΚΕ για το εκλογικό αποτέλεσμα" -κάτι που καθόλου δε με χαλάει- αλλά.. 0 στο παραπάνω άρθρο.Μάλλον θα είμαστε ξεκάθαροι,αποφασισμένοι και ενωμένοι όλοι μας στην αντιμετώπιση του φαινομένου,γι αυτό..!

Παρεμπιπτόντως: https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1408195

Ανώνυμος
19 Ιουνίου 2012 στις 6:05 μ.μ.

Να ακόμα ένας λόγος που έπρεπε να προσπαθήσουν να συγκυβερνήσουν αριστεροί συνασπισμοί.
Κάθαρση στην αστυνομία, απόλυση και δίωξη μπάτσων χρυσαυγιτών, κατάργηση των ματατζήδων, εκδημοκρατισμός του σώματος.
'Ελεγχος της δικαιοσύνης για τις προκλητικές απουσίες δίωξης και κάλυψης συλληφθέντων ναζί για δολοφονικές επιθέσεις.
Αλλά τι τα θές; Υπήρχαν άλλα σοβαρότερα θέματα διαφωνίας που έπρεπε να λύθούν άμεσα, όπως οι βάσεις του ΝΑΤΟ φερ ειπείν...

Γρηγόρης
19 Ιουνίου 2012 στις 6:20 μ.μ.

Bαθύ κόκκινο δες κι αυτό: http://xronika05.blogspot.gr/2012/06/blog-post_3759.html κι αν το κρίνεις αποκαλυπτικό δημοσίευσέ το.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger