Home » , » Το κυβερνητικό πρόγραμμα του Σύριζα (Βίντεο)

Το κυβερνητικό πρόγραμμα του Σύριζα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012 | 4:01 μ.μ.

Το κυβερνητικό πρόγραμμα του Σύριζα παρουσίασε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας. Παραθέτουμε σε βίντεο όλη την ομιλία του που διαρκεί πάνω από μια ώρα.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην εισαγωγή του τόνισε ότι πρόκειται για ένα «πρόγραμμα αξιοπρέπειας και ελπίδας για τον τόπο».
Εκανε σφοδρή επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο ενώ απέφυγε να ανοίξει μέτωπο με το ΚΚΕ. Σύμφωνα με τον ίδιο το και δίλημμα των εκλογών είναι: «Μνημόνιο ή το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφερόμενος σε Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε: «Το πολιτικό σύστημα δίνει την τελευταία μάχη του. Αυτό το σύστημα του δικομματισμού, του πελατειακού συστήματος, που αποχωρώντας κινδυνολογεί, εκβιάζει. Νομίζουν ότι έτσι θα πλήξουν το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πλήττουν την Ελλάδα. Πρόκειται για το κύκνειο άσμα τους [...] και φεύγοντας παίρνουν μαζί τους τα διαπλεκόμενα οικονομικά συμφέροντα».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
1 Ιουνίου 2012 στις 5:34 μ.μ.

Καλά εσύ δε θα ξυπνήσεις(Ηγεσία ΚΚΕ)ούτε αργά...

Ανώνυμος
1 Ιουνίου 2012 στις 6:39 μ.μ.

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ?
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ (ΕΣΤΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ) ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ.
ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΘΙΚΤΑ!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ. ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ. ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ Ή ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΔΟΤΕΙ.
ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΠΟΛΥ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΝΕΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ.

Μάρκομ Ξ
1 Ιουνίου 2012 στις 10:47 μ.μ.

Ρεαλιστικό, καίριο, αλλά δύσκολο να εφαρμοσθεί πρόγραμμα. Εκτιμώ ότι αν καταφέρουν να το διαλαλήσουν σε πολύ κόσμο μπορεί να χτυπήσουν και αυτοδυναμία.
Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ να βοηθήσουμε ο καθένας όσο και όπως μπορεί για να περάσουν τα σημαντικά μέτρα.
Όπως και να χει θα ναι δύσκολα τα πράγματα.

Ήδη οι συμμορίες μαχαιροβγαλτών της Χ.Α. δρουν ανεξέλεγκτα σε όλη την Αθήνα (δεν ξέρω για άλλες πόλεις). Είναι πράγματι πρωτοφανές αυτό που γίνεται και η αριστερά πρέπει να οργανώσει αντιστάσεις με διαφορετικό τρόπο από ότι μέχρι τώρα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger