Home » , » ΚΚΕ: Η πρόταση συνεργασίας του Σύριζα είναι απατηλή (Βίντεο)

ΚΚΕ: Η πρόταση συνεργασίας του Σύριζα είναι απατηλή (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012 | 4:25 μ.μ.

Την πρώτη εκλογική αναμέτρηση του ΚΚΕ με γ.γ την Αλέκα Παπαρήγα την είχε δώσει το 1993, συγκεντρώνοντας 4,5%. Από τότε η μακροβιότερη γραμματέας του ΚΚΕ –μετά τον Νίκο Ζαχαριάδη- ηγήθηκε σε πολλές εκλογικές μάχες που έδωσε το κόμμα της με επιτυχία με σημαντικότερη εκείνη των περιφερειακών εκλογών που με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Θανάση Παφίλη ξεπέρασε το 14% στην Αττική.

Σήμερα το ΚΚΕ δίνει μια κρίσιμη εκλογική μάχη και μένει να δούμε αν οι πολιτικές του θέσεις και ειδικά η στάση που κρατάει απέναντι στην πρόταση συνεργασίας που του έκανε ο Σύριζα θα δικαιωθούν.

Στο βίντεο που παραθέτουμε ακούμε την Α. Παπαρήγα να εκτιμάει ότι αυτή η πρόταση συνεργασίας που κάνει ο Σύριζα είναι απατηλή και αποβλέπει να χρησιμοποιήσει την σημαία της συνεργασίας για να ρίξει το ΚΚΕ όσο γίνεται πιο κάτω.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 17 σχόλια

Ανώνυμος
1 Ιουνίου 2012 στις 4:54 μ.μ.

ασε Αλεκα.

αν το κκε το κατεβασετε στα ταρταρα, τοτε θυμηθειτε να κανετε καμια αυτοκριτικη πρωτα και μετα βαλτε τα με ολους τους αλλους.

δεν μπορει το 90-95% του λαου να ειναι πουλημενο και εσεις οι μονοι καθαροι.

Ανώνυμος
1 Ιουνίου 2012 στις 6:31 μ.μ.

@1 Ιουνίου 2012 4:54 μ.μ.

Το 80-90% στήριζαν τα δύο μεγάλα κόμματα μέχρι το 2009 αν το ξέχασες. Για ρουσφέτι από το ΣΥΡΙΖΑ σε "κόβω". Μόνο που τώρα λεφτά από την ΕΕ δεν υπάρχουν. Το παλιό ΠΑΣΟΚ πέθανε. Ζήτω το νέο ΠΑΣΟΚ του Τσίπρα που θα γίνει "η κολυμπήθρα του Σιλωάμ" για όσους μας έφεραν σε αυτά τα χάλια.

Ανώνυμος
1 Ιουνίου 2012 στις 7:21 μ.μ.

Ανωνυμε αυτος ο Ελληνικος λαος που λες ψηφιζε κατα 85-90% Ν.Δ-ΠΑ.ΣΟ.Κ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Ανώνυμος
1 Ιουνίου 2012 στις 9:49 μ.μ.

Ενώ αν ψηφίσει ΚΚΕ τώρα, θα είναι άλλος λαός από αυτόν που μέχρι το 2009 ψήφιζε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και θα πάρει άφεση αμαρτιών... Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα!!!

Ανώνυμος
1 Ιουνίου 2012 στις 11:12 μ.μ.

Ενώ αν το ΚΚΕ γινόταν σαν τα μούτρα του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν ο πρώτος μάγκας ε; Να τα αφήσετε αυτά! Το ΚΚΕ θα μείνει όρθιο! Δεν θα υποστείλει την προοπτική της εργατικής εξουσίας!!

Ανώνυμος
1 Ιουνίου 2012 στις 11:29 μ.μ.

αυτό που με εντυπωσιαζει με την ηγεσια του ΚΚΕ
είναι οτι πάντα ψάχνει εχθρους απ' εξω.
συντρόφοι, ας ψαχτήτε ο εχθρός είναι μεσα σας.
αν το κκε θέλει να αποτέλεσει την επαναστατική προτωπορία στην έλλαδα χρειάζεται να ξαναδει τις θέσεις του:
1)γιά τον υπάρκτο σοσιαλισμο.
2)για το πως αντιλαμβάνεται τη λειτουργία το κόμματος και κατεπεκταση τη λειτουργία της ΄νέα ςκοινωνίας που επαγγελεται.
3) να επεξεργαστει σοβαρα μέσα απο ποιες διαδικασίες θα γίνει η μεταβαση απ, τον καπιταλίσμο στο σοσιαλισμο.
αφου ξαναδεί τα ζητηματα στρτηγικου χαρακτηρα πρέπει να επανακαθορισει και την ταχτική του.
4)η αντιληψη του για το μαζικό κινημα μεχρι τώρα τουλαχιστον παρα της προσπαθειες των μελων του δεν δημιουργει προυποθεσεις συσπείρωσεις και ενοτητας της εργατικης τάξης και προυποθεσεις για συνεργασίες απεναντίας ωδηγει όσους δεν ταυτιζονται με την γραμμη να απομακρύνονται απ, τα συνδικατα και τις λοιπες μαζικες οργανωσεις που την πλειοψηφια εχει το κόμμα, με αποτελεσμα τα σωματεία να μετατρεπονται σε κομματικα παραρτήματα και να χανεται η επαφη με μεγαλα τμήματα της εργατικής τάξης ,που ίσως είναι λιγοτερό συνειδητά.
5)στα πλαίσια μιας ταχτικης που σε φερνει κοντα στους στρτηγικους σκοπους πρεπει να δεις την αναγκαιοτητα των συνεργασιων και να μαθεις να αλλαζεις την ταχτικη σου αναλογα με την πολιτικη κατασταση, σημερα που η κριση ωδηγει μεγαλα τμηματα της εργατικης ταξης και των άλλων στρωματων στην εξαθλιωση και από οτι εκτιμα και το ιδιο το ΚΚε θα εχουμε επιδεινωση της καταστασης,θα πρεπε το κκε να προτοστατισει στην δημιουργια ένος ευρυτατου μετωπου ,αλληλεγυης αντιστασης και αντροπης ,συνεργαζομενο ακόμα και με τους πιο ασταθεις συμμαχους και να μην αφηνει το συριζα και διαφορους αλλους να παιρνουν την πρωτοβουλια των κινησεων με αποτελεσμα να ηγεμονευουν και να ωδηγουν τα πραγματα στην αγκαλια της αστικης πολιτικης και διαχειρισεις.
ενα κομμα που θελαι να ειναι επαναστατικο αντιλαμβανεται γρηγορα τα λαθη του κανει βαθεια αυτοκριτικη και τα διορθωνει .

E.Makaris
1 Ιουνίου 2012 στις 11:44 μ.μ.

Ενώ αν ο Ελληνικός λαός, που μέχρι το 2009 ψήφιζε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ψήφιζε ξαφνικά ΚΚΕ θα ήταν όλα μέλι γάλα αφού θα αποκτούσε ταξική συνείδηση κλπ, κλπ. Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα.

Ανώνυμος
2 Ιουνίου 2012 στις 2:05 π.μ.

Oxi kamia synergasia me kanena,giati tha pathi oti epathan ola ,sxedon,ta koummounistika komata
se polles evropaikes xores ke den akougonte pouthena simera.

Ανώνυμος
2 Ιουνίου 2012 στις 2:08 π.μ.

Η ιστορια για την ηγεσια του ΚΚΕ γινεται και παλι μοχλος πολωσης αντι αφετηρια ενωτικων συμπερασματων...ΙΣΩΣ καποιοι παρακαθησαν στις μουχλιασμενες καρεκλες τους .Καιρος να πανε για υπνο αντι να πολωνουν με την δηθεν σταθεροτητα και καθαροτητα την γονιμη αριστερη σκεψη.

Ανώνυμος
2 Ιουνίου 2012 στις 2:09 π.μ.

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ...
ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ...
ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ...
ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΕΣ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ
ΑΡΕ... ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ...
ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ
ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ

Ανώνυμος
2 Ιουνίου 2012 στις 7:58 π.μ.

Ρε παιδιά από το ΚΚΕ, άκουγα χθες ειδήσεις και όλα τα κανάλια έλεγαν: "Σφοδρή η αντίδραση από ΟΛΑ τα κόμματα για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ". Που είναι το "5 κόμματα 2 πολιτικές"; Γιατί η πολιτική που ΦΑΙΝΕΤΑΙ είναι μία: Όλοι ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ μη τυχόν και βγάλει καμιά αυτοδυναμία!

Λέτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει την διάλυση του ΚΚΕ. Για πείτε μας: Υπάρχει έστω και ένας στην κεντρική σας επιτροπή που να μην θέλει την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ; Εδώ ρε σεις ενώνεστε με τις δυνάμεις του μνημονίου, τους νεοφιλελεύθερους υποτακτικούς του νεοαποικισμού, προκειμένου να τσακίσετε τον "μεγάλο" αντίπαλο!

Ποιοί πάνε να διαλύσουν το ΚΚΕ; Οι ΣΥΡΙΖαίοι ή αυτοί που σε εποχές που ο κόσμος απολύεται, δεν έχει να πληρώσει τους λογαριασμούς, οι δημόσιες υπηρεσίες κλείνουν η μία πίσω από την άλλη, οι καρκινοπαθείς δεν έχουν φάρμακα(!!), ερημώνουν τα πάντα, αυτοί φοβούνται μη μαγαριστούν;

Το μόνο που σας σώζει αυτή την στιγμή από τον πλήρη καταποντισμό είναι η οργάνωση. Η οργάνωση όμως χρησιμεύει για να αντιμετωπίζεις καλύτερα τον αντίπαλο, όχι για να μπορείς να κάνεις (σχετικά) ανέξοδα ό,τι καφρίλα σου έρθει στο μυαλό...

Ανώνυμος
2 Ιουνίου 2012 στις 1:00 μ.μ.

όχι "φίλε" MAKARIS..,.δεν ειναι αυτή η δουλειά του ΚΚΕ... Βρήκατε την ευκαιρία να βγάλετε όλη την αντιΚΚΕ χολή σας... Για εμάς τους λίγο μεγαλύτερους αυτό το έχουμε ξαναζήσει. Δεν θα αφήσουμε τον λαό χωρίς εργατικό κίνημα τώρα που η αστική τάξη αναδιπλώνεται και αναζητεί την νέα σοσιαλδημοκρατία. "Στις 18 σοσιαλισμό". Σου θυμίζει κάτι; Άντε τώρα να κάνετε την νέα εθνική συμφωνία με τους εφοπλιστές, άντε να φτιάξετε περιουσιολόγια ("όπως στην (σσ σοσιαλιστική;) Γερμανία, άντε να καταψηφίσετε την απεργία στην Χαλυβουργία του Βόλου και άσε εμάς και τις "εξαλλοσύνες" μας... Που σας πήρε και ο πόνος, υποκριτές...

Ανώνυμος
2 Ιουνίου 2012 στις 5:46 μ.μ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παίξει το ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου. Αντί να σκάσει η βόμβα της επίσημης χρεωκοπίας στα χέρια του ελεεινού Σαμαρά η αστική τάξη έχει επιλέξει να σκάσει στα χέρια του Τσίπρα και αυτός να την κοπανήσει με το ελικόπτερο. Έτσι με ένα σμπάρο το σύστημα θα έχει πετύχει 2 τριγόνια. Και θα ρίξει το ανάθεμα στην Αριστερά συνολικά που θα κάνει 20 χρόνια να ξανασηκώσει κεφάλι, και θα φέρει τους απόγονους τους Μανιαδάκη και των βασανιστών της Μακρονήσου να εφαρμόσουν τα πιο σκληρά μέτρα με την πιο άγρια καταστολή και με το λαικό-εργατικό κίνημα ηττημένο και ξεδοντιασμένο.

Ανώνυμος
2 Ιουνίου 2012 στις 6:33 μ.μ.

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΑΡΑ: ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 18 ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΡΤΟΥΝΕΣ.ΠΑΡΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 18 ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ

Ανώνυμος
2 Ιουνίου 2012 στις 8:42 μ.μ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΡΘΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ 2. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΜΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ... ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ

2 Ιουνίου 2012 στις 11:41 μ.μ.

σε τι απέχει ο ΣΥΡΡΙΖΑ σε σχέση με τους άλλους..όταν και ο ΣΥΡΡΙΖΑ αποδέχεται της αρχές της ΕΕ ; Όλοι ξέρουμε πως οι συμφωνίες με την ΕΕ,προς ελεύτερη διακίνηση προϊόντων είναι η αιτια συσσώρευσης της Ελληνικής παραγωγικότητος..Αν και αιτια του μνημονίου είναι η κακή διαχείριση(αυτό δεν θα επέτρεπε την σημερινή κρίση που υπάρχει σε πολλά κράτη της ΕΕ)Και πως θα αποτρέψει της έως τώρα πολυεθνικές να τροφοδοτούν την Ελληνική αγορά με διαφορα προϊόντα,ώστε να γίνει δυνατόν να στηθούν ενxοριες βιομηχανίες για την αγοραμας( είναι εξάλλου ο μονος τρόπος στα γλιγόρα να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας στην Ελλάδα), που είναι τον 11 000 000 Ελλήνων και 13 000 000 τουρίστες; και φυσικά σαν και εμενα τα 2-3000 000 Έλληνες εκτος Ελλάδος; Παύλος ξανθόπουλος

Ανώνυμος
3 Ιουνίου 2012 στις 10:31 π.μ.

Ρε 'σεις πάτε για ιστορικό χαμηλό. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Ότι κόσμος που σας ψήφιζε χρόνια τώρα, μπορεί και δεκαετίες, δεν θα σας ψηφίσει σε αυτές τις εκλογές.
Αυτοί τι είναι;
Παραπλανημένοι; Δηλαδή επί 10 και δεκαπέντε και παραπάνω χρόνια ήταν κομμουνιστές, προοδευτικοί κλπ. και σήμερα γίνονται πασόκοι και όργανα της σοσιαλδημοκρατίας;
Ξαφνικά έγιναν ανεγκέφαλοι, προδότες;
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??

Τι περιμένετε να κάνει ο άλλος όταν του λέτε ότι κεντρικά πολιτικά δεν υπάρχει λύση κι ότι ακόμη και το ΚΚΕ να έβγαινε δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτε; Να τρέξει να σας ψηφίσει;
Το βλέπετε αυτό: http://alturl.com/3qsit
Είχατε ποτέ καρκινοπαθή σπίτι ρε μάγκες;
Τον έχετε δει να λιώνει σιγά-σιγά;
Γιατί κάποιοι από εμάς τον έχουμε δει.

ΝΤΡΟΠΗ σας πραγματικά "ιδεολόγοι" της δεκάρας, που θα μας πείτε και πασόκους επειδή ΕΣΕΙΣ στηρίξατε τον Παπαντρέα στην δεκαετία του '80 και τα κάνατε πλακάκια με το Μητσοτάκη για την παραγραφή.
Αλήθεια, όταν ο Φλωράκης υπόγραφε αυτό:
"Ο ιδιωτικός τομέας της οικονομίας δεν είναι αναγκαίο κακό. Ο ιδιωτικός τομέας της οικονομίας στο πλαίσιο του δημοκρατικού προγραμματισμού πρέπει όχι μόνο να γίνει ανεκτός, αλλά και να λειτουργεί απαλλαγμένος από τις γραφειοκρατικές περιπτύξεις, ελεύθερος να δράσει μέσα σ’ ένα νομοθετικό και θεσμικό πλαίσιο που θα καθορίζει τους βασικούς όρους λειτουργίας του. Υποστηρίζουμε την ανάγκη για διαφανή και σταθερά πλαίσια δράσης του και εφ’ όσον η δράση αυτή υπακούει στα πλαίσια αυτά, και προωθεί τους παραγωγικούς στόχους του προγράμματος της Αριστεράς, θα ενισχυθεί"

ΠΟΥ είσασταν και τι κάνατε;;;
Γιατί εμείς οι "πασόκοι" φωνάζαμε για την κατάντια σας, αλλά και τότε "λάθος" είμασταν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger