Home » , » Ολα τα "καλά παιδιά" στην Χρυσή Αυγή

Ολα τα "καλά παιδιά" στην Χρυσή Αυγή

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012 | 1:31 μ.μ.

Δεν πέρασε πολύς καιρός όταν είδαν το φως της δημοσιότητας καταγγελίες σε βάρος ηγετικού στελέχους της Χρυσής Αυγής για παιδεραστία στην Ιεράπετρα της Κρήτης. (Αναλυτική ανάρτηση, κατά την οποία ακούγονται συνταρακτικές καταγγελίες έχουμε κάνει εδώ).

Σήμερα πάλι, από δημοσίευμα του «Εθνους», μαθαίνουμε ότι στην εγκληματική συμμορία που εξαρθρώθηκε πρόσφατα στην Καβάλα, Χρυσαυγίτες φέρονται να έχουν ηγετικό ρόλο στην σύσταση και δραστηριότητά της.

 «Πρώην καταδρομείς, εκπαιδευμένοι στη χρήση βαρέων όπλων, αδίστακτοι, εξαιρετικά επικίνδυνοι και σε στενή επαφή με τον ακροδεξιό χώρο κινούσαν τα νήματα της πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε στην Καβάλα κατά την προχθεσινή μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Δύο πρώην συμμαθητές μαζί με ένα φίλο ενός εξ αυτών αποτελούσαν τον ηγετικό «πυρήνα» της οργάνωσης και ήταν αυτοί που άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ κατά αστυνομικών στο διπλό «χτύπημα» της περασμένης εβδομάδας στο Ροδολίβος Σερρών και στην Κεραμωτή Καβάλας.
Ενας μάλιστα από αυτούς ακούγεται σε συνομιλία που έχει καταγραφεί να λέει ότι «με αυτό το πουλί στον ώμο (οπλοπολυβόλο) και την μπλούζα της Χρυσής Αυγής θα εξαφανιστούν όλοι», αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Σύμφωνα με την πάγια τακτική της η ναζιστική συμμορία «διαψεύδει κατηγορηματικά την εμπλοκή μελών της σε ποινικές υποθέσεις» και κάνει λόγο για «εκστρατεία λάσπης».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger