Home » , » Τίποτα το προσωπικό...-Και οι offsore, και το Χρηματιστήριο;

Τίποτα το προσωπικό...-Και οι offsore, και το Χρηματιστήριο;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012 | 1:54 μ.μ.

Του Γιώργου Σαρρή

 Eυγενέστατος αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ. Το είπαν όλοι, ακόμη κι ο ίδιος ο παραιτηθείς υπουργός που τον ταράξανε στη νομιμότητα και τον ανάγκασαν να παραιτηθεί..
Τωρα βεβαια και που παραιτήθηκε κερδίσαμε τίποτα εμείς; Καμια απάντηση...
Σα να λέμε δηλαδή, και που παραιτήθηκε ο Ράπανος και στη θέση του πήγε ο Παπαδήμος, συγνώμη ο Στουρναρας ήθελα να πω, αλλά εν πάσει περιπτώσει το ίδιο είναι, άλλαξε κάτι για μας; Θα είναι μικρότερο το χαράτσι; Οχι βεβαια.

Μήπως όμως ρε παιδί μου αναδείχτηκε κάποιο σοβαρό ζήτημα και κατάλαβε δυό πράγματα παραπάνω ο λαός; Γιατί εν τάξει δε θα γίνει και κομμουνισμός επειδή πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ 27% αλλά όσο νάναι ό,τι πάει να κρυφτεί θα το βγάζει στη φόρα, δε μπορεί. Κατσε να δούμε την ανακοίνωση μια στιγμή...

 «Δεν έχουμε τίποτα προσωπικά εναντίον του νέου Υφυπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Γ. Βερνίκου.
Αντίθετα τρέφουμε ιδιαίτερη εκτίμηση για την αγωνιστική του στάση ενάντια στη χούντα και για την υπεράσπιση της δημοκρατίας. Όμως ο νόμος Ν. 3849/2010 (άρθρο 6) είναι σαφής.
Απαγορεύεται ρητά Υπουργοί και εν γένει πολιτικά πρόσωπα να συμμετέχουν σε εξωχώριες (offshore) εταιρίες. Προβλέπονται μάλιστα βαρύτατες ποινές και χρηματικά πρόστιμα σε περίπτωση παραβίασης του νόμου αυτού. Όμως με την Υπουργική Απόφαση 3122.1/4566/24886 εγκρίθηκε η εγκατάσταση γραφείου ή υποκαταστήματος στην Ελλάδα της εταιρίας VERNICOS OFFSHORE GROUP S.A. με έδρα τα νησιά Μάρσαλ.
Εάν έχει οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση σχέση με αυτή την εταιρία, αυτή η ιδιότητα αποτελεί απόλυτο κώλυμα για την υπουργοποίησή του. Δεν θα πρέπει άμεσα να δοθούν εξηγήσεις από την κυβέρνηση και από τον ίδιο τον κ. Υφυπουργό;»


Πολύ καλή και αιχμηρή! Και εκ του αποτελέσματος τον ανάγκασε να παραιτηθεί.
Αλλα για στάσου ρε γαμώ το, γιατι δε λέει 2 λέξεις παραπανω για τις γαμωoff-shore; Τι διάολο αριστερό κόμμα είναι πάλι αυτό που απλά αναφέρει οτι ο υπουργός έχει και μια off-shore λες και απλά αντίκειται στη νομοθεσία περί υπουργοποίησης αλλά κατα τ' άλλα όλα καλά.
Αλλα τώρα που το θυμάμαι ο Βερνίκος γράφουν όλοι ότι ήταν μπλεγμένος σε χρηματιστηριακό σκανδαλάκι και παιχνίδι από όπου έφαγε πρόστιμο 200000 (μετά από 6 χρόνια που έκανε να εκδικαστεί η υπόθεση) γιατί με κάτι περίεργες ανακοινώσεις οι επενδυτές της εταιρείας του έχασαν όλα τους τα λεφτά όταν την έβγαλαν από το ταμπλώ του Χρηματιστηρίου αφού από υγιής που ήταν,όπως έλεγαν οι ανακοινωσεις, αποδείχτηκε χρεοκοπημένη! Ουτε γι αυτό υπάρχει πρόβλημα; Τίποτα το προσωπικό κι εδώ;

Για να σοβαρευτούμε λοιπόν αν κάποιο κόμμα θέλει να λέγεται φιλολαικό και αριστερό πρεπει σε κάθε ευκαιρία να ξεσκεπάζει υποθέσεις όπως αυτή δινοντάς τους την πραγματική τους διάσταση. Ειδικά η περίπτωση των εφοπλιστών με το αίσχος των offshore είναι τόσο ενοχλητικα κραυγαλέα που αν δεν αναδειχτεί, ακόμη κι αυτοί που πιστευουν στη ρυθμιση του καπιταλισμού θα πρέπει να αλλάξουν παραμυθι. Το μονο πρόβλημα δηλαδή με τις offshore είναι οτι "αποτελούν απόλυτο κώλυμα για την υπουργοποίησή του κ. Βερνικου:¨"

Στην Ελλάδα οι διάφοροι πλούσιοι πατριώτες διατηρούν 10000 offshore (επί συνόλου 500000, δηλαδή το 2% των παγκόσμιων offshore το έχουν μια παρέα Έλληνες!!!).Μεσα από αυτες τις offshore με στοιχεία πριν το 2010 έκαναν τζιρο ετήσια 500 δις(!) ενώ ουσιαστικά δεν πλήρωναν γι αυτά κανένα φόρο αφού είχαν φροντίσει η όποια φορολογία να "καλύπτεται" απο "εξαιρέσεις". Στις offshore αυτών των φτωχών υπήρχαν κατατεθιμένα τουλάχιστον 25 δις, δηλαδή το 15% περίπου του συνόλου των Ελληνικών καταθέσεων και μάλλον με τις εκρροές από το 2010 και μετά το ποσό θα έχει γίνει πολύ μεγαλύτερο.
Να θυμίσουμε ακόμη, μας το θυμίσε χθες ο Πρετεντέρης, ότι η νομοθεσία πάνω στην οποία σκόνταψε η υπουργοποίηση Βερνίκου έγινε με αφορμή την γνωστή υπόθεση Βουλγαράκη με τα "νόμιμα και τα ηθικα". Τωρα πάει το "νόμιμο και το ηθικό", πόσο μάλλον το πολιτικό που το κλαίει η μάνα του...

Δεν καταλαβαίνω πως όλα αυτά περνάνε τόσο γρήγορα με μια ανακοίνωση του στυλ "δεν έχουμε τίποτα το προσωπικό", ή "τρέφουμε ιδιαίτερη εκτίμηση για την αγωνιστική του στάση ενάντια στη χούντα και για την υπεράσπιση της δημοκρατίας".

Ποια Δημοκρατία υπερασπίζεται με την offshore του αλήθεια ο Γ. Βερνίκος πλέον; Αυτήν που ζητάει από τους φτωχούς να πληρώνουν με τις σάρκες τους τη ζημιά που έκαναν οι φίλοι του κ. Βερνικου και ο ίδιος σαν γνήσια παιδιά του καπιταλισμού, ενώ αφήνει τους ίδιους τους  δράστες του εγκλήματος να απαιτούν και πετυχαίνουν όχι μόνο να βρίσκονται στο απυρόβλητο αλλά να γίνονται και υπουργοί-σωτήρες;

Το ένδοξο παρελθόν του καθενός δε μας ενδιαφέρει καθόλου. Εμάς τώρα μας ζητάνε να πληρώσουμε και δε μας ρωτάει κανενας αν ήμασταν αντιστασιακοί. Η Ελλάδα άλλωστε από το '74 και μετά, ειδικά στο "σοσιαλιστικό χώρο",  γέμισε από απατεώνες που κάποτε ηταν αντιστασιακοί και κατόπιν πλούσιοι με αντιστασιακό παρελθόν.
Αν αυτό περνάει ντούκου τότε για τι πράγμα θα μιλήσουμε; Για το τι ποσοστό θα πάρουμε στις εκλογές;

Κι αν μου πείτε ότι γίνομαι αντι-Συριζα τη στιγμή που ο λαός υποφέρει και έχει στραμμενο το βλέμμα στην ελπίδα της "Αριστεράς", σας λέω ότι ο λαός πρεπει να μάθει  να ανοίγει τα ματάκια του λίγο.
Κι αν δε βοηθήσει η Αριστερά σ'αυτό ποιος θα βοηθήσει; Ο Καμμένος που είπε ενα σωρό περισσότερα απ' ό,τι ο  Σύριζα, ο Πρετεντέρης που αναρωτηθηκε πως γίνεται όλα αυτά να έχουν διαφύγει από μια κυβέρνηση 3 κομμάτων;

Ο Συριζα τι είπε τελικά; Τα απολύτως απαραίτητα, απαιτώντας εφαρμογή του νόμου;

Δε με χεζετε λέω γώ..
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 21 σχόλια

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2012 στις 3:05 μ.μ.

Πόσες φορές ήθελα να πω κάτι για αυτά που λέει ο άνθρωπος σε αυτό το άρθρο! Δεν έχω την κατάλληλη γνώση για να εκφραστώ και να τοποθετηθώ έτσι, απλά που τα λέει. Το θέμα σηκώνει πολλή συζήτηση. Πως δηλαδή, η αιχμή του δόρατος, η 'ελπίδα του λαού', ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνει τόσο πολύ το παπί και δεν αναλύει, χωρίς ξύλινη γλώσσα, τις βρωμιές του παρελθόντος και του παρόντος; Πως θα καταλάβουν κάποιοι που δεν γνωρίζουν; Αν όχι τώρα πότε; Εντάξει, έδινα κάποια ελαφρυντικά πριν τις εκλογές, γιατί έλεγα ότι ίσως είναι λάθος να χάσει κάποιους ψήφους εάν π.χ. άρχιζε να λέει για τον διαχωρισμό εκκλησίας - κράτους. Λάθος μου που σκεφτόμουν έτσι. Όλα τώρα. Κάθε δευτερόλεπτο που περνάει κάποιοι βασανίζονται όλο και περισσότερο. Τώρα να αρχίσει ο ΣΥΡΙΖΑ δυναμική αντιπολίτευση. Με νεύρο και πάθος. Να πούνε αλήθειες. Αλλιώς...

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2012 στις 3:26 μ.μ.

Είπαμε σοβαρή αντιπολίτευση. Του 27%
Οκ δανεικό ήταν ούτως ή άλλως.
Ας οργανώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη στρατηγική του για τις επόμενες εκλογές και ας ξαναέρθουν κάποιοι να μας ψήνουν για την κρισιμότητα των στιγμών και μπλα μπλα μπλα…
Από μεριάς μου, τέρμα η πίστωση χρόνου για εκλογικές αυταπάτες.
Τα υπόλοιπα στους δρόμους.

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2012 στις 6:39 μ.μ.

Φοβερό άρθρο με "ταξική-λενινιστική" ανάλυση, εφάμιλλο -τουλάχιστον- με τις καταδικαστικές ανακοινώσεις για το ...κίνημα της πατάτας και για τους ...Ράδιο-Αρβύλα.
Η Αντιπολίτευση της ...Αξιωματικής Αντιπολίτευσης !!! ξεκίνησε τη δουλειά της, για να γιάνουμε τον πόνο του κάθε πικραμένου και να δείξουμε στον πάσα ένα που δεν διόρθωσε την ψήφο του (αλλά μας έστειλε ...αδάβαστους), ότι πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης, εξακολουθούμε να μοιράζουμε μόνο εμείς.
Τώρα πλέον, η εργατική τάξη, που την αντιπροσωπεύουμε (αλλά δεν το ξέρει ή δεν δέχεται την ...αντιπροσωπεία)έχει έναν ακόμη λόγο για να πει: "Δε με χεζετε λέω γώ..", όπως λέει ο συγγραφέας της ανάρτησης !

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2012 στις 10:11 μ.μ.

Ανώνυμε (6:39μ.μ.) για την ταμπακιέρα κουβέντα...
Εφαρμόζοντας την λαική ρύση : "η καλύτερη άμυνα είανι η επίθεση",
το μόνο που καταφέρεις να κάνεις είναι να ξεβρακώνεσαι περισσότερο και να επιβαιβεώνεις τα αναγραφόμενα της ανάρτησης.
Ελπίζω να ξυπνήσετε και εσύ και οι όμοιοι σου, γρήγορα απο τον λήθαργο, γιατί διαφορετικά θα σας προλάβουν οι εξελίξεις που θα είναι και ραγδαίες αλλά και επώδυνες για τα λαικά στρώματα, εκτός βέβαια αν εσύ τα έχεις όλα τα προβλήματα σου λυμένα και αραχτός στον καναπέ σου απολαμβάνεις τα αγαθά που σου προσφέρει ο καπιταλισμός...
Για τους υπόλοιπους πάντως έρχεται θύελλα...

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2012 στις 10:16 μ.μ.

Παντωσ για ολους εσας που κανατα ιστορικη νικη εναντια στο κατεστημενο θα το γραψει η ιστορια με λαμπρα γραμματα. Βεβαια η αληθεια ειναι οτι την ιστορια την γραφουν οι νικητες. Στην εποχη μας παντως νικητης δεν ειναι σιγουρα η εργατικη ταξη, που οσο ισχυρη αντιπολιτευση και αν εχει, την οποια εχουμε ξαναδει στην ιστορια μας ως αντιπολιτευση και μετα ως κυβερνηση ΠΑΣΟΚ, ποτε δεν πηρε μετρα υπερ της καθως στηριζε την νομιμοτητα της αστικης ταξης. Απλα να θυμισω δηλωση Παπαδημουλη : θα τους ταραξουμε στην νομιμοτητα. Ετσι για να μην ξεχνιομαστε.

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2012 στις 10:29 μ.μ.

Ρε 6:39 καλά όλα αυτά αλλά κάτι για το άρθρο δεν έγραψες!

Πέτρος Χ.

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2012 στις 10:36 μ.μ.

Συριζα 6.39
ΔΗΛΑΔΉ ΕΣΈΝΑ ΔΕ ΘΑ σου άρεσε να έχει καταγγείλει όλα αυτα που λέει το άρθρο ο Τσίπρας; Θαταν άσχημο δηλαδή να μιλήσει για τους εφοπλιστές και τις κομπίνες του Βερνίκου και όλων αυτών στα Χρηματιστήρια και όπου αλλού; Ετσι θα το πάμε; Με επιθέσεις σε όποιον κάνει κριτική; Εμένα πάντως που ψήφισα Συριζα θα μου άρεσε να τα έχει πει και πιο χοντρά απ'όσο λεει ο αρθρογράφος.Αλλα τέλος πάντων... Ελένη Πολ.(εκπαιδευτικός)

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2012 στις 10:40 μ.μ.

Oπα, Μας προκύπτει και ηθικολόγος ο Συριζα;
Τους πειραξε το "δε με χεζετε.." Καντε μήνυση στον αρθρογραφο. Για το ζουμί λέξη πάντως.

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2012 στις 11:22 μ.μ.

Εξαιρετικά μικρόψυχο το κείμενο. Κατηγορεί τον Σύριζα γιατί δεν τα είπε πιο χοντρά... Τελικά άμα θέλει κάποιος να λασπολογήσει θα το κάνει και χωρίς αφορμή...

Θέλω νομιμότητα
28 Ιουνίου 2012 στις 12:42 π.μ.

Εγώ πάντως που δουλεύω απλήρωτος υπερωρίες συνέχεια (όπως και η πλειονότητα των εργαζομένων στον τομέα των υπηρεσιών) θα ήθελα να εφαρμόζονται οι νόμοι και να τις πληρωνόμουνα. Επίσης φαντάζομαι ότι και οι εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι που δουλεύουν ανασφάλιστοι χωρίς να παίρνουν ούτε τον κατώτερο μισθό θα ήθελαν να εφαρμόζεται ο νόμος.
Εγώ πάντως δεν θα ήμουνα ζημιωμένος αν εφαρμόζονταν οι νόμοι.

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2012 στις 2:34 π.μ.

Στα ασπονδυλα και μαλάκια όπως ο (6:39μ.μ.) , ο (11:22μ.μ.), για την ουσία του ζητήματος δεν έχετε τίποτε να πείτε???
Ποιά λασπολογία βρε ανεγκέφαλα συριζοειδή (κατά το φασιστοειδή) , νέο είδος σκατοκέφαλων στην ελληνική πολιτική πραγματικότητα.
Μέχρι πρότινος πίστευα ότι στον Συριζα υπάρχουν άνθρωποι με οπορτουνιστικές ιδέες και απόψεις, αυτή η άποψη αναθεωρείται, υπάρχουν άνθρωποι με IQ -350, εφάμυλο του kassidiarh...
Οποιος διαφωνεί με τα παραπάνω , ας πάρει θέση ουσιαστική για το άρθρο και μετά ας πεί τις παπαριές του, αν βέβαια το κεφάλι του έχει και μυαλό σκεφτόμενου ανθρώπου μέσα , πέρα απο τα βοθρολύματα.

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2012 στις 10:23 π.μ.

Στην Απόφαση ΑΔΑ: Β4ΩΔΦ-ΗΝ1 του Τμήματος 2, της Διεύθυνσης Ναυτιλιακής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, με θέμα την: "Εγκατάσταση στην Ελλάδα γραφείου ή Υποκαταστήματος της εταιρείας VERNICOS OFFSHORE GROUP S. A." που υπογράφεται από την υπουργό Διαμανταπούλου στις 2 Απριλίου, 2012, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι: "Το ποσό που εισάγεται κάθε χρόνο σε συνάλλαγμα το οποίο μετατρέπεται σε εθνικό νόμισμα, ή και σε Ευρώ πιστοποιείται..."

Ερώτηση: Γιατί σε αυτή την πρόσφατη απόφαση ενός υπουργείου, η οποία σημειωτέον είναι πριν τις εκλογές της 6ης Μαίου, γίνεται αναφορά σε εθνικό νόμισμα;

Αλέξανδρος

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2012 στις 10:25 π.μ.

και οι νόμοι του Μνημονίου νόμοι είναι.
σ' αρέσει κατά βάθος να εφαρμόζονται και αυτοί ε;
και οι νόμοι βάσει τους οποίους μπορεί ο εργοδότης σου να σε απολύσει ΟΠΟΙΑ στιγμή γουστάρει;
Και οι νόμοι με τους οποίους μπορεί μονομερώς να επιβάλει διαθεσιμότητα;
Καλοί και αυτοί ε;

Λοιπόν,
Συριζαίοι,
περάσαν οι εκλογές. Οτι κλέψατε κλέψατε από ψήφους.
Αυτό το τροπάρι του "δεν απαντάω" παρά μόνο γκρινιάζω γιατί με κριτικάρουν δεν τραβάει άλλο.

Μου περηφανεύεσαι ότι θες και νομιμότητα,
και μετά όταν σε λένε φίλο των αστών και της νομιμότητάς τους... κλαίγεσαι

@.

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2012 στις 12:14 μ.μ.

Αυτοί που δεν πήρανε καν χαμπάρι την οφσορ του Ράπανου, κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ -που την έβγαλε στη φόρα- ότι δεν ήταν "σκληρός" !!!
Για όσους δυσκολεύονται να καταλάβουν, το "ζουμί" είναι -το ξαναλέω- "Η Αντιπολίτευση της ...Αξιωματικής Αντιπολίτευσης !!! ξεκίνησε τη δουλειά της".
Κι όσοι απαιτούν "...σκληρές δηλώσεις" από τον ΣΥΡΙΖΑ, ας κοιταχτούν λιγάκι στον καθρέφτη, για να δούνε τα προεκλογικά τους ...light συνθήματα κατά των "δολοφόνων" του λαού, "ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ" (sic) και τον μονομέτωπο, κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτό συνεχίζεται και μετεκλογικά...
Κανένα πρόβλημα. Εσύ επιλέγεις, εσύ ...εισπράττεις...
Ο 6:39

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2012 στις 4:40 μ.μ.

Ασε 6.39 την πήρανε χαμπαρι και τα παιδακια τη γραμμή σας. "Μη μας κριτικαρετε γιατι εισαστε εναντιον του λαού" Δηλαδη αν γινετε κυβερνηση θα την απαγορεψετε και με νόμο την κριτική; Ο Βερνικος ΔΕΝ καταλαβαινω γιατι έπρεπε να παρει παρασημα δημοκρατιας από τον ΣΥΡΙΖΑ.Ενας εφοπλιστης ειναι με οφσορ και χρηματιστηριακη καταδίκη.Μια χαρα το λεει το αρθράκι. Κι η Δαμανακη στο Πολυτεχνειο ήτανε.Θα της δωσουμε βραβειο τώρα που παλευει για την εφαρμογη του μνημονίου;;;
Αν ο Συριζα δεν ειναι πια αριστερο κομμα αλλά κόμμα νομιμοτητας να μας το πειτε να κανονισουμε την πορεια μας.Απο κει και περα αν θες να δεις ποσο σκληρα μιλαει το ΚΚΕ για όλους αυτούς ριξε μια ματια στακειμενά του ή κανε μια βολτα στις πορειες και τις συγκεντρωσεις του.Εκει δε φωναζουνε "ουστ" ουτε "ουυυυυ".Εκει φωναζουνε "ο πλουτος ανηκει στους εργατες και οχι στα παράσιτα τους κεφαλαιοκράτες".Το ΚΚΕ έχει μονομετωπο μονο με τον καπιταλισμό, με κανεναν άλλο. Τη στιγμη βεβαια που ο Συριζα παει να το παιξει εκφραστης της Αριστεράς κοροιδεύοντας και αποριζοσπαστικοποιώντας ανθρώπους που π.χ.εκφραζόντουσαν μεχρι τωρα εναντίον της ΕΕ ΤΙ ΘΕς ΝΑ ΚΑΝΕΙ; Το κορόιδο; Γιατι να το κανει; Για να μη θιξει την ελπίδα του λαού; Δε θα τον αφησει σε χλωρο κλαρι γιατι έτσι πρεπει να κανει.Αν εχει αδικο και ο Συριζα δεν παει για χοντρη κωλοτουμπα τοτε κερδισμενος θα βγει. Οπότε προς τι οι φωνες.Για χαλαρώστε λίγο γιατι θα το ξοδεψετε όλο το παραμυθι και δε θα περισσευει οταν το χρειαστείτε. Δημήτρης

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2012 στις 4:59 μ.μ.

Βρε χαζά δεν τα ξεσκεπάζει όλα ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί προλαβαίνει να τα ξεσκεπάσει το ΚΚΕ.Και τι βρωμοδουλειές δεν έχουν βγει στη φόρα χάρη στο ΚΚΕ.Αν γνωρίζουμε κάτι για όλα αυτά στο ΚΚΕ το χρωστάμε.Πάντα με ονόματα και αποδείξεις,ποτέ γενικά και αόριστα.Μη μας θίξουν και το μαγαζάκι μας...

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2012 στις 8:18 μ.μ.

2:34
για γλωσσού της γειτονιάς, καλά τα πας. Δικαιολογημένα βέβαια, έχεις τη συμπάθειά μας, γιατί το να' σαι ο "τελευταίος των τελευταίων", σε συνθήκες πλήρους καπιταλιστικής κρίσης (εσύ ο τρισμέγιστος κι αλάνθαστος), ανεβάζει ...πίεση, αδερφέ.
Περαστικά και να προσέχεις.
Αλλά, για μισό λεπτό... επειδή αναφέρεις κάποιον "kassidiarh", θέλεις μήπως, να το συζυτήσουμε;
Ποιός δηλαδή, τον έκανε φιλαράκι, τον καλωσόριζε και τον προσφωνούσε, πριν τον μάθουμε οι υπόλοιποι;
Μήπως κανένας ...συριζαίος;
ή μήπως κάποιος δικός σου;
εεε;;; για λέγε... κι άμα θέλεις να το συζυτήσουμε, εδώ είμαστε...
Και πάλι περαστικά.
Ο 6:39 πάλι...

Ανώνυμος
29 Ιουνίου 2012 στις 2:43 π.μ.

τα χετε παιξει τελειως μερικοι?
τη στιγμη που η κοινωνια καταρρεει, κανεναν δε νοιαζει η αρνητικη κριτικη στον συριζα. προτασεις θελουμε για το τωρα, το αμεσο τωρα, εφαρμοσιμες.
εμενα δε με χαλαει κατι σε αυτο που συνεβη. Εγινε παρεμβαση ναι ή οχι? πηρε δρομο ο τυπος ναι ή οχι? ολα τ αλλα να χαμε να λεγαμε ειναι.

ειναι κριμα ο ξεπεσμος και η κακια σας, σας οδηγει μαθηματικα στο περιθωριο.

Ανώνυμος
29 Ιουνίου 2012 στις 10:51 μ.μ.

@ 2 : 43 π.μ.
Σύνελθε, γιατί σε λίγο θα τριγυρνάς στους δρόμους ρακένδυτος και εξαθλιωμένος και τότε θα πάρεις τον πούλο απο τον Alexis.
Σύνελθε όσο είναι καιρός , αγωνίσου για το μέλλον σου και μην κάθεσαι αραχτός στον καναπέ, κανένας παπαδημούλης δεν αγωνίζεται για σένα, καμμία δούρου δεν θα σου λύσει το πρόβλημα της ανεργείας και της εξαθλίωσης, εσύ, ΕΣΥ μόνος σου πρέπει να τα κατακτήσεις με αγώνες και άφησε τους εφοπλιστές με τις OFFSHORE, αυτοί όχι μόνο δεν έχουν πρόβλημα, αλλά έχουν και όλο το υπηρετικό προσωπικό να τους στηρίξει απο την ΝΔ το ΠΑΣΟΚ, την ΔΗΜΑΡ το ΣΥΡΙΖΑ και βάλε.
Οι αστικές κυβερνήσεις και οι νόμοι τους, γι' αυτούς γίνονται και όχι για σένα ταλαίπωρε και παραπλανημένε μικροαστέ του καναπέ.
Θα σου θυμίσω την φράση του Μπογιόπουλου :
EINAI O ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ...

Ανώνυμος
30 Ιουνίου 2012 στις 9:07 π.μ.

Θεωρω πως ο κοινοβουλευτισμος εχει να δωσει καποια πραγματα και στο μετρο αυτο ειμαι οκ και με παπαδημουληδες, χωρις να εχω καμια ψευδαισθηση.
ταυτοχρονα εξακολουθω να απορω με την λυσσα που εχει πιασει το ΚΚΕ, που αν το 50% της αντι-συριζα ενεργειας το ξοδευε καπου αλλου πιο δημιουργικα, θα ημασταν καλυτερα ολοι μας.
Το ξερω πως ειναι ο καπιταλισμος ηλιθιε, δεν χρειαζομαι εσενα να μου το υπενθυμιζεις και να υποτιμας τη νοημοσυνη μου.
Ο 2:43

Ανώνυμος
1 Ιουλίου 2012 στις 11:20 π.μ.

Δηλαδή επειδή το ΚΚΕ έχει στραβή τακτική πρέπει να λέμε ζήτω στις γέφυρες που ρίχνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο εφοπλιστικό κεφάλαιο (''άάχου καλέέ,δεν έχω προσωπικά μαζί σας,υπήρξατε και αγωνιστής της δημοκρατίας κάποτε,αλλά να,η οφσόρ είναι κώλυμα,
ζήτω η νομιμότητα,και το βουλώνω για τις οφσόρ που έχετε'');Που τό'δατε αυτό γραμμένο;
Σκέψου να γίνει υπουργός ο Σταθάκης μεθαύριο...
πάπάπάπά θα τρέέέμουνε οι εφοπλιστές και όλοι οι πλουτοκράτες...
Αλλά μερικοί στο ΚΚΕ πρέπει να καταλάβετε ότι γι'αυτό το φαινόμενο της ''τραλαλά και αμπαλαέα aristeras'' που ετοιμάζεται να μας κυβερνήσει ως νέο ΠΑΣΟΚ έχετε και εσείς τεράστια ευθύνη.
Έχετε κόψει τις γέφυρες με τον κόσμο,δείχνετε να μην νοιάζεστε γι'αυτά που τραβάει,και πάνω στην απελπισία του ο άλλος πάει και πιάνεται απ΄την ψεύτικη ελπίδα της σοσιαλδημοκρατίας του ΣΥΡΙΖΑ.Δεν φταίει μόνο ο κόσμος επειδή θέλει αλλαγές ανώδυνα και κατ'ανάθεση...
Ξεκουνηθείτε όσο είναι καιρός.
Λέτε για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι απο-ριζοσπαστικοποιεί τον κόσμο.Σιγά την ανακάλυψη.Αυτή είναι η φύση του.Το θέμα είναι:εσείς που μπορείτε,τι κάνετε για να τον ριζοσπαστικοποιήσετε;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger