Home » , » Επιστράτευσαν και τον Ομπάμα!

Επιστράτευσαν και τον Ομπάμα!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 9 Ιουνίου 2012 | 11:01 μ.μ.

Από την εφημερίδα "Πριν"

Πανικό έχει προκαλέοει στους αστικούς κύκλους όχι μόνο του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού, η σθεναρή αντίσταση του ελληνικού λαού στον οικονομικό και πολιτικό εξανδραποδισμό του μέσω του Μνημονίου που του επέβαλαν η EE και το ΔΝΤ. Καθώς μάλιστα διαγράφεται σοβαρό ενδεχόμενο αυτός ο οργισμένος αγώνας να οδηγήσει στον σχηματισμό κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, υστερία έχει καταλάβει τους πολιτικούς εκπροσώπους του κεφαλαίου.

Στην αρχη οι Γερμανοί και οι Ευρωπαίοι παραμέρισαν τους δουλόφρονες Έλληνες υπηρέτες των συμφερόντων τους, κρίνοντας πολύ σωστά ότι οι εγχώριοι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είναι τόσο ξεφτιλισμένοι που είναι αδύνατον να πείσουν τον λαό να τους ξαναψηφίσει.
Ο λαός μας όμως έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια και τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε και τον Μπαρόζο και όλο το σκυλολόι της EE. όπως απέδειξε το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου.

Κόντεψαν να πάθουν αποπληξία στο Βερολίνο με το αποτέλεσμα. Πολλαπλασίασαν τις απειλητικές δηλώσεις τους, έβαλαν στο παιχνίδι και τη Λαγκάρντ του ΔΝΤ. αλλά και πάλι ...τίποτα! Οι Έλληνες συνέχισαν να τάσσονται σε ποσοστό ...90% κατά του Μνημονίου και στις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ παρέμενε πρώτο κόμμα!

Απελπισμένοι, οι Ευρωπαίοι προσέφυγαν στο «απόλυτο όπλο» κατά τη γνώμη τους: Επιστράτευσαν τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα να καλέσει ουσιαστικά τους Έλληνες ψηφοφόρους να ψηφίσουν ... ΝΔ!!! Να μας απειλήσει όn μας περιμένουν χειρότερα, αν δεν τηρήσουμε όσα υπέγραψαν οι «γέρμανοτσολιάδες» Βενιζέλος. Γιωργάκης και Σαμαράς και τολμήσουμε να φύγουμε από το ευρώ! Ελπίζουμε ο λαός μας να κάνει με την ψήφο του και τον Ομπάμα να ασπρίσει από το κακό του!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
10 Ιουνίου 2012 στις 2:07 π.μ.

Το "Πριν" στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ;

Τολστόϊ
10 Ιουνίου 2012 στις 3:04 π.μ.

α ρε Μπάμια....

να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν ?!

Ανώνυμος
10 Ιουνίου 2012 στις 10:48 π.μ.

Ναι τον στηρίζει, έχεις κανένα πρόβλημα;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger