Home » , » Για την περίπτωση του Ιφικράτη Αμυρά (Βίντεο)

Για την περίπτωση του Ιφικράτη Αμυρά (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 9 Ιουνίου 2012 | 7:54 μ.μ.

Δυσανάλογη διάσταση σχετικά με τα πραγματικά περιστατικά έχει πάρει η περίπτωση του Ιφικράτη Αμυρά.
Πήραμε ένα μαιηλ που υπογράφει ο Δημήτρης Πλειώνης, μέλος της γραμματείας της Πρωτοβουλίας "Ένα Καράβι για τη Γάζα" και δημοτικός σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού:

Επειδή έχει στηθεί μια προπαγανδιστική μηχανή της ΝΔ σε βάρος του Σύριζα σχετικά με το φαιδρό και ύποπτο πρόσωπο του Ιφικράτη Αμυρά, και επειδή τα "σοβαρά" κανάλια συνεχίζουν να παίζουν το θέμα (σήμερα το MEGA αφιέρωσε ένα πεντάλεπτο στην υπόθεση, με video) σας προωθώ τα παρακάτω: 1. Συνέντευξη του Φαήλου Κρανιδιώτη  στον Ιφικράτη Αμυρά τον Νοέμβρη 2011 στο ίδιο μπλόγκ με web tv http://edosyntagma.blogspot.com που έδωσε συνέντευξη και ο Λαφαζάνης.









2. Μπλόγκ του ίδιου του "δωδεκαθεϊστή" (!!) Ιφικράτη Αμυρά  (ανοίξτε τα δύο πρώτα άρθρα που έχουν υπογραφή δική του)

 3. Προσωπική εμπειρία μου με το συγκεκριμένο άτομο που έχω ήδη αναρτήσει στην σελίδα μου στο facebook (snapshot από τον τοίχο μου).


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 16 σχόλια

Ανώνυμος
9 Ιουνίου 2012 στις 8:07 μ.μ.

Ο γραφικός Ιφικράτης Αλμυράς χωρίς καμιά αμφιβολία είναι ενεργούμενο των απογόνων της αστικής τάξης που κάλεσαν τους Εγγλέζους κατά την διάρκεια του εμφυλίου να σφάξουν τον ελληνικό λαό….η ΝΔ και οι φασιστικές συνιστώσες της και σε διαπλοκή με ξένα κέντρα παίζουν το τελευταίο τους χαρτί στην απόπειρα να παραδώσουν την χώρα και την δημοκρατία στις «αγορές»?

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης μιλά στο ΕΔΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑ webtv του Ιφικράτη Αλμυρά
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o7v-qiM3nk4

Ανώνυμος
9 Ιουνίου 2012 στις 8:59 μ.μ.

καλά το ότι τα αστικά ΜΜΕ παίζουν τα ρέστα τους και οτι η προπαγάνδα θα φτάσει σε απίστευτες ιστορίες την εβδομάδα που έρχεται, είναι το μόνο σίγουρο....

Η ιστορία με τον Αμυρά είναι τουλάχιστον γελοία...

9 Ιουνίου 2012 στις 10:29 μ.μ.

Στα προεκλογικά αυτά πλαίσια, ο στρουθοκαμηλισμός και η υποκρισία ορισμένων περισσεύει.

Φοβάστε να πείτε:

1) Ναι, μπορεί να ήταν υποψήφιος. Δε γνωρίζουμε όλους τους υποψηφίους καθώς συχνά βάζουμε όποιον να 'ναι για να συμπληρώσουμε τον αριθμό υποψηφίων που απαιτούνται.

2) Ναι, μπορεί ένας μέλος/φίλος του ΣΥΡΙΖΑ να εξέφρασε οποιαδήποτε άποψη, με την οποία να μη συμφωνούν τα υπόλοιπα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Τολστόϊ
10 Ιουνίου 2012 στις 3:20 π.μ.

σύντροφοι μάλλον οι δεξιοί παίρνουν τα ούμπαλα και κάνουν ότι μπορούν για να σωθούν !!

ξέρω και κάτι άλλα παλικάρια στο utube που σου λένε πως να φτιάξεις πυρηνική βόμβα !!

του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι.....

α ρε δεξιοφάρα.....πονάει εε ??

Ανώνυμος
10 Ιουνίου 2012 στις 6:52 π.μ.

Συμφωνώ απολύτως με τον GiaNT. Και ''πέφτω απ' τα σύννεφα'' όταν διαπιστώνω ότι δεν κάνουν ακριβώς αυτό που προτείνει ο φίλος. Δεν νομίζω οτι είναι θέμα φόβου.

10 Ιουνίου 2012 στις 2:15 μ.μ.

Δεν ξέρω ποιος είναι ο Αμυράς και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Δεν με απασχολεί εάν ήταν ή όχι υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ αφού οι ηλίθιοι όπως και οι τρελοί είναι διασκορπισμένοι ανάμεσα μας και κρύβονται τέλεια μέχρι την στιγμή της αποκάλυψης τους.
Ο τύπος μιλάει καθαρά και προτρέπει την σύσταση τρομοκρατικών (επαναστατικών για άλλους) οργανώσεων και ζητάει να χυθεί αίμα.
Η συμμετοχή στην τρομοκρατία ακόμα και με ιδεολογικό χαρακτηρισμό είναι παράνομη και ντροπή μεγάλη στην δικαιοσύνη που δεν έχει επέμβει ακόμα.

Ανώνυμος
10 Ιουνίου 2012 στις 2:20 μ.μ.

Ο Ιφικράτης (sic) είναι καθαρά ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ του Καζάκη...
Πριν τον χρίσει πραξικοπηματικά "φύρερ του ΕΠΑΜ Αθηνών", ο Αποστόλης όπως είναι το πραγματικό του όνομα, μοίραζε το χρόνο του ανάμεσα στο Web TV του ΔΗΚΚΙ του Μαντά (που κοντεύει να χάσει τον τίτλο από τον Τσοβόλα και γι'αυτό κατέβηκε στις 6 Μάη με το ΣΥΡΙΖΑ ως "Σοσιαλιστική Αριστερά") σε νεοναζιστικές 12θειστικές εκκλησίες, σε περίεργες ΜΚΟ επιδοτούμενες από την ΕΕ (επίσημα) και την κυρία Κατεχάκη (ανεπίσημα) στις οποίες τελευταίες μάλλον γνώρισε και τον ΚΥΠατζή στρατηγό του Άκη και δεξί χέρι του χαζάκη που του άνοιξε και την πόρτα στο ΕΠΑΜ...
Και φυσικά ο Αποστόλης δεν είχε κρύψει ποτέ τις ρατσιστικές απόψεις του αλλά αυτό δεν ένοιαζε τον ΚΥΠατζή στρατηγό και το Χάζακα αφού το μόνο που τους πείραζε ήταν να ελέγχουν αριστεροί τις τοπικές του ΕΠΑΜ...

10 Ιουνίου 2012 στις 5:46 μ.μ.

Είναι τουλάχιστον λυπηρό για οποιονδήποτε αριστερό, να χρησιμοποιεί τη λέξη "τρομοκρατία". Μια έννοια ιδιώνυμης ποινικοποίησης της βίας του αριστερού/αναρχικού χώρου.

Και να σας πω και κάτι, με το οποίο υποθέτω πως δε θα διαφωνούσαν πολλοί ΣΥΡΙΖΑίοι. Οι πολιτικές συνθήκες τη χρονική στιγμή που κυκλοφόρησε το βίντεο ήταν τέτοιες, που πράγματι η λύση βρισκόταν στην εξέγερση στα πρότυπα της Αιγύπτου και της Λιβύης.

10 Ιουνίου 2012 στις 6:24 μ.μ.

Ο Αμυράς πάει να το παίξει Ζελιάμπωφ με τους Ναροντνικούς, που έγιναν τον Δεκέμβρη του 2008. Τις προτροπές που διάβαζε, ήταν από το βιβλίο του Σεργκέι Νετσάγιεφ.
Βλαχαδερό ήσουν και γίδι θα μείνεις.

Ανώνυμος
11 Ιουνίου 2012 στις 12:52 π.μ.

Ανώνυμε 2.20 η λασπολογία σου σε βάρος του ΕΠΑΜ και του Καζάκη είναι απίστευτη. Τίποτε από όλα αυτά δεν ισχύει. Ο Αμυράς ουδέποτε υπήρξε το δεξί χέρι του Καζάκη. Ενας ασφαλίτης είναι ο Αμυράς που έχει πάρει γύρα όλα τα κινήματα και διεισδύει την κατάλληλη στιγμή για να δημιουργήσει προβλήματα και να στήσει προβοκάτσιες.Εμφανίστηκε με το έτσι θέλω στο προεδρείο στην Παναττική συνδιάσκεψη του ΕΠΑΜ Κκαι λίγο μετά όταν επιβεβαιώθηκε ο ύποπτος ρόλος του ,εκπαραθυρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Και μόνο από τον τρόπο που αποκαλείς τον Καζάκη φαίνεται η προκατάληψή σου και η έλλειψη σοβαρότητας και επιχειρημάτων.

Ανώνυμος
11 Ιουνίου 2012 στις 11:31 π.μ.

Kala ta leei o 2.20. O Kazakis/Xazakis einai enas protofasistas pou to paizei Marxistis!

Ανώνυμος
11 Ιουνίου 2012 στις 6:47 μ.μ.

Ανώνυμε 12.52 λασπολόγος είσαι εσύ!

Έχεις ΣΤΟΙΧΕΙΑ που να αποδεικνύουν πως ο Αμυράς είναι ασφαλίτης;

Μπας κι είσαι ο ίδιος ο Καζάκης που έλεγε πως θα βγάλει στη φόρα επιβαρυντικά στοιχεία για το Μανώλη Γλέζο και ποτέ δεν τα έβγαλε (επειδή δεν υπήρχαν);

Πόσους και πόσους έχει λασπολογήσει στο ραδιόφωνο ή σε ομιλίες του ο Καζάκης χωρίς ποτέ να προσκομίσει ένα αποδεικτικό στοιχείο πέρα από την "αυθεντία" του ως ξερόλας;

Αυτός είναι όμως ο Καζάκης: λάσπη, συκοφαντίες χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, εμπάθεια, αντικομμουνισμός και μετά.. προτάσεις για συνεργασία προς ΣΥΡΙΖΑ & ΚΚΕ!!!

Τυχοδιωκτισμός, αγυρτεία ή απλά η σχιζοφρένεια της "Έφη Θώδη της πολιτικής";

Για να ξέρουν λοιπόν όλοι την αλήθεια, τον Αμυρά ο ίδιος ο Καζάκης τον επέβαλλε αυταρχικά ως επικεφαλής του ΕΠΑΜ Αθήνας παρά το γεγονός ότι τον είχαν διώξει τόσο από την Αθήνα όσο κι από το Περιστέρι για τις ρατσιστικές απόψεις του.

Αυτό ακούγεται σε όλους τους πυρήνες του ΕΠΑΜ στην Αθήνα παρά τις προσπάθειες του Καζάκη και της Αυλής του να παραποιήσουν την αλήθεια...

Κάτσε εσύ αυλικέ να υπερασπίζεσαι τον αρχηγό σου που τον ξέρει πια το σύμπαν τί είναι...
Δεληπέτρος

ΥΓ.Σας έχει πει ποτέ ο Καζάκης ΠΟΤΕ πήρε το πτυχίο του από την ΑΣΟΕΕ;
Επειδή τα στοιχεία δείχνουν πως το έπαιξε... Τζήμερος και ποτέ ΔΕΝ αποφοίτησε κι ας μας το παίζει "αναλυτής/οικονομολόγος/καθηγητής"...

Ανώνυμος
12 Ιουνίου 2012 στις 1:02 π.μ.

6.47 ή 2.20 ή 11.31 ή κ. Καζακοφάγε ή κ. Αμυρά αυτοπροσώπως, η θέση σας είναι σε κάποιο δωμάτιο ψυχιατρείου και όχι εδώ. Αν σκοπός της ζωής σας είναι η λασπολογία και η ίντριγκα ,εμένα είναι αποκλειστικά η ευτυχία. Ελπίζω να προλάβετε πριν κλείσουν και την τελευταία Ψυχαργώ.

12 Ιουνίου 2012 στις 7:44 π.μ.

Καζάκης χα χα χα.
Καλά ρε παιδιά που τον θυμηθήκατε τον νέο Ζίγδη.
Αυτόν το είδα πριν δύο χρόνια στην τηλεόραση και από τις πολλές ασυναρτησίες που έλεγε, νόμιζα ότι τον έστειλαν από το Hollywood.
Τώρα τελευταία μάλιστα, κάποιος μου είπε ότι ήταν και υπάλληλος της Goldman-Sachs. Εγώ πάλι σκέφτηκα ότι πρέπει να ήταν υπάλληλος της Metro-Goldwin-Mayer και δη σεναριογράφος.
Το μόνο σίγουρο είναι πως είχε ενταχθεί στο λεγόμενο ΚΚΕ.
Όσο δε για τον Αμυρά αυτός θα ήταν σίγουρα ένα απόκτημα για κάθε εταιρεία Κινηματογραφικών Παραγωγών. Ζωηρή φαντασία, πλούσιο σενάριο και οπωσδήποτε πειστικά δραματικό ύφος.
Όσο δε για τον ΣΥΡΙΖΑ. Από ότι φαίνεται, το "αστόπαιδο" έχει μαζέψει μέχρι και τους συμμαθητές του από τα Κολλέγια και άλλους κολλητούς φλώρους από τις διάφορες επιπόλαιες συναναστροφές του στα μπαράκια.

Ανώνυμος
12 Ιουνίου 2012 στις 11:34 π.μ.

Ο τύπος έχει μαζέψει όλα τα σούργελα:

>>Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Αν κυβερνήσουμε θα καταστρέψουμε τη χώρα.Επιστολή σοκ έστειλε προς το γραμματέα της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΝ στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία αποχωρεί από το κόμμα καθώς εκτιμά ότι ακόμη και μια ώρα κυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρα, θα είναι καταστροφική για τη χώρα.

Όπως δημοσιεύει ο "ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ" στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, την επιστολή συνέταξε ο Νίκος Χανιάς, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Κόρινθο και μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του κόμματος<<<

Πηγή:www.capital.gr


Οπου Νίκος Χανιάς πρώην πρωτοκλασσάτος ΠΑΣΟΚΟΣ στους πυροσβέστες και μεταπηδήσας στο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς για να βοηθήσει το δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό.Τώρα όμως πέντε μέρες προ κάλπης,τούθε φλασιά και είδε τι φίδια-βλέπε συνιστώσες-κρύβει ο ΣΥΡΙΖΑ στον κόρφο του


Είπαμε ρε,αλλά όχι και να μας πάρετε και τα άδεια πουκάμισα!

Καιπούσε Κουμουντούρου ξερς τι λένε: ΑΝΕΜΟΜΑΖΏΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ.

Κάθε μέρα,μέχρι την Κυριακή αλλα και ΜΕΤΑ, θα σας βγάζουν και από ένα.Δεν θα πρόλαβαίνει να στεγνώνει του "βαλτού" του Αμυρά,τσουουουουπ! και ο πυροσβέστης και έπεται συνέχεια,όρεξη νάχουμε

Ανώνυμος
23 Ιουνίου 2012 στις 9:25 μ.μ.

http://www.ediktyo.gr/2012/06/blog-post_6751.html
Συνέντευξη του Ιφικράτη Αμυρά στον Μαύρο Κρίνο
Ιούνιος 2012

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger