Home » , » Πόσο Σαμαράς είσαι τελικά;

Πόσο Σαμαράς είσαι τελικά;

Από mitsos175 , Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012 | 9:55 μ.μ.


Ρε, τι μου λέτε sexi ο Αλέξης. Αφού έκανα γκάλοπ. Ρώτησα όλους όσους ήξερα. «Ποιόν θέλετε να πηδήξετε;» το Σαμαρά ή τον Τσίπρα; Το Σαμαρά, Το Σαμαρά. Αντώνη συγχαρητήρια. Όλοι θέλουν να σου κάνουν sex. Να σου κάνουν ότι εσύ στην οικονομία, ρε παιδί μου. Να σου τραβήξουν μια «εργασιακή εφεδρεία» με δυο «επαναδιαπραγματεύσεις».

Δε σε βλέπω χαρούμενο. Εγώ το είπα για να σου φτιάξω το κέφι. Στα άλλα γκάλοπ; Εντάξει τον πίνεις λιγάκι. Θα μπορούσε να ταν και χειρότερα. Τι να πει κι ο Βαγγέλης, που θα πάει σπίτι του, χωρίς το μισθό του βουλευτή; Έλα τώρα, ολόκληρος κροκόδειλος και κλαις.

Τι έκανες λάθος; Γιατί το κάνεις αυτό Αντώνη; Αν γράψω όλα τα λάθη σου, πάει ο σκληρός δίσκος. Γέμισε. Τι να πρωτοθυμηθώ, τις Τούμπες, τα Ψέματα, το Μνημόνιο, την Κλεψιά, την Τρομοκρατία, το Διχασμό…

Εντάξει σε λυπάμαι (πλάκα κάνω). Θα σου πω ένα λάθος που κάνεις αυτές τις μέρες. Κατηγορείς και λες ψέματα για τον κυριότερο πολιτικό σου αντίπαλο. Αυτό μανάρι μου, θα είχε αποτέλεσμα, αν (με προσέχεις, εάν) ήσουν αξιόπιστος. Εσύ και η αξιοπιστία… τσακωμένοι.

Όταν λοιπόν κάποιος αντιπαθής αυνάνας, βγαίνει και βρίζει κάποιον άνθρωπο, αυτός που βρίζεται γίνεται πιο συμπαθής. Η Ντόρα σου έδωσε την ιδέα; Και ο Αβραμόπουλος με τον Καραμανλή συμφώνησαν; Όχι; Δική σου ήταν; Μπράβο ρε Αντώνη. Μπορώ να σε λέω Οιδίποδα από δω κι εμπρός έτσι;  

Τι έκανες ρε Τόνι; Πόσο Σαμαράς είσαι τελικά; Καλά δεν κατάλαβες, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε τα απάνω του, από τότε που ο Πάγκαλος είπε, ότι είναι ο Αλέξης  πίσω από τα γιαουρτώματα; Ήρωας ανακηρύχτηκε ο Τσίπρας μετά απ αυτό. Αμ το άλλο; Δεν είδες τι έπαθες που κατηγορούσες τον Καμμένο, πριν τις προηγούμενες εκλογές; Διψήφιο πήρε.  

«Κούκλε» μου, παλιά που άκουγε ο κόσμος τέτοιες σαχλαμάρες, δεν είχε κοπεί στη μέση ο μισθός κι η σύνταξη. Τώρα και να θέλει ο κόσμος να ξεχάσει, έρχεται η Εφορία, η ΔΕΗ, η Τράπεζα και του το υπενθυμίζει. Σε καρφώνει. Λένε οι λυπητερές «ο Σαμαράς στα παίρνει όλα».

Κινδυνεύουμε από τον Αμυρά;  Χα, χα, χα, όχι δα. Α να χαθείς παλιόπαιδο, με κάνεις και γελάω. Ο Αμυράς λέει τη γνώμη του. Μπορεί σε μερικά να συμφωνεί κάποιος και άλλα να διαφωνεί, αλλά κανείς δεν κινδυνεύει απ αυτόν.  

Ο επικίνδυνος Πόλα μου, είσαι εσύ. Δεν κατάλαβες; Άκου. Όταν ένας άνθρωπος είναι ψεύτης, είναι απατεώνας, είναι λαμόγιο, κάνει κακό στους συνανθρώπους του έτσι; Μπράβο αγορίνα μου. Ως εδώ κατάλαβες. Ωραία, συνεχίζω.

Όταν αυτός ο αλαζόνας ψεύτης, που την έχει ψωνίσει, θέλει να το παίξει αρχηγός, τότε τα πράγματα σκουραίνουν για τους υπόλοιπους. Κι αυτό γιατί, αν γίνει αρχηγός, αποκτά δύναμη να κάνει χειρότερες κλεψιές, καταστροφές, λέει μεγαλύτερα ψέματα. Ο Χίτλερ για παράδειγμα, ο Καλιγούλας, ο Νέρωνας, ο Γιωργάκης…

Εσύ λοιπόν που είσαι ίδιος, ή ακόμα χειρότερος με τους παραπάνω, θες να κυβερνήσεις. Ρε Αντώνη, γιατί μας μισείς; Τι σου κάναμε; Εντάξει, σε στείλαμε σπίτι σου παλιά, σε φτύνουμε και θέλουμε να σε κρεμάσουμε ανάποδα στο Σύνταγμα, είναι αυτός λόγος; Άλλωστε, εσύ άρχισες πρώτος. Ας μην μας ρήμαζες.

Πρέπει σώνει και καλά, να μας αφανίσεις, για να ευχαριστηθείς; Γιατί αυτό θα κάνεις, αν βγεις, που ευτυχώς δεν πρόκειται. Νέα χαράτσια, νέες περικοπές, νέες ανατιμήσεις. Και μετά φταίνε όσοι σε λένε αλήτη και προδότη. Ναι… δεν ντρέπονται. Αναρωτιέμαι κι εγώ, γιατί άραγε σε λένε έτσι;  

Άλλο και τούτο… στο χρωστάμε να γίνεις πρωθυπουργός; Σου υποσχέθηκαν οι καναλάρχες; Οι ξένοι; Ναι, αλλά εμείς δεν σου είπαμε ποτέ… Αααα, για άκου εδώ. Τι θα πει το Γιωργάκη πως τον κάναμε; Δηλαδή κάναμε κι εμείς ένα λάθος, να το πω τραγικό, το λέω, θα μας το χτυπάς συνέχεια; Μην αρχίσω και λέω κι εγώ τώρα για την Μπακογιάννη… Μη μου αγριεύεις εμένα γιατί… άντε!

Σου χρωστάμε; Επιμένεις. Λοιπόν άκου. Τώρα που το σκέφτομαι είμαι άνεργος χάρη σε σένα. Χάρη στο Μνημόνιο. Έκοψαν το μισθό των εργαζομένων, κλέψατε τη σύνταξη των γερόντων… Είμαστε φτωχοί, άνεργοι και το χρωστάμε σε σένα. Ωραία λοιπόν, αποδεχόμαστε αυτό το χρέος, αφού το θέλεις έτσι. Σου χρωστάμε ένα γερό χέρι ξύλο. Και θα στο δώσουμε στις 17. Πέρνα από την κάλπη να πληρωθείς. Για να σου δώσω μια ιδέα πως θα σε κάνουμε, κοίτα αυτό. Εξαγριωμένος λαός (Χουλκ) εναντίον υπερφίαλου Σαμαρά (Λοκί).  

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Τολστόϊ
11 Ιουνίου 2012 στις 11:35 μ.μ.

εγώ πάντως γουστάρω τον Τρύφωνα Σαμαρά !!

και πιο sexy είναι και πιο άντρας !!

δεν κλέβει συντάξεις γερόντων και "κουρεύει" απίστευτα πιο αποτελεσματικά....

Τολστόϊ
11 Ιουνίου 2012 στις 11:38 μ.μ.

Ανεπιθύμητος ο Σαμαράς στο Αιγάλεω!Έφυγε αρον αρον!!

Όταν η λαϊκή συνέλευση αντιλήφθηκε την παρουσία του τον κατείγγειλε από το μικρόφωνο ως ανεπιθύμητο.
Προς στιγμή όλα ήταν έτοιμα για σύρραξη με την κουστωδία του Σαμαρά (40 παρατρεχάμενοι του). Η αστυνομία κατέφτασε σε θέση μάχης για να τον σώσει από την οργή του κόσμου.
Ο Σαμαράς τελικά αποχώρησε ταπεινωμένος αφου έκατσε λιγότερο από δυο λεπτά.

Ούτε στο Αιγάλεω ούτε πουθενά!
Τσακίστε μνημονιακούς και φασίστες σε κάθε γειτονιά!
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1406406

Ανώνυμος
12 Ιουνίου 2012 στις 12:16 π.μ.

Απολογούμαι, αλλά αυτό το άρθρο δεν διαβάζετε....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger