Home » , » Δημοσκόπηση της ιστοσελίδας zougla (Βίντεο)

Δημοσκόπηση της ιστοσελίδας zougla (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012 | 1:12 π.μ.

Την διαδικτυακή δημοσκόπηση που έκανε η ιστοσελίδα του Τριανταφυλλόπουλου παραθέτουμε στο βίντεο. Ξέρουμε φυσικά ότι μπορεί να ισχυριστείτε ότι τέτοιες δημοσκοπήσεις είναι εντελώς αναξιόπιστες. Θα σας αντιπαραθέσουμε ότι και αυτές που κάνουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι στην ίδια κατεύθυνση.
Και στην τελική, ας σκάσουν και ένα χαμόγελο οι αναγνώστες μας, ψηφοφόροι του ΚΚΕ, αφού είναι η μόνη δημοσκόπηση, από όσες έχουν δει το φως της δημοσιότητας, που φέρνει το ΚΚΕ να έχει ανεβάσει τo ποσοστό που έλαβε στις 6 του Μάη και σήμερα να παρουσιάζετε ότι στην πρόθεση ψήφου βρίσκεται στο 10,3%.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
1 Ιουνίου 2012 στις 11:04 π.μ.

Υπάρχει και μια δημοσκόπηση μέσα στα γραφεία του Περισσού.!!!
Για να σκάσουν περισσότερα χαμόγελα οι αναγνώστες σας, ψηφοφόροι του ΚΚΕ, λέω...

Ανώνυμος
1 Ιουνίου 2012 στις 12:40 μ.μ.

Όταν οι δημοσκοπήσεις δείχνουν χαμηλά το κκε τότε "παραθέτονται για αρχειακούς λόγους" και τονίζεται ότι δεν είναι αξιόπιστες. Όταν όμως το δείχνουν ψηλά τότε ο συντάκτης ΒΑΘΥ τρέχει να μας πει να χαμογελάσουμε... Θα ήθελα γενικά για τις έρευνες να πω ότι οι δημοσκοπήσεις είναι ιδιαίτερα φιλικές προς το κκε, καθώς στις τελευταίες εκλογές το παρουσίαζαν ψηλότερα και τελικά πήρε μικρότερο ποσοστό, και μάλιστα εκτός ορίων στατιστικού λάθους...

Ανώνυμος
1 Ιουνίου 2012 στις 5:29 μ.μ.

Και αυτή το παιγνίδι του συστήματος παίζει όπως το έπαιζαν και οι δημοσκοπήσειςπριν τις 6 του μαη που έδειχναν το ΚΚΕ στο 7%. Τώρα επειδή είδαν ότι μια μεγάλη μάζα φίλων του ΚΚΕ αηδιασμένοι από την ελεεινή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν να συσπειρώνονται στο κόμμα και να μην πιστεύουν τα παραμύθια της ΝΕΟΠΑΣΟΚΙΚΗΣ δήθεν αριστερή κυβέρνησης βγαίνουν τέτοιες δημοσκοπήσεις για να τους πουν. Οκ το ΚΚΕ δεν κινδυνεύει, όλα καλά είναι αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεύτερος για λίγους ψήφους. Ψηφίστε λοιπόν ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει τις 50 έδρες αφου το κόμμα πάει καλά.

ΔΕ ΣΦΑΞΑΝΕ. Το χέρι μου το κόβω ΣΥΡΙΖΑ δεν ψηφίζω.

Ανώνυμος
7 Ιουνίου 2012 στις 7:57 π.μ.

"φίλοι του ΚΚΕ αηδιασμένοι από την ελεεινή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ" (!!!)

Πότε έγινε αυτή η "επίθεση" ?

Ρε δε ντρέπεσαι λέω γω κακομοίρη, που δίκην χαφιέδων έχετε βάλει στόχο κάθε έναν που τολμάει να πει πως είναι αριστερός ?

Ανώνυμος
11 Ιουνίου 2012 στις 5:59 μ.μ.

Είναι ανησυχητικό, 1 στούς 4 Έλληνες να εγκρίνει την μεταναστευτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα πλημμυρίσει με πάνω από 5 εκατομμύρια βάρβαρους Ασιάτες την χώρα και θα αλλοιώσει, τόσο το πολιτισμικό όσο και το θρησκευτικό υπόβαθρο της χώρας. Είναι ανησυχιτικό που 1 στους 4 Έλληνες, εγκρίνει τον αφοπλισμό της Αστυνομίας, τον περιορισμό των εξοπλισμών, την έξοδο της χώρας απ'το ΝΑΤΟ, την αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία, την κατάργηση των υπερνομαρχιών Ροδόπης-Εβρου και Ξάνθης-Καβάλας-Δράμας που θα παραδώσει τους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης στούς μουσουλμάνους και κατ'επέκταση στην Τουρκική πρεσβεία Κομοτηνής, την σεξουαλική αγωγή στα σχολεία όπου, μαζί με την φυσιολογική σεξουαλική συμπεριφορά θα διδάσκεται και η πουστιά ως ανεκτός σεξουαλικός προσανατολισμός κ.λ.π.
Και αναλαμβάνουν αυτόν τον κίνδυνο οι ηλίθιοι ψηφοφόροι, μόνο και μόνο επειδή τος κόψαν το επίδομα έγκαιρης προσέλευσης!

Ανώνυμος
12 Ιουνίου 2012 στις 11:57 μ.μ.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ- ΥΠΗΡΕΤΕΙ.
ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΧΟΝΤΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΦΘΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΤΙΖΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΕΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.
ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΥΜΜΑΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΦΕΡΕΙ!!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ!! ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;;;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger