Home » , , » Ολη η λαϊκή απόγνωση στο πρόσωπο ενός συνταξιούχου (Βίντεο)

Ολη η λαϊκή απόγνωση στο πρόσωπο ενός συνταξιούχου (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012 | 11:05 μ.μ.

Τις απόψεις του διατύπωσε ο βουλευτής του Σύριζα Α. Μητρόπουλος για τα νέα βάρβαρα κυβερνητικά μέτρα που θα εξαθλιώσουν εντελώς τα λαϊκά στρώματα.
«Είναι το σκληρότερο οικονομικό πακέτο που έχει υποστεί ευρωπαϊκή κοινότητα τα τελευταία 40-50 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο βίντεο που παραθέτουμε βλέπουμε στο πρόσωπο ενός συνταξιούχου όλη την απόγνωση που έχει συσσωρευτεί στην ελληνική κοινωνία. Οι αλλεπάλληλες μειώσεις στην σύνταξη του όπως και ότι καθυστερεί για 2,5 χρόνια να πάρει το εφάπαξ του που κι αυτό το μειώνουν δραματικά τον φτάνουν στο σημείο να αναρωτιέται δημόσια: «θα πάω να αυτοκτονήσω ή να πάρω μαζί μου δυο-τρεις φεύγοντας. Θα τους αφήσω έτσι;».

 Κι ενώ αυτή είναι η κατάσταση στην ελληνική κοινωνία την ίδια στιγμή οι κυβερνητικοί ταγοί, όπως γράφει ο Ν. Μπογιόπουλος στον «Ριζοσπάστη». «Βουτάνε» 11,5 δισ. από το λαό για να χαρίσουν 25 δισ. στις τράπεζες!

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 1:22 π.μ.

Όχι τόσο αριστερά ρε παιδιά με τον Αλέξη Μητρόπουλο. Μπορεί να πέσετε στο γκρεμό. Είναι κάργα αριστερός, τόσο πολύ που μπορεί να κολλήσετε καμία συριζίτιδα. Ήμαρτον επιτέλους με αυτούς τους γυρολόγους, περιφερόμενους "αριστερούς" της συμφοράς του Αυτιά και του Παπαδάκη. ΕΛΕΟΣ.

Ανώνυμος
1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:09 π.μ.

Οταν ακούς κάποιον να λέει φταίνε και οι 300 απλώς δεν ασχολείσαι...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger