Home » , , » Αίμα, ατιμία, Νέα Δημοκρατία.

Αίμα, ατιμία, Νέα Δημοκρατία.

Από mitsos175 , Κυριακή 12 Αυγούστου 2012 | 5:40 μ.μ.


 Οι ναζί δολοφόνησαν ένα νεαρό μετανάστη από το Ιράκ.
"Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο νεαρός δέχθηκε επίθεση ομάδας πέντε ατόμων, που επέβαιναν σε τέσσερις μοτοσικλέτες, στις 4:37 το πρωί της Κυριακής στην οδό Αναξαγόρα, στο κέντρο της Αθήνας. Ο νεαρός, που έφερε πολλαπλά τραύματα, πιθανότατα από μαχαίρι, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι άφησε την τελευταία του πνοή.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δράστες είναι πέντε άτομα, που επέβαιναν σε τέσσερις μοτοσικλέτες και λίγο πριν, στην ίδια περιοχή, είχαν επιχειρήσει να επιτεθούν σε άλλους δύο αλλοδαπούς (υπηκόους Ρουμανίας και Μαρόκου), οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν." 

 Άλλη είδηση από το ίδιο site:
"Ομάδα ροπαλοφόρων επιτέθηκε τα ξημερώματα σε Πακιστανούς με ρόπαλο και μαχαίρια, σκορπώντας τον τρόμο.… Ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν έντρομοι οι κάτοικοι της Λυκόβρυσης ξύπνησαν από τις φωνές των Χρυσαυγιτών που εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους κατά των μεταναστών της.
Πανικόβλητοι οι μετανάστες έτρεχαν να κρυφτούν, για να γλυτώσουν από την εγκληματική επίθεση των ροπαλοφόρων που χτυπούσαν στο ψαχνό.
Η μανία των ρατσιστικών ομάδων ήταν τέτοια που σε ορισμένες περιπτώσεις δεν δίστασαν να επιτεθούν στα σπίτια κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι εδώ και αρκετά χρόνια νοικιάζουν διαμερίσματα σε αλλοδαπούς που εργάζονται νόμιμα στην Ελλάδα."
Το να πούμε ότι οι ακροδεξιοί ναζί είναι δολοφόνοι και επικίνδυνοι, είναι σαν να λέμε, ότι οι οχιές έχουν δηλητήριο. Ούτε θα πω πάλι ότι αυτά απαγορεύονται από τη νομοθεσία οποιουδήποτε κράτους στον κόσμο και είναι πράξεις που αυξάνουν την εγκληματικότητα.
Τι έκαναν για να έχουν τέτοια αντιμετώπιση οι συνάνθρωποι μας; Ο Ιρακινός για παράδειγμα. Έφυγε από μια χώρα, που υπήρχε ένα αυταρχικό καθεστώς και που δέχθηκε μια εισβολή μισθοφόρων από μια μεγάλη δύναμη. Για να γλυτώσει προφανώς τη ζωή του, κι εδώ είναι η τραγική ειρωνεία, ήρθε μετά από ένα μακρύ ταξίδι στη χώρα μας.  
Δολοφονήθηκε άγρια γιατί δεν ήταν Έλληνας! Οι τουρίστες που έρχονται στη χώρα μας δεν είναι κι αυτοί Έλληνες. Να υποθέσω ότι τους περιμένει ανάλογη τύχη; "Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του κατ εντολή του Σαμαρά". Αφού όλα γίνονται "κατ εντολή του Σαμαρά", επομένως και αυτό έγινε κατόπιν υποδείξεως του πρωθυπουργού. Κι εξηγώ: Όταν τα κανάλια για να κρύψουν την ανικανότητα και το δόλο των πολιτικών, σπέρνουν το φόβο και το μίσος  θερίζουν τρόμο και φονικά.
Όταν μιλάει ο αρχηγός της ΠΟΛΑ προεκλογικά περί "ανακατάληψης πόλεων" αυτό ακριβώς εννοεί.
"Αν οι Αριστεροί έπεφταν θύματα τι θα έλεγαν; Μας ρωτούν οι φασίστες." Επειδή ακριβώς έχω πέσει θύμα διαφόρων εγκληματικών πράξεων (κλοπών, απάτης, βιαιοπραγίας), σας τα λέω αυτά.
Ποτέ μου δεν κατάλαβα τι σκοπό έχει να χωρίζονται τα εγκλήματα ανάλογα με το αν ο δράστης είναι ντόπιος ή ξένος. Για την ιστορία, τα περισσότερα κακουργήματα τα κάνουν ντόπιοι, πράγμα φυσικό, αφού αποτελούν την πλειοψηφία.
Αυτό όμως δεν έχει σημασία. Αν σκοτωθεί κάποιος, ξαναρωτώ, από Έλληνα θα ζήσει κι άλλη ζωή, ενώ από ξένο όχι; Εκείνος που σκοτώνει, λέγεται φονιάς ή δολοφόνος, όχι Έλληνας, Πακιστανός, Αλβανός ή οτιδήποτε άλλο. Κι εκείνος που κλέβει κλέπτης ληστής κλπ.
Θεωρώ "ιδιάιτερα", τα εγκλήματα που γίνονται για πολιτικούς λόγους. Όπως ακριβώς τα παραπάνω εγκλήματα, που έγιναν εξ αιτίας ρατσισμού. Είναι ιδιαίτερα, όχι γιατί το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό, αλλά η αιτία και το κίνητρο διαφέρει. Δεν είναι προσωπικά, δεν έχουν σχέση με την ιδιοσυγκρασία του θύτη ή τις περιβαλλοντικές καταβολές, αλλά με την εκτέλεση εντολών.
Αυτά τα αιμοβόρα ζόμπι, που έκαναν τη δολοφονία τις επιθέσεις κλπ, ενήργησαν γιατί είχαν πλάτες. Γιατί έτσι τους είπαν. Γιατί είναι σύμφωνα με τα πιστεύω τους. Κι εδώ είναι η ειδοποιός διαφορά. Γι αυτό εκτός της καταδίκης των πράξεων αυτών καθ αυτών, χρειάζεται και η καταδίκη της αιτίας, της ρατσιστικής τρέλας.
Κι αυτό κύριε υπουργέ, δεν το καταδικάζετε. Αντίθετα αγκαλιάζετε το ναζισμό.
καλλιεργείτε το μίσος, τον εθνικισμό, και δικαιολογείτε αυτού του είδους τη βία.
Βία και εγκλήματα, τα οποία αν δεν παταχθούν οι αιτίες, θα αυξηθούν ραγδαία.
Είμαι κατά των εγκλημάτων. Επιθυμώ όμως την δικαιοσύνη, όχι την τυφλή εκδίκηση. Θα πω ένα παράδειγμα. Με έκλεψε κάποιος από ένα χωριό. Θα πρέπει εγώ να ζητάω την τιμωρία όλου του χωριού και των συγγενών του δράστη, ή τη συνέτιση του και φυσικά την επιστροφή των κλεμμένων; Μήπως θα έπρεπε (με τον παραλογισμό του χρυσού φιδιού) να πάρω μια καραμπίνα και να πάω στην πλατεία του χωριού, να αρχίσω πόλεμο;
Ούτε φυσικά με ανακουφίζει, το να κακοπάθουν άσχετοι άνθρωποι, που έχουν απλά κάποια κοινά με το δράστη. Μη τρελαθούμε λοιπόν.
Ο λόγος που γίνονται αυτά είναι πολιτικός. Ούτε ο Τσίπρας ούτε η Αλέκα φέρνουν στους μετανάστες. Αντίθετα, ολόκληρος ο προοδευτικός κόσμος καταδικάζουμε τις επεμβάσεις και τις πολιτικές της φτώχιας που ακριβώς γεννάνε τη μετανάστευση. Οι Αφγανοί πότε ήρθαν; Όταν μπουκάρισαν οι Αμερικάνοι στη χώρα τους, σκοτώνοντας και βιάζοντας. Ακριβώς για να φύγουν από τα εγκλήματα εκεί, ήρθαν εδώ. Ούτε η Αριστερά έχει υπογράψει συνθήκες που κρατούν φυλακισμένους ανθρώπους στη χώρα μας.
Και δεν κυβερνάει η Αριστερά, επομένως αυτό το μπάχαλο κράτος είναι 100% δεξιό. Αυτό το κράτος που κατακλέβει, κατ εντολή του εκάστοτε Σαμαρά πάντα, τους πολίτες του, που τους έχει σαν πρόβατα σε σφαγείο στις ουρές των οργανισμών, που έχει ανδρώσει τη ρεμούλα και τη διαφθορά.
Ναι αισθάνομαι οργή, όταν με κλέβουν, με εξαπατούν, με σκοτώνουν. Αλλά μόνο με τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς. Και με το σύστημα που τους γεννά.   
Ούτε θα δεχόμουν ποτέ να πέσω θύμα εκμετάλλευσης του θυμού μου από αυτούς, που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι της κατάστασης. Ο μετανάστης που δέχεται την άδική επίθεση είναι στην ίδια θέση με μένα που δέχομαι άδική επίθεση. Είτε από κάποιον νύχτα για με ληστέψει, είτε από κάποιο μπάτσο μέρα, όταν διαμαρτύρομαι για τη ληστεία του μισθού μου από τους πολιτικούς. Άσε που ο ένστολος χρυσαυγίτης είναι χειρότερος, γιατί ρίχνει καρκίνο σ όλη την περιοχή.
Μην χτυπάτε τα θύματα ξενόφοβοι Έλληνες. Ποιοι είναι αυτοί που έχουν τα κυκλώματα και εκμεταλλεύονται τον κόσμο; Ποιοι κονομάνε από τη δυστυχία του άλλου; Ποιοι βάζουν για 5 ευρώ τους αλλοδαπούς να δουλεύουν όλη μέρα; Ποιοι κάνουν τα στραβά μάτια; Σκεφτείτε.
Ποια δουλειά σου παίρνει ο αλλοδαπός; Αυτή που καθαρίζει αμάξια στα φανάρια, για να ζήσει; Κι γι’ αυτή τη δουλειά στο δημόσιο, που σου έκλεψε ο κολλητός του υπουργού και το παιδί του βουλευτή, γιατί δε πράττεις ανάλογα;
Κι ο κλέφτης πόσες σε έκλεψε; Μια, δυο, είκοσι; Με τον κηφήνα, που σε κλέβει καθημερινά με φόρους, με μειώσεις, τι θα κάνεις; Θα τον ξαναψηφίσεις;
Και στα νοσοκομεία; Λένε μας κολλάνε οι ξένοι αρρώστιες. Όποιος το λέει αυτό είναι αφελής. Οι ξένοι δεν θέλουν να αρρωστήσουν, όπως όλοι άλλωστε. Μήπως αρρωσταίνουμε, γιατί δεν γίνεται σωστή καθαριότητα στο δρόμο, λόγω έλλειψης μέσων και κονδυλίων; Ή γιατί στα νοσοκομεία, αν φτάσουμε μετά από μήνες λόγω γραφειοκρατίας, δεν θα έχουμε ούτε κρεβάτι ούτε φάρμακα; Κι όταν βγουν 100.000 οικογένειες στο δρόμο λόγω χρεών, δεν θα ψάχνουν στα σκουπίδια; Που θα μένουν, θα κοιμούνται, θα πλένονται και θα κάνουν την ανάγκη τους; Μπορεί να είσαι μέσα σ αυτούς.
Βάζουν φωτιές! Οι ξένοι; Δηλαδή κάτι φωτιές το 1980, ποιοι τις έβαλαν; Πράκτορες; Όχι ΑΤΙΑ ή καλικάτζαροι; Οι φωτιές, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, μπαίνουν γιατί κάποιοι με την ανοχή των πολιτικών καταπατούν μετά δασικές εκτάσεις. Υπάρχει λοιπόν η ασαφής και πολύπλοκη νομοθεσία κι η ανικανότητα, ή καλύτερα η "ικανότητα" ορισμένων να κάνουν τα στραβά μάτια.
Ειδικά για κάποιες φωτιές γεννιούνται πάρα πολλά ερωτηματικά. Τι σχέση έχουν ξένοι πράκτορες με την Κερατέα, για παράδειγμα. Εκεί, οι κάτοικοι έφαγαν ξύλο και καρκίνο, αντιστάθηκαν ηρωικά, για να γλυτώσουν την περιοχή να μην καταστραφεί. Και κάποιοι έβαλαν φωτιά. Στη Χαλκιδική το ίδιο. Ποιοι κερδίζουν;
Ένοχος ένοχο ου ποιεί.
Ένοχοι είναι οι πολιτικοί δοσίλογοι τσανακογλείφτες μαζί με τους ναζί σωματοφύλακες και θύματα αυτών, εμείς και οι μετανάστες αδερφοί μας. Αν θέλουμε να μειωθούν τα εγκλήματα, ας απελάσουμε το ρατσισμό και ας κλείσουμε τους πλιατσικολόγους με τα ακριβά κουστούμια φυλακή.       
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
13 Αυγούστου 2012 στις 1:57 μ.μ.

συγνωμη αλλα για τα καθηκια που νοικιαζουνε στους μεταναστες με το κεφαλι και στριμωχνουν ψυχες στα διαμερισματα τους δεν νιωθω και τα καλητερα πολυ ευχαριστως να τους εδερνα και εγω

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger