Home » , , » Οι Μπελογιάννηδες δεν μπαίνουν στα μουσεία της αστικής τάξης

Οι Μπελογιάννηδες δεν μπαίνουν στα μουσεία της αστικής τάξης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 1 Απριλίου 2017 | 3:12 μ.μ.

Πηγή: ΚΟΝΤΡΑ

65 χρόνια από το έγκλημα του μοναρχοφασισμού

Σταμάτησε άραγε η ταξική πάλη, ώστε ο Νίκος Μπελογιάννης, ένας επαναστάτης κομμουνιστής, να τοποθετηθεί σ' ένα μουσείο της αστικής τάξης ως εθνικός ήρωας; Η απάντηση είναι αυτονόητα αρνητική. Οι κουτοπόνηροι του Περισσού, βέβαια, που συνέπραξαν εν πλήρη συνειδήσει στο ανοσιούργημα της περασμένης Δευτέρας, 65 χρόνια μετά από το ανοσιούργημα της δολοφονίας του Μπελογιάννη και των συντρόφων του, θα μας πουν ότι το μουσείο δεν είναι της αστικής τάξης, αλλά του λαού. Μόνο που τα γεγονότα είναι πεισματάρικα για να τα φέρουν στα μέτρα τους. Αν αυτοί εκπροσωπούν την εργατική τάξη και το λαό και ήθελαν ένα τέτοιο μουσείο αφιερωμένο στον Μπελογιάννη, θα έβρισκαν τρόπο να το κάνουν ανεξάρτητα από τον κρατικό μηχανισμό.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το πατρικό σπίτι του Μπελογιάννη ανήκει στο Δήμο (ο οποίος μάλιστα -με αφάνταστο θράσος- έχει εγκαταστήσει στο ισόγειό του τη Δημοτική Αστυνομία!) και το μουσείο χρηματοδοτήθηκε από τη Βουλή των Ελλήνων. Ο Περισσός επέλεξε να συμπράξει με αυτούς και να υποστεί όχι μόνο τη συνύπαρξη του Κουτσούμπα με τον Τσίπρα, αλλά και μια αισχρή επιστολή του γιου του Μπελογιάννη (τη διάβασε ο δήμαρχος), στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριζε ότι για το θάνατο του Μπελογιάννη ευθύνονται εξίσου η «ξενόδουλη δεξιά» και η «κοντόφθαλμη Αριστερά της εποχής», που «ήταν εξ ορισμού καχύποπτη απέναντι σε όποιον τολμούσε να σκέπτεται»!

Είναι γνωστές οι απόψεις του εν λόγω κυρίου (και της μητέρας του, που έχει πεθάνει) και δεν ευθύνεται ο κομμουνιστής ήρωας για την κατάντια ενός γιου που δεν πρόλαβε καν να γνωρίσει. Από πότε, όμως, αναγνωρίζονται οποιουδήποτε είδους κληρονομικά δικαιώματα στα παιδιά των κομμουνιστών; Αυτό δεν έγινε ποτέ στην ιστορία του κομμουνιστικού κινήματος, όμως ο Κουτσούμπας και η ηγεσία του Περισσού έχουν μ’ αυτή την ιστορία μόνο σχέσεις καπηλείας και σκύλευσης.

Από εκεί και πέρα, τα «νάζια» με την αποχώρηση την ώρα που μιλούσε ο Τσίπρας δε θα τα έπαιρνε κανείς χαμπάρι, αν δε φρόντιζε να τα μεγαλοποιήσει ο αντι-ΣΥΡΙΖΑ αστικός Τύπος, για τους δικούς του λόγους. Αλλωστε, το πιστόλι του Μπελογιάννη ο Κουτσούμπας το παρέδωσε έχοντας δίπλα του τον Τσίπρα, ο οποίος -επιστρατεύοντας όλη την υποκριτική του δεινότητα- ρωτούσε πληροφορίες. Είχε κι αυτή η ενέργεια το δικό της συμβολισμό: το πιστόλι του πολιτικού επιτρόπου του ΔΣΕ μπαίνει στο μουσείο (μαζί με τον ένοπλο αγώνα ως προοπτική για την κατάκτηση της κοινωνικής απελευθέρωσης, φυσικά). Και η τηλεοπτική εικόνα έστελνε το δικό της μήνυμα: δίπλα-δίπλα οι ηγέτες της Αριστεράς, με τις μεγάλες διαφορές τους, ενωμένοι όμως απέναντι στην ιστορία του κινήματος, που τους ανήκει εξίσου!

Γιατί συνέπραξε η ηγεσία του Περισσού σ' αυτό το ανοσιούργημα; Μα γιατί είναι ένα αστικό κόμμα, που θέλει να αναγνωριστεί ως τμήμα της εθνικής-αστικής παράδοσης. Τα ίδια δεν είχε κάνει με την αναγνώριση της ΕΑΜικής αντίστασης από το ΠΑΣΟΚ, που χρησιμοποίησε αυτή την τυπική πράξη ως σφραγίδα αριστεροσύνης; Τότε ήταν το ΠΑΣΟΚ, σήμερα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στον Τσίπρα, τον Βούτση, τον ΣΥΡΙΖΑ αξίζουν μερικοί στίχοι του μεγάλου Κώστα Βάρναλη: ·Κί αν πέσανε για το λαό, νίκησαν οι προδότες,/ που τώρα εδώ κατάχρυσοι περνούν και μαγαρίζουν, / καί τώρα πιο τους μάχονται και τους ξανασκοτώνουν!».

Οπως μετά την απελευθέρωση οι δωσίλογοι μοστράριζαν σαν πατριώτες και οι αγωνιστές της Αντίστασης δολοφονούνταν, εξορίζονταν, φυλακίζονταν, έτσι και τώρα, οι σύγχρονοι δωσίλογοι, τα τσιράκια της ελληνικής αστικής τάξης και του διεθνούς ιμπεριαλισμού, οι συνομιλητές της τρόικας, οι σταυρωτήδες του ελληνικού λαού, μοστράρουν σαν αριστεροί, αποπατώντας στους τάφους των ηρώων, είτε πρόκειται για το Σκοπευτήριο της Καισαριανής είτε για το πατρικό του Μπελογιάννη.
Τέσσερις στίχοι του Βάρναλη, πάλι: «Σιχαίνεσαι τους ζωντανούς; Μην κλαις τους σκοτωμένους! / Απ’ τα ιερά τους κόκκαλα, πρώτη του Μάη και πάλι, / θα ξεπηδήσει ο καθαρμός κ' η λεφτεριά του ανθρώπου».

Ο,τι και να κάνουν, ο Μπελογιάννης, οι Μπελογιάννηδες δε χωράνε στα μουσεία της αστικής τάξης. Το λένε οι στίχοι του Δημήτρη Ραβάνη-Ρεντή, που μελοποίησε σ Λάκης Χατζής: «Ζει σ' όλους τους καιρούς, σ’ όλους τους τόπους / το κάθε σπίτι, σπίτι του δικό. / Ζει ο Μπελογιάννης, ζει με τους ανθρώπους / που χτίζουν έναν κόσμο σοσιαλιστικό. / Ο Μπελογιάννης ζει μες στην καρδιά μας, / ο Μπελογιάννης ζει πα στις κορφές / ο Μπελογιάννης ζει κι είναι κοντά μας/ στων τραγουδιών τις λεύτερες στροφές».

Οταν η εργατική τάξη και ο λαός της Ελλάδας, ακολουθώντας το δρόμο των επαναστατών του ΔΣΕ, θα είναι σε θέση να χτίσει μια Ελλάδα του σοσιαλισμού, θα φτιάξει και το μουσείο του Μπελογιάννη. «Το μεγάλο μνημείο των ηρώων της επανάστασης», όπως έγραφε ο Ρίτσος κλεισμένος στα σύρματα της Μακρόνησος. Μέχρι τότε, ο Μπελογιάννης θα ζει στων τραγουδιών τις λέφτερες στροφές. Και θα συμβολίζει πάρα πολλά, χρήσιμα όχι μόνο ως ανάμνηση μιας επαναστατικής εποχής αλλά ως σχολείο για κάθε νέο επαναστάτη.

Ενας νέος, φοιτητής της Νομικής, με μια λαμπρή καριέρα μπροστά του, στρατεύεται στις ιδέες του κομμουνισμού και της επανάστασης. Οχι στην περίοδο της Κατοχής, που υπήρχε μια γενική στράτευση των ανθρώπων του λαού, αλλά αρκετά πρωτύτερα. Εν πλήρει συνειδήσει γι' αυτά που εγκαταλείπει και γι' αυτά που τον περιμένουν. Ο Μπελογιάννης αρνείται την αστική ζωή που έχει εξασφαλισμένη και «παντρεύεται» την παρανομία, τις στερήσεις, τις διώξεις, τον κίνδυνο της σύλληψης, των βασανιστηρίων, της φυλακής, της απειλής για την ίδια τη ζωή του. Αυτή η στράτευση αποπνέει την ίδια γενναιότητα με τη στάση του στα έκτακτα στρατοδικεία του μοναρχοφασισμού και εν τέλει μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Αυτή την επαναστατική στράτευση του νεαρού φοιτητή ο Μπελογιάννης την υπηρέτησε με απόλυτη συνέπεια μέχρι το τέλος. Στον ένοπλο αγώνα ενάντια στους ναζιφασίστες εισβολείς, στο δεύτερο ένοπλο αγώνα ενάντια στους αμερικανοβρετανούς ιμπεριαλιστές και τα ντόπια τσιράκια τους, στην πολιτική προσφυγιά και μετά στην προσπάθεια να στήσει καινούργιο παράνομο μηχανισμό του κόμματος. Για επαναστάτες σαν τον Μπελογιάννη, η στάση στα στρατοδικεία, όπου τσάκισε πολιτικά τους μοναρχοφασίστες, και μπροστά στις κάννες του εκτελεστικού αποσπάσματος, ήταν το πιο φυσικό πράγμα του κόσμου. Ηξεραν πολύ καλά πως η ζωή τους δεν πάει χαμένη. Οτι το αίμα τους δε χύνεται άδικα, αλλά ποτίζει το δέντρο της επανάστασης, που όλο το κουρεύουν και όλο θερεύει.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 76 σχόλια

1 Απριλίου 2017 στις 3:31 μ.μ.

Ο Αντικομμουνισμός δεν πιάνει. Ποιό είναι το ΚΚΕ και οι Κομμουνιστές το έχουμε δείξει στα 100 χρόνια ιστορία του Κόμματος μέσα στην φωτιά και το σίδερο και την ταυτόχρονη υπόγεια υπονομευτική διαβρωτική δουλειά του Οπορτουνισμού σε όλες του τις αποχρώσεις. Το ΚΚΕ και ο Κουτσούμπας καλά έκανε και παραβρέθηκε στην εκδήλωση για τον ήρωα Μπελογιάννη και στην ομιλία του μίλησε και για τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Τύπους σαν την Κυρία Παππά και τον γιό της τους αφήνουμε στο βούρκο τους.

1 Απριλίου 2017 στις 4:00 μ.μ.

Καταλαβαίνω απόλυτα τα Αδιέξοδα της Κόντρα απο την Αποκατάσταση των Επαναστατικών χαραχτηριστικών του ΚΚΕ μετά το 1991... Τα ερωτήματα είναι Αμίλεικτα. Τι γνώμη έχουνε για την επικράτηση του οπορτουνισμού στην 3η Κ.Δ το 1935 με την καταστροφική αλλαγή του Σοσιαλφασισμού με τα πολιτικά μέτωπα την χαλάρωση της ΕΝΙΑΙΑΣ καθοδήγησης και την διάλυση της το 1943 λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ..... που στέρησε απο τους λαούς την εξουσία όπου δεν πέρασε ο Κόκκινος Στρατός. Τι γνώμη έχουνε για το 2ο και 3ο Γράμμα ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ για τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ..... Γιατί το ΕΑΜ δεν φτιάχτηκε σύμφωνα με το 2ο και 3ο Γράμμα σαν ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ωστε τον ΟΚΤΩΒΡΗ του 1944 ο λαός να πάρει την Εξουσία...... Θα υπήρχε ΔΣΕ χωρίς την Επιστροφή ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ την στιγμή που το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ είχε έτοιμο τον ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ απο το 1944 μετά και την διάλυση της ΟΚΝΕ το 1943...... Σε αυτά το ΚΚΕ έχει απαντήση ξεκάθαρα. Η ΚΟΝΤΡΑ..... Για να δούμε.

1 Απριλίου 2017 στις 4:32 μ.μ.

Νας μας εξηγήσετε, ορντινάτσες του ΣΥΡΙΖΑ, τί στάση κρατήσατε εσείς απέναντί του. Τί λέγαταε εσείς για τους Λαφαζάνηδες και τις Ζωές Κωνσταντοπούλου όταν βρισκόσασταν στις πλαττείες. Να απολογηθείτε παρτάλια που βάλατε πλάτη στην πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση και οι μισοί από εσάς κατέληξαν εκεί σαν ποντικοί που ψάχνουν τυράκι. Άστε ήσυχο το Μπελογιάνη, δεν έχετε καμία σχέση μαζί του, και τέλος η σπέκουλα.

1 Απριλίου 2017 στις 6:40 μ.μ.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ανοσιούργημα από το να υπαινιχθείς ότι η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ είναι μαϊμού. Ο αντίπαλος του ΚΚΕ είναι οι υπόλοιπη "οπορτουνιστική" αριστερά γιατί του κλέβουν ψήφους και στελέχη, πιο πολύ ταυτίζεται με ΝΔ, Ποτάμι κλπ. Βέβαια η καπηλεία της μνήμης του Μπελογιάννη γίνεται από κοινού αλλά και εκεί υπάρχει κόντρα. Τα ψηφαλάκια όπως και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα...

1 Απριλίου 2017 στις 6:56 μ.μ.

Γιάννης. 7 Απρίλη στις Συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ και της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ενάντια στο νέο ΕΓΚΛΗΜΑ της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ σε βάρος του λαού. Στην ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ με ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ χωρίς Ευρώ και Ε.Ε. Που είναι ο Σοσιαλισμός Γιάννη. Η Αστική Τάξη στην Χλιδή και ο λαός στην εξαθλίωση. Σε λίγο θα πληρώσει με το αίμα του τα ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΑΞΙΟΙ....

1 Απριλίου 2017 στις 7:00 μ.μ.

Τον Μπελογιάννη τον δολοφόνησε η Αριστερά που του αρνήθηκε με λύσσα την υποψηφιότητα στις Εκλογές του 1951. Τίποτα παράξενο. Αυτή είναι η δουλειά της.

1 Απριλίου 2017 στις 7:43 μ.μ.

Πασοκοσυριζαίε Γιάννη, αντίπαλος του ΚΚΕ είναι η αστική τάξη, τα κόμματά της και οι ιμπεριαλιστικές ενώσεις τους. Κόμματα της αστικής τάξης είναι όσα υπηρετούν τη στρατηγική της και το καθεστώς της εκμετάλλευσης, άρα και ο ΣΥΡΙΖΑ Ι, ο ΣΥΡΙΖΑ ΙΙ και τα άλλα απολειφάδια που πάνε να στήσουν νέο αριστερό ανάχωμα. Τους αντιπαλεύει όλους το ίδιο, διότι όλοι σας είστε το ίδιο. Πές μας λοιπόν τώρα τί προτείνεις απέναντι στην αριστερή κυβέρνηση που θα πάρει νέα αριστερά αντιλαικά μέτρα. Τί πρέπει να κάνουμε με το ΝΑΤΟ που είναι επικυρίαρχοι στο Αιγαίο; Ποιά πρέπει να είναι η στάση μας σε περίπτωση πολέμου στην περιοχή;

1 Απριλίου 2017 στις 7:48 μ.μ.

Πίσσα και πούπουλα στους κάθε λογής οπορτουνιστές, τα τσιράκια του κεφαλαίου που σφάζουν το λαό με αριστερή φρασεολογία. Σε όσες παραλλαγές και εάν εμφανιστούν.

1 Απριλίου 2017 στις 10:08 μ.μ.

7.43 Τώρα του βάζεις δύσκολα του Γιάννη. Τι περιμένεις να σου πει. Μα να σώσουμε τον Καπιταλισμό απο την κρίση του γιατί δεν μπορεί να γίνει Σοσιαλισμός επειδή υπάρχει ενα ...στάδιο... όπως ακριβώς υπήρχε και τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944. Γενικά για τον Γιάννη πάντα υπάρχει ένα ...στάδιο... τι διάολο πως θα σώσουμε τον Καπιταλισμό ωστε να γίνει ανθρώπινος στην 2α παρουσία. Μη του βάζεις δύσκολα.......

1 Απριλίου 2017 στις 11:21 μ.μ.

Τζαμαρία. Όσες φορές και να παίξεις την κασέτα, χωρίς να απαντάς σε τίποτα, δεν αλλάζει κάτι. Τελείωνε λοιπόν, το έβγαλες το μεροκάματο.
deldio πιστό κομματόσκυλο, δεν ανήκουν σε κόμματα όσοι ασκούν κριτική στο ιερατείο του Περισσού. Κόμμα της αστικής τάξης είναι μια χαρά και το ΚΚΕ και λειτουργεί ως ανάχωμα υπονομεύοντας κάθε δυναμική αντιπολιτευτική κινηματική δραστηριότητα που δεν ελέγχει απόλυτα και ταυτόχρονα δυσφημεί την έννοια "κομμουνισμός" και "κομμουνιστές". Σε περίπτωση πολέμου πρέπει να αμυνθούμε και στο Αιγαίο το πρόβλημα είναι η τουρκική ιμπεριαλιστική/ηγεμονική πολιτική. Εκτός αν εσύ έχεις άλλη πρόταση.

2 Απριλίου 2017 στις 12:22 π.μ.

Γιάννης. Ασφαλώς και υπάρχει άλλη πρόταση. Δεν θα σφαχτούμε για την Αστική τάξη επειδή σου αρέσει. Σε περίπτωση ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ το ΚΚΕ θα ηγηθεί του λαού για την υπεράσπιση της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Αντιμετωπίζοντας Ντόπια και ξένη Αστική Τάξη σαν Εισβολέα με Εξοδο απο τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ και νίκη της Εργατικής Λαικής Εξουσίας. Αυτό που μας προτείνεις είναι ΣΟΣΙΑΛΣΩΒΙΝΙΣΜΟΣ με ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ. ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ....

2 Απριλίου 2017 στις 5:11 μ.μ.

7.48 Είδες τι έκανες τώρα Σύντροφε. Τους βάζεις δύσκολα του Γιάννη μπερδεύτηκε και αποκάλυψε τον Σοσιαλσωβινισμό του που προσπαθούσε να κρύψει και μας είπε οτι συμφωνεί με ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ. Συμμετέχει και στον Ερανο για την φουκαριάρα την Αστική τάξη που ζει σκλαβωμένη και θα κάνει ....αντιιμπεριαλιστικό αγώνα......

2 Απριλίου 2017 στις 9:56 μ.μ.

Τζαμαρία. Κατάλαβα, αν γίνει επίθεση στην Ελλάδα θα περιμένουμε τον Κουτσούμπα να μας πει τι πόλεμος είναι και βλέπουμε. Ξέρουμε ότι θέση του ΚΚΕ είναι ότι και το ΕΑΜ τον '41 "σφάχτηκε για την αστική τάξη", ότι δηλαδή έλεγαν τότε οι τροτσκιστές για να δικαιολογήσουν την απραξία ή και τη συνεργασία με τους Γερμανούς. Όσο για την "πρόταση" που περιμένει να ακολουθήσει...όλος ο λαός το ΚΚΕ είναι μόνο για γέλια. Και βέβαια δίνεις λαβή σε όλους τους φασίστες (Άδωνις, ΧΑ κλπ) να κατηγορήσουν τους κομμουνιστές για προδότες με την ασαφή και αόριστη "πρότασή σου". Ούτε παραγγελία να σε είχαν!

2 Απριλίου 2017 στις 10:41 μ.μ.

Ρε καημένε Γιάννη η ελληνική και η τούρκικη αστική τάξη κάνουν business μαζί στο Αιγαίο με Ισραηλινούς κλπ αλλά και στα Βαλκάνια, ενώ είναι σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ και μακελεύουν μαζί τους γύρω λαούς. Σε ποιόν θα αμυνθείς ρε δύστυχε; Ποιός είναι ο αντίπαλός σου;

3 Απριλίου 2017 στις 1:34 π.μ.

Γιάννης. Καταλαβαίνω τον πανικό και την απόγνωση σου που αποκαλύφθηκε ο Σοσιαλσωβινισμός σου αλλα δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Δεν θα σφαχτούμε για την ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ. Σε περίπτωση Ιμπεριαλιστικού πολέμου το ΚΚΕ θα ηγηθεί του λαού για την υπεράσπισει της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ για να αντιμετωπίσει Ντόπια και ξένη Αστική Τάξη σαν Εισβολέα με Εξοδο απο τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ με νίκη της Εργατικής Λαικής Εξουσίας. Αυτή είναι η Πραγματικότητα. ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ.

3 Απριλίου 2017 στις 1:03 μ.μ.

10.41. Το καλό είναι οτι ένας ένας αποκαλύπτονται. Δεν τους ενδιαφέρει η Εργατική τάξη και ο λαός να πάρει την υπόθεση στα χέρια του και να παλέψει κάτω απο την δική του ΤΑΞΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. Πρέπει πάση θυσία να τον Εγκλωβίσουνε να θυσιαστεί για τα κέρδη της Αστικής Τάξης. Οπως ακριβώς έγινε και τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944. Ενας λαός με τα όπλα στα χέρια βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα κάτω απο την Σημαία της Αστικής Τάξης και των Αγγλων με τα παραμύθια των Σταδίων και της ....λαοκρατίας...... Και δεν είναι οτι κάνουνε λάθος. Τα αφεντικά τους υπηρετούν.

3 Απριλίου 2017 στις 10:20 μ.μ.

Τζαμαρία. Αρκετά γελάσαμε μαζί σου. Όσες φορές και να παίξεις την κασέτα, χωρίς να απαντάς σε τίποτα, δεν αλλάζει κάτι. Τελείωνε λοιπόν, το έβγαλες το μεροκάματο.
deldio και το '40-'41 η ελληνική αστική τάξη έκανε business με τη γερμανική, οπότε δεν έπρεπε να υπάρχει ΕΑΜ και Εθνική Αντίσταση, ε; Δεν απειλείται επίσημα η Ελλάδα από την Τουρκία, ε; Η ελληνική αστική τάξη θα προδώσει το λαό, οπότε ο λαός να κάτσει να τον σφάξουν, να μην αμυνθεί, ε; Πρόσεχε μην αλλάξεις πλευρό απότομα...μικρέ.

4 Απριλίου 2017 στις 12:04 π.μ.

Γιάννης. Εσυ προτείνεις στον λαό να σφαχτεί για τα Συμφέροντα της Αστικής Τάξης που συμμετέχει σε όλους τους Ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Ο Λαός στον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ θα πολεμήσει για την ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ Αντιμετωπίζοντας Ντόπια και ξένη Αστική τάξη σαν Εισβολέα με Εξοδο απο τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ και νίκη της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ασφαλώς και έπρεπε να υπάρχει σύμφωνα με το 2ο και 3ο γράμμα Ζαχαριάδη για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ωστε τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 ο λαός να πάρει την εξουσία που σφάχτηκε απο την ....λαοκρατία.... με ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ.

4 Απριλίου 2017 στις 3:18 μ.μ.

....Η Αστική τάξη συνεργάστηκε με την Γερμανική... Τι επιλεκτική μνήμη.. Η Μισή Αστική Τάξη είχε Σύμμαχο την Γερμανική και η άλλη μισή είχε Σύμμαχο την Αγγλική. Το 1942 ο Ράλλης πρότεινε στους Γερμανούς την δημιουργία Ταγμάτων Ασφαλείας. Αρνήθηκαν γιατί φοβήθηκαν οτι θα πάνε με τους Αγγλους. Το δέχτηκαν μετά την Συντριβή σε Στάλιγκραντ Κούρσκ. Συμφωνήσανε και οι Αγγλοι. Ητανε η Αμυνα της ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ Ενιαία και των Συμμάχων της Αγγλων Γερμανών. Κάνανε Ταξικό πόλεμο με πλήρη Ταξικό Ενστικτο. Απο την άλλη μεριά το 2ο και 3ο Γράμμα ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ για τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ περιγράφανε ακριβώς ποιά είναι τα καθήκοντα των Κομμουνιστών. Η Δημιουργία ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ για την ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ του λαού που θα μπορούσε να συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ χωρίς να χρειάζεται να είναι Κομμουνιστής. Θα είχε δοθεί ο πόλεμος στο πλευρό της ΕΣΣΔ θα είχανε αντιμετωπιστεί η Οργανώσεις γέφυρα με τα Τάγματα ΕΔΕΣ και ΕΚΚΑ σαν προδοτικές το καλοκαίρι το 1944 με τον Κόκκινο Στρατό στα Βαλκάνια ο ΕΛΑΣ θα αποτελούσε αναπόσπαστο τμήμα του και κομμάτι κομμάτι όπου φεύγανε οι Γερμανοί ο λαός θα έπαιρνε την Εξουσία να οικοδομήση Σοσιαλισμό. Με τον τρόπο που φτιάχτηκε το ΕΑΜ σαν ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ με Σοσιαλδημοκρατία και Οπορτουνισμό δηλαδή την 5η Φάλαγγα η καταστροφή ήταν ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ. Και μετά απο τέτοια εμπειρία ....κάποιοι.... θέλουνε να συμβούνε ξανά τα ίδια ....ας αλλάξουνε πλευρό.....

4 Απριλίου 2017 στις 10:05 μ.μ.

Τζαμαρία. Ωραία ερμηνεία του πολέμου όπως σου κατέβει. Έχεις να μας πει τι θα γίνει αν η Ελλάδα δεχτεί επίθεση ή όχι; Αρκετά γελάσαμε μαζί σου. Όσες φορές και να παίξεις την κασέτα, χωρίς να απαντάς σε τίποτα, δεν αλλάζει κάτι. Τελείωνε λοιπόν, το έβγαλες το μεροκάματο.

4 Απριλίου 2017 στις 10:52 μ.μ.

Γιάννης. Σου απάντησα αλλά δεν πειράζει θα σου το πω πάλι. Στην Περίπτωση Ιμπεριαλιστικού πολέμου το ΚΚΕ θα ηγηθεί της Εργατικής Τάξης και του λαού για την ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ Αντιμετωπίζοντας Ντόπια και ξένη Αστική τάξη σαν Εισβολέα για Εξοδο απο τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ με νίκη της Εργατικής Λαικής Εξουσίας. Είμαι σίγουρος οτι συμφωνούμε. Δεν είσαι με τους ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ.

4 Απριλίου 2017 στις 11:37 μ.μ.

Γιάννης. Χαίρομαι που συμφωνούμε για την ερμηνεία του 2ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

6 Απριλίου 2017 στις 10:10 μ.μ.

Τζαμαρία. Έχεις να μας πει τι θα γίνει αν η Ελλάδα δεχτεί επίθεση ή όχι; Απλή ερώτηση. Όσες φορές και να παίξεις την κασέτα, χωρίς να απαντάς, δεν αλλάζει κάτι. Τελείωνε λοιπόν.

6 Απριλίου 2017 στις 11:53 μ.μ.

Γιάννης. Σου απάντησα πολύ συγκεκριμένα. Δεν θα σφαχτούμε για τις Μπίζνες της Αστικής Τάξης. Σε περίπτωση ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ το ΚΚΕ θα μπει επικεφαλής της Εργατικής Τάξης και του λαού για την υπεράσπιση της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ αντιμετωπίζοντας ντόπια και ξένη Αστική Τάξη σαν Εισβολέα με Εξοδο απο τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ και νίκη της Εργατικής Λαικής Εξουσίας. ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ.

7 Απριλίου 2017 στις 9:51 μ.μ.

Τζαμαρία. Έχεις να μας πει τι θα γίνει αν η Ελλάδα δεχτεί επίθεση ή όχι; Απλή ερώτηση. Είπαμε, η Ελλάδα "δέχεται επίθεση", ούτε ιμπεριαλιστικός πόλεμος γενικώς και αορίστως, ούτε τίποτα. Όσες φορές και να παίξεις την κασέτα, χωρίς να απαντάς, δεν αλλάζει κάτι. Τελείωνε λοιπόν.

7 Απριλίου 2017 στις 11:35 μ.μ.

Γιάννης. Σου απάντησα αλλα δεν πειράζει θα στο πω πάλι. Σε περίπτωση ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ το ΚΚΕ μαζί με την Εργατική Τάξη και τον λαό θα υπερασπίσει την ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ αντιμετωπίζοντας Ντόπια και ξένη Αστική τάξη σαν ΕΙΣΒΟΛΕΑ με έξοδο απο τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ και νίκη της Εργατικής Λαικής Εξουσίας. Εκτός αν είσαι Σοσιαλσωβινιστής. Δικό σου πρόβλημα.

8 Απριλίου 2017 στις 10:15 μ.μ.

Τζαμαρία. Έχεις να μας πει τι θα γίνει αν η Ελλάδα δεχτεί επίθεση ή όχι; Απλή ερώτηση. Είπαμε, η Ελλάδα "δέχεται επίθεση", ούτε ιμπεριαλιστικός πόλεμος γενικώς και αορίστως, ούτε τίποτα. Ποιος είναι ο Ιμπεριαλιστής όταν δέχεται η Ελλάδα επίθεση; Τόσο δύσκολο να απαντήσεις; Όσες φορές και να παίξεις την κασέτα, χωρίς να απαντάς, δεν αλλάζει κάτι. Τελείωνε λοιπόν.

8 Απριλίου 2017 στις 11:16 μ.μ.

Γιάννης. Είπαμε σε περίπτωση ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ το ΚΚΕ μαζί με τον λαό θα υπερασπίσουν ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Αντιμετωπίζοντας Ντόπια και ξένη Αστική Τάξη σαν ΕΙΣΒΟΛΕΑ με Εξοδο απο τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ και νίκη της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ.

8 Απριλίου 2017 στις 11:18 μ.μ.

Ο Καπιταλισμός στην Ελλάδα είναι στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ απο το 1919. Αυτός είναι ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΗΣ. Εκτός και αν είσαι ΣΟΣΙΑΛΣΩΒΙΝΙΣΤΗΣ.......

9 Απριλίου 2017 στις 9:41 μ.μ.

Τζαμαρία. Ο Καπιταλισμός δεν είναι υποκείμενο της ιστορίας, τα έχεις μπερδέψει λίγο. Αν εννοείς ότι η Ελλάδα που θα δέχεται επίθεση και θα είναι ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΗΣ μπράβο σου, ούτε οι τροτσκιστές το '41 δεν είχαν φτάσει εκεί. Συνέχισε...

9 Απριλίου 2017 στις 11:46 μ.μ.

Γιάννης. Ο Καπιταλισμός είναι στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ απο το 1919. Στο 2ο και 3ο Γράμμα ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ μιλάει για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. Σε περίπτωση Ιμπεριαλιστικού πολέμου το ΚΚΕ μαζί με τον λαό θα ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ αντιμετωπίζοντας ντόπια και ξένη Αστική τάξη σαν Εισβολέα με Εξοδο απο τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ με νίκη της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ.

10 Απριλίου 2017 στις 10:39 μ.μ.

Τζαμαρία. Καμία απάντηση και μόνο κασέτα. Όσο και να επαναλαμβάνεις δεν αλλάζει, δεν τολμάς να απαντήσεις. Η Ελλάδα απειλείται κι το ΚΚΕ στον κόσμο του επεξεργάζεται σενάρια επιστημονικής φαντασίας, με ολίγη από ιστορία. Θλιβερό...

11 Απριλίου 2017 στις 12:27 π.μ.

Γιάννης. Τα είπαμε. Ολες τις Απαντήσεις τις πήρες. Δεν θα σφαχτούμε για τις μπίζνες των Αστων. Σε περίπτωση ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ το ΚΚΕ μαζί με τον λαό θα ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ θα Αντιμετωπίσουνε Ντόπια και ξένη Αστική Τάξη σαν Εισβολέα με Εξοδο απο τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ και νίκη της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

11 Απριλίου 2017 στις 8:01 π.μ.

Τζαμαρία. Εσύ δε θα σφαχτείς για κανένα, αυτό είναι σίγουρο. Ο κομματικός μισθός να πέφτει και οι κρατικές επιχορηγήσεις και βουλευτικές αποζημιώσεις. Απάντηση συγκεκριμένη καμία, μόνο δικαιολογίες φτηνές με βάση τις οποίες το ΚΚΕ θα πουλήσει ΚΑΙ ΕΚΕΙ το λαό.

11 Απριλίου 2017 στις 9:13 π.μ.

Γιάννης. Καταλαβαίνω την απόγνωση σου. Θέλεις να στηρίξεις τους Καπιταλιστές στις μπίζνες τους. Αυτό συνέβη με το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και την ...λαοκρατία..... Το ΚΚΕ μαζί με τον λαό θα υπερασπίσουνε την ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ σε περίπτωση ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ αντιμετωπίζοντας Ντόπια και ξένη Αστικ΄ή τάξη σαν εισβολέα με Εξοδο απο τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ και νίκη της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

12 Απριλίου 2017 στις 3:06 μ.μ.

Παναγιώτης. Και το ΕΑΜ τους καπιταλιστές στις μπίζνες τους ήθελε να στηρίξει. Είπες πάλι τη μπούρδα σου. Είπαμε, βγήκε το μεροκάματο. Τελείωνε....

12 Απριλίου 2017 στις 5:54 μ.μ.

Γιάννης. Ασφαλώς. Μιλάμε για το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Αν δεν ήθελε ας έπαιρνε την Εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944.

14 Απριλίου 2017 στις 8:13 π.μ.

Παναγιώτης. Έχεις το ακαταλόγιστο και συνεχίζεις. Δεν καταλαβαίνεις το μέγεθος της μπούρδας σου. Ελπίζω να είναι τουλάχιστον καλό το μεροκάματο. Τελείωνε....τώρα!

14 Απριλίου 2017 στις 5:42 μ.μ.

Γιάννης. Συμφωνούμε οτι έχεις το ακαταλόγιστο μέσα στον Πανικό σου. Γιατί το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ δεν πήρε την εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 και οδήγσε τον λαό στην Σφαγή.....

17 Απριλίου 2017 στις 9:45 μ.μ.

Παναγιώτης. Δεν καταλαβαίνεις το μέγεθος της μπούρδας σου, επαναλαμβάνω. Ελπίζω να είναι τουλάχιστον καλό το μεροκάματο. Τελείωνε....τώρα!

17 Απριλίου 2017 στις 10:37 μ.μ.

Γιάννης. Το γνωρίζω οτι δεν καταλαβαίνεις μην το φωνάζεις. Γιατί το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ δεν πήρε την Εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 και οδήγησε τον λαό δεμένο χειροπόδαρα στην ΣΦΑΓΗ.......

18 Απριλίου 2017 στις 10:04 μ.μ.

Παναγιώτης. Δεν καταλαβαίνεις το μέγεθος της μπούρδας σου, όταν λες ότι το ΕΑΜ τους καπιταλιστές στις μπίζνες τους ήθελε να στηρίξει. Ελπίζω να είναι τουλάχιστον καλό το μεροκάματο. Τελείωνε....τώρα!

19 Απριλίου 2017 στις 12:14 π.μ.

Γιάννης. Γιατί το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ οδήγησε τον λαό δεμένο χειροπόδαρα με ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΖΕΡΤΑ στην καταστροφή και δεν πήρε την Εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944. Για να σωθεί ο Καπιταλισμός και οι Μπίζνες τους ΑΞΙΟΙ.....

19 Απριλίου 2017 στις 10:17 μ.μ.

Παναγιώτης. Το ΕΑΜ έκανε εθνικοαπελευθερωτικό και κοινωνικό/ταξικό αγώνα ταυτόχρονα. Όσοι υποστήριζαν τις μπίζνες είχαν φύγει ή συνεργάζονταν με τον κατακτητή, όπως οι τροτσκιστές που λέγανε αυτά που λες εσύ τώρα. Ελπίζω να είναι τουλάχιστον καλό το μεροκάματο.

19 Απριλίου 2017 στις 11:24 μ.μ.

Γιάννης. Μπερδεύτηκες. ΤΑΞΙΚΟ Αγώνα δεν έκανε ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ λόγο ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ. ΤΑΞΙΚΟ ΑΓΩΝΑ θα έκανε μόνο το ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 θα έκανε την Σύνδεση Απελευθερωτικού Ταξικού. Το οτι κάνανε ταξικό αγώνα οι ΣΒΩΛΟΣ.....Μ.ΚΥΡΚΟΣ.....ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ... και ο Μενσεβίκος ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ Είναι Ανέκδοτο. ΤΟ ΕΑΜ Πολιτικό μέτωπο έσωσε τον Καπιταλισμό και τις μπίζνες τους.

20 Απριλίου 2017 στις 10:02 μ.μ.

Παναγιώτης. Εσύ μπερδεύτηκες, εθνικό ΚΑΙ ταξικό αγώνα έκανε και γι'αυτό το πολεμούσαν οι Άγγλοι, οι ταγματασφαλίτες και οι λοιποί αντιδραστικοί και συνεργάτες των Γερμανών. ΣΚΕΤΟΣ ταξικός αγώνας δεν υπάρχει. Αντίθετα του τροτσκιστές (που λέγανε αυτά που λες εσύ τώρα) δεν τους κυνηγούσε κανένας, εκτός από το ίδιο το ΕΑΜ. Χαμένα τα έχεις...

20 Απριλίου 2017 στις 11:06 μ.μ.

Το 2008 ο Συνασπισμός....γιόρτασε τα 40 χρόνια του ...εσωτερικού... Λέει ο Τρίκκας με αναφορές στον ....παρτσαλίδη.... Είχαμε έτοιμη την μετατροπή του ΚΚΕ σε ....ομόσπονδο.... απο το 1944 αλλά ήρθε ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ και μας τα χάλασε όλα με τον ΔΣΕ. Η ...ΕΔΑ.... ήτανε η σύνδεση με το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ που μας καθυστέρησε ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ. Τα είπε όλα. 1943 διάλυση ΟΚΝΕ δεν χρειαζόταν....1944 ΚΚΕ ομόσπονδο...... ΜΑΛΙΣΤΑ.......

21 Απριλίου 2017 στις 9:43 π.μ.

Γιάννης. Το γνωρίζω οτι τα έχεις χαμένα. Ταξικό αγώνα δεν έκανε το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ απο την φύση του ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ. Ταξικό αγώνα θα έκανε το ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Με αποτέλεσμα τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 να γινότανε η σύνδεση με το ΤΑΞΙΚΟ. Οταν είσαι σε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ με Σοσιαλδημοκρατία και Οπορτουνισμό η καταστροφή είναι ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ. Σιγά μη θέλανε Σοσιαλισμό Σβώλος....Τσιριμώκος.....Κύρκος..... και ο Μενσεβίκος Πασαλίδης....... ΑΝΕΚΔΟΤΑ......

21 Απριλίου 2017 στις 1:57 μ.μ.

Γιάννης. ΤΑΞΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ με ΣΜΑ κατω απο την Σημαία του Αγγλικου Ιμπεριαλισμού δεν υπάρχει. Ουτε με ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΖΕΡΤΑ και κυβέρνηση ...ΠΑΠΑΤΖΗ.. Αρα ...τροτσκιστές..... ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ που μιλούσανε για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΥΓΕ....ΑΞΙΟΣ... Πρόσεξε τι θα πεις. Θα εκτεθείς...

21 Απριλίου 2017 στις 3:32 μ.μ.

Την Αθάνατη ΕΠΟΠΟΙΙΑ ΤΟΥ ΔΣΕ την χρωστάμε στον λαό που σφαγιάστηκε απο τα φούμαρα του ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ για ...λαοκρατία..... και στον ΗΡΩΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ που απο την 1η Μέρα που γύρισε μετά απο 9χρονη ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ απουσία πίεζε στο να πέσει όλο το βάρος στον ΔΣΕ. Καθυστερούσε το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ με τα φούμαρα για ....λαοκρατία....και ...ομαλότητα.... προσφέροντας ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ τον απαραίτητο χρόνο στο ΑΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ μέχρι τον Σεπτέμβρη του 1947 να οργανωθεί απόλυτα. Είναι πράγματα που τα έχουνε παραδεχτεί ανοιχτά απο την άλλη μεριά. π.χ Αβέρωφ κ.α. Η Ανεκτίμητη προσφορά του ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στον Καπιταλισμό για την Σωτηρία του. ..σκαλάκι...πλατύσκαλο....

21 Απριλίου 2017 στις 7:10 μ.μ.

Το 2ο και 3ο Γράμμα ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ μιλάνε για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. Το 3ο είναι δημοσιευμένο στην 2η ΚΟΜΕΠ του 1942 μαζί με άρθρο του ...σιάντου... που το βγάζει ....σεχταριστικό... και λέει οτι φτιάξαμε το ΕΑΜ σαν ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Κομματικό Ντοκουμέντο. Και όλος ο λαός να μας πει πάρτε την Εξουσία και κάντε Σοσιαλισμό δεν γίνεται....Υπάρχει ένα ...αστικοδημοκρατικό στάδιο... λύσης των εσωτερικών ζητημάτων και μετά ...με ομαλές δημοκρατικές διαδικασίες..... θα πάμε στον ...σοσιαλισμό. Γ.ΣΙΑΝΤΟΣ ΠΕΕΑ λίγο πριν το ΕΓΚΛΗΜΑ στην ΚΑΖΕΡΤΑ. ΟΙ Συμφωνίες του ΛΙΒΑΝΟΥ και της ΚΑΖΕΡΤΑΣ δεν ήταν λάθος.... Ηταν μέσα στην πολιτική μας της ...εθνικής ενότητας.... το ίδιο ισχύει και για την ΒΑΡΚΙΖΑ. Γ.ΣΙΑΝΤΟΣ Εισήγηση στο 7ο Συνέδριο ΟΚΤΩΒΡΗΣ 1945. Μιλάμε για πολύ ....λαοκρατία....

21 Απριλίου 2017 στις 11:25 μ.μ.

Παναγιώτης. Βλέπω έτσουξε πολύ η αλήθεια, πέντε σχόλια για ένα δικό μου για να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα. Η γνωστή κασέτα σε συνέχειες. Ζαχαριάδης και Μπελογιάννης πουθενά δεν έχουν πει για ιμπεριαλιστική Ελλάδα, αντίθετα υπηρετούσαν και στήριζαν το ΕΑΜ. Ότι σου κατεβαίνει λες. Τζάμπα το μεροκάματο.

22 Απριλίου 2017 στις 12:04 π.μ.

Γιάννης. Ζαχαριάδης 2ο και 3ο Γράμμα για τον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Αλβανία. Μπελογιάννης. Στο βιβλίο του για το Ξένο Κεφάλαιο διάβασε να δεις τι γράφει για την Ιμπεριαλιστική Ελλάδα.

22 Απριλίου 2017 στις 11:58 π.μ.

Γιάννης. Περιμένω απαντήσεις στα Ντοκουμέντα που έβαλα και δείχνουνε την Ανεκτίμητη προσφορά του ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στην Σωτηρία του Καπιταλισμού και στις Μπίζνες τους. ...τροτσκιστής..... Μπελογιάννης Ζαχαριάδης..... ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.......

22 Απριλίου 2017 στις 3:41 μ.μ.

Γιάννης. Τα τηλεγραφήματα του σ.Βαβούδη είναι Καταπέλτης για τα ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. Μετά το 1948.... οπορτουνιστικές δυνάμεις με την βοήθεια της ...ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ.... και την ανοχή του Αστικού κράτους προσπαθούσανε για την δημιουργία νεου κόμματος και την διάλυση του ΚΚΕ. Και το καταφέρανε το 1950 όταν το ΚΚΕ πήγε ενα φτιάξει ένα Εκλογικό συνδυασμό για μια χαραμάδα Νομιμότητας μαζί με τις Κ.Ο. με το Οπορτουνιστικό μπάχαλο της ....ΕΔΑ.... Καλό διάβασμα στο Βιβλίο του Μπελογιάννη για το ξένο Κεφάλαιο που αναφέρει για τον Ελληνικό Ιμπεριαλισμό που μαζί με τον Σερβικό και τον Βουλγαρικό Ιμπεριαλισμό το 1911.... βάλανε στο Μάτι την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με το Μωσαικό των Εθνοτήτων που ζούσανε για αιώνες εκεί. Εκτος αν ήτανε και ο Μπελογιάννης ...τροτσκιστής....... ΚΟΥΡΑΓΙΟ......

22 Απριλίου 2017 στις 10:24 μ.μ.

Παναγιώτης. Ότι σου κατεβαίνει λες, δεν έχεις ιδέα. Πρώτον, μιλάμε για το ΕΑΜ, όχι για την προπολεμική περίοδο, ούτε για το Αλβανικό πριν τη γερμανική κατοχή. Δεύτερον, μιλάμε για τους τροτσκιστές και αυτά που έλεγαν για το ΕΑΜ στην κατοχή, μήπως τα έλεγε και ο Μπελογιάννης; Και φυσικά στο βιβλίο του περιγράφει ακριβώς την εξάρτηση της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστές και δε λέει τίποτα από αυτά που γράφεις. Σταμάτα γιατί εκτίθεσαι άσχημα.

23 Απριλίου 2017 στις 9:55 π.μ.

Γιάννης. Καλό διάβασμα στο βιβλίο του Μπελογιάννη για το Ξένο Κεφάλαιο και μιλάει για τον Ελληνικό Ιμπεριαλισμό και Σερβικό Βουλγαρικό και πως βάλανε στο Μάτι την Μακεδονία απο το 1911... με το Μωσαικό των Εθνοτήτων που ζούσανε εκει αιώνες και τους Σφάξανε. Μάλλον ...τροτσκιστής.... θα ήτανε όπως και ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ με το 2ο και 3ο Γράμμα για τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ. ....τροτσκιστής..... και αυτός. ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ο Λαός στην Εξουσία ΟΚΤΩΒΡΗΣ 1944.

23 Απριλίου 2017 στις 12:12 μ.μ.

Γιάννης. Περιμένω απαντήσεις στα Ντοκουμέντα που έβαλα για τα Οπορτουνιστικά Εγκλήματα του ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Αν δεν μπορείς δεν υπάρχει παρεξήγηση. Καταλαβαίνω το αδιέξοδο που βρίσκεσαι. Δεν θέλω να Εκτεθείς.

23 Απριλίου 2017 στις 10:02 μ.μ.

Παναγιώτης. Ότι σου κατεβαίνει λες, δεν έχεις ιδέα. Πρώτον, μιλάμε για το ΕΑΜ, όχι για την προπολεμική περίοδο, ούτε για το Αλβανικό πριν τη γερμανική κατοχή. Δεύτερον, μιλάμε για τους τροτσκιστές και αυτά που έλεγαν για το ΕΑΜ στην κατοχή, μήπως τα έλεγε και ο Μπελογιάννης; Και φυσικά στο βιβλίο του περιγράφει ακριβώς την εξάρτηση της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστές και δε λέει τίποτα από αυτά που γράφεις. Σταμάτα γιατί εκτίθεσαι άσχημα. Αυτά για τα "ντοκουμέντα" σου. Με την κασέτα δεν κερδίζεις τίποτα. Δε στο είπανε;

23 Απριλίου 2017 στις 10:15 μ.μ.

Γιάννης. Καλό διάβασμα στο βιβλίο του Μπελογιάννης για το ξένο κεφάλαιο πυ μιλάει για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ απο το 1911... που μαζί με Βουλγαρικό και Σερβικό Ιμπεριαλισμό αρπάξανε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με το Μωσαικό των Εθνοτήτων που ζούσανε εκεί αιώνες και τους Σφάξανε. Αν δεν το έχεις το βιβλίο μπορώ να σε βοηθήσω. Εκτος αν ο Μπελογιάννης είναι ....τροτσκιστής.... Το ίδιο με το 2ο και 3ο Γράμμα του ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ για τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ στην Αλβανία. ....τροτσκιστής και αυτός....... Επίσης πες κάτι για τα Ντοκουμέντα που έβαλα για ΤΟ ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και τα εγκλήματα του. ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

23 Απριλίου 2017 στις 10:32 μ.μ.

Γιάννης. Και βέβαια με ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ο λαός θα είχε πάρει την εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944. Αυτά έχουν οι παρτίδες με την 5η φάλαγγα του οπορτουνισμού.

24 Απριλίου 2017 στις 10:36 μ.μ.

Παναγιώτης. Ότι σου κατεβαίνει λες, δεν έχεις ιδέα. Πρώτον, μιλάμε για το ΕΑΜ, όχι για την προπολεμική περίοδο, ούτε για το Αλβανικό πριν τη γερμανική κατοχή. Δεύτερον, μιλάμε για τους τροτσκιστές και αυτά που έλεγαν για το ΕΑΜ στην κατοχή, μήπως τα έλεγε και ο Μπελογιάννης; Και φυσικά στο βιβλίο του περιγράφει ακριβώς την εξάρτηση της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστές και δε λέει τίποτα από αυτά που γράφεις. Σταμάτα γιατί εκτίθεσαι άσχημα. Αυτά για τα "ντοκουμέντα" σου. Με την κασέτα δεν κερδίζεις τίποτα. Δε στο είπανε;

24 Απριλίου 2017 στις 11:11 μ.μ.

Γιάννης. Καλό διάβασμα το Βιβλίο του Μπελογιάννη για το ξένο Κεφάλαιο που μιλάει για Ελληνικό Σερβικό Βουλγάρικό ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ απο το 1911.... Που σφάξανε τις Εθνότητες της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ που ζούσανε Αιώνες εκει. Αν δεν το έχεις μπορώ να σε βοηθήσω. Μην εκτίθεσαι.....

25 Απριλίου 2017 στις 5:03 μ.μ.

Γιάννης. Επειδή το βιβλίο δεν το έχεις διαβάσει καθόλου υπάρχουνε αποσπάσματα στο Μπλόκ Αντίβαρο με τον Μπελογιάννη να μιλάει για Ελληνικό Σερβικό Βουλγάρικο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΤΟ 1911... που σφάξανε τις Εθνότητες της Μακεδονίας που ζούσανε εκει αιώνες. Διαβασε και το 2ο και 3ο Γράμμα του ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ για τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ. Είπαμε με ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 θα είχε γίνει η Σύνδεση με το ΤΑΞΙΚΟ και ο λαός θα έπαιρνε την ΕΞΟΥΣΙΑ. Με ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ με την 5η ΦΑΛΑΓΓΑ η καταστροφή είναι ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ. Καλό διάβασμα.

25 Απριλίου 2017 στις 9:55 μ.μ.

Γιάννης. Ο Γερμανικός Ιμπεριαλισμός ήτανε ΣΥΜΜΑΧΟΣ της Μισής ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ. Η Αλλη μισή είχε ΣΥΜΜΑΧΟ τον Αγγλικό Ιμπεριαλισμό. Το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ διάλεξε να μπει κάτω απο την Σημαία του Αγγλικού Ιμπεριαλισμού και με ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΖΕΡΤΑ έδεσε τον λαό χειροπόδαρα και δεν πήρε την Εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 οδηγώντας τον λαό στην Καταστροφή. Αυτό είναι ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ όταν είσαι σε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ με Σοσιαλδημοκρατία και Οπορτουνισμό γιατί η Αποστολή τους πάντα είναι η Σωτηρία του Καπιταλισμού. Μόνο με ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ μπορούσε ο λαός να πάρει την Εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 Τα συμπεράσματα πολύτιμα για τους ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

25 Απριλίου 2017 στις 11:07 μ.μ.

Παναγιώτης. Ότι σου κατεβαίνει λες, δεν έχεις ιδέα. Πρώτον, μιλάμε για το ΕΑΜ, όχι για την προπολεμική περίοδο, ούτε για το Αλβανικό πριν τη γερμανική κατοχή. Δεύτερον, μιλάμε για τους τροτσκιστές και αυτά που έλεγαν για το ΕΑΜ στην κατοχή, μήπως τα έλεγε και ο Μπελογιάννης; Και φυσικά στο βιβλίο του περιγράφει ακριβώς την εξάρτηση της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστές. Παρεμπιπτόντως, φοβερή η παραπομπή σε βιβλίο από αποσπάσματα...από blog! Το τερμάτισες! Σταμάτα γιατί εκτίθεσαι άσχημα. Αυτά για τα "ντοκουμέντα" σου. Με την κασέτα δεν κερδίζεις τίποτα. Δε στο είπανε;

26 Απριλίου 2017 στις 11:22 π.μ.

Γιάννης. Προσπαθώ να σε προστατέψω απο το ξεβράκωμα. Δεν θέλεις δικαίωμα σου. Εγω το βιβλίο το έχω. Στο μπλοκ που σου είπα το έχει. Μην εκτίθεσαι. Είπαμε λοιπόν ο Μπελογγιάννης μιλάει για Ιμπεριαλιστική Ελλάδα απο το 1911. Το ίδιο και ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ στο 2ο και 3ο Γράμμα. Με ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 ο λαός θα είχε πάρει την εξουσία. Με ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ η Καταστροφή είναι Νομοτελεια. Καλό διάβασμα.

26 Απριλίου 2017 στις 5:59 μ.μ.

Γιάννης. 1η Μαη όλοι στο Σύνταγμα με την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Χωράμε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Τα Εγκλήματα της ΑΡΙΣΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ τα βλέπουμε ζωντανά μπροστά μας όπως και στην Βενεζουέλα χωρίς ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ε.Ε. Αυτή είναι η Αριστερά. ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.

26 Απριλίου 2017 στις 10:08 μ.μ.

Παναγιώτης. Εσύ είσαι το προστατευόμενο είδος. Πρώτον, μιλάμε για το ΕΑΜ, όχι για την προπολεμική περίοδο, ούτε για το Αλβανικό πριν τη γερμανική κατοχή. Δεύτερον, μιλάμε για τους τροτσκιστές και αυτά που έλεγαν για το ΕΑΜ στην κατοχή, μήπως τα έλεγε και ο Μπελογιάννης; Και φυσικά στο βιβλίο του περιγράφει ακριβώς την εξάρτηση της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστές.

27 Απριλίου 2017 στις 12:30 π.μ.

Γιάννης. Το βιβλίο του Μπελογιάννη το έχω. Υπάρχει και σε ανάρτηση εκει που σου είπα. Μιλάει για Ελληνικό ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ απο το 1911.... Τα ίδια και το 2ο και 3ο Γράμμα ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ για τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. Με ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ο λαός θα έπαιρνε την Εξουσία τον Οκτώβρη του 1944. Με ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ η καταστροφή είναι ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ. ΠΑΝΤΑ. Καλό διάβασμα.

27 Απριλίου 2017 στις 12:46 π.μ.

Γιάννης. Εγω πάντως βλέπεις προσπαθώ να σε προστατέψω να μην εκτίθεσαι.

27 Απριλίου 2017 στις 1:38 μ.μ.

Γιάννης. Οσο και να επιμένεις η πραγματικότητα είναι εδώ και δεν μπορείς να την ξεπεράσεις. Το Βιβλίο του Μπελογιάννη μιλάει για το ξένο κεφάλαιο στην Ελλάδα και λέει για την Απληστία Ελληνικού Βουλγαρικού και Σερβικού ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ το 1911... που βάλανε στο Μάτι την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με το Μωσαικό των Εθνοτήτων που ζούσε για Αιώνες εκεί και τους Σφάξανε. Μιλάει για Ελληνικό ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ στην Μικρά Ασία την καταστροφή που ακολούθησε και οτι ήτανε τέτοια η κατάσταση που αν το ΣΕΚΕ είχε Στρατηγικό στόχο τον Σοσιαλισμό θα γινότανε Σοσιαλισμός. Το 2ο και 3ο Γράμμα του ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ μιλάνε για Ιμπεριαλιστική Ελλάδα και Ιμπεριαλιστικό πόλεμο που σημαίνει ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με τον λαό τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 να πάρει την Εξουσία. Αντίθετα το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ που λες εσύ οδήγησε τον λαό στην Καταστροφή ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ. Προσπαθώ να σε προστατέψω απο το ξεβράκωμα που έχεις πάθει. Πρέπει όμως να βοηθήσεις και εσυ τον Ευατό σου.

27 Απριλίου 2017 στις 9:52 μ.μ.

Παναγιώτης. Δε θέλω να σε ξαφνιάσω, αλλά όποιος "έχει" ένα βιβλίο συνήθως παραπέμπει σε σελίδα/κεφάλαιο/έκδοση κλπ και όχι σε ... αναρτήσεις σε blog. Βέβαια αυτά είναι λεπτομέρειες αφού εδώ μιλάμε για το ΕΑΜ από την κατοχή και μετά και όχι για το 1911, τη Μικρά Ασία, το Αλβανικό και ότι άλλο σου κατέβει. Δε μας είπες γιατί ο Μπελογιάννης δεν καταδικάζει το ΕΑΜ, ούτε πρόκειται να μας το πεις. Το ξεβράκωμα σου το κάνω εγώ, όπως φαίνεται με τον πανικό σου με τα τρία σχόλια για ένα δικό μου. Με την κασέτα δεν καλύπτεις την κατάσταση.

27 Απριλίου 2017 στις 10:09 μ.μ.

Γιάννης. Το 1935 η 5η Φάλαγγα στην ΕΣΣΔ Μπουχάριν Τρότσκι Ζηνόβιεφ συνομωτήσανε για την ανατροπή των Μπολσεβίκων σε Συνεργασία με τον Χίτλερ. Και πήραν αυτό που τους άξιζε. Αντίθετα οι Ομοιδεάτες τους 5ο Φαλαγγίτες επικράτησαν στην 3η Κ.Δ το 1935 αλλάξανε τον ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ και καταστρέψανε τα πάντα το 1943 λόγω Ευρωκομμουνισμού. Πουθενά δεν έγινε Σοσιαλισμός με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ. Παντού καταστροφή. Μόνο στην Αν.Ευρώπη ο Κόκκινος Στρατός έδωσε την δυνατότητα στους λαούς να Οικοδομήσουνε Σοσιαλισμό αποτρέποντας την Οπορτουνιστική Αντεπανάσταση απο το να πνίξει τα πάντα στο αίμα όπως το 1918 20 στην Ευρώπη. Λούφαξε περιμένωντας την επικράτηση της και στην ΕΣΣΔ λόγω των Απωλειών του πολέμου. Οπως και έγινε μετά την Δολοφονία Ζντάνοφ το 1948 την Συνομωσία με τις άσπρες Μπλούζες τον Γενάρη και τον ...θάνατο του Ι.Β ΣΤΑΛΙΝ την 5η Μάρτη του 1953. Τα συμπεράσματα πολύτιμα για τους Κομμουνιστές.

28 Απριλίου 2017 στις 12:19 μ.μ.

Γιάννης. Εχεις μπερδευτεί. Και οι Κομμουνιστές με το ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ είμαστε γιατί πρέπει να σου θυμίσω οτι ο Στόχος είναι Σοσιαλισμός με Κοινωνικοποιημένα τα μέσα παραγωγής και όχι ....λαοκρατία..... δηλαδή ανθρώπινος Καπιταλισμός που το πλήρωσε ο λαός με το αίμα του. Εκτός αν θέλανε ...σοσιαλισμό...... Σβώλος......Κύρκος......Τσιριμώκος.....και ο Μενσεβίκος Πασαλίδης. ΜΑΛΙΣΤΑ...............

28 Απριλίου 2017 στις 10:06 μ.μ.

Παναγιώτης. Το ότι ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ να απαντήσεις σε τίποτα από αυτά που λέω στο τελευταίο σχόλιο και βάζεις άσχετη κασέτα τα λέει όλα. Ούτε βιβλίο Μπελογιάννη ούτε τίποτα...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger