Home » , , » ΔΕΝΔΙΑΣ: Εάλω η λογική!

ΔΕΝΔΙΑΣ: Εάλω η λογική!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012 | 6:01 π.μ.


Το απόγευμα του Σαββάτου ο Δένδιας και η αστυνομία έστησαν τον πρώτο και πιο ουσιαστικό τύμβο για τον... ανέστιο, όπως τον κατάντησαν, «Ξένιο Δία». Οργάνωσαν... σπονδυλωτή συνέντευξη Τύπου, όπου ο Δένδιας είπε μεταξύ άλλων με ύφος: «Κυρίες και κύριοι, εδώ και χρόνια στην Ελλάδα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μιας μεγάλης έκτασης ανθρωπιστική κρίση. Ανθρώπινες ψυχές μετατρέπονται, λόγω ένδειας και συνθηκών ανέχειας, σε όργανα αδίστακτων συμμοριών, οι οποίες χρησιμοποιούν τους παράνομους μετανάστες σαν εκτελεστικά όργανα σε κάθε είδους έκνομη ενέργεια...».

Ο υπουργός δεν άργησε να ρίξει μια απίστευτη... βόμβα, η οποία κυριολεκτικά συνέτριψε κάθε έννοια λογικής: «Η χώρα και το μέλλον της βρίσκονται επί ξηρού ακμής, βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης εθνικής ανάγκης, βρισκόμαστε κατά τη δική μου κρίση επί των τειχών της Κωνσταντινούπολης την 29η Μαΐου του 1453 και το τελευταίο πράγμα το οποίο επιτρέπεται είναι η ελληνική κοινωνία να διεξάγει διάλογους για το φύλο των αγγέλων...».

Τα πράγματα όμως ήταν ακόμη χειρότερα στη συνέντευξη του υπουργού στον ΣΚΑΪ, όπου έμπλεξε το μεταναστευτικό με τους... Δωριείς: «Η χώρα χάνεται. Από την κάθοδο των Δωριέων, 4.000 χρόνια πριν, ουδέποτε η χώρα δεν δέχθηκε τόσο μεγάλης έκτασης εισβολή».

Παραβλέποντας το σχήμα «ουδέποτε δεν», το οποίο είναι αμιγώς ζήτημα χειρισμού της ελληνικής γλώσσας, είναι εκπληκτικό το ότι θεωρεί... εισβολή την κάθοδο των Δωριέων (ενός από τα τέσσερα φύλα που συγκρότησαν το ελληνικό έθνος - τα άλλα τρία ήταν οι Αχαιοί, οι Ίωνες και οι Αιολείς) από τον ελληνικό Βορρά στον ελληνικό Νότο.

Για την Ιστορία, ας θυμίσει κάποιος στον υπουργό τουλάχιστον τι λέει ο... Ηρόδοτος, ο οποίος περιγράφει πώς οι Δωριείς, οι οποίοι κατοικούσαν στις στέπες της μακρινής... Φθιώτιδας, μετοίκησαν στις πλαγιές της Όσσας και του Ολύμπου και εν συνεχεία στην Πίνδο υπό το όνομα «έθνος Μακεδνό». Ακολουθώντας αντίστροφη πορεία, μετακινήθηκαν ύστερα στη Δρυοπία της Στερεάς και κατέληξαν στην Πελοπόννησο.
Ας προστατεύσει κάποιος συνεργάτης του τον υπουργό από τις κοτσάνες, διότι ο ίδιος μάλλον δυσκολεύεται...

Από το "Ποντίκι"
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger