Home » » Πρόσκληση στους αναγνώστες μας

Πρόσκληση στους αναγνώστες μας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012 | 5:15 π.μ.


Εχουμε ξεκινήσει δοκιμαστικά της «ζωντανές» εκπομπές στο διαδικτυακό μας ραδιόφωνο. Αυτό στα πλαίσια μια πολύ φιλόδοξης προσπάθειας να εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα, στον αγώνα μας ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα, που μας προσφέρει η τεχνολογία, παράλληλα με την παρουσία μας σε κάθε κινηματική διαδικασία.

Μέσα σ’ αυτό το μήνα βγαίνει στον «αέρα» ο νέος σχεδιασμός της ιστοσελίδας μας –το μπλογκ μας θα παραπέμπει σ’ αυτή- ενώ θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον ρ/σ μας.
Θα επιδιώξουμε να έχουμε προγραμματισμένο καθημερινό δελτίο ειδήσεων, όπως και θεματικές εκπομπές.

Δεν έχουμε αυταπάτες για τις δυνατότητες μας. Μια μικρή παρέα συντρόφων είμαστε που στηρίζει αυτό το εγχείρημα. Είμαστε όμως αρκετά χρόνια στο Ιντερνέτ και έχουμε δώσει «δείγματα γραφής».

Μ’ αυτό το δεδομένο απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση στους αναγνώστες των ιστότοπων μας.
Ερχονται πολύ «δύσκολοι καιροί» για την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα. Το διαδίκτυο μπορεί να αποτελέσει έστω και ένα μικρό μετερίζι μπροστά στην επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας που καταργεί εργατικές κατακτήσεις δεκαετιών, οδηγεί πλατεία λαϊκά στρώματα στην εξαθλίωση για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα μιας δράκας ντόπιων και ξένων πλουτοκρατών.

Στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στο μπλοκ μας, αν έχετε την δυνατότητα και την διάθεση να συμβάλετε είτε στην ιστοσελίδα μας είτε στον ρ/σ μας ώστε να ρθούμε σε επαφή μαζί σας, να συστρατευτούμε με στόχο  η ιντερνετική παρουσία μας να έχει όσο το δυνατόν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Η Σ.Ο του ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 8:15 μ.μ.

Καλή δύναμη και καλή αρχή!

Ανώνυμος
4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 4:18 π.μ.

καλη αρχη και καλη συνεχεια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger