Home » , » Επιστολή των 15 αντιφασιστών- αντιφασιστριών της μοτοπορείας της 30ης Σεπτεμβρίου

Επιστολή των 15 αντιφασιστών- αντιφασιστριών της μοτοπορείας της 30ης Σεπτεμβρίου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 | 6:10 μ.μ.

«Σήμερα εμφύλιος πόλεμος κηρύχθηκε από το κράτος. Όσους δεν σκοτώνουν τα μαχαίρια των φασιστών, τους στέλνουν στη φυλακή, με χουντικές δικαστικές αποφάσεις. 

 Καλούμε τους αγωνιστές και όσους νιώθουν πως ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ δεν είναι κενές λέξεις, αλλά στάση ζωής, να συνειδητοποιήσουν την ιστορική στιγμή που ζούμε και να πράξουν ανάλογα. 

 ΟΙ ΙΔΕΕΣ δεν καταστέλλονται και δεν φυλακίζονται. 

 Οι 15 συλληφθέντες, αντιφασιστές - αντιφασίστριες.»
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
10 Οκτωβρίου 2012 στις 6:38 μ.μ.

ΚΥΡΙΕ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 70 ΤΟΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΑΚΟΥΣ??? ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΦΑΚΑ ? ΚΑΠΟΤΕ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ .ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ?

Ανώνυμος
10 Οκτωβρίου 2012 στις 8:10 μ.μ.

Για να είμαστε δίκαιοι.Βουλευτές του συριζα βρέθηκαν απο την πρώτη στιγμή στη ΓΑΔΑ για υποστήριξη στους βασανισθέντες αντιφασίστες.Επίσης,αν δεν κάνω λάθος 5 βουλευτές του έκαναν επερώτηση στη βουλή για τα βασανιστήρια απο την αστυνομία.Αλλά ανεξάρτητα το τι κάνει ο κάθε σύριζα,αν εμείς οι ίδιοι δεν βρεθούμε αλληλέγγυοι,δεν γίνεται τίποτα.Αν τη ΓΑΔΑ την πολιορκούσαν οι χιλιάδες άνεργοι,ίσως να υπήρχε αποτέλεσμα.Δυστυχώς ο κόσμος έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στα κόμματα και δεν ανταποκρίνεται στις εκλήσεις τους.










Ανώνυμος
11 Οκτωβρίου 2012 στις 12:59 π.μ.

ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ .ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ . ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΑΝΝΕΛ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ "ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ" ΝΑ "ΕΚΤΕΘΟΥΝ" .ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΙΧΕΙΩΔΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger