Home » , » Να τρομοκρατήσουμε τώρα τους τρομοκράτες του κράτους και του παρακράτους

Να τρομοκρατήσουμε τώρα τους τρομοκράτες του κράτους και του παρακράτους

Από β.ariaditis , Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 | 3:14 μ.μ.

Τώρα  δεν υπάρχουν ενδείξεις, παρά χειροπιαστά στοιχεία και αποδείξεις  πως η εξουσία των αστών και το πολιτικό σύστημα που τους υπηρετεί έχουν κηρύξει πια και επίσημα τον πόλεμο σε όλα τα μέτωπα ενάντια στον εργαζόμενο λαό και  σε όσους αντιστέκονται στα βάρβαρα τους σχέδια.

Με στόχο και μόνο να περάσουν με κάθε τρόπο την μεσαιωνική κοινωνία της εκμετάλλευσης που θα ζήσουν από δω και πέρα οι επερχόμενες γενιές, βάζουν  σε εφαρμογή τακτικές ίδιες και απαράλλακτες με εκείνες που εφάρμοσε το μετεμφυλιακό κράτος,  θέτοντας τους αγωνιστές της αντίστασης και της δημοκρατίας στην καραντίνα του κυνηγητού του κράτους και των παρακρατικών συμμοριών.

Τότε  τα Τάγματα Ασφαλείας ονομάστηκαν και επίσημα σε χωροφυλακή και αστυνομία και ξεκίνησαν ένα άνευ  προηγουμένου  μακελειό και διώξεων στους  ηρωικούς αγωνιστές της απελευθερωτικής ΕΑΜικής αντίστασης.

Σήμερα ο στρατός του κοινωνικού πολέμου της ασφάλειας, της αστυνομίας, και των ΜΑΤ σε συνεργασία με τους ιδεολογικούς και πολιτικούς  απόγονους των δοσίλογων και των  αλητών επιτίθεται τσακίζοντας  τα σώματα των αντιφασιστών αγωνιστών που αντιστέκονται, αλληλοσυμπληρώνοντας πότε ο ένας και πότε ο άλλος το ρόλο που τους έχει αναθέσει ο συντάκτης του κεντρικού σχεδίου. 
  
Τότε τα έκτατα στρατοδικεία αποφάσιζαν θανατικές ποινές, φυλακίσεις, πολύχρονες εξορίες και καταδίκες στους  αγωνιστές,  παρασημοφορώντας τους  προδότες και τους συνεργάτες.

Σήμερα τα δικαστήρια της δημοκρατίας τους , απαγγέλουν κατηγορίες στους νέους αγωνιστές των ανθρώπινων ιδανικών και της αλληλεγγύης, επιβραβεύοντας τους  μακελάρηδες της συμμορίας ελέω κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης  και της  αναγκαιότητας βεβαίως για την συντριβή  της εξέγερσης των ανυπότακτων και των καταπιεσμένων που έρχεται.

Τότε η Μέρλιν , η Μπουμπουλίνας ,και τα τόσα άλλα κάτεργα της Κομαντατούρ.Σήμερα η ΓΑΔΑ, τα αστυνομικά τμήματα, κι όλοι οι τόποι μαρτυρίου των βασανισμένων μεταναστών και αγωνιστών.

 Πόση νομιμότητα μπορούμε να επικαλεστούμε  μπροστά σε αυτή την κατάσταση και πόσο
 εκδημοκρατισμό χωράει  τώρα πια αυτός ο μηχανισμός του πολέμου, της τρομοκρατίας  των διώξεων και των βασανιστηρίων από την μεριά του κράτους;

Το ερώτημα δεν είναι καθόλου ρητορικό και απευθύνεται στην επίσημη Αριστερά που συχνά-πυκνά αισθάνεται την ανάγκη να διαδηλώνει παρέα με τους« ένστολους» υπερασπιζόμενη  τα δικαιώματά τους σαν «εργαζόμενο» κομμάτι της  κοινωνίας ή και ακόμα άλλες φορές για τον «εκδημοκρατισμό» τους που κατά την γνώμη μας φαντάζει μηδαμινός μέχρι απίθανος.

Και αν έτσι έχουν τα πράγματα τώρα που βιώνουμε από πρώτο χέρι τα έργα και τις ήμερες του κράτους και  των φασιστών λακέδων του, ποιά άλλη θα πρέπει να είναι η απάντηση από το :

Να τρομοκρατήσουμε τώρα τους τρομοκράτες του κράτους  και του παρακράτους;       
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
10 Οκτωβρίου 2012 στις 4:00 μ.μ.

ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝΕ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ..ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ

Ανώνυμος
10 Οκτωβρίου 2012 στις 7:23 μ.μ.

Ξεκαθαρίζω πως η αλληλεγγύη στα θύματα της καταστολής του αστικού κράτους και η πάλη ενάντια στους φασίστες - ναζί είναι δεδομένη για κάθε αριστερό (αν όχι τότε για τι είδους αριστερό μιλάμε;), δεν είναι όμως δεδομένη και η αποδοχή ή η συμφωνία με την πολιτική δράση του αναρχολευθεριακού χώρου...
Αυτή η χυδαία, συνεχής εμμονική επίθεση "στην επίσημη αριστερά" υπό τύπον ερωτήματος από τον αναρχοελευθεριακό χώρο, χωρίς καμία διάκριση -δεν είναι όλοι ίδιοι, δεν έχουν όλοι την ίδια στράτευση και δεν υιοθετούν όλοι την πολιτική και τις μορφές πάλης των αναρχοελευθεριακών- και μάλιστα μέσα σε κείμενα που καλούν σε αλληλεγγύη "των αντιφασιστών αγωνιστών που αντιστέκονται" και σε πάλη ενάντια στους φασίστες - ναζί, αποκαλύπτει -μάλλον- πως όσοι δεν συμφωνούν με τον αναρχοελευθεριακό χώρο είναι κάτι περίπου ίδιο με του φασίστες - ναζί.
Αλλού είναι ο εχθρός και όχι στην "επίσημημη αριστερά", ανεπίσημοι του αναρχοελευθεριακού χώρου.

Ανώνυμος
11 Οκτωβρίου 2012 στις 1:21 π.μ.

Χυδαία είναι τα αλλοθι που επιστρατεύεις για να υπερασπίσεις το συστημικό σου μαγαζί και τα κονέ του με την δημοκρατική νομιμότα την ωρα χύνεται αίμαι μακρια απο τα έδρανα της κοινοβουλευτική σας μακαριότητας

Ανώνυμος
11 Οκτωβρίου 2012 στις 1:42 π.μ.

Προς Ανώνυμο, 11 Οκτωβρίου 2012 1:21 π.μ.

1.Ποια άλλοθι και για ποιό λόγο να τα πιστρατεύσω;
2.Το σχόλιό σου επιβεβαιώνει "πως όσοι δεν συμφωνούν με τον αναρχοελευθεριακό χώρο είναι κάτι περίπου ίδιο με τους φασίστες - ναζί", όπως επίσης και τη λογική "όποιος δεν συμφωνεί μαζί μας είναι με το σύστημα".
Δεν θα σου κάνω δήλωση πολιτικών φρονημάτων -που έμμεσα απαιτείς- για να απαντήσω στην προβοκάτσια σου, όπως κάποιοι άλλοι, σε άλλους χρόνους επίσης απαιτούσαν.

12 Οκτωβρίου 2012 στις 10:50 π.μ.

«Αλλού είναι ο εχθρός και όχι στην "επίσημημη αριστερά", ανεπίσημοι του αναρχοελευθεριακού χώρου.» μια «μαρξιστική – λενινιστική» ανάλυση, που τσακίζει κόκαλα ….

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger