Home » , , » Ν. Σοφιανός 22/10 (Βίντεο)

Ν. Σοφιανός 22/10 (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012 | 10:45 π.μ.

«Ο αποκλεισμός του ΚΚΕ από τις συζητήσεις που διοργανώνουν τα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια είναι κραυγαλέος και σε ορισμένες περιπτώσεις αγγίζει τα όρια της πλήρους απουσίας, της απόλυτης συσκότισης», τόνιζε πρόσφατη ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΚΚΕ. Μετά απ’ αυτή την παρέμβαση παρακολουθήσαμε σήμερα την τοποθέτηση του Ν. Σοφιανού στην πρωινή εκπομπή του Αντένα. (Ο Γ. Παπαδάκης προσπαθεί να τηρήσει τα προσχήματα).

Το στέλεχος του ΚΚΕ εκτίμησε μεταξύ άλλων ότι είναι «ανέκδοτο» ότι τα αντιλαϊκά προς ψήφιση μέτρα θα είναι τα τελευταία. «Αν δεν σηκωθεί η σημαία της αποδέσμευσης της Ελλάδας από την Ε.Ε δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις ένα κυκεώνα μέτρων τα οποία διαμορφώνονται με διαφορετική ταχύτητα σε κάθε χώρα», τόνισε, ενώ συμπλήρωσε: «Μπροστά μας έχουμε την ψήφιση αυτών των μέτρων κάτι που πρέπει να σημάνει γενικό ξεσηκωμό, Ο αμέσως στόχος του κόμματος μας είναι να εμποδίσουμε με κάθε τρόπο το πέρασμα αυτής της πολιτικής».
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο στόχος του κόμματος του είναι η ανατροπή κάτι που σημαίνει «να τελειώνουμε με την οικονομία της αγοράς, την οικονομία του κεφαλαίου με τον καπιταλισμό. Δεν υπάρχει μέση λύση».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 22 σχόλια

22 Οκτωβρίου 2012 στις 12:10 μ.μ.

Επ άδεια πείρες για να το δημοσιεύσεις ή θα έχουμε τράβαλα με κανέναν ανώνυμο οπορτουνιστή???? :p :p :p :p :p :p :p .....

22 Οκτωβρίου 2012 στις 1:20 μ.μ.

( να κάνουμε και λίγο χούμορ)

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2012 στις 1:39 μ.μ.

δεν μμας χεζετε ρε παιδια λεω γω;εδω ο κοσμος χανεται και το κκε σκεφτεται τα καναλια!στο δρομο γεννιουναι οι συνειδησεις λεμε!

22 Οκτωβρίου 2012 στις 2:26 μ.μ.

Ακριβώς … στο δρόμο γεννιούνται οι συνειδήσεις … έναν δρόμο που τελευταία αριστερά και αναρχικοί τον έχετε ξεχάσει αν κρίνουμε από την μαζικότητα των συλλαλητηρίων σας … Που θα τολμήσεις να μας μιλήσεις και έτσι …

http://www.youtube.com/watch?v=iGYmegsgHfM&feature=g-user-u

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2012 στις 3:11 μ.μ.

Κάποιος που καπηλεύεται το όνομα του Τσε,πουλάει εξυπνάδες,προσπαθώντας να πείσει τον εαυτό του.Ξεχνάει και αυτός και το κκε,ότι δεν είναι τρίτο κόμμα πιά αλλά....έβδομο.Αν θέλανε περισσότερη διαφήμιση,να μην έκλειναν τον 902!

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2012 στις 3:41 μ.μ.

KAI ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ Α,ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΗΠΩΣ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΩΡΕΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΝΟΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΗΠΩΣ?

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2012 στις 5:05 μ.μ.

Πποι λένε να φήσουμε τισ τηλεορασεισ ρε? αυτοι που ειχαν πιασει γκομενο/α κάθε δημοσιογραφο και ενω εισασταν στο 4% η παρουσιασης σασ παρα λίγο να ξεπερασει και την αξιωματική αντιπολίτευση/ευρολαγνοι και δημοσιολαγνοι οπορτουνιστεσ που παλεύατε μ,εσ απο τισ tv ΓΙΑ ΑΠΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΠΟΊΗΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ( Καλύβης-Α.Π)Η ΠΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑς ςΑΣ ΠΟΎΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΕΡΓΊΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΣΑς ΚΑΛΟΎΣΑΝ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΄΄ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ΄΄ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ?
ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΣ

22 Οκτωβρίου 2012 στις 5:39 μ.μ.

Εδώ στην Ελλάδα έχετε καπηλευτεί μέχρι και τους αγώνες του ίδιου του ΚΚΕ από το 1918 έως σήμερα ( αυτό το ΕΑΜ – ΕΛΑΣ - ΔΣΕ το έχετε κάνει φύλο και φτερό, κατ όπως σας συμφέρει κάθε φορά ) … τολμάτε να μιλάτε κιόλας για καπηλεία αγωνιστών?? …. Έβδομο ναι … αλλά κατέβασε στο δρόμο 20.000 κόσμο ( δίνω τον αριθμό όπου έδωσαν τα αστικά ΜΜΕ, 50.000 και πάνω κόσμο … η κεφαλή της πορείας στο σύνταγμα στην Αμαλίας η ουρά της πορείας στην ομόνοια ) μεμονωμένα σαν κόμμα ή σαν ξεχωριστό συνδικαλιστικό μέτωπο από ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ ….. ή μήπως αναρωτιέστε και εσείς αν θα πάρουμε «τα 3 τις %», στις επόμενες εκλογές … όπως ο χυσαυγίτης ΠΑΠΠΑΣ …. Τολμούν να σηκώνουν τώρα και φωνή τα οπορτουνάκια, μαζί με τα λούμπεν στοιχεία του συστήματος τους δολοφόνους αναρχικούς

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2012 στις 7:36 μ.μ.

Κατέβασε λέει 20.000 ή 50.οοο ή 150.000,διαλέγεται και παίρνετε,και ο καπιταλισμός έκλασε μέντες.Απέσυρε μνημόνια,έδιωξε εσωτερικές και εξωτερικές τρόικες,σακάτεψε τους τοκογλύφους,σταμάτησε τις αυτοκτονίες.Και όοοολα αυτά μόνοι τους ρε παιδί μου!Σκέψου να μην υπήρχαν και οι δολοφόνοι αναρχικοί,τι κατορθώματα και ηρωισμούς θα έκαναν ακόμη!!!!

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2012 στις 9:55 μ.μ.

ρε μαγκα ανώνυμε θα ψηφίσεις για την κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων που πρότεινε το κκε? Ολα τα άλλα είναι ακακίες. μόνο έξω απο εε με μονομερεί διαγραφεί του χρέους και κοινωνικοποιημένα τα μέσα παραγωγής με κεντρικό σχεδιασμό της οικονομίας και εργατικό έλεγχο μπορούμε να βγούμε απο την κρίση. αν έχεις άλλη πρόταση για την έξοδο απο την κρίση και την ανάπτυξη εδώ είμαστε, αν όχι τοτε έλα μαζί μας. στελιος

22 Οκτωβρίου 2012 στις 11:39 μ.μ.

Αν δεν έκλανε μέντες ο καπιταλισμός, ίσως να μην έβαζε τους δολοφόνους αναρχικούς, στις 20/10/2011 να δολοφονήσουν έναν από αυτούς 20.000 ή 50.000 ή 150.000, και να στείλουν στο νοσοκομείο άλλους 80 …

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2012 στις 9:17 π.μ.

Ρε μαγκίτη Στέλιο υπέγραψα για τα μνημόνια στις εκλογές που πέρασαν.Σε επικοινωνιακά κολπάκια του κκε δεν μπαίνει ο λαός.Κατάλαβε το ύπουλο παιχνίδι που παίζετε και σας αντάμειψε αναλόγως.Οι δολοφόνοι αναρχικοί ποτέ δεν κάθησαν με την πλάτη στη βουλή,και ο οικοδόμος πέθανε απο τα χημικά της αστυνομίας.Το κκε απέτυχε να βγάλει λάδι την κυβέρνηση που δολοφονεί,στις 20/10/11,φορτώνοντας το έγκλημα τάχα στους αναρχικούς.¨Οσο και να προσπάθησε,κάνοντας ακόμα και τον...ιατροδικαστή,όλος ο λαός κατάλαβε τι έγινε εκείνη τη μέρα της ντροπής για το κκε.

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2012 στις 12:21 μ.μ.

τελικά πολύ γουστάρετε να τα χώνετε στο κκε...
σας βοηθώ λοιπόν να εμπλουτίσετε την επιχειρηματολογία σας....εσείς άλλωστε βοηθάτε χαρακτηριστικά στον πόλεμο εναντίον του βολεμένου, του αναχρονιστικού κλπ κλπ, με τις αγνές παρεμβάσεις σας!!
http://e-oikodomos.blogspot.com/2012/10/12_23.html

σημείωση προς το διαχειριστή...
μια ματιά στις σχετικά με το κκε ανακοινώσεις -όταν και όποτε υπάρχουν- και στο περιεχόμενό τους καταδεικνύει τις προθέσεις σας!

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2012 στις 1:21 μ.μ.

Ανώνυμε του 9:17 (και άλλων σχολίων),

αρκετοί εδώ μιλούν ως αγωνιστές του ΠΑΜΕ, φίλοι του ΚΚΕ. ΕΣΥ ΩΣ ΤΙ ΜΙΛΑΣ για να έχουμε καλό ρώτημα; Ως ΣΥΡΙΖΑΙος, ως αναρχικός, ως τι; Υπέγραψες για τα μνημόνια στις εκλογές που πέρασαν (φαντάζομαι "υπέγραψες" ΣΥΡΙΖΑ) και μετά τι; Τι έκανες στους χώρους δουλειάς, στις απεργίες; Άσε τους "δογματικούς και απομονωμένους" ΠΑΜίτες, εσύ έπεισες κανέναν εργατοϋπάλληλο να απεργήσει και να κατέβει στη συγκέντρωση; Που είναι το 27% που "υπέγραψε" ενάντια στα μνημόνια; Γιατί δεν τους κατεβάζετε κάτω από τα πανώ της "Αυτόνομης Παρέμβασης-ΓΣΕΕ" προκειμένου να μας σβήσετε από το χάρτη;

Όσο για το αν η 20 Οκτώβρη του 2011 ήταν "μέρα ντροπής για το ΚΚΕ", η μόνη ντροπή (αλλά και ταυτόχρονα τίτλος τιμής για το ταξικό κίνημα) είναι ότι δεν φύτεψε καμμιά δεκαριά αναρχο-φασίστες εκείνη τη μέρα.

Πέτρος

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2012 στις 2:09 μ.μ.

23 Οκτωβρίου 2012 9:17 π.μ.

Αυτή την δουλεία σας έχει αναθέσει το σύστημα.

Ως γνήσιος παρτακράτος εσμός να δίνετε τις λαβές στους κατασταλτικούς μηχανισμούς του επίσημου κράτους για να ενεργωποιηουντέ οι σχεδιασμοί τους για το τσάκισμα και το χτύπηπα του ταξικού κινήματος που αφήνει πίσω του νεκρούς και τραυματίες εργάτες.

Οι εργάτες δεν είχαν την πλάτη τους στην βουλή αλλά είχαν παρατάξει τα στήθοι και τα πρόσωπα τους απέναντι στην δολοφόνική αγέλη που αμόλησε το κράτος εναντίων τους.

Για πές τώρα ρε υπερεπαναστάτη ανωνυμούλη ασφαλίτη;Εκεί στην ΓΑΔΑ ποια αντιμνημονιακά κομματα ψηφίσατε στις εκλογές;χρυσή αυγή και ΣΥΡΙΖΑ;ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

23 Οκτωβρίου 2012 στις 5:14 μ.μ.

Από τις φράξιες του ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ στην Πρώτη Διεθνή, την προδοτική σας στάση απέναντι στον ΕΑΜ – ΕΛΑΣ – ΔΣΕ, φτάσατε το 2011 να σκοτώνετε κομουνιστές στο σύνταγμα ( επειδή ήμουν παρόν, τα ΜΑΤ έριξαν χημικά πολύ μετά τον θάνατο του Δημήτρη Κατσαρίδη. Αυτοί οι δολοφόνοι αναρχικοί , άρχισαν να θολώνουν την ατμόσφαιρα με αυτοσχέδια και κανονικά χημικά … όλος τυχαίος τους είχαν πιάσει στα πράσα πολλοί φωτογραφικοί φακοί … μέχρι και αστυνομικά γκλοπ είχαν μαζί τους οι δολοφόνοιαναρχικοί http://www.inews.gr/protoselido/20111021/rizospastis.htm ) Και φυσικά μετά απ τα όσα έγιναν, είχαν τα αχαρακτήριστα, και το θράσος να βγουν να υπερασπιστούν τον θάνατο του Δημήτρη Κατσαρίδη.... Αλλά που θα πάει … «θα γυρίσει ο τροχός» ( την συνέχεια την ξέρουμε όλοι φαντάζομαι ) …

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2012 στις 11:48 μ.μ.

Αναρχοφασίστες λοιπόν.Τον όρο τον χρησιμοποιούν οι ναζι χρυσαυγήτες,και προφανώς απο εκεί και τον κλέψατε.Συνεχίστε αυτή την τακτική και θα τούς μοιάζετε όλο και πιό πολύ.Και την άλλη φορά που ξέρεις,μπορεί να φυτέψετε και να παλουκώσετε διαδηλωτές,πάντα βέβαια σε συμφωνία και αγαστή συνεργασία με την αστυνομία.Η μαζική αποδοκιμασία του λαού της Αθήνας που διαδήλωνε εκείνη την μέρα,προς το κκε,ήταν η καλύτερη απάντηση.Ο λαός σας κατάλαβε,γυρίζει ο τροχός και σας παίρνει απο κάτω!

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2012 στις 12:28 π.μ.

Βρε καημένε 23 Οκτωβρίου 2012 11:48 μ.μ.
ξυπνα σκεψου και ξανα πεσε για υπνο ,ολες οι ανακοινώσεις καταδίκασαν
την "ένοπλη" επίθεση της 20/10 ανωνύμων ανθρώπων που έκρυβαν τα πρόσωπα τους απέναντι
σε άοπλους απεργούς εργατες( με ονομα ) οπως ηταν υποχρεωμένοι απο την απλη λογική
και η απάντηση αυτων που διέπραξαν την απόπειρα αυτη ηταν να απειλήσουν οσους δεν
συμφώνησαν μαζι τους ,απο την Π.Δ μεχρι και μια ραδιοφωνική εκπομπή ,αν αυτο δεν ειναι
φασίζουσα νοοτροπία εγω ειμαι αρχιεπίσκοπος κουτορνίθι....
Και επειδή σε αυτο τον χώρο υπαρχουν και αγωνιστές με συνείδηση που αποφεύγουν να
επανέρχονται στο θεμα,, σε αντίθεση μα κατι αστεία συριζοπουλα της παιδικής χαρας που δεν
αντιλαμβάνονται το γεγονός και μαλακίζονται ασύστολα σε κατι που πολλοι προσπαθούν να ξεχάσουν βλακα....

24 Οκτωβρίου 2012 στις 9:48 π.μ.

«δολοφόνοι αναρχικοί». Ποτέ δεν έγραψα για «Αναρχοφασίστες». Πρέπει να έχει πολύ θράσος μέσα του, ένας αριστερός ή αναρχικός, ένας άνθρωπος όπου είναι εκφραστής του αυθορμήτου απολιτίκ, και καταδέχεται να είναι στην ίδια πλατεία μαζί με ναζί, υπό την ανοχή του να χαιρετούν αυτοί ναζιστικά (http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimata/i-%C2%ABmavri-gonia%C2%BB-tis-platias-nazistiki-cheretismi-sto-sintagma.html), να μας λέει ότι το ΚΚΕ θα μοιάσει στην ΧΑ.

Ιδικά όσο αφόρα τους αναρχικούς, είναι πλέον εμφανές ποιοι χρησιμοποιούν τις τακτικές τις ΧΑ,. Έχουν βρει και κοινά σημεία πλέον ( αντί«σταλινισμός», αντικοινοβουλευτισμός, αντικομουνισμός ) με την ΧΑ, και ένα κοινό εχθρό με την ΧΑ. Το ΚΚΕ και το Π.Α.ΜΕ. Το Π.Α.ΜΕ και το ΚΚΕ κατά την άποψη αυτών των δυο βίαιων άκρων ( γιατί αυτό είναι στην ουσία ), δεν δικαιούται πλέον να κάνει μια συγκέντρωση στο σύνταγμα. Και αν κάνει, χρησιμοποιούν την μέθοδο κασιδιάρη, και όπως έκανε στην Κανέλλη, το βαρούν το Π.Α.ΜΕ, ακόμα και μέχρι θανάτου……

Ανώνυμος 23 Οκτωβρίου 2012 11:48 μ.μ.
Διάβασε τα απλά κείμενα του Μαρξ για τον αναρχισμό … να δεις τους χαρακτηρισμούς όπου χρησιμοποιεί για τον Μπακούνιν, λίγο πριν και μετά την διάλυση της Πρώτης Διεθνούς ….. μπορεί να ανακαλύψεις και την « δεξιά» πλευρά του Μαρξ βεβαίως αλλά δεν πειράζει …

24 Οκτωβρίου 2012 στις 9:56 π.μ.

Όσο αφορά τους αριστερούς ( απευθυνόμενος κυρίως στου φίλους του ΣΥΡΙΖΑ ) …. Θέλω να δω όταν δεν θα βγαίνουν τα κουκιά πάλι στον ΤΣΙΠΡΑ, για να κυβερνήσει … θα τολμήσει να εκφράσει τα δικά σας επιχειρήματα, αυτά που εσείς γράφετε εδώ, οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, στο ΚΚΕ, ή θα φορέσει τον χαμογελαστό του μανδύα για να το καλέσει σε μια συμμαχία?

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2012 στις 3:51 μ.μ.

προς αχαρακτιριστο Ανώνυμο 23 Οκτωβρίου 2012 9:17 π.μ.
1) Όταν το ΠΑΜΕ κάνει προσυγκεντρώσεις στην Ομόνοια, «απέχει» από το «κίνημα». Όταν πάει στο Σύνταγμα, είναι «ιδιοκτησία» του.

2) Όταν το ΠΑΜΕ περιφρουρεί, είναι ΚΝΑΤ. Όταν οι μπάχαλοι διαλύουν διαδηλώσεις (βλ. Μάιο, Ιούνιο κ.λπ.) από τις οποίες το ΠΑΜΕ έχει «αποχωρήσει» για να μην υποκύψει στα ανοιχτά προβοκαρίσματα εναντίον του, που κάποιοι επιδιώκουν, ο αριστερισμός φωνάζει σύσσωμος: «Γιατί δεν έμεινε να περιφρουρήσει τη διαδήλωση;».

3) Όταν οι «Αγανακτισμένοι» κατασκηνώνουν στην πλατεία και δεν επιτρέπουν στο ΚΚΕ να στήσει ούτε ένα πανό, δεν πρόκειται για ιδιοκτησία του Συντάγματος αλλά για νόμιμη απόκρουση του «καπελώματος» από τα σταλινικά «κομματόσκυλα του ΚΚΕ».

4) Όταν το ΠΑΜΕ δέχεται προκλήσεις με συνθήματα, μπουκάλια κ.λπ., και αποχωρεί για να μη γίνει σύρραξη, τότε «το βάζει στα πόδια» και «προδίδει» το κίνημα. Όταν τα συνθήματα, μπουκάλια κ.λπ. γίνονται μολότοφ και μάρμαρα στα γυναικόπαιδα, τότε το ΠΑΜΕ μετατρέπεται σε ΚΝΑΤ.

5) Μισούμε το ΠΑΜΕ-ΚΚΕ, αυτό το προδοτικό μόρφωμα, και είμαστε φυσικά έτοιμοι να του την πέσουμε ανά πάσα στιγμή με κάθε τρόπο, αλλά το ΚΚΕ-ΠΑΜΕ δεν πρέπει να στήνει «διαχωριστικές γραμμές» και «στρατιωτικές περιφρουρήσεις» απέναντι στα υπόλοιπα στοιχεία και «μπλοκ του κινήματος». Την περιφρούρηση δεν την επιβάλλει, δυστυχώς, η δηλωμένη επιθυμία κάποιων να «βαρέσουν τους κνίτες όπου τους βρουν», αλλά η περιφρούρηση είναι αυτή που προκαλεί σε κάποιους την επιθυμία «να βαρέσουν τους κνίτες όπου τους βρουν».

6) Όταν ο αστικός κόσμος παρακαλάει να βρει ευκαιρία να χρεώσει στο ΚΚΕ έναν «εμπρησμό του Ράιχσταγκ» και το ΚΚΕ αυτοπροστατεύεται, τότε χρεώνεται από τον «χώρο» (ή επαινείται προβοκατόρικα από τα κανάλια) ότι «προστατεύει τη Βουλή».
7) Η ΓΣΕΕ είναι βέβαια «πουλημένη», αλλά το ΠΑΜΕ δεν πρέπει να υπάρχει διότι διαλύει την ενότητα του εργατικού κινήματος.

8) Όταν το ΠΑΜΕ έχει στις διαδηλώσεις του χιλιάδες γέρους, γυναίκες, παιδιά, φοιτητές, απλούς εργαζομένους κ.λπ., τότε «κάνει περιπάτους» με «τα μέλη του κόμματος». Όταν περιφρουρεί αυτόν τον κόσμο (για τον οποίο έχει κάποια ευθύνη, σε αντίθεση με κάποιους που δεν αισθάνονται ευθύνη για κανέναν και τίποτε) και διατηρεί τη μαζικότητα μιας διαδήλωσης, απέναντι σε 500-1.000-1.500 «ορκισμένους επαναστάτες» και τα αναμενόμενα χημικά των ΜΑΤ, τότε στέκεται ενάντια στο «μαζικό» κίνημα.

9) Οι διαδηλώσεις θα πρέπει να είναι πολύ μαζικές και να κατεβαίνει πολύς και απλός κόσμος. Τα «μπάχαλα» δεν απομακρύνουν τον πολύ και απλό κόσμο από τις διαδηλώσεις, δεν προκαλούν αυτοστιγμεί τη διάλυση του πλήθους, δεν γενικεύουν το φόβο, δεν έχουν κάποιες φορές αθώα θύματα (βλ. Marfin), αλλά ίσα-ίσα εκφράζουν την «επαναστατική ετοιμότητα» του «μαζικού κινήματος», που την καταπνίγει το ΚΚΕ. Άσε δε που τα μπάχαλα οδηγούν κατευθείαν στην άμεση δημοκρατία.

10) Όταν το ΚΚΕ εξετάζει την ιστορία του και αποτιμά αρνητικά τη «Βάρκιζα», τότε είναι ζαχαριαδικό-σταλινικό, βρυκολακιασμένο κ.λπ. Όταν δεν εκτιμά ότι με «ντου» γίνεται η «επανάστα», τότε είναι το κόμμα της «Βάρκιζας».

11) Το ΚΚΕ δεν είναι ταξικό κόμμα, δεν ξέρει τι σκέφτονται οι άνθρωποι στις λαϊκές γειτονιές και στα εργοστάσια, και δεν έχει σύνδεση με τα (επαναστατικά) αισθήματα και τις επιθυμίες του κόσμου και των μαζών. Το ΕΕΚ, η Α/Κ και τα εντευκτήρια των πανεπιστημιακών του ΣΥΡΙΖΑ φυσικά έχουν.

12) Τέλος, για να μην τα πολυλογούμε: όταν το ΚΚΕ- ΠΑΜΕ έχει νεκρούς, τότε τα «ΚΝΑΤ» «αιματοκυλούν αγωνιστές»

Ανώνυμος
25 Οκτωβρίου 2012 στις 11:33 μ.μ.

Μπραβο ανωνυμε 24 οκτωβριου 3.51και
παλι μπραβο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger