Home » , » Δεσπότης με τα όλα του

Δεσπότης με τα όλα του

Από giorgis , Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012 | 5:48 π.μ.

«Αλητόσκυλα» χαρακτηρίζει τους ρασοφόρους ο Θέμος Κορνάρος, στο βιβλίο του «Οι άγιοι χωρίς μάσκα» συμπληρώνοντας ότι σ’ «αυτούς ο χαρακτηρισμός "χτήνη" θα ήταν αλαφρός αν δεν προσέβαλε τα εργατικά ζώα».

Εμείς θα αποφύγουμε να χαρακτηρίσουμε τις απόψεις και ενέργειες του δεσπότη Πειραιά, Σεραφείμ με τελευταία την υποβολή μήνυσης στους ηθοποιούς και συντελεστές της θεατρικής παράστασης Κόρπους Κρίστι (Διαβάστε αυτή μας την ανάρτηση) που του στέλνει να δικαστούν με την κατηγορία για «καθύβριση θρησκεύματος και κακόβουλη βλασφημία από κοινού».

Για το ποιόν αυτού του ρασοφόρου τα έχει γράψει πολύ καλά ο σύντροφος Μήτσος 175 στην ανάρτηση του που τιτλοφορούσε  «Και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν...», απλώς να θυμίσουμε ότι πρόσφατα μέσα από την ιστοσελίδα της μητρόπολης του χαρακτήρισε επικίνδυνη και χυδαία πράξη τον στοματικό έρωτα.

Επίσης για το πόσο φωτισμένος αρχιρασορόρος είναι το διαπιστώσαμε τότε που σε κήρυγμα που έκανε στο «ποίμνιο» του αναφέρθηκε στην δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου.
Παράτησε το καλυμμαύχι του δεσπότη και φόρεσε την τήβεννο του δικαστή βγάζοντας απόφαση.
Το θύμα «είναι ο ίδιος υπαίτιος για τη δολοφονία του», αφού σύμφωνα πάντα με τον αρχιρασοφόρο «οι "τέτοιοι" πάνε γυρεύοντας».

Και για να μην μείνει σε κανέναν αμφιβολία ότι το πόρισμα του είναι σωστό συμπλήρωσε: «Οι γκέι είναι ηθικά απονευρωμένοι, με ψυχοπαθολογικές εκτροπές και ψυχασθένειες, με μανία ικανοποιήσεως της ψυχοπαθολογικής των εκτροπής, που έκαναν αξία ζωής τον σωλήνα αποβολής περιττωμάτων».

Μετά απ’ αυτά είναι λεπτομέρεια ότι ζήτησε απ’ το «ποίμνιο» του στις τελευταίες εκλογές ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ



Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger